Art Deco (All In One Mascara Mineral ) 6 ml
5 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ásványi szempillaspirál „all in one” megy a szempillák hozzáfűzi térfogat, hosszúság és tökéletes alakját. Tartalmazza a gondosan kiválasztott ásványi és növényi összetevők, add algák ellátást.


Art Deco Arcpirosító (Blusher) 5g
2 780 Ft

Púder elidegeníthetetlen része a mágneses mezőbe! Számos árnyalatok, élénk színek és tartós textúra a tökéletes megjelenés! A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.


Art Deco Arcpirosító ecset (Blusher Brush for Beauty Box)
910 Ft

Mini kefe pirosító a mágneses mezőben készül a legjobb minőségű kecske haj. A legfontosabb része a smink Artdeco nevezzük mozaik rendszer , amely lehetővé teszi összecsukható paletta szerint a saját kívánságait és igényeit.


Art Deco (Bronzing Powder) 9 g
7 950 Ft

A háromszínű por a bőr természetes tanzását biztosítja. Az még természetesebb megjelenés árnyékként is használható. Minden bőrtónusra kiterjed. .


Art Deco Bőrvilágosító (Perfect Teint Illuminator) 2 ml
4 320 Ft

Elegáns fényesítő hagyja eltűnni játékosan árnyékos területek a szeme körül és másutt az arcon. Ez lehetővé teszi, hogy jelölje ki a kívánt játékot, és optikailag farag az arcát. Kellemes könnyű szerkezetű. .


Art Deco Citromfű és Matcha (Deep Exfoliating Foot Scrub) 100 ml
4 370 Ft

Újdonság

A Lemongrass & Matcha Foot Scrub bambuszport és vulkáni homokot tartalmaz, amely hatékonyan eltávolítja a holt bőrét a lábadról. Lágyítja a lábak bőrét, és puha tapintásúvá teszi és kellemesen frissül. Nem tartalmaz parabéneket.


Art Deco Extreme Mascara Ultra Deep (Mascara) 8 ml
5 570 Ft

A szempillaspirál ultra-fekete pigmenteket tartalmaz, amelyek tökéletesen fokozzák a tengeri moszatot. Az egyedülálló ecset biztosítja a pontos fészkelődést, csomagolja az egyes algákat és a hangerőt biztosítja.


Art Deco (Eye Brow Filler) 10 ml
3 970 Ft

A szemöldök-kitöltő gél nagyszerű természetes megjelenést kölcsönöz a szemöldökének, és fedezi a hiányosságokat és az üres tereket. .


Art Deco Fixáló púder (Fixing Powder) 10 g
4 370 Ft

Színtelen púder a Camouflage Cream korrektor rögzítéséhez. Tökéletes választás az alapozó, valamint az ajakrúzs rögzítéséhez is. Kerek formatervezésű tokban. Minden bőrtípusra ajánlott (zsíros bőrre is). .


Art Deco Fényesitő kompakt púder  (Highlighter Powder Compact) 9,5 g
5 960 Ft

Használja a Highlighter Powder Compact Bright Porot   természetes csillogó arcszínre és világító hatásra. A struktúrája selymes és sima lesz a bőrön. A kiválasztott porok és gyöngyök kombinációjának köszönhetően minden olyan fény, amely az arcra terjed, finoman eloszlik a bőrön.


Art Deco Folyékony szemhéjfesték (Liquid Glitter Eyeshadow) 5 ml
5 570 Ft

Liquid Glitter szemhéjárnyaló Liquid Eye Shadow nagyon finom csillogó részecskéket és gyöngyházfényű pigmenteket tartalmaz átlátszó gélszövetben. Egyedi hatással van a szemhéjakra, fényvisszaverő pigmentekkel. A puha applikátor megkönnyíti az alkalmazást is.


Art Deco Gold en Veil (Glow Couture Powder) 16 g
10 740 Ft

Gold és a fátyol briliáns aranypor finom arany fényt hoz a bőrén. Csodálatos formája elragadja a dobozban lógó flittereket. A flitterek színe világoszöld, kéktől lilásig változik, a termék dermatológiailag tesztelt és minden bőrtípusra alkalmas. Nem illatos, és parabéneket nem tartalmaz.


Art Deco gyengés szemceruza (Soft Kajal Liner) 1,1 g
2 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szemceruza intenzív színárnyalatok és kellemes, mint egy gél textúra. Hosszan tartó szerkezetű és könnyű alkalmazás biztosítja ezt a tollat ​​nagy népszerűségnek örvendenek. Szabad az ásványi olajok, alkalmas a kontaktlencse viselők. .