Anker PowerCore+ 20 100 mAh powerbank Nintendo Switch
22 490 Ft

Kivételesen nagy teljesítményű powerbank, igazán nagy kapacitással.
Az Anker PowerCore+ Nintendo Switch a Nintendo engedélyével készült, a játékkonzol feltöltésére szolgál. A 20 100 mAh nagy kapacitásnak köszönhetően akár 15 óra extra játszást biztosít. Töltési árama akár 4,8 A, 2 nagysebességű USB porttal ellátott, amelyek egyszerre használhatóak. 11 biztonsági elemmel ellátott

Anker PowerCore 10 400 mAh powerbank, fehér
14 490 Ft 10 990 Ft

Nagy kapacitású hatékony powerbank. Az Anker PowerCore+ 10 400 mAh-t és akár 4,8 A töltési áramot kínál. 2 nagysebességű USB porttal rendelkezik és képes 2 eszközt egyszerre tölteni. A PowerIQ technológiának hála önmaga felismeri az eszközödhöz szükséges áram erősségét, 11 biztonsági elemmel ellátott.

Anker SoundCore Mini

Anker SoundCore Mini

Értékelés: 4,7
12 490 Ft

Hordozható Bluetooth hangszóró, az akkumulátor élettartama egészen 15 óra, képes zenét lejátszani microSD kártyáról és beállíthatja kedvenc FM rádióállomását. Az Anker SoundCore Mini hangszóró 5W hangvezérlője és passzív subwoofere tiszta és torzításmentes hangzást biztosít erős basszussokkal.

Anker SoundCore ARC

Anker SoundCore ARC

Értékelés: 3,6
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Amikor elmész futni, vidd el magaddal az Anker SoundCore ARC fülhallgatót, vagy sport aktivitásokhoz amihez ajánlott. Hála az ** akkumulátor élettartamának 12,5 óra, hosszú távon biztos lehetsz a megbízható teljesítményben. Add hozzá a kiegyensúlyozott hangot aptX és CVC támogatással a **környezeti hanghatások kiszűrésével hívások kezdeményezéséhez és alkalmas partner a szabadidőhöz.

Anker Soundcore Liberty Air 2

Anker Soundcore Liberty Air 2

Értékelés: 4,7
36 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A stílusos dizájn és a zene szerelmesei biztos örülni fognak a minimalista kialakítású Anker Liberty Air 2 Bluetooth 5.0 fülhallgatónak, amelynek a hangszórói gyémánt réteggel lettek bevonva az extra hangminőség érdekében. A fülhallgató vízálló az IPX5 szabványnak megfelelően, egy feltöltéssel 7 óra zene lejátszásra képes és 4 mikrofonnal rendelkezik a kiegyensúlyozott handsfree hívásokért és a tökéletes érthetőségért.

Anker Soundcore Space NC

Anker Soundcore Space NC

Értékelés: 5
49 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Elegáns kiegészítő és egy megbízható audio társ is – elegáns Bluetooth 4.1 fejhallgató az Anker Soundcore Space NC örömöt okoz sikeres tervezésével és hangjellemzőivel. 40mm váltókkal, tiszta hangzás erős basszusokkal, NC technológia aktív hangszigeteléssel, mikrofon cVc-el valamint több mint 20 óra üzemidő.

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Értékelés: 4,5
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Modern design, hatékony 11mm-es átalakítók, Bluetooth 5.0 technológia, 4 mikrofon a kristálytiszta hang érdekében handsfree hívások során – az Anker Soundcore Liberty 2 Pro vezeték nélküli fülhallgatónak biztosan nem kell szégyenkeznie a felszereltsége miatt. Egy feltöltésre akár 8 órát is kibír, HearID-val ellátott, amelynek hála a hangzás személyre szabható, valamint 500mAh-s töltődobozzal rendelkezik.

Anker Eufy Video Doorbell 2k + Home base 2 (E82101W4)
77 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli csengő HD felbontású kamerával rendelkezik. Éjjellátással, kétirányú hanggal, IP65 védelemmel és WiFi interfésszel rendelkezik. Akkumulátorról vagy elektromos csatlakozással működik. A csengőt a Home Base alaphoz kell csatlakoztatni, amely a csomag része. A kamerával ellátott csengőt az Eufy Security átlátható alkalmazás vezérli. Google Assistant és Amazon Alexa hangsegédek támogatása.

Anker SoundCore Flare 2

Anker SoundCore Flare 2

Értékelés: 5
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

A szó szoros értelmében hanggal tölt el – az Anker SoundCore Flare 2 modern Bluetooth 5.0 hangszóró tökéletes audió térhatást teremt a minden irányú hangzásával. 20 W teljesítményt kínál a BassUp basszus felerősítés lehetőségével. Mikrofonnal is handsfree hívásokhoz, LED fényekkel és egy 5200mAh akkumulátorral is fel van szerelve, aminek az élettartama 12 óra egy töltésre.

Anker Eufy Video Doorbell 2k T82101W1)
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli csengő HD felbontású kamerával rendelkezik. Éjjellátással, kétirányú hanggal, IP65 védelemmel és WiFi interfésszel rendelkezik. Akkumulátorról vagy elektromos csatlakozással működik. A csengőt a Home Base alaphoz kell csatlakoztatni, amely nem része a csomagolásnak. A kamerával ellátott csengőt az Eufy Security átlátható alkalmazás vezérli. Google Assistant és Amazon Alexa hangsegédek támogatása.

Anker SoundCore Rave Neo
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Végtelen és szórakoztató partik várnak rád az erős Anker SoundCore Rave Neo Bluetooth 5.0 party hangszóróval, amelynek zenei teljesítménye 50 W. A készülék hangos zenét játszik le, a basszusokat a BassUp funkcióval fel lehet erősíteni. Van még egy mikrofon a handsfree hívásokhoz, a parti fény show, az akkumulátor 18 órás és AUX In és USB port.

Anker Nebula Apollo (D2410G11)
170 990 Ft
+ ingyen szállítás

A kompakt DLP kivetítő Anker Nebula Apollo (D2410G11) hordozható készülék, ideális házimozihoz. 854 × 480 felbontású, 16:9 képarány, 200 ANSI lm fényerő, 400:1 kontraszt, a kép mérete akár 100 ", Wi-Fi, Bluetooth, Miracast / AirPlay, kézi fókusz, a lámpa élettartama akár 30 000 óra, 9750 mAh kapacitású akkumulátor. Interfész: 1× HDMI, 1× USB. 270°-os 6 W teljesítményű beépített hangszóró

Anker SoundCore Rave Mega

Anker SoundCore Rave Mega

Értékelés: 5
77 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Végtelen és szórakoztató partik várnak rád az erős Anker SoundCore Rave Mega Bluetooth 5.0 party hangszóróval, amelynek zenei teljesítménye 80 W. A készülék hangos zenét játszik le, a basszusokat a BassUp funkcióval fel lehet erősíteni. Van még egy mikrofon a handsfree hívásokhoz, a parti fény show, az akkumulátor 18 órás és AUX In és USB port.

Anker Soundcore Life Note

Anker Soundcore Life Note

Értékelés: 4,7
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Minden, csak nem mindennapos – stílusos Bluetooth 5.0 fülhallgató Anker Soundcore Life Note elvarázsol a modern dizájnjával és hangjával, ami mögött a 6 mm meghajtók és a Graphene-enhanced Sound technológia rejlik. BassUp basszus erősítést, 7 órás tartósságot, és handsfree funkciót kínál, és rendelkezik töltődobozzal az akár 40 órás működéshez.