AT4 pelenkázó pult, 2 polcos, ESSENTIEL, bükkfa
17x

AT4 pelenkázó pult, 2 polcos ESSENTIEL

37 990 Ft
Utolsó darab!

Az AT4 ESSENTIEL pelenkázó pult két polccal rendelkezik ahol mindent, ami elengedhetetlen tárolhatsz, és magadnál tarthatod. Az újszülötteknek készült pult bükkfából készült. Praktikus kerekekkel, az egyszerűbb áthelyezés érdekében. A kerekek forognak, le is zárhatóak.

Forgalmazó: MALL
AT4 Gyerek etetőszék WEBABY, SZÜRKE/FEHÉR

AT4 Gyerek etetőszék WEBABY, SZÜRKE/FEHÉR

50 490 Ft
Utolsó darab!

Etetőszék WEBABY praktikus és kényelmes szék idősebb gyermekeknek 6 hónapos és 5 éves kor között. 2 az 1-ben magas gyerekszék és praktikus kényelmes szék idősebb gyerekeknek állítható és eltávolítható pulttal, ami 3 pozícióba állítható be.

Forgalmazó: MALL
AT4 Gyerek ágy CONFORT, GRAPHITE SZÜRKE, 120X60 cm

AT4 Gyerek ágy CONFORT 120X60 cm

49 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab!

Az AT4 CONFORT kiságy kiváló minőségű bükkfából készült. Ez a kényelmes és praktikus kiságy már születésétől kezdve jó minőségű és zavartalan alvást biztosít gyermekednek, és több generáción át tartós lesz. A kiságy tartalmaz egy magasságban állítható rácsot.

Forgalmazó: MALL
AT4 Gyerek ágy ESSENTIEL BÜKK 120X60 cm

AT4 Gyerek ágy ESSENTIEL BÜKK 120X60 cm

43 490 Ft
Utolsó darab!

Az AT4 ESSENTIEL kiságy kiváló minőségű bükkfából készült. Ez a kényelmes és praktikus kiságy már születésétől kezdve jó minőségű és zavartalan alvást biztosít gyermekednek, és több generáción át tartós lesz. A kiságy tartalmaz egy magasságban állítható rácsot.

Forgalmazó: MALL
AT4 WEBABY Pelenkázó komód, róka, szürke
4x

AT4 WEBABY Pelenkázó komód

55 990 Ft
Utolsó darab!

Az AT4 márka praktikus WEBABY Pelenkázó komódja nyitható ajtóval, polccal és kivehető pelenkázó pulttal rendelkezik, mely megkönnyíti a csecsemő pelenkacseréjét és öltöztetését. A komód a pelenkázó pult nélkül is használható, így a gyerekszobában akkor is használható, ha a gyermek felnő.

Forgalmazó: MALL
AT4 ESSENTIEL Pelenkázó alátét kiságyra, fehér/bükk lakkozott
3x

AT4 ESSENTIEL Pelenkázó alátét kiságyra

18 990 Ft
Utolsó darab!

Az AT4 praktikus és könnyű pelenkázó alátét kiságyra kompatibilis minden ággyal, amelynek külső méretei 62–65 cm. Ideális segéd a pelenkázásnál kisebb helyiségekben. Könnyedén felteheted a kiságyra és kényelmesen pelenkázhatod a babát anélkül, hogy el kellene hagynod a kiságyat.

Forgalmazó: MALL
AT4 Összecsukható járóka 70x100 WEBABY, LAKKOZOTT BÜKK
3x

AT4 Összecsukható járóka 70x100

53 990 Ft

Robusztus, de praktikus összecsukható járóka az AT4 márkától ideális választás gyermekeid számára játszáshoz és pihenéshez egyaránt. Az egyszerű összecsukási és tárolási lehetőség által a járóka bárhová maggal vihető. A praktikus görgők megkönnyítik a járóka áthelyezését a helyiségek között.

Forgalmazó: MALL
AT4 Pelenkázó pult polccal CONFORT, LAKKOZOTT BÜKK

AT4 Pelenkázó pult polccal CONFORT

47 990 Ft

Az AT4 praktikus CONFORT pelenkázóasztala nagy tároló polccal és kompakt méretekkel megkönnyíti a pelenkázást bármilyen helyiségben. A pelenkázóasztal elegáns kialakítása bármilyen belső térbe illeszkedik. A további 2 polc hozzáadásának lehetőségével sokkal több helyet teremthetsz a legszükségesebb dolgok tárolására.

Forgalmazó: MALL
AT4 WEBABY SIMPLE pelenkázóasztal, FEHÉR
1x

AT4 WEBABY SIMPLE pelenkázóasztal

35 490 Ft
Utolsó darab!

Az AT4 praktikus WEBABY SIMPLE pelenkázóasztala nagy tároló polccal és kompakt méretekkel megkönnyíti a pelenkázást bármilyen helyiségben. A pelenkázóasztal semleges kialakítása bármilyen belső térbe illeszkedik. AT4 WEBABY SIMPLE pelenkázóasztal

Forgalmazó: MALL
AT4 UNIVERSAL WEBABY Mini kiságy, bükk, lakkozatlan

AT4 UNIVERSAL WEBABY Mini kiságy

42 490 Ft
Utolsó darab!

Az AT4 márka UNIVERSAL WEBABY mini kiságya nagyszerű választás a baba életének első hónapjaiban. Ennek a kiságynak köszönhetően gyermeked az ágyad közvetlen közelében lehet. A 2 magasságba történő beállítás lehetőségének köszönhetően kényelmes a használata és lehetővé teszi a kiságy hozzáigazítását az ágyadhoz. A rögzítő rendszer lehetővé teszi, hogy a kiságy teljesen érintse az ágyad.

Forgalmazó: MALL
AT4 Etetőszék 2in1 CONFORT, SZÜRKE/BORDÓ

AT4 Etetőszék 2in1 CONFORT

48 490 Ft
Ingyen szállítás

A praktikus 2 az 1-ben CONFORT etetőszék a AT4 márkától a gyermekeddel együtt növekszik 6 hónapos és 5 éves kor között. A klasszikus magas gyerekszék könnyen kényelmes junior fotellé alakítható. A levehető és állítható pult lehetővé teszi a gyermek önálló étkezését.

Forgalmazó: MALL
AT4 Etetőszék 2in1 ESSENTIEL, SZÜRKE/HOMOK

AT4 Etetőszék 2in1 ESSENTIEL

44 490 Ft
Utolsó darab!

A praktikus 2 az 1-ben ESSENTIEL etetőszék a AT4 márkától a gyermekeddel együtt növekszik 6 hónapos és 5 éves kor között. A klasszikus magas gyerekszék könnyen kényelmes junior fotellé alakítható. A levehető és állítható pult lehetővé teszi a gyermek önálló étkezését.

Forgalmazó: MALL