Alum online Frissítő készlet víz köd
4 945 Ft

A TFY Misty10 vízköd kellemesebbé teszi a külsőt és végre teljes mértékben élvezheti a gyönyörű időt forró napok során ezzel a csodálatos vízköddel. Nyáron, amikor a hőmérséklet szédítő magasságra emelkedik, gyakran érezzük a levegő páratartalmának hiányát és az erős hőt.

Alum online Gyro Bowl - varázslatos tál
1 365 Ft

Mindenki, akinek gyerekei vannak, tudja, mennyire nehéz megetetni őket anélkül, hogy az asztal le legyen öntve, a padló vagy a szőnyeg bepiszkolódjon vagy a ruhára ételdarabok kerüljenek.

Alum online Orrszívó gyereknek
6 990 Ft

A legbiztonságosabb és legegyszerűbb módszer a pici nózik tisztán tartására! Gyengéden tisztítja meg gyermeke bedugult orrát. Megkönnyíti a légzést, javítja a közérzetet és gyermeke hamarabb túl lesz a megfázáson. Állítható szívóerősség és USB-töltés.

Alum online Gyerek fürdő szökőkút - sárga
6 135 Ft

Félnek a gyermekei a viztől? A gyermekeket önkéntesen a fürdőkádba bejuttatni emberfeletti feladat számára? Ha igen, akkor van egy tippünk az ön számára, hogyan lehetne a fürdést élvezetesebbé tenni a gyermekeknek.

Alum online Világító rajztábla LED tollal A4
4 190 Ft

Ajándékozd meg a jövő festőművészét egy olyan rajztáblával, amely egy kis pluszt ad a rajzolás élménye mellé! A Magic Sketchpad rajztáblája ugyanis élénk fényeffektussal kápráztat el.

Alum online Kozmetikai nagyító tükör - My FoldAway
4 990 Ft

A kozmetikai tükör minden nő kozmetikai felszerelésének fontos része. A tükör akár tízszeres nagyítással és LED-es háttérvilágítással feltárja a bőr legkisebb bőrhibákat és otthon és útközben is használható. A tükör minden irányba fordítható és a háttérvilágítás elemmel működik.

Alum online Finishing Touch szőrtelenítő
6 475 Ft

A szőrtelenítés rettenetesen gyötrelmes dolog, akár borotvát, akár epilátort használ. A Sensa-Light segédfényes szőrtelenítővel pillanatok alatt, kíméletesen varázsolhatja bőrét bámulatosan selymessé.

Alum online Gyerek asztal nem csak az autóba
3 530 Ft

Gyerek asztal, nem csak az autóba. Mindent, amire szükség lehet, kényelmesen elhelyezi a kisasztalon, vagy oldalsó zsebekbe.Az asztalnak pereme van, semmi csúszik le róla.

Alum online Grill alátét
2 780 Ft

A Grill BBQ Mat tapadásmentes grillsütő lap segítségével felejthetetlen grill party-t rendezhetsz a kertedben, és sokféle finomságot készíthetsz. Grillezhetsz kolbászt, húsokat, halat, zöldségeket, gyümölcsöket, de süthetsz rajta akár tojás vagy palacsintát is.

Alum online Gyerek fürdő szökőkút - rózsaszín
6 135 Ft

Félnek a gyermekei a viztől? A gyermekeket önkéntesen a fürdőkádba bejuttatni emberfeletti feladat számára? Ha igen, akkor van egy tippünk az ön számára, hogyan lehetne a fürdést élvezetesebbé tenni a gyermekeknek.

Alum online Hairless Brilliance szőrtelenítő
3 510 Ft

Ezzel a termékkel végre bársonyosan simára varázsolhatja arcát másodpercek alatt. Kis mérete miatt könnyen hordozható utazás során is, a vezeték nélküli használat pedig lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor eltávolíthassa a nem kívánatos szőrszálakat.

Alum online Léghűtő
8 880 Ft

Nézze meg kedvenc sorozatait vagy filmjeit a nagy képernyőn a HDMI vezeték nélküli MirrorScreen adapter segítségével.

Alum online Öntapadós krétatábla
2 105 Ft

Fessen, írjon, szórakozzon és ha megtelik, vagy ha minden feladat már teljesítve volt, akkor elég letörölni és jöhetnek az újabb üzenetek. Az öntapadós kréta tábla elragadó ajándék kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és nagyon gyorsan a mindennapi élet részévé válik.

Alum online Elektromos lábfej bőrradírozó - Step Pedi
4 740 Ft

Fárasztja a kényelmetlen testhelyzet, miközben eltávolítja a lábak elhalt és megkeményedett bőrét? Akkor a PediStep pontosan az, amire szüksége van. Gyorsan és hatékonyan eltávolíthatja a bőrkeményedést.

Alum online Otthoni láb fitnesz eszközök
5 890 Ft

Ezt a multifunkcionális kialakítású combedzőt a kar, a tricepsz és a hát, a belső / külső comb, a mellkas / váll és az izmok hatékony megerősítésére gyakorolhatja.

Alum online Clean Step Mat abszorpciós szőnyeg - világos színű
4 865 Ft

Éppen feltörolte a padlót és porszívózta a szőnyegeket, de valaki nem tisztította meg cipőjét és a padló újra úgy néz ki, mint előtte? Ne aggódjon, vegyen egy extra nedvszívó szőnyeget az ajtóhoz, amely megakadályozza a szennyeződés terjedését bármely helyiségben.

Alum online Intelligens borotva - Micro Touch Solo
7 040 Ft

A MicroTouch Solo egy sokoldalú és intelligens borotva, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el a nem kívánt szőrszálakat. Az erős szőrszálakkal is gond nélkül megbírkózik, miközben kíméletes a bőr érzékeny területeihez.