Ambi Pur 3Volution Moonlight Vanilla légfrissítő utántöltő 2x20ml 
2 237 Ft

1 740 Ft

Utántöltő az elektromos légfrissítőbe maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a vanília krémes illatát hagyja maga után. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.


Ambi Pur 3Volution Ocean Mist légfrissítő utántöltő 20ml-34%
1 887 Ft

1 240 Ft

Akció

Utántöltő az elektromos légfrissítőbe maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a tenger friss illatával helyettesíti. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.


Ambi Pur 3Volution Moonlight Vanilla légfrissítő 20 ml  
2 347 Ft

1 790 Ft

Elektromos légfrissítő utántöltővel maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a vanília kellemes illatát hagyja maga után. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.


Ambi Pur Car Anti Tobacco Csíptetős Autóillatosító kezdőcsomag 7 ml
1 490 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 70 napon át. Megszünteti a dohányfüst szagát és helyettesíti a könnyed és friss citrus illattal.


Ambi Pur Plug-In Thai Orchid légfrissítő utántöltő 20ml 
1 440 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Thai Orchid illata megtölti otthonod az egzotikus virágok páratlan illatkeverékével, amiből thai orchidea emelkedik ki.


Ambi Pur 3Volution Caribbean Escape utántöltő légfrissítőbe
2 090 Ft

1 590 Ft

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A Karib-térség virágainak illatkeveréke 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Caribbean Escape utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.


Ambi Pur 3Volution Spring Awakening
2 290 Ft

1 790 Ft

Légfrissítő ** tavaszi illattal, amely elnyeli a házi kedvenced vagy az odaégett étel kellemetlen illatait. Az illatkeverék **90 napon át kitart, így biztosan lenyűgöz majd. Az Ambi 3Volution Spring Awakening olyan különleges illattal illatozza be otthonodat, amilyet eddig még nem éreztél.


Ambi Pur 3Volution Spring Awakening Utántöltő légfrissítőbe
1 890 Ft

1 490 Ft

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A virágos illatkeverék 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Spring Awakening utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.


Ambi Pur 3Volution Thai Utántöltő légfrissítőbe
2 090 Ft

1 590 Ft

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A Thai virágok illatkeverék 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Thai utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.


Ambi Pur 3Volution Thai Utántöltő légfrissítőbe
2 090 Ft

1 590 Ft

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A keleti virágok illatkeveréke 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Oriental utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.


Ambi Pur Caribbean Escape Légfrissítő 2 x 300 ml
2 590 Ft

1 890 Ft

Két darabot tartalmazó légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A Karib-térség virágainak illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz. Az Ambi Pur Caribbean Escape Légfrissítő 2 × 300 ml eddig ismeretlen illattal illatozza be otthonodat.


Ambi Pur Gold Orchid Légfrissítő 300 ml
1 590 Ft

1 090 Ft

Légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. Egzotikus virágok illatát tartalmazó illatanyag, amely arany orchidea illatát is tartalmazza. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz Az Ambi Pur Gold Orchid Légfrissítő 300 ml olyan szokatlan illattal tölti meg otthonodat, amelyre minden szomszéd rákérdez majd.


Ambi Pur Gold Orchid Osvěžovač Légfrissítő autóba
1 590 Ft

1 090 Ft

Autóba alkalmas légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála megszünteti a kellemetlen szagokat. Az egzotikus illatú légfrissítő 70 napon át illatozik. Intenzív illatforrás, amely a klímához rögzíthető. Az Ambi Pur Gold Orchid autóba alkalmas légfrissítő diszkrét légkört teremt, amennyiben sok időt töltesz az autóban.


Ambi Pur Oriental Légfrissítő 300 ml
1 690 Ft

1 190 Ft

Légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A keleti virágok illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz Az Ambi Pur Oriental Légfrissítő 300 ml olyan szokatlan illattal tölti meg otthonodat, amelyre minden szomszéd rákérdez majd.


Ambi Pur Thai Légfrissítő 2 x 300 ml
2 590 Ft

1 890 Ft

Két darabot tartalmazó légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A Thai virágok illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz Az Ambi Pur Thai Légfrissítő 2 × 300 ml olyan szokatlan illattal tölti meg otthonodat, amelyre minden szomszéd rákérdez majd.


Ambi Pur Moonlight Vanilla légfrissítő spray 300 ml 
1 090 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclean technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. Moonlight Vanilla illat megtölti otthonod a vanília krémes illatával.


Ambi Pur Car Ocean Mist Csíptetős Autóillatosító 2 db
1 490 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át.


Ambi Pur 3Volution Ocean Mist Elektromos Légfrissítő Kezdőcsomag 20 ml-47%
2 347 Ft

1 240 Ft

Akció

Elektromos légfrissítő utántöltővel maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a tenger friss illatával helyettesíti. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.


Ambi Pur Car Flowers&Spring Csíptetős Autóillatosító 1 db 
890 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik autód élettel és friss illatokkal, ami az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.


Ambi Pur Car Pet autóillatosító 2 ml
940 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át.


Ambi Pur Flowers&Spring légfrissítő 2x300 ml 
2 362 Ft

1 740 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő, Odourclean technológiája megszünteti a kellemetlen makacs szagokat és friss, könnyed illatot hagy maga után. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami a friss tavaszi virágzást idézi fel. Duopack.


