Alpina Sports Grap 2.0 White-Prosecco Matt 57-61
5x

Alpina Sports Grap 2.0

27 590 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

snowboard és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Egy bélelt nyakvédő és egy levehető fülvédő is a részét képezi. Alpina Sports Grap 2.0 szellőzőnyílásokkal van ellátva az optimális szellőzés biztosítása érdekében, valamint kivehető és mosható béléssel is rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Spice Sísisak, White-Periwinkle, 55-59

Alpina Sports Spice Sísisak

31 520 Ft
Ingyen szállítás

Az Alpina Spice női sisak a merev héjszerkezet és a hatékony szellőztetőrendszer kombinációját képezi. Freeride-hoz és sípályán való sikláshoz egyaránt alkalmas. Az Alpina gyártó által gyártott stílusos sisak.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Grap 2.0 LE White-Perwinkle Matt 54-57
1x

Alpina Sports Grap 2.0 LE

33 390 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Alpina Grap 2.0 LEunisex sísisak a Grap 2.0 modell limitált kiadásamég kellemesebb tapintású bélésseleredeti kivitelben. Kiváló tulajdonságok és egyedi forma, amely minden fejformához kényelmesen illeszkedik.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm
2x

Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm

25 790 Ft

A snowboard és sísisak Hard shell szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Stratégiailag elhelyezett szellőzőnyílásokkal rendelkezik az optimális szellőzés érdekében. Alpina Sports Biom,A9059.1.80 belső kivehető és mosható béléssel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Spice Grey matt 52-56

Alpina Sports Alpina Spice

44 990 Ft
Ingyen szállítás

Modern, stílusos sísisak. Az Alpina Spice a legbiztonságosabb sísisak ettől a gyártótól. Ezt a HI-EPS béléses ütésálló héjnak köszönhetően éri el, amely hatékonyan tompítja az ütés erejét. A sísisak levehető fültakarókkal és zárható szelepekkel ellátott az ideális szellőzésért. A belső párnázás kivehető és kézzel mosható. A Run System Ergo Snow rendszerrel állítható, amelyet kesztyűben is könnyedén vezérelhet.

Forgalmazó: MALL
-23%
Alpina Sports Carat set Disney Rapunzel 48-52
2x

Alpina Sports Carat set Disney

29 990 Ft
22 990 Ft
Akció

A gyerek snowboard- és sísisak In-Mold szerkezettel rendelkezik, amely rendkívül ellenállóvá és biztonságossá teszi. Fogstop felületkezelt szemüveg is a sisak része, amely megakadályozza a lencsék bepárásodását. Az Alpina Sports Carat set Disney kivehető és mosható betéttel is el van látva.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Cheos Charcoal matt 52-56
1x

Alpina Sports Cheos

43 590 Ft
Ingyen szállítás

Az Alpina Cheos ** stílusos darabja ez az unisex sísisak, amelyben társítva van egy nagyon erős kéregszerkezet és **egy nagyon hatékony légáteresztő rendszer. Alkalmas mind freeride-re, mind sípályákra.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Grap Visor HM White-prosecco matt 54-57
1x

Alpina Sports Grap Visor HM

54 190 Ft
Ingyen szállítás

Uniszex sí bukósisak Grap Visor HM a legjobban értékesített Alpina Grap 2.0 sisak modell újonnan beépített visorral. A sisakok mérete állítható a minél jobb alkalmazkodás érdekében, a fej mérete és alakja szerint.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Pheos QMM Black Matt

Alpina Sports Pheos QMM Black Matt

59 490 Ft
Ingyen szállítás

Síszemüveg MultiMirror technológiával, mely a tükörhatásnak köszönhetően jobb védelmet nyújt a napsugarak elől. Az Alpina Pheos QMM Black Matt a polarizációs üvegének köszönhetően képes szűrni a fényvisszaverődéseket, vízről és hóról ezáltal mindig magas kontrasztú tiszta kilátást biztosítva. A szemüveg keskeny kerete nem csak tökéletesen illeszkedik, de segít széles látómezőt biztosítani.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Alpina Albona, fekete, 53-57 cm, A9218.2.30

Alpina Sports Alpina Albona, fekete

35 490 Ft
Ingyen szállítás

Alacsony súlyú sí sisak kiváló ellenállású Inmold konstrukcióval. Szellőzőnyílásokkal az optimális szellőzés érdekében. A belső része kivehető és mosható. Levehető fülvédők. Ergomatic rögzítőrendszer állítható szíjjal. Y-clip technológia a jobb méretbeállítás érdekében. Edge Protect a teljes kerülete mentén való védelem érdekében.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Alpina Parsena, fehér, 55-59 cm, A9207.2.13

Alpina Sports Alpina Parsena

49 490 Ft
Ingyen szállítás

Alacsony súlyú sí sisak kiváló ellenállású Inmold konstrukcióval. Szellőzőnyílásokkal az optimális szellőzés érdekében. A belső része kivehető és mosható. Levehető fülvédők. Run Ergo Snow rögzítőrendszer állítható szíjjal. Y-clip technológia a jobb méretbeállítás érdekében. Edge Protect a teljes kerülete mentén való védelem érdekében.

Forgalmazó: MALL
Alpina Sports Arber Visor, fehér, 51-55 cm, A9228.2.12

Alpina Sports Arber Visor

55 490 Ft
Ingyen szállítás

Alacsony súlyú sí sisak kiváló ellenállású Hard Shell konstrukcióval. Beépített Hybrid Mirror napellenző a 180°-os kilátásért. Szellőzőrendszer az optimális szellőzés érdekében. A belső része kivehető és mosható. Levehető fülvédők. Run rögzítőrendszer állítható szíjjal. Y-clip technológia a jobb méretbeállítás érdekében.

Forgalmazó: MALL