Ambi Pur Caribbean Escape Légfrissítő 2 x 300 ml
2 090 Ft

Két darabot tartalmazó légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A Karib-térség virágainak illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz. Az Ambi Pur Caribbean Escape Légfrissítő 2 × 300 ml eddig ismeretlen illattal illatozza be otthonodat.

Ambi Pur 3Volution Moonlight Vanilla légfrissítő utántöltő 2x20ml 
2 290 Ft

Utántöltő az elektromos légfrissítőbe maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a vanília krémes illatát hagyja maga után. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.

Ambi Pur 3Volution Ocean Mist légfrissítő utántöltő 20ml
1 790 Ft

Utántöltő az elektromos légfrissítőbe maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a tenger friss illatával helyettesíti. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.

Ambi Pur Car Ocean Mist Csíptetős Autóillatosító 1 db
1 490 Ft

Az Ambi Pur autóillatosító Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át. Ocean Mist illat inspirációja a tenger friss illata.

Ambi Pur Szövetfrissítő Spring 500 ml
1 490 Ft

Ambi Pur sprey formájú szövetfrissítő OdourClear technológiával eltávolítja a kellemetlen, megragadt szagokat a textíliákból és könnyed, friss illatot hagy maga után. A Spring Awakening egy könnyű, a tavaszi természet által inspirált, friss Lenor illattal rendelkezik. Űrtartalma 500 ml.

Ambi Pur Thai Orchid textilillatosító spray 500 ml 
1 490 Ft

A textilillatosító Ambi Pur Fabric, Odourclear technológiájának köszönhetően eltávolítja a szövetekbe ragadt kellemetlen illatokat és kellemes, könnyű illatot hagy maga után. Thai Orchid illata megtölti otthonod az egzotikus virágok páratlan illatkeverékével, amiből thai orchidea emelkedik ki.

Ambi Pur Ocean Mist Légfrissítő 2x300 ml
2 090 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő, Odourclean technológiája megszünteti a kellemetlen makacs szagokat és friss, könnyed illatot hagy maga után. Duopack.

Ambi Pur 3Volution Thai Utántöltő légfrissítőbe-15%
1 890 Ft 1 590 Ft

Akció

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A keleti virágok illatkeveréke 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Oriental utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.

Ambi Pur Cotton Flower Fürdőszoba légfrissítő
1 490 Ft

A fürdőszobai légfrissítő kiküszöböli a szagokat és friss illatot hagy. Az Ambi-Pur Fürdőszoba Cotton Flower légfrissítő megakadályozza a szagok képződését és 45 napon keresztül tart. Nincs szükség elektromosságra.

Ambi Pur Gold Orchid Légfrissítő 300 ml
1 490 Ft

Légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. Egzotikus virágok illatát tartalmazó illatanyag, amely arany orchidea illatát is tartalmazza. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz Az Ambi Pur Gold Orchid Légfrissítő 300 ml olyan szokatlan illattal tölti meg otthonodat, amelyre minden szomszéd rákérdez majd.

Ambi Pur Spray Ocean Mist Légfrissítő 300 ml 
1 390 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclean technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után **. Töltsd meg otthonod a frissítő **tenger illatával.

Ambi Pur Gold Orchid Osvěžovač Légfrissítő autóba
1 490 Ft

Autóba alkalmas légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála megszünteti a kellemetlen szagokat. Az egzotikus illatú légfrissítő 70 napon át illatozik. Intenzív illatforrás, amely a klímához rögzíthető. Az Ambi Pur Gold Orchid autóba alkalmas légfrissítő diszkrét légkört teremt, amennyiben sok időt töltesz az autóban.

Ambi Pur Lenor Lavender Fürdőszoba légfrissítő
1 490 Ft

A fürdőszobai légfrissítő kiküszöböli a szagokat és friss illatot hagy. Az Ambi-Pur Fürdőszoba Lenor Lavender légfrissítő megakadályozza a szagok képződését és 45 napon keresztül tart. Nincs szükség elektromosságra.

Ambi Pur 3Volution Spring Awakening Utántöltő légfrissítőbe-25%
1 990 Ft 1 490 Ft

Akció

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A virágos illatkeverék 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Spring Awakening utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.

Ambi Pur 3Volution Spring Awakening
2 290 Ft

Légfrissítő ** tavaszi illattal, amely elnyeli a házi kedvenced vagy az odaégett étel kellemetlen illatait. Az illatkeverék **90 napon át kitart, így biztosan lenyűgöz majd. Az Ambi 3Volution Spring Awakening olyan különleges illattal illatozza be otthonodat, amilyet eddig még nem éreztél.

Ambi Pur 3Volution Caribbean Escape utántöltő légfrissítőbe
1 890 Ft

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A Karib-térség virágainak illatkeveréke 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Caribbean Escape utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.

Ambi Pur 3Volution Thai Utántöltő légfrissítőbe-15%
1 890 Ft 1 590 Ft

Akció

Légfrissítő, amely olyan 3 utántöltőt tartalmaz, amelyek az OdourClear technológiának hála elnyelik a kellemetlen szagokat. A Thai virágok illatkeverék 90 napon át érezhető. Intenzív illat kettős hatótávolsággal. Az Ambi Pur 3Volution Thai utántöltő légfrissítőbe kellemes légkört teremt otthonodban.

Ambi Pur Flowers&Spring légfrissítő 2x300 ml 
2 090 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő, Odourclean technológiája megszünteti a kellemetlen makacs szagokat és friss, könnyed illatot hagy maga után. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami a friss tavaszi virágzást idézi fel. Duopack.

