Alpina Sports Pheos QVMM Black Matt
63 018 Ft

59 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg MultiMirror technológiával, mely a tükörhatásnak köszönhetően jobb védelmet nyújt a napsugarak elől. Az Alpina Pheos QVMM Black Matt a polarizációs üvegének köszönhetően képes szűrni a fényvisszaverődéseket, vízről és hóról ezáltal mindig magas kontrasztú tiszta kilátást biztosítva. A szemüveg keskeny kerete nem csak tökéletesen illeszkedik, de segít széles látómezőt biztosítani.


Alpina Sports JSP 3.0 Női hátvédő
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alpina JSP 3.0 Women Vest A8862 női hátvédő magasfokú védelmet biztosít, könnyű, rugalmas és jó légáteresztő képességekkel rendelkező anyagból készült, oldalain hálóval ellátott. Maximális kényelmet és biztonságot nyújt.


Alpina Sports Alpina soft jr. hátvédő
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Rugalmas gyerek hátvédő. Az Alpina soft jr. hátvédő főleg azért különleges, mert könnyű és kényelmes. Oldalt hálós résszel ellátott a verejték ideális elvezetéséért. Az alsó részében praktikus tépőzáras csúszásmentes sávok vannak a hátvédő jó rögzítéséhez a testre. A belső hab párnázás kivehető és mosható.


Alpina Sports Alpina Spice
47 690 Ft

32 690 Ft
+ ingyen szállítás

Modern, stílusos sísisak. Az Alpina Spice a legbiztonságosabb sísisak ettől a gyártótól. Ezt a HI-EPS béléses ütésálló héjnak köszönhetően éri el, amely hatékonyan tompítja az ütés erejét. A sísisak levehető fültakarókkal és zárható szelepekkel ellátott az ideális szellőzésért. A belső párnázás kivehető és kézzel mosható. A Run System Ergo Snow rendszerrel állítható, amelyet kesztyűben is könnyedén vezérelhet.


Alpina Sports Big Horn QVMM Black Matt
62 564 Ft

43 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg a Quattroflex és Varioflex rendszerrel a maximális védelemért és kényelemért a síeléskor. Az Alpina Big Horn QVMM Black Matt a minimalista kereténekköszönhetően nem csak optimális látószöget biztosít, hanem modern megjelenést is. A szalag belső oldalának csúszásmentes állításának köszönhetően megbízhatóan tart a sisakon.


Alpina Sports Carat
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű Alpina Carat sísisak IN-MOLD technológiával és alkalmazkodó fülvédővel. Kiválóan ül a fejen, könnyen állítható méret és stílusos ** modern mintája van. **


Alpina Sports Cheos
49 990 Ft

48 090 Ft
+ ingyen szállítás

Az Alpina Cheos ** stílusos darabja ez az unisex sísisak, amelyben társítva van egy nagyon erős kéregszerkezet és **egy nagyon hatékony légáteresztő rendszer. Alkalmas mind freeride-re, mind sípályákra.


Alpina Sports Grap 2.0

Alpina Sports Grap 2.0

Értékelés: 5
36 990 Ft
36 065 Ft
+ ingyen szállítás

Unisex sísisak Alpina Grap 2.0 átesett egy újra tervezésen, amely nem változtatta meg a kiváló tulajdonságait sem az egyedi alakját, amely mindenkinek jól áll. A szellőzést modernizálták és a szemüveg rögzítése is fejlődött.


Alpina Sports Grap 2.0 LE
40 990 Ft

39 684 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Alpina Grap 2.0 LEunisex sísisak a Grap 2.0 modell limitált kiadásamég kellemesebb tapintású bélésseleredeti kivitelben. Kiváló tulajdonságok és egyedi forma, amely minden fejformához kényelmesen illeszkedik.


Alpina Sports Grap Visor HM

Alpina Sports Grap Visor HM

Értékelés: 5
56 290 Ft
+ ingyen szállítás

Uniszex sí bukósisak Grap Visor HM a legjobban értékesített Alpina Grap 2.0 sisak modell újonnan beépített visorral. A sisakok mérete állítható a minél jobb alkalmazkodás érdekében, a fej mérete és alakja szerint.


Alpina Sports JSP 3.0 Férfi hátvédő
36 990 Ft

35 751 Ft
+ ingyen szállítás

Az Alpina JSP 3.0 Women Vest A8862 férfi hátvédő magasfokú védelmet biztosít, könnyű, rugalmas és jó légáteresztő képességekkel rendelkező anyagból készült, oldalain hálóval ellátott. Maximális kényelmet és biztonságot nyújt.


Alpina Sports Pheos JR MM
17 554 Ft

12 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi síszemüveg Multi Mirror rendszerrel, ami jobb napsütés elleni védelmet biztosít. Az Alpina Pheos JR MM világos panoramatikus kilátást biztosít a szférikus lencséknek, és a maximális kényelem a szemüveg puha párnázásnak és a csúszásgátló csíknak köszönhetően. A szemüveg a minimalista kialakítású keretének köszönhetően jól mutat.


Alpina Sports Scarabeo MM

Alpina Sports Scarabeo MM

Értékelés: 1
36 062 Ft
+ ingyen szállítás

Az **Alpina Scarabeo MM ** stílusos síszemüvegek egyszerű formán és a ** Multi Mirror ** technológiával készült tükörüvegen alapulnak **. Speciális szellőzőrendszer az üveg bepárásodásának minimalizálása érdekében.


Alpina Sports Scarabeo MM sph. (CC) Translucent blue
31 446 Ft

21 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Modern síszemüveg, mely tökéletesen illeszkedik a sisakba és dioptriás szemüveggel is hordható. Alpina Scarabeo MM sph. (CC) A Translucent blue Multi Mirror technológiával rendelkezik, amely fokozott védelmet nyújt a káros napsugarak elől. A kényelem puha párnázással és praktikus csúszásgátló szalaggal van biztosítva. A szemüveg a jobb szellőzést biztosító rendszerrel és Doubleflex és Thermoblock technológiákkal van ellátva, melyek a fokozott izolációt biztosítják és védenek a fagytól.


Alpina Sports Spice Sísisak
49 990 Ft

47 708 Ft
+ ingyen szállítás

Az Alpina Spice női sisak a merev héjszerkezet és a hatékony szellőztetőrendszer kombinációját képezi. Freeride-hoz és sípályán való sikláshoz egyaránt alkalmas. Az Alpina gyártó által gyártott stílusos sisak.


Alpina Sports Scarabeo JR DH
11 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi és stílusos síszemüveg. Az Alpina Scarabeo JR DH narancssárga Hicon üveggel rendelkezik a kontraszt és a speciális szellőző rendszer kihangsúlyozása érdekében, ami csökkenti az üveg párásodását. A maximális kényelem érdekében a szemüveg párnázott és csúszásgátló szalaggal van ellátva. A Doublefex és Thermoblock technológia javítja az izolációs tulajdonságait és véd a fagytól. A szemüveg tökéletesen illeszkedik a bukósisakba és a szerkezetének köszönhetően dioptriás szemüveggel is hordható.