Asics Roadhawk Ff 2 W
35 490 Ft 29 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női városi futócipő Asics Roadhawk Ff 2 Wtermészetes futók számára készült. A cipő kivételes, nemcsak a könnyűsége, hanem a minimalista kialakítása is.

Asics Gel-Cool Seamless SS-58%
12 800 Ft 5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

FérfiAsics Gel-Cool Seamless SSfutó póló. Könnyű anyag, lapos váll varratok a hátsó hálószalagon a jobb légáramlás érdekében. Ez az ergonomikusan kialakított ing fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkezik. A póló **rugalmas, gyorsan száradó anyagból **készült, hűtőgél-technológiával kiegészítve a testhőmérséklet szabályozásához.

Asics 3Ppk Lyte Sock

Asics 3Ppk Lyte Sock

Értékelés: 4,7
3 990 Ft

Asics 3Ppk Lyte Sock sportzokni, ami a legnehezebb edzést is kibírja. A zokni olyan anyagokból készült, ami elvezeti a nedvességet, valamint nagyon könnyű és kényelmes. A varrásmentes zokniorr légáteresztő anyagból megvéd a vízhólyagok és zúzódások ellen.

Asics Cool Tank W-31%
8 800 Ft 5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Asics Cool Tank W úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a legigényesebb sportoló igényeinek. A funkcionális anyag** kellemes, nagyon hatékonyan eltávolítja az izzadságot** és gyorsan szárad. Ennek során nagyon kellemes hűtési érzést vált ki. A varratok úgy vannak kialakítva, hogy ne korlátozza a mozgást, és így ne zavarjon téged.

Asics Gel-Fujirado
47 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A férfiak futócipőmodellje alkalmazkodik a lábadhoz az új BOA-nak és az integrált nyelvnek KÖSZÖNHETŐEN. A lépést egy gélegység lágyítja a sarok alatt és egy SpEVA középtalp.

Asics Seamless Top
10 100 Ft 9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi sport póló Asics Seamless Top az edzés lényeges része. A pólórugalmas anyagból lett kialakítva. A póló megakadályozza a bőr irritációját és a póló kopását mozgás közben Ugyanakkor a póló textilből készült MotionDry technológiával, hogy még intenzív edzés közben is megszáradjon.

Asics Stripe Ss Top W-28%
8 800 Ft 6 290 Ft

Akció

Női futó póló Asics Stripe Ss Top W a Motion Dry technológiával megfelelő sebességet érhet el.