Apetit DESTINI Evőeszköz készlet, 24 db
2 890 Ft

Az Apetit DESTINI Evőeszköz készlet klasszikus dizájnjának köszönhetően bármilyen étkészlethez tökéletesen passzol. A csomag 24 db evőeszközt tartalmaz, mely 6 főnek elegendő mennyiség. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, hogy Ön minél tovább használhassa. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

Apetit DAPHNE Evőeszköz készlet, 24 db
2 890 Ft

Az Apetit DAPHNE Evőeszköz készlet klasszikus dizájnjának köszönhetően bármilyen étkészlethez tökéletesen passzol. A csomag 24 db evőeszközt tartalmaz, mely 6 főnek elegendő mennyiség. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, hogy Ön minél tovább használhassa. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

Apetit Serpenyő tapadásmentes felülettel PATINA 20 x 3,8 cm
2 590 Ft 2 490 Ft

Könnyű alumínium serpenyő tapadásmentes felülettel Patina 20 × 3,8 cm méretekkel. Fel van szerelve egy XYLAN nem tapadó 2 rétegű felülettel, és egy bakelit szegecselt fekete fogantyúval. Minden típusú főzőlaphoz, kivéve az indukcióst.

Apetit Serpenyő tapadásmentes felülettel PATINA 24 x 4,3 cm
3 090 Ft 2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű alumínium serpenyő tapadásmentes felülettel Patina 24 × 4,3 cm méretekkel. Fel van szerelve egy XYLAN nem tapadó 2 rétegű felülettel, és egy bakelit szegecselt fekete fogantyúval. Minden típusú főzőlaphoz, kivéve az indukcióst.

Apetit 10 darabos rozsdamentes acél edénykészlet
9 790 Ft

Az Apetit 10 db-os rozsdamentes acél edénykészlet több, mint egy készlet: egy stílus. Az edényeket nem csak elegáns formavilág és klasszikus megjelenés jellemzi, de rozsdamentes acél anyagának köszönhetően rendkívül tartós, nem rozsdásodik, nem foltosodik. Alkalmas elektromos, gáztűzhelyen és kerámialapon való főzéshez is!

Apetit Serpenyő tapadásmentes felülettel PATINA 28 x 5 cm
3 490 Ft 3 190 Ft

Könnyű alumínium serpenyő tapadásmentes felülettel Patina 28 × 5 cm méretekkel. Fel van szerelve egy XYLAN nem tapadó 2 rétegű felülettel, és egy bakelit szegecselt fekete fogantyúval. Minden típusú főzőlaphoz, kivéve az indukcióst.