Armaf Club De Nuit Intense Man EDT-39%
15 780 Ft 9 500 Ft

A Club De Nuit intenzív Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az ananász, bergamott, alma, fekete ribizli és citrom. A szívillatban érezhető a jázmin, rózsa és nyír kombinációja. A kompozíciót a szürke borostyán, vanília, pézsma és pacsuli zárja.

Armaf Le Parfait Pour Homme EDT
8 610 Ft 8 200 Ft

A Le Parfait Pour Homme egy keleties illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, fekete ribizli, ananász és citrom. A szívillatban kibontakozik a rózsa, a jázmin és a fűszeres jegyek kombinációja. A kompozíciót a szürke borostyán, vanília, pézsma és pacsuli zárja.

Armaf Club De Nuit Urban Man - EDP
10 040 Ft 8 950 Ft

A Club De Nuit Urban Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak, amely 2017-ben került a piacra. A fejillat friss bergamott, grapefruitot és borsmentát tartalmaz. Mindezt kardámom kíséri. A szívillatban a gyömbér jellegzetes tónusai, levendula, cédrus és a szerecsendió illatjegyei bontakoznak ki.

Armaf Ventana - EDP
7 450 Ft

Az Amarf Ventana egy érzéki fás illat férfiaknak.   Az illatot 2017-ben mutatták be.

Armaf Club De Nuit Intense Man - EDP
22 950 Ft 20 890 Ft

Club De Nuit intenzív Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az ananász, bergamott, alma, fekete ribizli és citrom. A szívillatban érezhető a jázmin, rózsa és nyír kombinációja. A kompozíciót a szürke borostyán, vanília, pézsma és pacsuli zárja.

Armaf Bucephalus No. X - EDP-66%
420 Ft 140 Ft

Bucephalus No. X egy luxus illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, grapefruit, gyömbér, bors. A szívillatban a fahéj, levendula, bőr, muskátli és lédús alma kombinációja érezhető. A kompozíciót a mirha, vetiver, pacsuli, labdanum gyanta és cédrusfa kombinációja zárja.

Armaf Club De Nuit Intense Man Limited Edition - EDP
20 080 Ft 17 900 Ft

A Club De Nuit Intense Man Limited Edition bemutatja a korlátozott ajándékcsomagot a Club De Nuit Intense Man férfi parfüm rajongói számára. A összetétele megegyezik az eredetivel, de magasabb koncentrációban tartalmaz illatos esszenciákat.

Armaf All You Need Is Love Woman - EDP
6 260 Ft

Az All You Need Is Love egy virágos-gyümölcs illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a málna, gránátalma, egres és rózsabors. A szívillatban a egy rózsa és bazsarózsa illatjegyei bontakoznak ki.

Armaf Bucephalus No. XI - EDP
14 920 Ft

Bucephalus No. XI egy luxus illat férfiaknak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az ananász, bergamott és fekete ribizli. A szívillatban érezhető a jázmin, rózsa és a mirha kombinációja. A kompozíciót az édes vanília, szürke borostyán, pézsma és tölgy moha kombinációja zárja.

Armaf Club De Nuit Intense - EDP
590 Ft

A Club De Nuit Intense a Club De Nuit gyűjteményből egy ciprusos-virágos illat nőknek. A rózsa, sáfrány és muskátli kombinációjával nyílik meg. Ezután átváltozik a fűszeres szívillatba, amely gyengéd ibolya tónusokkal van kiegészítve.

Armaf Club De Nuit Man EDT
11 480 Ft 10 890 Ft

A Club De Nuit illat a Man Club De Nuit gyűjteményéből egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A citrusos fejillat összetevői közé tartozik a grapefruit és a mandarin, amelyet friss menta egészít ki. A tisztán fűszeres szívillatban a fahéj, szegfűszeg, gyömbér és bors kombinációja bontakozik ki.

Armaf All You Need Is Passion - EDP
8 950 Ft

Az All You Need Is Passion egy keleties illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, körte, fekete ribizli és rózsabors. A szívillatban kibontakozik a tubarózsa virág, ylang-ylang, jázmin, mimóza illatjegyei és a keserű narancs (neroli) virágjából származó esszencia.

Armaf Beau Acute - EDP-20%
8 610 Ft 6 860 Ft

A Beau Acute pézsma alapú virágos-fás férfi illat. A friss fejillat összetevői közé tartozik a  citrom, mandarin, bergamott és olaj a keserű narancs leveleiből (petitgrain).

