Aquabeads Ékszer készlet

Aquabeads Ékszer készlet

Értékelés: 4,7
2 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készítsd el mozaik ékszerek egész sorát ezzel a gyöngykészlettel és sablonokkal. Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. Alkosd meg a saját ábrádat a sablon alapján és egyszerűen permetezd meg vízzel a permetező segítségével.

Aquabeads Nagy gyöngykészlet
9 020 Ft

Készíts nagyban díszeket ennek az Aquabeads mega gyöngykészletnek a segítségével! Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. A sablon szerint egyszerűen elrendezheted a gyöngyöket, permetezd le vízzel a permetezővel és már készen is van a gyönyörű mestermű!

Aquabeads Élet a tengerben készlet
2 570 Ft

Készítsd el a tengeri állatok egész sorát ezzel a gyöngykészlettel és sablonokkal. Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. Alkosd meg a saját ábrádat a sablon alapján és egyszerűen permetezd meg vízzel a permetező segítségével.

Aquabeads Gyöngykészlet két alátéttel
7 470 Ft

Készíts különböző díszeket barátnőddel ennek a készletnek köszönhetően, amely két alátétet tartalmaz! Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. A sablon szerint egyszerűen elrendezheted a gyöngyöket, permetezd le vízzel a permetezővel és már készen is van a gyönyörű mestermű!

Aquabeads Gyöngykészlet kezdőknek
6 440 Ft

Aquabeads gyöngykészlet kezdőknek. Műalkotásod elkészítése rendkívül egyszerű. A sablon szerint egyszerűen elrendezheted a gyöngyöket a munkatáblán, permetezd le vízzel a permetezővel és már készen is van a gyönyörű mestermű!