ALPINE PRO Didilo 4 lány póló
5 190 Ft

Hosszú ujjú lány póló az Alpine Pro márkától. Egész éves viselésre alkalmas. 100 % természetes pamutból készült. A póló enyhén szűk szabású, már első pillantásra felkelti magára a figyelmet a róka motívumú nyomtatott mintával. Szükség esetén a póló ujjat egyszerűen feltűrheted.

ALPINE PRO Fiú pulóver ELKINI 3
15 690 Ft
+ ingyen szállítás

Alpine Pro ELKINI 3 fiú pulóver skandináv mintával rugalmas és meleg anyagból. Cipzáros állvédővel, hosszú ujjú, elasztikus mandzsettával, hímzett márkajelzéssel a mellkason és oldalsó cipzáras zsebbel rendelezik.

ALPINE PRO Fiú sínadrág ANIKO 2
26 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú sínadrág Apline Pro ANIKO 2 vízálló és szélálló anyagból, PTK SNOW membránnal, kiegészítve ECO PFC FREE felületkezeléssel. A nadrág meleg töltéssel és béléssel rendelkezik, ragasztott varratokkal, állítható derékkal, levehető nadrágtartóval állítható hosszúságú, anatómiailag formált térddel a maximális mozgáshoz, dupla lekapcsolható nadrággal, hómandzsettával és cipzáras zsebekkel.

ALPINE PRO Lány pulóver ELKINI 3
15 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Alpine Pro ELKINI 3 lány pulóver skandináv mintával rugalmas és meleg anyagból. Cipzáros állvédővel, hosszú ujjú, elasztikus mandzsettával, hímzett márkajelzéssel a mellkason és oldalsó cipzáras zsebbel rendelezik.

ALPINE PRO fiú póló Sorano

ALPINE PRO fiú póló Sorano

Értékelés: 4,3
5 065 Ft 4 990 Ft

SORANO gyerek póló cipzárral a nyak résznél, melyet a gyerekek nemcsak biciklizéshez használhat ki, hanem más jellegű sportoláshoz is. Ez a „kerékpáros“ póló kiemelkedik sportos és jellegzetes dizájnnal, a tökéletes kivitelezés által, de a legfőképp az anyag funkcionális tulajdonságainak köszönhetően.
Gyorsan száradó és nagyon rugalmas COOL-DRY anyagból készült, amely az izzadság levezetésére szolgál az anyag felszínének a belső oldalán, így a testet szárazon és optimális hőmérsékleten tartja. Annak érdekében, hogy a fiúk és a lányok tökéletesen érezzék magukat, a SORENO póló félig testhezálló szabással rendelkezik, dekoratív varrással és fényvisszaverő nyomtatással az elülső és a hátsó részen. A hátsó rész meghosszabbított és gumiba összehúzott. Nem hiányzik a cipzáras hátsó zseb sem.

ALPINE PRO fiú sportcipő KBTR241530
7 490 Ft

Alpine pro fiú sportcipő bármilyen sportra, és természetjárásra. A tépőzáras cipő funkcionális EVA középtalppal és hőre lágyuló gumi talppal rendelkezik.

ALPINE PRO lány sportcipő KBTR241324
7 490 Ft

Alpine pro lány sportcipő bármilyen sportra, és természetjárásra. A tépőzáras cipő funkcionális EVA középtalppal és hőre lágyuló gumi talppal rendelkezik.

ALPINE PRO BIELO KBTR237779G fiú cipő
12 590 Ft
+ ingyen szállítás

BIELO gyermek nyári szandál minőségi szintetikus anyagból erős, de egyben rendkívül rugalmas TPR cipőtalppal. A láb tökéletes fixálását a tépőzáras, behúzható pánt és a lábfejen keresztül húzódó rugalmas zsinór biztosítja.

ALPINE PRO lány cipő DRUSSILO KBTR222419
12 590 Ft
+ ingyen szállítás

Lány nyári cipő DRUSSILO fényvisszaverő elemekkel, funkcionális EVA béléssel, nagy ellenállást és az általános rugalmasságot mutat a terepen, a vízben. A lányok a cipőt bármilyen kiránduláson, sportolásnál és iskolába is hordhatják.

ALPINE PRO fiú cipő ERZIO KBTR240770
6 290 Ft

Az ERZIO fényvisszaverő elemekkel ellátott gyermek nyári cipő, a funkcionális TPR talp kényelmes viselet és mégis elég erős a nyári kirándulásokhoz. A gyerekek a cipőt bármilyen kiránduláson, sportolásnál és iskolába is hordhatják.

