Amouage Ciel Pour Femme - EDP
46 080 Ft 41 840 Ft

A Ciel parfüm az Amouage márkától egy érzéki, virágos illat nőknek. A gardénia, a ciklámen és az ibolya levelek tónusaival nyílik meg, majd rózsa, liliom, jázmin és barackvirág illatjegyei bontakoznak ki.

Amouage Fate - EDP
45 410 Ft 43 690 Ft

Víz Fame parfüm férfiaknak a márka Amouage egy orientális fás, hangsúlyos aromája.

Amouage Fate For Women - EDP
50 030 Ft 47 250 Ft

Újdonság

A Fate For Women egy luxus keleti-virág illat a nők számára. A fej friss bergamottából, piros chili paprikából, borsból és fahéjból áll. A szívében rózsa, jázmin, nárcisz, tömjén és labdanum gyanta kombinációját fogja érezni.

Amouage Journey Woman - EDP
49 650 Ft 44 220 Ft

A Journey Woman a Amouage márkától alkalmas minden olyan nő számára, akik előnyben részesítik a szokatlan  keleti-virágos illatokat. A fejillat összetevői közé tartozik a sárgabarack, osmanthus, jázmin, kardamom és szerecsendió.

Amouage Lyric Woman - EDP
46 820 Ft 42 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Líra származó Amouge van keleties virágos illat nőknek. Édes hangok, amelyek hatni nemcsak a szaglás. Ez áll a bergamott, kardamom, fahéj és a gyömbér. A szív majd felállt, Wild Angelica, jázmin, ilang-ilang, geránium és írisz gyökér.

Amouage Memoir Woman - EDP
44 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Memoir Woman egy jellegzetes ciprusos női illat. Közvetlenül az elején érezni fogja az üröm, a rózsaszín bors és a kardamon illatjegyeit egy frissítő mandarin kíséretében. A szívillat összetevői közé tartozik a jázmin, a rózsa és más fehér virágok.

Amouage Myths Woman - EDP
44 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mítoszok nő illata vizet a márka Amouage célja minden szerelmeseinek virágos-zöld illat. Először úgy érzi keveréke virágok, mint a krizantém, labdán, nárcisz és ibolya levelek. Akkor alakul ki aromái ámbra, pacsuli és a szegfű és végül a szó rönk moha, pézsma és bőr. Úgy indult 2016-ban. .

Amouage Sunshine Men - EDP
46 210 Ft 43 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Napsütés Amouge egy friss orientális illat férfiaknak. Ez parfüm ihlette a hőt a nap. A felső jegyzetek Érzed brandy, narancs, levendula és szalmavirág homok. Középpontjában a kiömlött bergamott, borókabogyó és zsálya. Alapvetően a Tonkabab, vanília és cédrus. A parfüm indult 2015-ben.