AT4 összecsukható járóka 100 × 100 cm kerekekkel, ESSENTIEL
46 590 Ft

Az AT4 ESSENTIEL játszótér biztonságos helyet biztosít a gyermek számára, ha nincs más akadálya a kontrollálatlan mozgásának. Alkalmas gyermek- vagy nappali szobában való elhelyezésére, hogy mindig láthasd gyermeked. A járóka már kicsi babák számára ajánlott a különböző állítható helyzetének köszönhetően, tehát a gyermek már hozzá lesz szoktatva.

AT4 pelenkázó pult, 2 polcos ESSENTIEL
25 990 Ft

Az AT4 ESSENTIEL pelenkázó pult két polccal rendelkezik ahol mindent, ami elengedhetetlen tárolhatsz, és magadnál tarthatod. Az újszülötteknek készült pult bükkfából készült. Praktikus kerekekkel, az egyszerűbb áthelyezés érdekében. A kerekek forognak, le is zárhatóak.

AT4 EVOLUTION felakasztható pelenkázó pult
33 690 Ft
+ ingyen szállítás

felfüggeszthető pelenkázó pult az AT4 EVOLUTION öltözőasztal helyet takarít meg a helyiségben, és biztosítja a szükséges kényelmet a kicsi peluscseréje alatt. A pult lehajtható úgy, hogy nincs szükséged túl sok helyre, ha nem használod. Bükkfából készült. Teherbírása 11 kg.

AT4 biztonsági korlátok 73 - 110 cm, EXXENTIEL
18 390 Ft

Csak egy pillanat figyelmetlenség és a kis felfedeződ azonnal kutatásba lendül. Ezt hatékonyan megakadályozza az AT4 ESSENTIEL biztonsági korlát. A sorompó bármilyen belső lépcsőhöz vagy akár nem biztonságos helyiségben is használható.

AT4 összecsukható járóka 70 × 100 cm kerekekkel ESSENTIEL
38 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek járóka ESSENTIEL az AT4 márkától, gyerekszobába vagy nappaliba helyezhető, hogy gyermeked mindig felügyelet alatt lehessen. A járóka biztonságos teret hoz létre a gyerek számára, amennyiben nincs lehetőség akadályra. A járóka már kicsi babák számára ajánlott a padlórész állítható helyzeteinek köszönhetően, tehát a gyermek már hozzá lesz szoktatva.

AT4 összecsukható kiságy EVOLUTION 60 × 120 cm
49 090 Ft

Kiságy EVOLUTION az AT4 márkától, masszív bükkfából. A kiságy összecsukható, tehát szükség esetén nem foglal helyet. A rács három helyzetbe állítható be, melyet aszerint állíthatsz be, ahogy a gyerek nő. Adj gyermekednek minőségi és zavartalan alvást ezzel a kisággyal.

AT4 Gyerek etetőszék WEBABY, SZÜRKE/FEHÉR
45 990 Ft
+ ingyen szállítás

Etetőszék WEBABY praktikus és kényelmes szék idősebb gyermekeknek 6 hónapos és 5 éves kor között. 2 az 1-ben magas gyerekszék és praktikus kényelmes szék idősebb gyerekeknek állítható és eltávolítható pulttal, ami 3 pozícióba állítható be.

AT4 kiságy EVOLUTION (2v1) 70 × 140 cm
52 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

EVOLUTION kiságy az AT4 márkától együtt nő a gyermekeddel. A kisebb gyerekek hagyományos kiságyként használják, melyet a nagyobb gyerekeknek átállíthatsz hagyományos ággyá, tehát sokkal hosszabb ideig használhatod. Bükkfából készült, környezetbarát vízbázisú lakkal kezelt. A kiságy rács magassága két helyzetbe állítható.

AT4 mini kiságy 40 × 80 cm ESSENTIEL
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az AT4 ESSENTIE mini gyermekágy időtlen kialakításával tökéletesen kiegészíti bármely hálószobát vagy gyerekszobát. A vonat kiváló minőségű bükkfából készült sínekkel. A kiságy praktikus kerekekkel rendelkezik, fékkel, hogy könnyebben mozoghasson a helyiségek között, így gyermeked mindig veled lehet.

AT4 kiságy ESSENTIEL 60 × 120 cm
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kiságy ESSENTIEL az AT4 márkától gyermekednek minőségi és zavartalan alvást biztosít. A kiváló minőségű bükkfából készült. A rács három magasságban állítható, tehát beállítható aszerint, miként nő a gyermek. A kiságyra a 3 éven aluli gyermekek számára ajánlott termékek érvényben lévő szabványai érvényesek. Három kialakításban érhető el.