Anker Liberty Air

Anker Liberty Air

Értékelés: 4,5
34 990 Ft 32 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Tökéletes illeszkedés a fülbe, kiválóan tiszta hangot ad és 2 mikrofonnal rendelkezik, ezért nem akadályoz a handsfree hívásokban, stílusos vezeték nélküli Anker Liberty Air Bluetooth 5.0 fülhallgató, melybe minden audiofil beleszeret. A beépített akkumulátor 5 órányi üzemidőt biztosít, és a töltőház további 4 töltési időre elegendő.

Anker SoundCore ARC

Anker SoundCore ARC

Értékelés: 2
14 990 Ft

Amikor elmész futni, vidd el magaddal az Anker SoundCore ARC fülhallgatót, vagy sport aktivitásokhoz amihez ajánlott. Hála az ** akkumulátor élettartamának 12,5 óra, hosszú távon biztos lehetsz a megbízható teljesítményben. Add hozzá a kiegyensúlyozott hangot aptX és CVC támogatással a **környezeti hanghatások kiszűrésével hívások kezdeményezéséhez és alkalmas partner a szabadidőhöz.

Anker SoundCore Flare

Anker SoundCore Flare

Értékelés: 5
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható Bluetooth hangszóró akár 20 m hatótávolsággal, az akkumulátor élettartama 12 óra. SoundCore Flare egészen a medencéhez vihető – az IPX7 lefedettség 1 m mélységig 30 percen át tartó vízállóságot garantál. Vezérlés a hangszórón lehetővé teszi a hívásfogadást és a hangerő szabályzást a telefon keresése nélkül.

Anker Soundcore, kék

Anker Soundcore, kék

Értékelés: 5
14 490 Ft

2 év garancia

Hordozható Bluetooth hangszóró az akkumulátor élettartama akár 24 óra. Az Anker Soundcore más eszközökkel csatlakoztatható egy 3,5 mm-es aljzattal és köszönhetően a beépített mikrofonnak rendezheted a telefonhívásaidat hands-free-vel. A hangszóró teljesítménye 6 W tiszta hangzást biztosít erős basszusokkal sztereóban.

Anker Soundcore Liberty 2 Pro
56 990 Ft 54 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern design, hatékony 11mm-es átalakítók, Bluetooth 5.0 technológia, 4 mikrofon a kirstálytiszta hang érdekében handsfree hívások során – az Anker Soundcore Liberty 2 Pro vezeték nélkülu fülhallgatónak biztosna nem kell szégyenkeznie a felszereltsége miatt. Egy feltöltésre akár 8 órát is kibír, HearID-val ellátott, amelynek hála a hangzás személyre szabható, valamint 500mAh-s töltődobozzal rendelkezik.

Anker Soundcore Life Note

Anker Soundcore Life Note

Értékelés: 2
27 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden, csak nem mindennapos – stílusos Bluetooth 5.0 fülhallgató Anker Soundcore Life Note elvarázsol a modern dizájnjával és hangjával, ami mögött a 6 mm meghajtók és a Graphene-enhanced Sound technológia rejlik. BassUp basszus erősítést, 7 órás tartósságot, és handsfree funkciót kínál, és rendelkezik töltődobozzal az akár 40 órás működéshez.

Anker SoundCore Mini

Anker SoundCore Mini

Értékelés: 4,5
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható Bluetooth hangszóró, az akkumulátor élettartama egészen 15 óra, képes zenét lejátszani microSD kártyáról és beállíthatja kedvenc FM rádióállomását. Az Anker SoundCore Mini hangszóró 5W hangvezérlője és passzív subwoofere tiszta és torzításmentes hangzást biztosít erős basszussokkal.

Anker SoundCore Mini2 bluetooth hangszóró
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható Bluetooth hangszóró kis méretben, erős hangzással és mély basszusokkal. Anker SoundCore Mini2 akár 15 órás akkumulátor kapacitással, valamint IPX7 vízállósággal büszkélkedhet – ideális társ medencéhez vagy a kertbe. A berendezés, amely nem rendelkezik Bluetooth technológiával 3.5 mm jack audiokábellel csatlakoztatható.

Anker Soundcore Motion Q

Anker Soundcore Motion Q

Értékelés: 5
18 990 Ft 16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd be a zuhanyzóba, vagy rendezz egy kis partit – a hordozható Bluetooth hangszóró, 360°-os hangzással és függőhurokkal rendelkező Anker Soundcore Motion Q hűséges partnered lesz otthon és útközben. Legfeljebb 10 óráig tart, 2 × 8 W-on, BassUp technológiával és IPX7 védelemmel rendelkezik.

