ARENA Fast Mesh

ARENA Fast Mesh

Értékelés: 4
4 990 Ft

Praktikus zsák a vizes ruháknak. Az ARENA Fast Mesh nylon hálóból készült, ami erős és ezen felül nagyon jól szellőzik. 45 × 65 cm méretek biztosítják, hogy minden úszáshoz szükséges dolog beleférjen. A zsákot az összehúzó zsinóroknak köszönhetően a háton is hordható.

ARENA Kickboard

ARENA Kickboard

Értékelés: 4
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az úszódeszka 2 nyílással rendelkezik, ami biztosítja a könnyű fogást. Habszivacs anyagból készült, ami lebeg. Ideális eszköz a lábak és a törzs erősítésére és az úszási technika begyakorlására. Az ARENA Kickboard felnőttek és gyermekek számára is alkalmas.

ARENA Spider Jr
4 490 Ft

Úszószemüveg a juniorok számára polikarbonát lencsékkel és Antifog kezeléssel rendelkezik a párásodás elkerülése érdekében. A hátsó csatt lehetővé teszi a szilikon pánt hosszának állítását. Nem csak edzések közben, de versenyeken is jól használható. Az ARENA Spider Jr benti és kinti medencékben is használható.

ARENA M Basics Brief (002295)
9 990 Ft

Férfi sportos fürdőnadrág, Arena M Basics Brief (002295) kitűnik a gyorsan száradó MaxFit anyagával. Garantálja a különös ellenállást a klór és a napsugárzás ellen. Érintésre finom anyag, amely biztosítja a legjobb mozgásszabadságot, ellenáll a kopásnak és a tengeri sónak.

ARENA W Basics Swim Pro Back One Piece (002266)
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Arena W Roy Swim Pro Back One Piece egyrészes sportos női fürdőruha, hagyományos szabású kivágással és hátrésszel. MaxFit anyagból készült fürdőruha, amely 240 órán keresztül ellenáll a klórnak, így különösen alkalmi vagy szabadidős úszáshoz, illetve legfeljebb heti 2× edzésre alkalmas.

ARENA M Serome Evo Brief

ARENA M Serome Evo Brief

Értékelés: 4
8 644 Ft 7 990 Ft

Kiárusítás

Férfi sportos fürdőnadrág, Arena M Serome Evo Brief kiváló a puha és a gyorsan száradó MaxFit anyaga. Garantálja a kiválóellenállást a klór és a napsugárzás ellen. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, súrlódásnak és a tenger sós vizének ellenáll.

ARENA Fundamentals Arena Logo Boxer (1B344)
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi rövidnadrág Arena Fundamentals Arena Logo Boxer (1B344) gyorsan száradó, lélegző „Peach Touch“ anyagból készült hálós betéttel a kényelmes viselet érdekében.

ARENA M Byor Evo Short
10 252 Ft

Kiárusítás

Férfi sportos fürdőnadrág alsónadrággal, Arena M Byor Evo Short kiváló a puha és a gyorsan száradó MaxFit anyaga. Garantálja a különös ellenállást a klór és a napsugárzás ellen. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, súrlódásnak és a tenger sós vizének ellenáll.

ARENA W Eva Wing Back One Piece (002329)
22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női egyrészes fürdőruha Arena W Eva Wing Back One Piece (002329) a BodyLift karcsúsító sorozatból származnak. A fürdőruhának klasszikus közepes kivágása van, ideálisan körülvéve az alakot és zárt háta. Speciális karcsúsító háló a has tájékán megerősíti és modellezi a görbéket.

ARENA M Basics Short (002294)
9 990 Ft

Arena M Basics Basics Short (002294) férfi sportos fürdőnadrág,, amely gyorsan száradó MaxFit anyagával tűnik ki. Garantálja a különös ellenállást a klór és a napsugárzás ellen. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, ellenáll a súrlódásnak és a tenger sós vizének.