ALPINE PRO AVICESE KBTR219452 lány sportcipő
16 290 Ft
+ ingyen szállítás

Az AVICESE lány sportcipő fényvisszaverő elemekkel és funkcionális EVA cipőtalppal fokozott tartósságot biztosít a tereppel és vízzel szemben, miközben teljes mértékben rugalmas. Ez a lábbeli a kislányt bármilyen sportban, természetjáráson vagy iskolába is elkíséri.

ALPINE PRO BIELO KBTR237846G lány cipő
12 590 Ft
+ ingyen szállítás

BIELO lány nyári szandál minőségi szintetikus anyagból erős, de egyben rendkívül rugalmas TPR cipőtalppal. A láb tökéletes fixálását a tépőzáras, behúzható pánt és a lábfejen keresztül húzódó rugalmas zsinór biztosítja.

ALPINE PRO fiú cipő DRUSSILO KBTR222677
12 590 Ft
+ ingyen szállítás

Fiú nyári cipő DRUSSILO fényvisszaverő elemekkel, funkcionális EVA talpbetéttel, nagy ellenállást és az általános rugalmasságot mutat a terepen, a vízben. A fiúk a cipőt bármilyen kiránduláson, sportolásnál és iskolába is hordhatják.

ALPINE PRO fiú cipő LANCASTERO KBTR221697
15 090 Ft

Fiú nyári cipő LANCASTERO 2 fényvisszaverő elemekkel, funkcionális EVA talppal, nagy ellenállást és az általános rugalmasságot mutat a terepen, a vízben. A fiúk a cipőt bármilyen kiránduláson, sportolásnál és iskolába is hordhatják.

ALPINE PRO fiú sportcipő AVICESE KBTR219697
16 290 Ft
+ ingyen szállítás

AVICESE fiú sportcipő fényvisszaverő elemekkel, funkcionális talppal EVA, nagy ellenállást és az általános rugalmasságot mutat a terepen, a vízben. A cipőt a fiúk bármilyen sportnál, kiránduláson a természetben vagy iskolába is viselhetik.

ALPINE PRO JONO KBTR238770G lány cipő
12 590 Ft
+ ingyen szállítás

JONO lány nyári szandál minőségi szintetikus anyagból erős, de egyben rendkívül rugalmas TPR cipőtalppal. A láb tökéletes fixálását a tépőzáras, behúzható pánt és a lábfejen keresztül húzódó rugalmas zsinór biztosítja.

ALPINE PRO lány cipő LANCASTERO KBTR221846
15 090 Ft

Lány nyári cipő LANCASTERO 2 fényvisszaverő elemekkel, funkcionális EVA talppal, nagy ellenállást és az általános rugalmasságot mutat a terepen, a vízben. A lányok a cipőt bármilyen kiránduláson, sportolásnál és iskolába is hordhatják.

ALPINE PRO lány sportcipő CLEMENSE KBTR220677
17 590 Ft
+ ingyen szállítás

Lány sportcipő CLEMENSE fényvisszaverő elemekkel, funkcionális EVA középtalppal, nagy ellenállást és az általános rugalmasságot mutat a terepen, a vízben. A cipőt a lányok bármilyen sportnál, kiránduláson a természetben vagy iskolába is viselhetik.

ALPINE PRO MIKIRU KBTR217452 lány outdoor cipő
18 790 Ft
+ ingyen szállítás

A MIKIRU lány outdoor cipő ideális természetjárásra, sportolásra és a városba is. A fényvisszaverő elemekkel ellátott cipő, hőre lágyuló gumiból készült cipőtalppal, könnyű és rendkívül rugalmas.

ALPINE PRO MIKIRU KBTR217530 fiú outdoor cipő
18 790 Ft
+ ingyen szállítás

A MIKIRU fiú outdoor cipő ideális természetjárásra, sportolásra és a városba is. A fényvisszaverő elemekkel ellátott cipő, hőre lágyuló gumiból készült cipőtalppal, könnyű és rendkívül rugalmas.

ALPINE PRO Elimo lány kültéri cipő
23 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzálisan használható kényelmes outdoor cipő lányoknak. Vízálló, légáteresztő, minden időben használható, gyalogos túrákra alkalmas.

ALPINE PRO Golovino kültéri gyerek cipő
20 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzálisan használható kényelmes outdoor cipő gyerekeknek. Vízálló, légáteresztő, minden időben használható, gyalogos túrákra alkalmas.

ALPINE PRO Golovino lány kültéri cipő
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzálisan használható kényelmes outdoor cipő lányoknak. Vízálló, légáteresztő, minden időben használható, gyalogos túrákra alkalmas.