Ambi Pur Flowers&Spring légfrissítő spray 300 ml
790 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclean technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után **. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami **a friss tavaszi virágzást idézi fel.


Ambi Pur Plug-In Flowers&Spring illatosító kezdőkészlet 20 ml 
1 240 Ft

Az Ambi Pur elektromos légfrissítő kezdőcsomag Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami a friss tavaszi virágzást idézi fel.


Ambi Pur Plug-In Moonlight Vanilla légfrissítő utántöltő 20ml 
1 490 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Moonlight Vanilla illat megtölti otthonod a vanília krémes illatával.


Ambi Pur Plug-In Flowers&Spring légfrissítő utántöltő 20ml 
940 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami a friss tavaszi virágzást idézi fel.


Ambi Pur Spray Ocean Mist Légfrissítő 300 ml 
1 090 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclean technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után **. Töltsd meg otthonod a frissítő **tenger illatával.


Ambi Pur 3VOL légfrissítő utántöltő Flowers 20 ml
1 890 Ft

1 490 Ft

Flowers & Spring utántöltők megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi. A légfrissítő Ambi Pur 3volution utántöltők OdourClear technológiával rendelkeznek, melyek folyamatosan eltüntetik a kellemetlen és hosszan tartó szagokat.


Ambi Pur 3VOL légfrissítő utántöltő ForestPine 20 ml
1 890 Ft

1 490 Ft

Töltsd meg otthonod a fenyőerdők friss illatával, mely a karácsonyfa melletti kellemes vacsorák atmoszféráját idézi. Az elektromos Ambi Pur 3Volution légfrissítők elhozzák otthonodba a frissességet. Megszünteti a kellemetlen szagokat és felfrissíti a levegőt.


Ambi Pur 3VOL légfrissítő utántöltő SpiceApple 20 ml
1 890 Ft

1 490 Ft

A fahéjjal fűszerezett zamatos alma és szegfűszeg keveréke elviszi otthonodba a frissen sült kalács illatát. Az utántöltőt Ambi Pur egykamrás légfrissítőhöz tervezték, széles választékú és magas minőségű illattokkal rendelkezik, melyek eltüntetik a szagokat és friss illatot árasztanak.


Ambi Pur Ambipur 3VOL Starter Kit Pet 20 ml
2 237 Ft

1 790 Ft

Szag elpárologtató gép 3 különböző töltettel, amely illatosság varázsolja a lakásodat. Megszünteti a házi kedvenceidtől kialakult nem kívánt szagokat. Minden 45 percben illatot vált és felfrissíti a levegőt. Ambi Pur Ambipur 3VOL Starter Kit Pet 20ml állítható párologtatási intenzitással.


Ambi Pur Ambipur 3VOL utántöltő Pet 20 ml
1 862 Ft

1 490 Ft

légfrissítőbe helyezhető utántöltő szett kellemesen illatossá teszi a lakásod. Megszünteti a házi kedvenceidtől kialakult nem kívánt szagokat. Az illat minden 45 percben váltanak és felfrissítik a levegőt. Az Ambi Pur Ambipur 3VOL utántöltő Pet 20 ml az OdourClear technológiának köszönhetően semlegesíti a szagokat.


Ambi Pur Car Flowers&Spring Csíptetős Autóillatosító 2 db 
1 490 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik autód élettel és friss illatokkal, ami az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.


Ambi Pur Moonlight Vanilla légfrissítő spray 2x 300 ml
1 640 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat és kellemesen friss illatot hagy maga után. Moonlight Vanilla illat megtölti otthonod a vanília krémes illatával. Duopack 2× 300 ml.


Ambi Pur Spray Anti Tobacco Légfrissítő 300 ml
1 640 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő az Odourclear technológiája révén megszünteti a makacs és megrekedt szagokat, valamint könnyed, friss illatot hagy maga után.. Megszünteti a dohányfüst szagát és helyettesíti a könnyed és friss citrus illattal. Űrtartalma 300 ml.


Ambi Pur Spray Caribbean Escape Légfrissítő 300 ml
990 Ft

Akció

Az Ambi Pur légfrissítő az Odourclear technológiája révén megszünteti a makacs és megrekedt szagokat, valamint könnyed, friss illatot hagy maga után.. A Caribbean Escape illatot a kókuszdió és más egzotikus gyümölcsök frissessége inspirálta a Karib-tender pálmákkal övezett tengerpartjaival. Űrtartalma 300 ml.


Ambi Pur Spray Pet Légfrissítő 300 ml
1 090 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő az Odourclear technológiája révén megszünteti a makacs és megrekedt szagokat, valamint könnyed, friss illatot hagy maga után.. Megszünteti a makacsul beivódott kisállatszagot, és kellemesen friss illatot hagy maga után. Űrtartalma 300 ml.


Ambi Pur Spray Spiced Apple 300ml
1 734 Ft

1 590 Ft

fahéjjal fűszerezett zamatos alma és szegfűszeg keveréke elviszi otthonodba a sütőből kivett, frissen sült kalács illatát. Az Ambi Pur Freshelle légfrissítő spray megszünteti a kellemetlen szagokat, a helységet pedig könnyű és friss illattal tölti meg.