Aqua Wave Aridea
9 690 Ft

Újdonság

Női városi cipő Aquawave Alida egy olyan modell, amely minden nap jól helytáll. A gyártásához kiváló minőségű anyagok voltak használva, amelyek a bőr számára biztonságosak és véd a külső faktorok káros hatásaitól.


Aqua Wave Aniba
5 290 Ft

Újdonság

Kétrészes fürdőruha Aquawave Aniba alkalmas strandra, de a medencébe is. A fürdőruha felső része eltávolítható párnákkal rendelkezik, nyak köré kötődik, aminek köszönhetően lehetővé teszi az egyenletesen lesülést. A bugyinak megerősített derékpántja van, amely megakadályozza, hogy a bugyi lecsússzon a csípőről.


Aqua Wave Apeli
3 790 Ft

Újdonság

Aquawave Apeli férfi fürdőruha minden úszót elégedetté tesz. A felhasznált anyag nagyon tartós és ellenáll a sérüléseknek. Tökéletesen illeszkedik a testhez és kényelmet biztosít a viselőjének. A rugalmas anyag nem gátol a mozgásban és tökéletesen kiemeli a testalkatot.


Aqua Wave Aziba
5 290 Ft

Újdonság

Kétrészes fürdőruha Aquawave Aziba alkalmas strandra, de a medencébe is. A fürdőruha felső része eltávolítható párnákkal rendelkezik, nyak köré kötődik, aminek köszönhetően lehetővé teszi az egyenletesen lesülést. A bugyinak megerősített derékpántja van, amely megakadályozza, hogy a bugyi lecsússzon a csípőről.


Aqua Wave Faridi
4 490 Ft

Újdonság

Kétrészes fürdőruha Aquawave Faridi alkalmas strandra, de a medencébe is. A fürdőruha felső része eltávolítható párnákkal rendelkezik, nyak köré kötődik, aminek köszönhetően lehetővé teszi az egyenletesen lesülést. A bugyinak megerősített derékpántja van, amely megakadályozza, hogy a bugyi lecsússzon a csípőről.


Aqua Wave Ocean
5 990 Ft

Újdonság

Aquawave Ocean férfi pamut póló. A póló 100 % pamutból készült, kényelmes viselet. Az elején modern nyári dizájn található.


Aqua Wave Rossy
3 790 Ft

Újdonság

Az Aquawave Rossy női sort ideális nyári tevékenységekhez. A sort nagyon kényelmes és szabásának hála viselés közben nagyon kellemes.