Amika Arany csillámok hajra Show Off (Gold Dust) 10 g
6 070 Ft

A Gold Show Off Hair Glitter gyönyörű arany fényt ad a frizurájához. Jók minden hajtípushoz. Nagyszerű szikrát adnak a frizurájának. Használhatók önmagukban vagy összekeverhetők a kedvenc hajformázó termékével (hajkrém, gél vagy pomade).

Amika Balzsam festett hajra Vault ( Color -Lock Conditioner)
5 650 Ft

Vault színezett hajkondicionáló UV-szűrőket és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek „rögzítik“ a színt és megóvják azt a kimosódástól. Meghosszabbítja a szín élettartamát, simítja a hajat és újjáéleszti. Az ő segítségével nem kell harcolnia a haj fésülése ellen.

Amika Balzsam mindennapi használatra Normcore (Signature Conditioner)
4 240 Ft

Normcore Daily Normcore minden hajtípusra tervezték, beleértve a színes és kémiailag kezelt Normcore is. Ezt a kondicionálót egészen a vitaminok és antioxidánsok koktéljával töltik meg, aminek hatására a haja hidratált, fényes és puha. Megkönnyíti a haj fésülését.

Amika Brooklyn Bombshell hőkezelő spray  (Blowout Spray)
3 100 Ft

Értékelni fogja a Brooklyn Bombshell hőkezelő spray-t, mint felbecsülhetetlen segítséget a haj szárításában és az egyéb hajformázásban. Kiegyenlíti a hajat, növeli a haj mennyiségét és fényes marad a szem számára.

Amika  Detangling Brush Black hajkefe
4 940 Ft

A Detangling Brush Black minden hajtípusra alkalmas . Erős és rugalmas nylon sörtéket használ, hogy megakadályozzák a haj elszakadását vagy megrontását. Ezenkívül a nejlon sörték hőállóak 230 ° C-ig, és nedves vagy száraz hajra is felhasználhatók.

Amika Hajlakk Fluxus (Touchable Hair spray)
5 650 Ft

A Fluxus hajlakk biztosítja a frizura tökéletes rögzítését a hosszú nap folyamán. Segítségével könnyen meghatározhatja a frizuráját, ez a hajlakk nem fog csalódást okozni. Ezenkívül védi a hajat a nedvességtől és természetes megjelenést kölcsönöz.

Amika Hajparfüm  001 (Hair Fragrance) 30 ml
7 060 Ft

Amika 001 haj Amika minden típusú hajra alkalmas. A hajadnak zavaró illatú pézsma-, vanília-, citrus- és fűszeres illat adja az édes lóheret. Tartsa magánál ezt a parfümöt, bárhová is megy munkába, cégbe vagy bárhol másutt.

Amika Hővédő hajlakk The Wizard (Dtangling Primer)
2 820 Ft

A Wizard hajlakk minden típusú hajra alkalmas, beleértve a festett hajokat is. A spray nemcsak megvédi a hajat a hajformázás által okozott hőtől, hanem lágyítja a hajat, lerövidíti a fújási időt és megkönnyíti a haj fésülését. Fényt ad a hajnak, simítja és előkészíti az utógondozáshoz.

Amika Sampon festett hajra Vault ( Color -Lock Shampoo)
3 100 Ft

Vault színű haj sampont szó szerint UV-szűrők és antioxidánsok tartalmazzák, amelyek „rögzítik” színedet és megóvják a kimosódástól. Meghosszabbítja a szín élettartamát, simítja a hajat és újjáéleszti.

Amika Sampon mindennapi használatra Normcore (Signature Shampoo)
2 820 Ft

A Normcore sampon mindennapi használatra minden típusú hajra alkalmas, beleértve a színes és kémiailag kezelt hajokat is. Ezt a sampont a végére töltik egy vitaminok és antioxidánsok koktéllel, amelyek hidratálják, fénylik és lágyítják a haját. Mindennapi használatra alkalmas.

Amika Száraz sampon Perk Up (Dry Shampoo)
3 100 Ft

A Dry Shampoo Perk Up egy száraz hajtisztító, amely felszívja az olajat, és természetes rizskeményítővel frissíti fel a hajat. Nem hagy fehér maradékot a hajban, és könnyen felhordható.

Amika Tápláló hajmaszk SoulFood (Nourishing Mask)
3 390 Ft

Tápláló hajmaszk A SoulFood mélyen hidratálja és regenerálja a fáradt hajat, és a megfelelő lendületet ad nekik! Megerősíti a hajat belülről, kezeli a megosztott végeket és helyreállítja a haj rugalmasságát. Színes hajra is alkalmas.

Amika Tisztító balzsam Nice Cream (Cleansing Conditioner)
3 100 Ft

A Nice Cream hajkondicionáló finoman tisztítja, hidratálja és megkönnyíti a fésülést. Mindenki számára alkalmas, akik nem akarnak felesleges időt tölteni a samponnal és a balzsammal külön-külön, mert egyesíti a hatásukat. Színes hajra is alkalmas, és megakadályozza a súrolódást.