Amika Sampon mindennapi használatra Normcore (Signature Shampoo)
2 910 Ft

A Normcore sampon mindennapi használatra minden típusú hajra alkalmas, beleértve a színes és kémiailag kezelt hajokat is. Ezt a sampont a végére töltik egy vitaminok és antioxidánsok koktéllel, amelyek hidratálják, fénylik és lágyítják a haját. Mindennapi használatra alkalmas.

Amika Tisztító balzsam Nice Cream (Cleansing Conditioner)
3 210 Ft

A Nice Cream hajkondicionáló finoman tisztítja, hidratálja és megkönnyíti a fésülést. Mindenki számára alkalmas, akik nem akarnak felesleges időt tölteni a samponnal és a balzsammal külön-külön, mert egyesíti a hatásukat. Színes hajra is alkalmas, és megakadályozza a súrolódást.

Amika Balzsam festett hajra Vault ( Color -Lock Conditioner)
5 840 Ft

Vault színezett hajkondicionáló UV-szűrőket és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek „rögzítik“ a színt és megóvják azt a kimosódástól. Meghosszabbítja a szín élettartamát, simítja a hajat és újjáéleszti. Az ő segítségével nem kell harcolnia a haj fésülése ellen.

Amika Balzsam mindennapi használatra Normcore (Signature Conditioner)
4 370 Ft

Normcore Daily Normcore minden hajtípusra tervezték, beleértve a színes és kémiailag kezelt Normcore is. Ezt a kondicionálót egészen a vitaminok és antioxidánsok koktéljával töltik meg, aminek hatására a haja hidratált, fényes és puha. Megkönnyíti a haj fésülését.

Amika Hajlakk Fluxus (Touchable Hair spray)
5 840 Ft

A Fluxus hajlakk biztosítja a frizura tökéletes rögzítését a hosszú nap folyamán. Segítségével könnyen meghatározhatja a frizuráját, ez a hajlakk nem fog csalódást okozni. Ezenkívül védi a hajat a nedvességtől és természetes megjelenést kölcsönöz.

Amika Hővédő hajlakk The Wizard (Dtangling Primer)
2 910 Ft

A Wizard hajlakk minden típusú hajra alkalmas, beleértve a festett hajokat is. A spray nemcsak megvédi a hajat a hajformázás által okozott hőtől, hanem lágyítja a hajat, lerövidíti a fújási időt és megkönnyíti a haj fésülését. Fényt ad a hajnak, simítja és előkészíti az utógondozáshoz.

Amika Sampon festett hajra Vault ( Color -Lock Shampoo)
3 210 Ft

Vault színű haj sampont szó szerint UV-szűrők és antioxidánsok tartalmazzák, amelyek „rögzítik” színedet és megóvják a kimosódástól. Meghosszabbítja a szín élettartamát, simítja a hajat és újjáéleszti.