Alpine SXE-1725S Autóhangszóró
15 490 Ft

Az Alpine SXE-1725S autóhangszóró 16,5 cm-es átmérőjű, kompakt kivitelezésének köszönhetően ideális választás lehet bármelyik személygépkocsi audiorendszerének kiegészítőjeként. A 2 utas hangszóró 220W-os maximális teljesítményével intenzív zenei élményt biztosít. A koaxiális elrendezés következtében a hangszóró a mélysugárzó és a magassugárzó középpontjában helyezkedik el. Ez az elrendezés különösen előnyös, mivel egy pontból halljuk a magas és mély hangokat, így egyenletesebbé válik a hangzás.


Alpine UTE-92BT Autórádió
56 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alpine UTE-92BT Autórádió egyesíti az összes új szolgáltatást és funkciót a legfrissebb Bluetooth technológiával ötvözve. Lehetőség van kormánykerék távvezérlő kialakítására szinte minden járműben, ha járműve rendelkezik motorindító gombbal, a lejátszás nem áll meg mikor autóját leállítja egy útkereszteződésben. A gombok, valamint a kijelző megvilágítását akár egymástól függetlenül kiválaszthatja a körülbelül 150.000 színvariáció közül.


Alpine MRV-F300 erősítő
65 990 Ft

Az Alpine MRV-F300 erősítő négycsatornás terméke kivételes teljesítményt nyújt jó hangzással párosítva. A kompakt mérete által bármilyen autóba beszerelhető. Több tízezer eladott V-Power erősítő tanuskodik a megbízható, minőségi teljesítményről. Az MRV-F300 negyedik generációs erősítő, amelyben a megnövelt teljesítmény és a jobb hangzás által intenzív zenei élmény érhető el.


Alpine PMX-F640 4 csatornás erősítő
49 990 Ft

Az Alpine PMX-F640 4 csatornás erősítő garantálja Önnek a kiváló teljesítményt, kedvező áron. Tervezésének hála kompatibilis bármilyen autóhoz, könnyen beilleszthető, kompakt mérettel rendelkezik. Nagy, 640 Wattos teljesítményű, továbbá felüláteresztő és aluláteresztő szűrővel ellátott, lehetővé téve Önnek a frekvenciaváltási pontok beállítását magas, közepes és mély tartományban, hogy elérje az optimális hatékonyságot. Bass EQ rendszerének segítségével maximálisan kihasználhatja hifi-rendszere teljesítményét.


Alpine SXE-1750S Autóhangszóró
22 490 Ft

Az Alpine SXE-1750S autóhangszóró 16,5 cm-es átmérőjű, kompakt kivitelezésének köszönhetően ideális választás lehet bármelyik személygépkocsi audiorendszerének kiegészítőjeként. A 2 utas hangszóró 280W-os maximális teljesítményével intenzív zenei élményt biztosít. A koaxiális elrendezés következtében a hangszóró a mélysugárzó és a magassugárzó középpontjában helyezkedik el. Ez az elrendezés különösen előnyös, mivel egy pontból halljuk a magas és mély hangokat, így egyenletesebbé válik a hangzás.


Alpine SXE-1325S Autóhangszóró
12 990 Ft

Az Alpine SXE-1325S két utas koaxiális, autóba szerelhető hangszóró, mely 200W-os maximális teljesítményével és dimanikus hangzásával a zenehallgatás új élményét hozza el. A hangsugárzó ovális formavilágú hangszórói rendkívül gazdag hangzást nyújtanak, kialakításának köszönhetően pedig egyszerű beépítés jellemzi. A hosszú távú használatot és a részletekben gazdag hangzásvilágot széles frekvenciatartomány, a neodímium mágnes, a mylár-titánium kiegyenlített dóm magassugárzó, a ferrit mágnes és a habszivacs perem biztosítja.


Alpine SXE-4625S Autóhangszóró
12 990 Ft

Az Alpine SXE-4625S két utas koaxiális, autóba szerelhető hangszóró, mely 150W-os maximális teljesítményével és dimanikus hangzásával a zenehallgatás új élményét hozza el. A hangsugárzó ovális formavilágú hangszórói rendkívül gazdag hangzást nyújtanak, kialakításának köszönhetően pedig egyszerű beépítés jellemzi