Aquafresh Complete Care Whitening ZP 75 ml - 6 csomag
1 690 Ft

Újdonság

Az Aquafresh teljes körű fehérítőfehérje a gyengéd fogfehérítéshez. A fluorid készítmény hatékonyan eltávolítja a foltokat a fogak felületétől és plakkját, így ragyogó fehér fogakat és friss szájszagot biztosít.

Aquafresh Herbal fogkrém 2x 125 ml
1 390 Ft

  • Aquafresh Triple Protection 3 az 1-ben fogkrém az egész családnak, amely növényi kivonatokkal és friss ízesítéssel 24-órás védelmet biztosít a cukrokkal szemben a fluoridoknak köszönhetően – a fogfelület egész napon át tartó védelmére a cukrokból származó savakkal szemben. Tartalma 2 × 125 ml.
Aquafresh Mild&Minty fogkrém 2x 125 ml
1 390 Ft

Aquafresh® Mild&Minty lágy menta ízesítéssel hármas védelmet nyújt: az erős fogakért, egészséges fogínyért és friss leheletért. A fluoridtartalmának köszönhetően segít védeni a fogakat a lepedékben lévő cukrokból keletkező savakkal szemben, amely a fogszuvasodás legfőbb oka. Tartalma 2 × 125 ml.

Aquafresh Fresh&Minty fogkrém 2x 125 ml
1 390 Ft

Aquafresh Triple Protection 3 az 1-ben fogkrém az egész családnak, amely friss ízesítés mellett 24-órás védelmet biztosít a cukrokkal szemben a fluoridoknak köszönhetően – a fogfelület egész napon át tartó védelmére a cukrokból származó savakkal szemben. Tartalma 2 × 125 ml.