Armaf Bucephalus No. IX - EDP
14 920 Ft

Bucephalus No. Az IX egy luxus illat férfiaknak. Friss bergamott, grapefruit és mandarin illatjegyeivel nyílik meg. A szívillat egyesíti a fekete bors, az ibolya levél akkordjait és a vízi tónusokat. A kompozíciót a tölgymoha, pacsuli, tonkabab és pézsma kombinációja zárja.

Armaf Club De Nuit - EDP
440 Ft

A Club De Nuit az azonos nevű gyűjteményből származó virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A friss citrusok és az őszibarack kombinációjával nyílik meg, majd átváltozik a szívillatba, amelyben kibontakoznak a jázmin, rózsa, licsi és muskátli illatjegyei.

Armaf Club De Nuit Intense Man - dezodor spray
2 230 Ft

A Club De Nuit intenzív Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az ananász, bergamott, alma, fekete ribizli és citrom. A szívillatban érezhető a jázmin, rózsa és nyír kombinációja. A kompozíciót a szürke borostyán, vanília, pézsma és pacsuli zárja.

Armaf Club De Nuit Milestone - EDP-16%
21 520 Ft 17 900 Ft

A Club De Nuit Milestone egy virágos gyümölcsös illat a nők és férfiak számára egyaránt. A fejillat összetevői közé tartoznak a gyümölcsös tónusok és a tengeri só. A szívillatban kibontakoznak a mandarin, narancs, szicíliai citrom, bergamott és írisz illatjegyei.

Armaf Eternia Man - EDP
9 470 Ft 8 950 Ft

Eternia Man egy fűszeres keleti illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a narancs, grapefruit és a bergamott, amelyet aromás fekete bors egészít ki. A szívillatban a sáfrány, zsálya, ciprus szokatlan kombinációja érezhető amelyet a rózsa tónusok egészítenek ki.

Armaf Eternia Woman - EDP-20%
11 190 Ft 8 950 Ft

Az Armaf Eternia Woman eau de parfum-je egy keleties-virágos illat nőknek. A friss citrusok és a keserű narancs kombinációjával nyílik meg, majd a szívillatban kibontakoznak a jázmin, a rózsa, a licsi és a muskátli illatjegyei.

Armaf Futura La Homme - EDP
13 420 Ft

Fás-aromás illat a bergamott, a levendula és a zsálya illatával betetőzve.   Az illatot 2010-ben mutatták be.

Armaf Futura La Homme Intense - EDP
12 830 Ft

A Futura La Homme Intense egy aromás fűszeres illat a férfiaknak. Zsálya, a grapefruit és a kardamom akkordjaival nyílik meg, majd később édesgyökér, levendula és ibolya levelek árnyalata érezhető. A kompozíciót a fás tónusok és a tonkabab kombinációja zárja. Az illat 2010-ben került a piacra.

Armaf Hunter Intense - EDP
10 440 Ft

A Hunter Intense egy fás-aromás illat férfiaknak. A fejjegy friss citrusokat tartalmaz, a gazdag virágos szívjegyet a jellegzetes feketebors egészíti ki. A kompozíciót a pacsuli, a cédrus, a pézsma, a krétai labdánum gyanta és a vetiver zárja.

Armaf Odyssey Femme - EDP
290 Ft

Az Odyssey Femme egy keleties illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a jázmin és a narancsvirág. A szívillatban kibontakoznak a lédús őszibarack és a rózsa illatjegyei. A kompozíciót a szantálfa, meleg borostyán és pacsuli kombinációja zárja.

Armaf Odyssey Femme White Edition - EDP
8 600 Ft 7 450 Ft

Egy olyan illat, amelyet közvetlenül olyan kivételes nő számára készítettek, akik fel akarják vonni a figyelmet bármilyen társaságban. A Odyssey Femme White Edition illatnak köszönhetően senki sem fogja elfelejteni.

Armaf Odyssey Homme - EDP
5 660 Ft

Az Odyssey Homme egy keleties illat férfiaknak. Az édes vanília és meleg ámbra kombinációjával nyílik meg, amely átváltozik az írisz és a keleti fűszerek tónusaira. Végül a kompozíciót a jázmin, bőr és a vanília kombinációja zárja.

Armaf Odyssey Homme White Edition - EDP
8 600 Ft 7 450 Ft

A Odyssey Homme White Edition felszabadító illat felderíti a napját. Álmai biztosan valóra válnak ezzel az illattal, és minden cseppnél egyre vonzóbbnak fogja érezni magát. .

Armaf Oros The Inventor Black - EDP
38 740 Ft 37 310 Ft

Az Oros The Black Inventor egy varázslatos férfi illat, amely mindenkit meghódít. A palack Swarovski kristályokkal díszített, és egy igazi gyöngyszem a parfümök között.