ALPINE PRO Gambello fiú cipő

ALPINE PRO Gambello fiú cipő

Értékelés: 4,4
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a fiú cipő fényvisszaverő szalagokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően jobban láthatók rosszabb látási viszonyok mellett is. Vízálló kezeléssel van ellátva. Záródása 3 tépőzáras pánttal történik, amelyek rögzítik a lábat. Az ALPINE PRO Gambello fiú cipő természetben, de a városban történő sétákhoz is kiválóan alkalmas.

ALPINE PRO Gambello lány cipő
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a lány cipő fényvisszaverő szalagokkal rendelkezik, amelynek köszönhetően jobban láthatók rosszabb látási viszonyok mellett is. Vízálló kezeléssel van ellátva. Záródása 3 tépőzáras pánttal történik, amelyek rögzítik a lábat. Az ALPINE PRO Gambello lány cipő természetben, de a városban történő sétákhoz is kiválóan alkalmas.

ALPINE PRO Newhaleno gyerek cipő
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kényelmes bélelt fiút téli bokacipő okker kivitelezésben. Minden időben szárazon és melegen tartja gyermeked lábát. Optimális választás a hideg és havas téli napokra. Cipő klasszikus cipőfűzővel.

ALPINE PRO Sibeal fiú cipő
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a fiú cipő fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, amelynek köszönhetően jobban láthatók rosszabb látási viszonyok mellett is. Egy PTX membrán is a részét képezi, amely véd a nedvesség bejutásával szemben és szabályozza a belső klímát. Az ALPINE PRO Sibeal fiú cipő természetben, de a városban történő sétákhoz is kiválóan alkalmas.

ALPINE PRO Sibeal lány cipő
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a lány cipő fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, amelynek köszönhetően jobban láthatók rosszabb látási viszonyok mellett is. Egy PTX membrán is a részét képezi, amely véd a nedvesség bejutásával szemben és szabályozza a belső klímát. Az ALPINE PRO Sibeal lány cipő természetben, de a városban történő sétákhoz is kiválóan alkalmas.

ALPINE PRO MIMOCO 4 lány kabát
11 290 Ft

Lány kabát MIMOCO 4 az ALPINE PRO jmárkától ideális választás kirándulásra és kedvezőtlen időjárás esetében. Víztaszító, ultra könnyű anyaga kényelmes érzést szolgáltat a viseléssorán, akár a természetben, akár a városban. A kabát fényvisszaverő elemei még nagyobb biztonságot garantálnak.

ALPINE PRO gyerek nadrág ALSO
6 290 Ft

Gyerek nadrág ALSO az ALPINE PRO márkától kiváló választás a városba és a természetbe való sétákra. Kellemes pamut anyagból készült, amely növeli a kisfiad kényelemérzetét viselés közben. Az egyszerű kialakítás kontrasztos elemekkel a térdén és a hátsó zseben érdekes benyomást kelt.

ALPINE PRO lány szoknya ASKIO
2 490 Ft

Az ASKIO lány szoknyát az ALPINE PRO márkától minden kislány értékelni fog elsősorban a forró nyári napokon. A szoknya poliészter és pamut keverékéből készült, amely rugalmas és kellemes tapintású. A vidám pöttyös dizájn minden kislánynak és nagylánynak tetszeni fog.

ALPINE PRO lány vízálló mellény ASKLEPIOSO
12 590 Ft
+ ingyen szállítás

Lány softshell mellény, ami alkalmas tavaszi és nyári használatra membránnal, víz- és szélálló membránnal rendelkezik és emellett légáteresztő. A cipzáros mellényen praktikus cipzáros zsebbel, magas gallérral és több fényvisszaverő elemmel.

ALPINE PRO SELMO kétoldalas gyermek kabát
23 690 Ft
+ ingyen szállítás

Alpine Pro kétoldalas gyermek kabát vastag meleg kontraszt béléssel, Teflon EcoElite™ kezeléssel ellátott anyagból, aminek köszönhetően vízhatlan, vízgőzáteresztő és szélálló. A kabát modern PUFFY stílusú és részben testhezálló szabású. Díszsteppeléssel van ellátva. A nem levehető kapucnit gumi szegélyezi, aminek köszönhetően nem csúszik le a fejről. A kabátujj alja szintén gumiszegéllyel van ellátva. A kabáton összesen négy zseb van, a külsők cipzárasak. Az elején és hátulján fényvisszaverő rávarrott minta látható. A kabát cipzáras záródású és cipzárhúzóval is el van látva, ami megkönnyíti a le-/felhúzást.