ARENA W Viola Cradle Back One Piece (002324)
24 990 Ft

Női egyrészes fürdőruha Arena W Viola Cradle Back One Piece (002324) a BodyLift karcsúsító sorozatból származnak. Az fürdőruhának klasszikus közepes kivágása van, ideálisan körülvéve az alakot és zárt háta. Speciális karcsúsító háló a has tájékán megerősíti és modellezi a görbéket.

ARENA Santamarias
7 531 Ft 6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi sportos fürdőnadrág, Arena Santamarias kiváló a puha és a gyorsan száradó MaxFit anyaga. Garantálja a különös ellenállást a klór és a napsugárzás ellen. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, súrlódásnak és a tenger sós vizének ellenáll.

ARENA M Arena One Biglogo Low Waist Short (001703)
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Arena M Arena One Biglogo Low Waist Short alsó szabású férfi fürdőnadrág MaxLife anyagból készül, amely gyorsan száradó, extra klórálló napsugárzásnak ellenáll, puha és tökéletesen illeszkedik. A MaxLife anyagból készült fürdőruhák a mindennapi edzésekre alkalmasak.

ARENA W Ada Cradle Back One Piece (002325)
24 990 Ft

Női egyrészes fürdőruha Arena W Ada Cradle Back One Piece (002325) a BodyLift karcsúsító sorozatból származnak. Az fürdőruhának klasszikus közepes kivágása van, ideálisan körülvéve az alakot és zárt háta. Speciális karcsúsító háló a has tájékán megerősíti és modellezi a görbéket.

ARENA M Solid Brief (2A254)
8 990 Ft

Férfi bikini fürdőruha Arena M Solid Brief (2A254). A fürdőruha MaxLife anyagból készült, amely gyorsan száradó, extra klórálló, és napfényálló, puha és tökéletesen illeszkedik. A MaxLife anyagból készült fürdőruhák alkalmasak mindennapi edzésekre.

ARENA Fundamentals Boxer

ARENA Fundamentals Boxer

Értékelés: 5
6 666 Ft 6 190 Ft

Akció

Ez a férfi Arena Fundamentals Boxer alsó tökéletes úszáshoz és általános viselethez A short gyorsan száradó, lélegző „Peach Touch“ anyagból készülnek, amelynek hálós betétjei kényelmesek.

ARENA W Cactus Challenge Back One Piece (00245
18 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női egyrészes fürdőruha Arena W Cactus Challenge Back One Piece (002457) vékony pántokkal, kivágott hátrésszel és magasabb alsó rész felvágással. A fürdőruha MaxLife anyagból készült, amely speciálisan a sportúszóknak lett tervezve a mindennapos klóros vízben folytatott edzésekhez.

ARENA W Slinky V Back One Piece (002262)
15 290 Ft

Egyrészes, sportos Arena W Slinky V Back One Piece női fürdőruha, hagyományos szabású kivágással és hátrésszel. MaxFit anyagból készült fürdőruha, amely 240 órán keresztül ellenáll a klórnak, így különösen alkalmi vagy szabadidős úszáshoz, illetve legfeljebb heti 2× edzésre alkalmas.

ARENA W Twinkle Swim Pro One Piece
13 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Arena W Twinkle Swim Pro One Piece női sportos egyrészes fürdőruha hagyományos szabással és kivágott hátrésszel. MaxFit anyagból készült fürdőruha, amely 240 órán keresztül ellenáll a klórnak, így főként alkalmi vagy szabadidős úszáshoz, illetve legfeljebb heti 2× edzésre alkalmas.

ARENA W Roy Swim Pro Back One Piece
14 209 Ft 13 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női egyrészes, sportos Arena W Roy Swim Pro Back One Piece női fürdőruha, hagyományos szabású kivágással és hátrésszel. Fürdőruha MaxFit anyagból készült, amely ellenáll a klórnak 240 órán át, tehát különösen alkalmas alkalmi vagy szabadidős úszásra, maximálisan heti 2 edzésre.