Ambi Pur Old Spice Autóillatosító, 2 db
1 790 Ft

Autóillatosító Ambi Pur Old Spice, ami az OdourClear technológiának köszönhetően eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után, ami akár 70 napig is kitart. 2 db a csomagolásban

Ambi Pur 3Volution Moonlight Vanilla légfrissítő 20 ml  
2 290 Ft

Elektromos légfrissítő utántöltővel maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül. Megszünteti a szagokat és a vanília kellemes illatát hagyja maga után. A légfrissítő 45 percenként változtatja 3 illatát.

Ambi Pur Plug-In Japan Tatami légfrissítő utántöltő 2x20ml 
1 790 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. A Japán Tatami illata a Felkelő Nap földjére repít bennünket és a természet csodás harmóniáját, valamint a friss levegőt idézi.

Ambi Pur Car Flowers&Spring Csíptetős Autóillatosító 1 db 
1 490 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik autód élettel és friss illatokkal, ami az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.

Ambi Pur Flowers&Spring légfrissítő spray 300 ml
1 390 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclean technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után **. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami **a friss tavaszi virágzást idézi fel.

Ambi Pur 3VOL légfrissítő utántöltő Flowers 20 ml-16%
1 790 Ft 1 490 Ft

Akció

Flowers & Spring utántöltők megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi. A légfrissítő Ambi Pur 3volution utántöltők OdourClear technológiával rendelkeznek, melyek folyamatosan eltüntetik a kellemetlen és hosszan tartó szagokat.

Ambi Pur Car Anti Tobacco Csíptetős Autóillatosító kezdőcsomag 7 ml
1 890 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 70 napon át. Megszünteti a dohányfüst szagát és helyettesíti a könnyed és friss citrus illattal.

Ambi Pur Car Flowers&Spring Csíptetős Autóillatosító 2 db 
1 790 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik autód élettel és friss illatokkal, ami az első tavaszi napsugarak és a rügyező virágok illatát idézi.

Ambi Pur Car Ocean Mist Csíptetős Autóillatosító 2 db
1 790 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át.

Ambi Pur Car Pet autóillatosító 2 ml
1 490 Ft

Az Ambi Pur Car autóillatosító , Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 30 napon át.

Ambi Pur Fruity Tropics Autóillatosító, 1 db
1 490 Ft

Autóillatosító Ambi Pur, ami az OdourClear technológiának köszönhetően eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után, ami akár 70 napig is kitart. A Fruity Tropics illatot az egzotikus gyümölcsök keveréke ihlette, ami elröpít egy trópusi tengerpartra.

Ambi Pur Moonlight Vanilla légfrissítő spray 2x 300 ml
2 090 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat és kellemesen friss illatot hagy maga után. Moonlight Vanilla illat megtölti otthonod a vanília krémes illatával. Duopack 2× 300 ml.

Ambi Pur Moonlight Vanilla légfrissítő spray 300 ml 
1 390 Ft

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclean technológiája révén megszünteti a makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után. Moonlight Vanilla illat megtölti otthonod a vanília krémes illatával.

Ambi Pur New Car Autóillatosító, 1 db
1 490 Ft

Autóillatosító Ambi Pur, ami az OdourClear technológiának köszönhetően eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után, ami akár 70 napig is kitart. A New Car illat olyan érzést kelt benned, mintha egy új és illatos autót vezetnél.

Ambi Pur Old Spice Autóillatosító, 1 db
1 390 Ft

Autóillatosító Ambi Pur Old Spice, ami az OdourClear technológiának köszönhetően eltávolítja a makacsul beivódott szagokat az autódból és kellemesen friss illatot hagy maga után, ami akár 70 napig is kitart.

Ambi Pur Oriental Légfrissítő 300 ml
1 490 Ft

Légfrissítő, amely az OdourClear technológiának hála eltávolítja a kellemetlen szagokat. A keleti virágok illatkeveréke elnyeri tetszésedet. A tartály nem gyúlékony gázt tartalmaz Az Ambi Pur Oriental Légfrissítő 300 ml olyan szokatlan illattal tölti meg otthonodat, amelyre minden szomszéd rákérdez majd.

Ambi Pur Plug-In Flowers&Spring illatosító kezdőkészlet 20 ml 
1 690 Ft

Az Ambi Pur elektromos légfrissítő kezdőcsomag Odourclear technológiája révén folyamatosan eltávolítja a makacsul beivódott szagokat és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami a friss tavaszi virágzást idézi fel.

Ambi Pur Plug-In Flowers&Spring légfrissítő utántöltő 20ml 
1 490 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Flowers&Spring illatok megtöltik házad élettel és friss illatokkal, ami a friss tavaszi virágzást idézi fel.

Ambi Pur Plug-In Moonlight Vanilla légfrissítő utántöltő 20ml 
1 490 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Moonlight Vanilla illat megtölti otthonod a vanília krémes illatával.

Ambi Pur Plug-In Thai Orchid légfrissítő utántöltő 20ml 
1 490 Ft

Utántöltő az elektromos Ambi Pur légfrissítőbe, Odourclear technológiával, maradéktalanul megszünteti a kellemetlen szagokat és friss illatot hagy maga után akár 80 napon át. Thai Orchid illata megtölti otthonod az egzotikus virágok páratlan illatkeverékével, amiből thai orchidea emelkedik ki.