Aromacare Maha dark, ultrahangos illóolaj párologtató, sötét fa, 400 ml
19 990 Ft

Újdonság

Maha dark illóolaj párologtató az Aromacare márkától, ami elhozza a nyugalmat az otthonodba és kellemes hangulatot varázsol. Tiszta vízzel megtöltve párásíthatsz vele, pár csepp illóolaj hozzáadásával pedig akár a tökéletes atmoszférát is megteremtheted a szervezeted megnyugtatására, vagy éppen ellenkezőleg, a felélénkítésére. LED világítás teszi hatásosabbá az aromaterápia élményét A párásító használata könnyebb lélegzést és nyugodtabb alvást tesz lehetővé.

Aromacare Karuna dark, ultrahangos aroma diffúzor, sötét fa, 220 ml
20 490 Ft

Újdonság

Az Aromacare márkájú Karuna dark aroma diffúzor jólétet és nyugalmat teremt otthonodban. Kizárólag tiszta vízzel is használható a levegő párásítása érdekében, azonban pár csepp illóolajjal is kiegészíthető a megfelelő hangulat elérése, valamint a szervezet megnyugtatása esetleg fellendítése érdekében. A LED világítás még intenzívebbé varázsolja az aromaterápiát. A diffúzor használata jobb légzést és jobb minőségű alvást biztosít.

Aromacare Mandala

Aromacare Mandala

Értékelés: 4,9
18 990 Ft

Újdonság

Az Aromacare Mandala designos aroma diffúzor ultrahang segítségével lágy gőzt hoz létre. Illóolaj hozzáadását követően az aromaterápiát kellemes fényhatásokkal egészíti ki, olaj nélkül párásítóként használható. A világítás 7 színben érhető el, így lakásod stílusos kiegészítőjévé válik.

Aromacare Mantra

Aromacare Mantra

Értékelés: 4,5
18 990 Ft

Újdonság

Kellemes légkört szeretnél létrehozni a belső terekben, párásítani szeretnéd a levegőt, vagy csupán kellemes illatot szeretnél teremteni? Az ultrahangos aroma diffúzor mindhárom kívánságodat teljesíti. Az ultraszónikus hullámok új technológiájával aromaterápiában lehet részed, esetleg akár 9 órán át párásíthatod a levegőt.7 különböző színben elérhető világítás tompítható.

Aromacare Zen

Aromacare Zen

Értékelés: 4,8
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos illóolaj párologtató világítással, ami ultrahangos segítségével finom párát hoz létre. Illóolajok hozzáadásával lehetővé teszi a fényeffektusokkal kiegészített aromaterápiát, illóolajok hozzáadása nélkül párásítóként használható.

Aromacare Dharma

Aromacare Dharma

Értékelés: 4,3
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A modern aroma diffúzor ultrahang segítségével lágy gőzt hoz létre. Illóolaj hozzáadását követően az aromaterápiát kellemes fényhatásokkal egészíti ki, olaj nélkül párásítóként használható.

Aromacare Gantha

Aromacare Gantha

Értékelés: 4,7
11 990 Ft

Újdonság

A Gantha modern aroma diffúzor ultrahangos technológia segítségével lágy gőzt hoz létre, illóolaj hozzáadását követően kellemes színes fénnyel ellátott aromaterápiára használható. A diffúzor hét színű LED világítással, két intenzitási szinttel, valamint négy szintre beállítható időzítővel kiegészített.

Aromacare Samaya light, ultrahangos aroma diffúzor órával, BT repro-val, világos fa, 300 ml
16 390 Ft 14 990 Ft

Újdonság

Az Aromacare márkájú Samaya light ultrahangos aroma diffúzor órával ellátott, jólétet és nyugalmat teremt otthonodban. Kizárólag tiszta vízzel is használható a levegő párásítása érdekében, azonban pár csepp illóolajjal is kiegészíthető a megfelelő hangulat elérése, valamint a szervezet megnyugtatása esetleg fellendítése érdekében. A LED világítás még intenzívebbé varázsolja az aromaterápiát. A diffúzor használata jobb légzést és jobb minőségű alvást biztosít.

Aromacare Samaya light, ultrahangos illóolaj párologtató órával és BT hangszóróval, világos fa, 300 ml - kicsomagolt
15 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Samaya light illóolaj párologtató az Aromacare márkától, ami elhozza a nyugalmat az otthonodba és kellemes hangulatot varázsol. Tiszta vízzel megtöltve párásíthatsz vele, pár csepp illóolaj hozzáadásával pedig akár a tökéletes atmoszférát is megteremtheted a szervezeted megnyugtatására, vagy éppen ellenkezőleg, a felélénkítésére. LED világítás teszi hatásosabbá az aromaterápia élményét A párásító használata könnyebb lélegzést és nyugodtabb alvást tesz lehetővé.

Aromacare Vulcano

Aromacare Vulcano

Értékelés: 4,9
11 990 Ft

Újdonság

A dizájnos fa dekorációjú illóolaj párologtató finom párát hoz létre ultrahang segítségével, és illóolaj hozzáadásával kellemes aromaterápiát biztosít. A párologtató hét színű LED világítással van felszerelve, így éjszakai fényként is használható.

Aromacare Cristal, világos fa
11 990 Ft

Újdonság

A modern ultrahangos illóolaj párologtató finom párát hoz létre, négy üzemmódban. Illóolajok hozzáadásával lehetővé teszi a 7 színű fényeffektusokkal kiegészített aromaterápiát.

Aromacare Karuna light, ultrahangos illóolaj párologtató, világos fa, 220 ml
20 490 Ft

Újdonság

Karuna light illóolaj párologtató az Aromacare márkától, ami elhozza a nyugalmat az otthonodba és kellemes hangulatot varázsol. Tiszta vízzel megtöltve párásíthatsz vele, pár csepp illóolaj hozzáadásával pedig akár a tökéletes atmoszférát is megteremtheted a szervezeted megnyugtatására, vagy éppen ellenkezőleg, a felélénkítésére. LED világítás teszi hatásosabbá az aromaterápia élményét A párásító használata könnyebb lélegzést és nyugodtabb alvást tesz lehetővé.