Armaf  Oros The Inventor Brown - EDP
38 740 Ft 37 310 Ft

Az Oros The Inventor Brown parfümös víz egy érzéki és exkluzív férfi illat, amely olyan energikus, sportos, modern férfiak számára készült, akik új élményekre, adrenalinra és veszélyes kalandokra vágynak.  Ez egy luxus flakonba van zárva Swarovski kristályokkal gazdagon díszített.

Armaf Passion - EDP
6 710 Ft

A Passion parfümös víz az Armaf márkától egy keleties-fűszeres illat, amely kihangsúlyozza a személyiségét.

Armaf Seduction Men - EDP-15%
11 470 Ft 9 690 Ft

A Seduction Men parfüm nagyon inspiráló fás illat. Tökéletesen bemutatja a mai férfiakat. Az aromát tengeri tónusok, grapefruit és tengeri só képviseli. A szíve a fűszerek, a muskátli és a babérlevelek ritmusában dobog. az alap elegáns guajak fával és vörös borostyánnal fog elvarázsolni.

Armaf Seduction Women - EDP
11 330 Ft

Ellenállhatatlanul vonzó minden körülmények között. Az Armaf Seduction Women női parfém azokhoz az illatokhoz tartozik, amelyeket egyetlen nő sem akar cserélni. Beleszeret a virágos lágy és a keleti intenzitás rendkívül sikeres kombinációjába, és soha nem akar többé már másikat.

Armaf Shades Blue - EDT
13 420 Ft

A Shades Blue egy citrusos és fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a  bergamott, kardamom, citrom és grapefruit. A szívillatban rejtőzik a  gyömbér, menta,  szerecsendió,  zsálya és a rozmaring. A kompozíciót a pacsuli, vetiver, cédrus és szantálfa kombinációja zárja.

Armaf Tag-Him EDT
5 960 Ft

A Tag-Him illat a Tag gyűjteményéből egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a bergamott, grapefruit, citrom, rózsabors. A szívillatban kibontakoznak a gyömbér, borsmenta, szerecsendió és aromás levendula illatjegyei.

Armaf The Pride Of Armaf For Men EDP 100 ml + spray dezodor 200 ml-15%
12 340 Ft 10 440 Ft

The Pride of Armaf For Men egy keleti – fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a citrom, bergamott, citromos verbéna. A szívillatban kibontakozik a fahéj, tölgymoha és a szerecsendió. A kompozíciót a tonkabab, vanília és a szantálfa kombinációja zárja.

Armaf The Pride Of Armaf For Men - EDP
10 040 Ft 8 950 Ft

The Pride of Armaf For Men  egy keleti – fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a citrom, bergamott, citromos verbena. A szívillatban kibontakozik a fahéj, tölgymoha és a szerecsendió. A kompozíciót a tonkabab, vanília és a szantálfa kombinációja zárja. .

Armaf The Pride Of Armaf For Women EDP 100 ml + spray dezodor 200 ml
12 330 Ft 11 930 Ft

A The Pride of Armaf For Women egy keleti – virágos női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a jázmin, mandarin és a narancsvirág. A szívillatban érezni fogja a mandula és a kávé kombinációját. A kompozíciót pacsuli, tonkabab és kakaóbab zárja.

Armaf The Pride Of Armaf For Women - EDP
10 040 Ft 8 950 Ft

The Pride Of Armaf For Women egy keleti-virágos női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a jázmin, mandarin, narancsfa virága. A szívillatban kibontakozik a mandula és a kávé illatjegyei. A kompozíciót a pacsuli, tonkabab, kakaóbab kombinációja zárja.

Armaf Tres Jour - EDP
5 960 Ft

A Tres Jour a Tres gyűjteményből egy virágos-fás illat nőknek. A fejillat összetevői közé tartozik a zöld tea, friss citrom és a keserű narancs (neroli) virágjából származó eszencia. A szívillatban a fehér virágok, jázmin és tubarózsa illatjegyei bontakoznak ki.

Armaf Tres Nuit EDT
5 960 Ft

A Tres Nuit egy aromás-fűszeres illat férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a friss citrom, citrom verbéna és írisz. A szívillatban kibontakoznak a jellegzetes levendula, ibolya illatjegyei és fűszeres tónusok. A kompozíciót a szantálfa és a szürke borostyán kombinációja zárja.

Armaf Victory - EDP
5 960 Ft

Az Armaf parfüm egy keleti-fás illat, amely narancs, körte és kardámom hangokkal nyílik meg. Ezután előtérbe kerül a levendula, a rózsabors illatjegyei és a gyümölcsös tónusok- végét a vetiver és a pacsuli kombinációja zárja. .