ALPINE PRO BARROKO 4 gyermek kabát
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Alpine Pro gyermek téli kabát ultrakönnyű anyagból, közkedvelt steppelt PUFFY stílusban. Ez a steppelt kabát kiváló minőségű anyag használatával készül Teflon EcoElite™ felületkezeléssel kiegészítve, amely az anyag különleges víztaszító tulajdonságát garantálja. A felületkezelés nem tartalmaz fluorkarbonokat, és így környezetbarát. A kabát fokozott szellőzőképessége és szélállósága magától értetődő. A gyermeked a kabát természetben és a városban történő viselete során egészen biztosan értékelni fogja a speciális HI-THERM bélést, amely rendkívül meleg, tulajdonságaival pedig a tollra emlékeztet. A nem levehető kapucnit, a kabátujjakat és a kabát alját gumi szegélyezi, aminek szintén hasznát veszi. Nem hiányozhat a 2 praktikus cipzáras zseb és a fényvisszaverő hímzés sem a még nagyobb biztonságérdekében. Több modern színkombinációból is választhatsz.

ALPINE PRO BARROKO 4 gyermek kabát
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Alpine Pro gyermek téli kabát ultrakönnyű anyagból, közkedvelt steppelt PUFFY stílusban. Ez a steppelt kabát kiváló minőségű anyag használatával készül Teflon EcoElite™ felületkezeléssel kiegészítve, amely az anyag különleges víztaszító tulajdonságát garantálja. A felületkezelés nem tartalmaz fluorkarbonokat, és így környezetbarát. A kabát fokozott szellőzőképessége és szélállósága magától értetődő. A gyermeked a kabát természetben és a városban történő viselete során egészen biztosan értékelni fogja a speciális HI-THERM bélést, amely rendkívül meleg, tulajdonságaival pedig a tollra emlékeztet. A nem levehető kapucnit, a kabátujjakat és a kabát alját gumi szegélyezi, aminek szintén hasznát veszi. Nem hiányozhat a 2 praktikus cipzáras zseb és a fényvisszaverő hímzés sem a még nagyobb biztonságérdekében. Több modern színkombinációból is választhatsz.

ALPINE PRO BARROKO 4 gyermek kabát
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Alpine Pro gyermek téli kabát ultrakönnyű anyagból, közkedvelt steppelt PUFFY stílusban. Ez a steppelt kabát kiváló minőségű anyag használatával készül Teflon EcoElite™ felületkezeléssel kiegészítve, amely az anyag különleges víztaszító tulajdonságát garantálja. A felületkezelés nem tartalmaz fluorkarbonokat, és így környezetbarát. A kabát fokozott szellőzőképessége és szélállósága magától értetődő. A gyermeked a kabát természetben és a városban történő viselete során egészen biztosan értékelni fogja a speciális HI-THERM bélést, amely rendkívül meleg, tulajdonságaival pedig a tollra emlékeztet. A nem levehető kapucnit, a kabátujjakat és a kabát alját gumi szegélyezi, aminek szintén hasznát veszi. Nem hiányozhat a 2 praktikus cipzáras zseb és a fényvisszaverő hímzés sem a még nagyobb biztonságérdekében. Több modern színkombinációból is választhatsz.

ALPINE PRO BELLINO gyermek pulóver
11 290 Ft

Cipzáras pulóver gyermekeknek állvédővel a cipzár végén, amely véd az áll becsípésétől. Gyorsan száradó anyagból készül. 2 praktikus zseb található rajta. Az ALPINE PRO BELLINO gyermek pulóver eleje fényvisszaverő nyomtatott mintával van ellátva.

ALPINE PRO BRANTO 2 gyerek póló
3 990 Ft

Az Alpine Pro rövid ujjú lány póló az elején látható jellegzetes és figyelemfelkeltő nyomtatott mintájával kelti fel az érdeklődést. Kiváló minőségű melírozott anyagból készül. Ez a speciálisan kidolgozott anyag puha és kellemes tapintású. A póló kényelmes és közkedvelt részben testhezálló szabású, ami nem gátolja a gyermeket a mozgásban.

ALPINE PRO CIRKO fiú pulóver
18 790 Ft
+ ingyen szállítás

fiú pulóver cipzárral záródik, az állánál lefedéssel véd a súrlódástól. Meleg anyagokból készült. Része 2 praktikus zseb és 1 cipzáros zseb. ALPINE PRO CIRKO fiú pulóver dekoratív steppeléssel és hímzéssel ellátott.