ARENA W Bouncy V Back One Piece
15 693 Ft 14 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyrészes, sportos Arena W Bouncy V Back One Piece női fürdőruha, hagyományos szabású kivágással és hátrésszel. Fürdőruha MaxFit anyagból készült, amely ellenáll a klórnak 240 órán át, tehát különösen alkalmas alkalmi vagy szabadidős úszásra, maximálisan heti 2 edzésre.

ARENA Bonnet Silicone Cap Black
5 990 Ft

A kényelmes ARENA Bonnet Silicone Cap Black úszósapka egyedi designnal és 3D buborékokkal rendelkezik és nagyon kényelemes a hosszú hajhoz is.

ARENA Cobra Core

ARENA Cobra Core

Értékelés: 5
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi úszószemüveg a haladó úszók számára. Az ARENA Cobra Core nagyon alacsony hidrodinamikai ellenállással rendelkezik. A lencsék rendkívül széles látószöget és kiváló perifériás látást biztosítanak. A polikarbonát lencsék párásodás elleni védelmet biztosítanak, ami minden körülmények között jó láthatóságot biztosít.

ARENA Elite Hand Paddle
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Úszólap nyílásokkal rendelkeznek a középen és az oldalon, ami növeli a vízérzetet. Ezek rögzítve vannakgumiszalaggal, amely állítható. Alkalmasak a kéz erősítésére és az úszás technikájának javítására. Az ARENA Elite Hand Paddle ideális eszköz a fejlett, versenyző és fitness úszók számára.

ARENA Flex Paddles AcidLime-Black
9 990 Ft

Tenyérellenállásideálisak az edzés intenzitásának növelésére. A felület lehetővé teszi, hogy érezze a vízkútot, az alak optimálisan elosztja az erő súlyát. Nem terheli túl a vállakat. Az ARENA Flex Paddles AcidLime-Black főként a fejlett, versenyúszók és fitness úszók használják.

ARENA Freeflow Pullbuoy Acid Lime-Black
7 990 Ft

ARENA Freeflow Pullbuoy Acid Lime-Black lábbója ideális az úszási technika javítására, valamint a felső végtagok megerősítésére. Az lábbója könnyű anyagból készült, és úgy alakították ki, hogy jól illeszkedjen a combok közé. Megfelelő a haladó/versenyző úszók számára.

ARENA Tracks

ARENA Tracks

Értékelés: 4,7
5 990 Ft

Hidrodinamikus formájú úszószemüveg polikarbonát lencsékkel és Antifog kezeléssel rendelkezik a párásodás elkerülése érdekében. A hátsó csatt lehetővé teszi a szilikon pánt hosszának állítását. Jól használható a rekreációs úszás közben is. Az ARENA Tracks férfiak és nők számára is megfelelő.

ARENA Zoom X-Fit

ARENA Zoom X-Fit

Értékelés: 5
4 485 Ft 4 090 Ft

Hidrodinamikus formájú úszószemüveg polikarbonát lencsékkel és Antifog kezeléssel rendelkezik a párásodás elkerülése érdekében. A hátsó csatt lehetővé teszi a szilikon pánt hosszának állítását. Jól használható a rekreációs úszás közben is. Az ARENA X-Fit férfiak és nők számára is megfelelő.

ARENA Fundamentals Boxer (1B328)
6 990 Ft

Férfi rövidnadrág Arena Fundamentals Boxer (1B328) úszásra és szabadidőre is alkalmas. A short gyorsan száradó, lélegző „Peach Touch“ anyagból készülnek, amelynek hálós betétjei kényelmesek.

