Amouage Journey Woman - EDP
54 520 Ft

A Journey Woman a Amouage márkától alkalmas minden olyan nő számára, akik előnyben részesítik a szokatlan  keleti-virágos illatokat. A fejillat összetevői közé tartozik a sárgabarack, osmanthus, jázmin, kardamom és szerecsendió.

Amouage Myths Woman - EDP
54 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mítoszok nő illata vizet a márka Amouage célja minden szerelmeseinek virágos-zöld illat. Először úgy érzi keveréke virágok, mint a krizantém, labdán, nárcisz és ibolya levelek. Akkor alakul ki aromái ámbra, pacsuli és a szegfű és végül a szó rönk moha, pézsma és bőr. Úgy indult 2016-ban. .

Amouage Ciel Pour Femme - EDP
52 260 Ft

A Ciel parfüm az Amouage márkától egy érzéki, virágos illat nőknek. A gardénia, a ciklámen és az ibolya levelek tónusaival nyílik meg, majd rózsa, liliom, jázmin és barackvirág illatjegyei bontakoznak ki.

Amouage Fate For Women - EDP
59 260 Ft

A Fate For Women egy luxus keleti-virág illat a nők számára. A fej friss bergamottából, piros chili paprikából, borsból és fahéjból áll. A szívében rózsa, jázmin, nárcisz, tömjén és labdanum gyanta kombinációját fogja érezni.

Amouage Interlude Man - EDP
76 600 Ft

Interlude illat vizet a márka Amouage egy keleties fás illat férfiaknak. Ha szereted a figyelem középpontját és szereted a fényűző és tartós illatot, az Interlude-t az Ön számára tervezték! Hagyja magának elvarázsolni a lenyűgöző hangzásait. A piac 2012-ben indult.

Amouage Dia Pour Homme - EDP
54 070 Ft

Az Amouage Dia Pour Homme fás-virág illata férfiak számára. Vannak füstölő, kardamom, keserű narancs és krétai rosdan (labdanum) hangok. A szív szilva, bazsarózsa, ylang-ylang és írisz gyökér kombinációját fejleszti ki.

Amouage Fate - EDP
50 510 Ft

Víz Fame parfüm férfiaknak a márka Amouage egy orientális fás, hangsúlyos aromája.

Amouage Honour - EDP
51 810 Ft

Honor illat vizet a márka Amouage egy keleti fűszeres illatú minden ember számára, akik szeretik erősebb és tartós illat. Hadd eméssze, összeolvad, és tájékoztatjuk a személyiség beszélni! Úgy indult 2011-ben.

Amouage Interlude Woman - EDP
58 570 Ft

Az Interlude Woman gazdag kompozíciójú, ciprusos-virágos női illat. A fejillat a bergamottt gyömbér, grapefruit és a körömvirág illatjegyeivel nyílik meg. A szívillatban érezhetőek a virágok, gyümölcsök, opoponax gyanta, tömjén, kávé, fa és édes méz illatjegyei.

Amouage Lilac Love - EDP
60 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Lilac Love egy luxus virágos illat a nők számára; amely a The Secret Garden gyűjteményből származik. Kezdetben érezni fogja a jázmin, a rózsa, a gardénia, a pünkösdi rózsa, a hering és a heliotróp virág kombinációját. Ezután kakaó, tonkabab és írisz illatjegyei bontakoznak ki.

Amouage Memoir Woman - EDP
66 080 Ft

A Memoir Woman egy jellegzetes ciprusos női illat. Közvetlenül az elején érezni fogja az üröm, a rózsaszín bors és a kardamon illatjegyeit egy frissítő mandarin kíséretében. A szívillat összetevői közé tartozik a jázmin, a rózsa és más fehér virágok.

Amouage Reflection Woman - EDP
60 070 Ft

A Reflection Woman a 2007-es évből egy luxus virágos illat a nők számára. A fejillat közé  közé tartozik a frézia, a zöld tónusok és a vízi ibolya.   A szívillatban  a magnolia és a jázmin rejtőzik, és végül az alapillatban az ámbra, a szantálfa és a cédrusfa illatjegyei bontakoznak ki.

Amouage Sunshine Men - EDP
53 600 Ft

Napsütés Amouge egy friss orientális illat férfiaknak. Ez parfüm ihlette a hőt a nap. A felső jegyzetek Érzed brandy, narancs, levendula és szalmavirág homok. Középpontjában a kiömlött bergamott, borókabogyó és zsálya. Alapvetően a Tonkabab, vanília és cédrus. A parfüm indult 2015-ben.

Amouage The Library Collection Opus II - EDP
54 870 Ft 49 560 Ft

The Library Collection Opus II egy  keleti-fugere illat férfiak és nők számára egyaránt; amely  a The Library gyűjteményből származik. A jellegzetes bevezető illatmagában foglalja a üröm, levendula, fekete és rózsaszín bors illatjegyeit.

Amouage The Library Collection Opus IV - EDP
53 430 Ft 48 790 Ft

Az Opus IV Könyvtárgyűjtemény luxus illatú férfiak és nők számára; többet a The Library gyűjteményből. Friss citrom, mandarin és kardamonnal kiegészített grapefruit-t nyit. A szívedben elemi, kardamom, kömény, csipkebogyó rózsa, rózsa és lila levelek fogják érezni a gyantát. 2010-ben indult.