Aqua Wave Aridea-39%

Aqua Wave Aridea

Értékelés: 5
9 690 Ft 5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női városi cipő Aquawave Alida egy olyan modell, amely minden nap jól helytáll. A gyártásához kiváló minőségű anyagok voltak használva, amelyek a bőr számára biztonságosak és véd a külső faktorok káros hatásaitól.

Aqua Wave Aniba-28%
5 290 Ft 3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kétrészes fürdőruha Aquawave Aniba alkalmas strandra, de a medencébe is. A fürdőruha felső része eltávolítható párnákkal rendelkezik, nyak köré kötődik, aminek köszönhetően lehetővé teszi az egyenletesen lesülést. A bugyinak megerősített derékpántja van, amely megakadályozza, hogy a bugyi lecsússzon a csípőről.

Aqua Wave Faridi-24%

Aqua Wave Faridi

Értékelés: 5
4 490 Ft 3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kétrészes fürdőruha Aquawave Faridi alkalmas strandra, de a medencébe is. A fürdőruha felső része eltávolítható párnákkal rendelkezik, nyak köré kötődik, aminek köszönhetően lehetővé teszi az egyenletesen lesülést. A bugyinak megerősített derékpántja van, amely megakadályozza, hogy a bugyi lecsússzon a csípőről.

Aqua Wave Apeli-34%

Aqua Wave Apeli

Értékelés: 5
3 790 Ft 2 490 Ft

Kiárusítás

Aquawave Apeli férfi fürdőruha minden úszót elégedetté tesz. A felhasznált anyag nagyon tartós és ellenáll a sérüléseknek. Tökéletesen illeszkedik a testhez és kényelmet biztosít a viselőjének. A rugalmas anyag nem gátol a mozgásban és tökéletesen kiemeli a testalkatot.

Aqua Wave Rossy-34%

Aqua Wave Rossy

Értékelés: 2
3 790 Ft 2 490 Ft

Kiárusítás

Az Aquawave Rossy női sort ideális nyári tevékenységekhez. A sort nagyon kényelmes és szabásának hála viselés közben nagyon kellemes.

Aqua Wave Ocean-63%
5 990 Ft 2 190 Ft

Kiárusítás

Aquawave Ocean férfi pamut póló. A póló 100 % pamutból készült, kényelmes viselet. Az elején modern nyári dizájn található.