ARENA Nose Clip Pro Black-Silver
3 990 Ft

A minőségi ARENA Nose Clip Pro Black-Silver orrcsipesz univerzális nagysága probléma nélkül illeszkedik az orrodhoz és a kényelmes párnázásnak köszönhetően nem hagy nyomot

ARENA Smartfit Smoke Black-Black
8 490 Ft

Úszószemüveg a triatlonisták számára is, hajlított üveggel és Antifog párásodás elleni felületi kezeléssel rendelkezik. A szilikon pánt könnyen és gyorsan beállítható. Nem hagy nyomot az arcon a hordás közben. Az ARENA Smartfit Smoke Black-Black nők és férfiak számára is alkalmas.

ARENA női fürdőruha W Ren Two Pieces (000990-545)
13 990 Ft 12 590 Ft

Női fürdőruha Arena W Ren Two Pieces (000990–545) sportos kétrészes fürdőruha, hagyományos szabással és hátkivágással. A fürdőruha lu MaxFit anyagból készült, amely speciálisan klóros vízben történő edzésekre lett megtervezve, 2–3× hetente.

ARENA férfi úszónadrág M Byor Evo Jammer (001790 505)
13 690 Ft 12 490 Ft

Sportos férfi úszónadrág Arena M Byor Evo Jammer (001790 505) kiváló puha és gyorsan száradó MaxFit anyaggal. Garantált a kivételes ellenállás a klór és a napfény ellen. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, súrlódásnak és a tenger sós vizének ellenáll.

ARENA férfi úszónadrág M Byor Evo Short (001792 704)
11 490 Ft 10 290 Ft

Újdonság

Férfi sportos fürdőnadrág alsónadrággal, Arena M Byor Evo Short (001792 704) kiváló a puha és a gyorsan száradó MaxFit anyaga. Egyedi ellenállóságot garantál a klórral és a napfénnyel szemben. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, súrlódásnak és a tenger sós vizének ellenáll.

ARENA férfi úszónadrág M Essentials Brief (002460 506)
9 990 Ft 8 990 Ft

Férfi úszónadrág Arena M Essentials Brief (002460 506). A fürdőruha MaxLife anyagból készül, amely gyorsan száradó, extra klór- és napálló, puha és tökéletesen illeszkedik. A fürdőruha MaxLife anyaga mindennapi edzésekhez alkalmas.

ARENA Fundamentals X-Short (1B322) férfi rövidnadrág
6 690 Ft 5 990 Ft

Újdonság

Az Arena Fundamentals X-Short (1B322) férfi rövidnadrág úszásra és szabadidőre is alkalmas. A rövidnadrág gyorsan száradó és lélegző „Peach Touch“ anyagból készült, hálós béléssel ellátott, amely kényelmes viselést biztosít.

ARENA női fürdőruha W Chameleon V Back One Piece (002844-500)
15 990 Ft 13 990 Ft

Női fürdőruha Arena W Chameleon V Back One Piece (002844–500), sportos egyrészes fürdőruha hagyományos hátkivágással. A fürdőruha lu MaxFit anyagból készült, amely speciálisan klóros vízben történő edzésekre lett megtervezve, 2–3× hetente.

ARENA Santamarias (16752) férfi fürdőnadrág
8 490 Ft 7 490 Ft

Újdonság

Az Arena Santamarias (16752) sportos férfi fürdőnadrág kiváló puha és gyorsan száradó MaxFit anyagból készült. Egyedi ellenállóságot garantál a klórral és a napfénnyel szemben. Érintésre kellemes anyag, amely szabadabb mozgást szolgáltat, ellenáll a kopásnak és a tenger sós vizének.

ARENA W Essential Swim Pro Back One Piece (002543-880) női fürdőruha
15 690 Ft 13 990 Ft

Az W Essential Swim Pro Back One Piece (002543–880) női fürdőruha egy sportos egyrészes darab hagyományos szabással, a hátán kivágással. A fürdőruha MaxLife anyagból készült, amely speciálisan a sportúszóknak lett tervezve a mindennapos klóros vízben folytatott edzésekhez.