AT4 kiságy EVOLUTION (2v1) 70 × 140 cm
52 190 Ft

2 év garancia

EVOLUTION kiságy az AT4 márkától együtt nő a gyermekeddel. A kisebb gyerekek hagyományos kiságyként használják, melyet a nagyobb gyerekeknek átállíthatsz hagyományos ággyá, tehát sokkal hosszabb ideig használhatod. Bükkfából készült, környezetbarát vízbázisú lakkal kezelt. A kiságy rács magassága két helyzetbe állítható.

AT4 összecsukható kiságy EVOLUTION 60 × 120 cm
49 090 Ft

2 év garancia

Kiságy EVOLUTION az AT4 márkától, masszív bükkfából. A kiságy összecsukható, tehát szükség esetén nem foglal helyet. A rács három helyzetbe állítható be, melyet aszerint állíthatsz be, ahogy a gyerek nő. Adj gyermekednek minőségi és zavartalan alvást ezzel a kisággyal.

AT4 összecsukható járóka 100 × 100 cm kerekekkel, ESSENTIEL
45 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az AT4 ESSENTIEL játszótér biztonságos helyet biztosít a gyermek számára, ha nincs más akadálya a kontrollálatlan mozgásának. Alkalmas gyermek- vagy nappali szobában való elhelyezésére, hogy mindig láthasd gyermeked. A járóka már kicsi babák számára ajánlott a különböző állítható helyzetének köszönhetően, tehát a gyermek már hozzá lesz szoktatva.

AT4 Gyerek etetőszék WEBABY, SZÜRKE/FEHÉR
45 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Etetőszék WEBABY praktikus és kényelmes szék idősebb gyermekeknek 6 hónapos és 5 éves kor között. 2 az 1-ben magas gyerekszék és praktikus kényelmes szék idősebb gyerekeknek állítható és eltávolítható pulttal, ami 3 pozícióba állítható be.

AT4 kiságy ESSENTIEL 60 × 120 cm
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kiságy ESSENTIEL az AT4 márkától gyermekednek minőségi és zavartalan alvást biztosít. A kiváló minőségű bükkfából készült. A rács három magasságban állítható, tehát beállítható aszerint, miként nő a gyermek. A kiságyra a 3 éven aluli gyermekek számára ajánlott termékek érvényben lévő szabványai érvényesek. Három kialakításban érhető el.

AT4 összecsukható járóka 70 × 100 cm kerekekkel ESSENTIEL
37 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek járóka ESSENTIEL az AT4 márkától, gyerekszobába vagy nappaliba helyezhető, hogy gyermeked mindig felügyelet alatt lehessen. A járóka biztonságos teret hoz létre a gyerek számára, amennyiben nincs lehetőség akadályra. A járóka már kicsi babák számára ajánlott a padlórész állítható helyzeteinek köszönhetően, tehát a gyermek már hozzá lesz szoktatva.

AT4 EVOLUTION felakasztható pelenkázó pult
33 690 Ft
+ ingyen szállítás

felfüggeszthető pelenkázó pult az AT4 EVOLUTION öltözőasztal helyet takarít meg a helyiségben, és biztosítja a szükséges kényelmet a kicsi peluscseréje alatt. A pult lehajtható úgy, hogy nincs szükséged túl sok helyre, ha nem használod. Bükkfából készült. Teherbírása 11 kg.

AT4 mini kiságy 40 × 80 cm ESSENTIEL
25 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AT4 ESSENTIE mini gyermekágy időtlen kialakításával tökéletesen kiegészíti bármely hálószobát vagy gyerekszobát. A vonat kiváló minőségű bükkfából készült sínekkel. A kiságy praktikus kerekekkel rendelkezik, fékkel, hogy könnyebben mozoghasson a helyiségek között, így gyermeked mindig veled lehet.

AT4 pelenkázó pult, 2 polcos ESSENTIEL
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az AT4 ESSENTIEL pelenkázó pult két polccal rendelkezik ahol mindent, ami elengedhetetlen tárolhatsz, és magadnál tarthatod. Az újszülötteknek készült pult bükkfából készült. Praktikus kerekekkel, az egyszerűbb áthelyezés érdekében. A kerekek forognak, le is zárhatóak.

AT4 biztonsági korlátok 73 - 110 cm, EXXENTIEL
18 390 Ft

Csak egy pillanat figyelmetlenség és a kis felfedeződ azonnal kutatásba lendül. Ezt hatékonyan megakadályozza az AT4 ESSENTIEL biztonsági korlát. A sorompó bármilyen belső lépcsőhöz vagy akár nem biztonságos helyiségben is használható.