ALPINE PRO CIRKO lány pulóver
18 790 Ft
+ ingyen szállítás

Cipzáras pulóver lányoknak állvédővel a cipzár végén, amely véd az áll becsípésétől. Meleg anyagból készül. 2 praktikus zseb és 1 cipzáras zseb is található rajta. Az ALPINE PRO CIRKO lány pulóver dekoratív steppeléssel és hímzéssel van ellátva.

ALPINE PRO Elimo fiú kültéri cipő
23 590 Ft
+ ingyen szállítás

Univerzálisan használható kényelmes outdoor cipő gyerekeknek. Vízálló, légáteresztő, minden időben használható, gyalogos túrákra alkalmas.

ALPINE PRO Etelo lány hócipő
11 290 Ft

Apline Pro ETELO lányos hócipő, amely nemcsak a belső szőrmebélésnek köszönhetően melegíti a kis hercegnőt, hanem a gyors és könnyű felöltésnek köszönhetően is, amit a gyors befűzési rendszernek köszönhetünk. A lábbeli vízálló textilből és szintetikus anyagból készül, és a talp sarok és spicc magasítással közepes mélységű mintával rendelkezik, kiváló tapadást biztosítva a havas felületen.

ALPINE PRO fiú hótaposó ETELO
11 790 Ft

Fiú Alpine Pro hótaposó nagyszerű cipő lesz a kisfiad számára a hideg téli hónapokban. A megemelt talpnak köszönhetően kiválóan alkalmas a hóban való sétára.

ALPINE PRO fiú kabát SARDARO 2
39 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú kabát vízálló anyagból. PTX SNOW membrán. Vízoszlop 10 000 mm. Páraáteresztő képesség 10 000 g / m2 / 24 óra. Ragasztott varratok fényvisszaverő csíkokkal. Cipzárral ellátott szellőző nyílások a hónalj területén. Beépített hóöv. Összesen 4 zseb áll rendelkezésre.

ALPINE PRO póló AXISO 3
3 790 Ft

Fiú póló AXISO 3 az ALPINE PRO márkától alkalmas minden kis és nagy kalandor számára. Kellemes pamut anyagból készült, amely növeli a kisfiad kényelemérzetét viselés közben. A vidám és eredeti nyomtatást minden fiú, minden bizonnyal értékelni fog.

ALPINE PRO fiú póló GARO 3
3 790 Ft

Rövid ujjú fiú póló kerek nyakkal pamut anyagkeverékből, nyomtatott mintával az elülső részén, kényelmes félig testhezálló szabással.

ALPINE PRO fiú póló MATTERO 2
3 790 Ft

Fiú póló MATTERO 2 az ALPINE PRO márkától alkalmas minden kis és nagy kalandor számára. Kellemes pamut anyagból készült, amely növeli a kisfiad kényelemérzetét viselés közben. A vidám és eredeti nyomtatást minden fiú, minden bizonnyal értékelni fog.

ALPINE PRO fiú póló NEJO 2
3 790 Ft

Fiú póló NEJO 2 az ALPINE PRO márkától a vidám és eredeti nyomtatásával minden kisfiút és nagyfiút le fog nyűgözni. Kellemes pamut anyagból készült, amely növeli a kisfiad kényelemérzetét viselés közben.

Az ALPINE PRO vállalat magyar-, szlovák és lengyel piacon tevékenykedik. A márkának számos országban vannak értékesítési képviseleti, mint például Ausztrália, Belgium, Franciaország, Portugália, Görögország, Olaszország, Anglia, Horvátország, Szerbia, Oroszország és más országokban.

Fő tevékenységünk alapja főleg outdoor ruházati termékek, téli kabátok, nadrágok, funkcionális fehérneműk, hátizsákok, táskák és kültéri lábbelik átfogó ajánlata.

Az ALPINE PRO az ügyfelei számára garantálja a márkás termékek széles választékát mindenféle tevékenységhez. Termékeik kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek, amelyek a minőség és a divatos design szemléletében készülnek a vásárlók számára.

Az ALPINE PRO vállalat magyar-, szlovák és lengyel piacon tevékenykedik. A márkának számos országban vannak értékesítési képviseleti, mint például Ausztrália, Belgium, Franciaország, Portugália, Görögország, Olaszország, Anglia, Horvátország, Szerbia, Oroszország és más országokban.

Fő tevékenységünk alapja főleg outdoor ruházati termékek, téli kabátok, nadrágok, funkcionális fehérneműk, hátizsákok, táskák és kültéri lábbelik átfogó ajánlata.

Az ALPINE PRO az ügyfelei számára garantálja a márkás termékek széles választékát mindenféle tevékenységhez. Termékeik kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek, amelyek a minőség és a divatos design szemléletében készülnek a vásárlók számára.