Ashleigh & Burwood Kis katalizátor lámpa METEOR
13 775 Ft

A METEOR katalitikus lámpa gyorsan megtisztítja és illatosítja a belső teret. A káprázatos ezüst mozaik egyedi törött tükörhatást hoz létre. Mint az éjszakai égboltban vakító csillag, ez a lámpa csodálatos gyöngyszeme lesz a lakásának.

Ashleigh & Burwood Illatos gyertya CHELSEA
26 100 Ft

A CHELSEA története és eleganciája ihlette. Lépjen be a gyönyörű faburkolatú társalgóba, meleg fekete tea, pezsgő bergamott illatával, valamint a borostyán és pacsuli gazdag, bámulatos illatával tele.

Ashleigh & Burwood Kis katalitikus lámpa, GLAM ROCK
13 775 Ft

A kalandos élet és a rock stílus ihlette merész GLAM ROCK katalitikus lámpa megtisztítja és ugyanakkor illatosítja a belső teret. A kézzel hajtogatott mozaik fekete és lila töredékei, valamint az ezüst tónusok felébresztik személyiségének vadabb oldalát.

Ashleigh & Burwood Kis katalitikus lámpa MAHOGANY BALL
13 775 Ft

A MAHOGANY BALL katalitikus lámpa megtisztítja és illatosítja a lakást. A gazdag, barna faárnyalatokat a fekete, kézzel hajtogatott mozaik sötét részei hangsúlyozzák. A lámpa kiváltó töprengő, férfias érzéseit egy ragyogó arany díszítőkorona enyhíti.

Ashleigh & Burwood Kis katalitikus lámpa SZERETÉT
11 455 Ft

A SZERETET LÁNYA katalitikus lámpa illatosítja és tisztítja otthonát. A szív alakú levelekkel rendelkező fa bohém alakja a fehér kerámián előtérbe helyezi ezt a lámpát. A szerelem tökéletes ajándéka a Valentin-napra vagy az Anyák napjára.

Ashleigh & Burwood Kis katalitikus lámpa WICKER & WEAVES
11 455 Ft

A WICKER & WEAVES katalitikus lámpa puha pasztell színű illatú és tisztítja otthonát. A rattan fonat divatos megkönnyebbülése a szürke kerámián zavartalan, friss választás bármely belső terekhez.

Ashleigh & Burwood Kis katalizátor lámpa ROSE QUARTZ
13 775 Ft

A ROSE QUARTZ katalitikus lámpa gyorsan tisztítja és intenzíven illatozza otthonát. A bájos, kézzel hajtogatott mozaik finom árnyalatú rózsaszín és piros szilánkkal utal a puhara és a tisztességes nőiességre, amelyet egy dekoratív ezüstkorona hangsúlyoz.

Ashleigh & Burwood A ROMANCE katalitikus lámpa töltése 500 ml
6 235 Ft

A friss illatok egyedülálló romantikus keveréke örömmel fogja érezni szívét és lelkét. A palmarosa (rózsa illatú indiai fű), bergamott és davana (aromás gyógynövények) kivonatok kiváló kombinációja kellemes pihenés és jó közérzet érzetét kelti.

Ashleigh & Burwood ANTIQUE ROSE illóolaj (antik rózsa)
2 175 Ft

ANTIQUE ROSE virágos illatú olaj az aromalámpához kellemesen beállítja a finoman illatos rózsa csokor illatát, finoman keverve a finom zöld hangokhoz. Ezenkívül a rózsákkal kapcsolatos szimbolika az egyik legerősebb kapcsolat a Vénuszlal – a szerelem és a

Ashleigh & Burwood ASRAI kicsi katalitikus lámpa
13 775 Ft

A titokzatos ASRAI katalitikus lámpa könnyedén tisztítja és intenzív illatot ad otthonának. A lila, zöld és kék kézbe hajtogatott mozaik figyelemre méltó árnyalatai csodás érzéseket keltenek miszticizmussal és varázslatgal, és ad otthont az egyediségnek.