Anker Soundcore Rave
121 990 Ft 105 990 Ft
+ ingyen szállítás

Grillezés vagy ünneplés? Mindkét esetben zene- és szórakoztató forrásként kiválóan fog szolgálni a Bluetooth 5.0 hangszóró Anker Soundcore Rave BassUp technológiával az erős basszusokhoz és 160 W teljesítménnyel. A készülék USB porttal rendelkezik MP3/WMA lejátszási lehetőséggel, LED lámpákkal és 20000mAh akkumulátorral, amelnek az élettartama akár 24 órá töltésenként.

Anker Soundcore Select

Anker Soundcore Select

Értékelés: 4,5
20 990 Ft 16 490 Ft

2 év garancia

Kerékpározz egyet, hogy kedvenc zenéid kísérjenek a hordozható és vízálló Bluetooth 4.2-es készülékkel. Anker Soundcore Válassza ki az IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező hangszórót és 2× 6 W zenét. A BassUp technológia megtartja a hangzást, és azonnali csatlakozás párosítás nélkül biztosítja az NFC-t.

Anker Soundcore Space NC

Anker Soundcore Space NC

Értékelés: 5
49 990 Ft 48 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns kiegészítő és egy megbízható audio társ is – elegáns Bluetooth 4.1 fejhallgató az Anker Soundcore Space NC örömöt okoz sikeres tervezésével és hangjellemzőivel. 40mm váltókkal, tiszta hangzás erős basszusokkal, NC technológia aktív hangszigeteléssel, mikrofon cVc-el valamint több mint 20 óra üzemidő.

Anker Soundcore Spirit Pro

Anker Soundcore Spirit Pro

Értékelés: 5
19 990 Ft 16 490 Ft

Bluetooth fülhallgatók akár 10 órás akkumulátor élettartammal IP68-os védelemmel ellenállnak az izzadtságnak és az esőnek is. Kezeld a telefonhívásaidat az Anker Soundcore Spirit Pro fülhallgatóval, kényelmesen hands-free kihangosítóval köszönhetően a beépített mikrofonnak és a vezérlésnek a csatlakozókábelen. A kényelmes viselés érdekében értékelni fogod a mágneses végvédőket, amelyek a fülhallgatót a nyakadon össze illesztik, hogy ne csússzanak le a nyakadról.

Anker Liberty Air 2

Anker Liberty Air 2

Értékelés: 5
46 990 Ft 32 990 Ft

Újdonság

A stílusos dizájn és a zene szerelmesei biztos örülni fognak a minimalista kialakítású Anker Liberty Air 2 Bluetooth 5.0 fülhallgatónak, amelynek a hangszórói gyémánt réteggel lettek bevonva az extra hangminőség érdekében. A fülhallgató vízálló az IPX5 szabványnak megfelelően, egy feltöltéssel 7 óra zene lejátszásra képes és 4 mikrofonnal rendelkezik a kiegyensúlyozott handsfree hívásokért és a tökéletes érthetőségért.

Anker Soundcore Infini

Anker Soundcore Infini

Értékelés: 5
44 990 Ft

lenyűgöző hangteljesítmény időtállóvá teszi a televíziót minimalista 2sávos soundbar Anker Soundcore Infini erőteljes basszusokkal, köszönhetően a BassUp technológiának. Az eszköz Bluetooth 4.2 funkcióval, AUX, optikai digitális bemenettel, koaxiális bemenettel rendelkezik, hangmódokkal és remek 100 W teljesítménnyel rendelkezik. Elhelyezhető a falra vagy az asztalra.

Anker SoundBuds Life UN

Anker SoundBuds Life UN

Értékelés: 5
11 290 Ft 9 490 Ft

Vezeték nélküli fülbedugós Bluetooth fülhallgató Anker márkától IPX5 szabványokkal tervezett, tehát ellenáll az esőnek, homoknak vagy pornak. Az eszköz párosítható Bluetooth 4.1 kapcsolattal 10 méteres hatótávval. A fülhallgató szünet nélkül használható 10 órán keresztül 90 perces töltés után.

Anker SoundCore Boost

Anker SoundCore Boost

Értékelés: 4,5
22 990 Ft

Hordozható Bluetooth hangszóró beépített mikrofonnal ellenáll a por és a víz viszontagságainak IPX5 védelem. Anker SoundCore Boost egy töltéssel képes lejátszani akár 12 órát extra erős basszussal, köszönhetően a BassUP technológiának. Más eszközök is párosítható az NFC technológiának köszönhetően vagy audio kábellel, köszönhetően az AUX-IN bemenetnek.

Anker Soundcore Flare +

Anker Soundcore Flare +

Értékelés: 5
38 990 Ft 30 990 Ft

2 év garancia

Vidd el a bulira atökéletes hangot és színeket a hordozható Bluetooth 5.0 Anker Soundcore Flare + segítségével, melynek teljesítménye 25 W, a hatótávolsága pedig 20 m. Az IPX7 védelem garantálja, hogy a készülék vízálló, aBassUp technológia pedig tiszta hangot ad. A beépített akkumulátor 20 üzemórát tesz lehetővé.