Alpine MRV-F300 erősítő
65 990 Ft

Az Alpine MRV-F300 erősítő négycsatornás terméke kivételes teljesítményt nyújt jó hangzással párosítva. A kompakt mérete által bármilyen autóba beszerelhető. Több tízezer eladott V-Power erősítő tanuskodik a megbízható, minőségi teljesítményről. Az MRV-F300 negyedik generációs erősítő, amelyben a megnövelt teljesítmény és a jobb hangzás által intenzív zenei élmény érhető el.

Alpine SXE-1325S Autóhangszóró
12 990 Ft

Az Alpine SXE-1325S két utas koaxiális, autóba szerelhető hangszóró, mely 200W-os maximális teljesítményével és dimanikus hangzásával a zenehallgatás új élményét hozza el. A hangsugárzó ovális formavilágú hangszórói rendkívül gazdag hangzást nyújtanak, kialakításának köszönhetően pedig egyszerű beépítés jellemzi. A hosszú távú használatot és a részletekben gazdag hangzásvilágot széles frekvenciatartomány, a neodímium mágnes, a mylár-titánium kiegyenlített dóm magassugárzó, a ferrit mágnes és a habszivacs perem biztosítja.

Alpine SXE-4625S Autóhangszóró
12 990 Ft

Az Alpine SXE-4625S két utas koaxiális, autóba szerelhető hangszóró, mely 150W-os maximális teljesítményével és dimanikus hangzásával a zenehallgatás új élményét hozza el. A hangsugárzó ovális formavilágú hangszórói rendkívül gazdag hangzást nyújtanak, kialakításának köszönhetően pedig egyszerű beépítés jellemzi