Atomic Revent Nightshade 59-63 cm
1x

Atomic Revent Nightshade

27 990 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab!

Az Atomic Revent Nightshade ultra-könnyű sísisak magas szintű védelmet nyújt a fejnek az In-Mold kialakításnak köszönhetően. A sisak könnyen beállítható a fej mérethez és a mosható bélés a maximális kényelmet biztosítja. Védelem és stílus egyben. Minimális súlyú modell, mindössze 350 g-os.

Forgalmazó: MALL
Atomic Count Jr Green Xs 48-52 cm

Atomic Count Jr sisak

22 490 Ft
Utolsó darab!

A kiváló minőségű junior sisak ideális síeléshez. Az Atomic Count Jr In-Mold Holo Core szerkezettel rendelkezik, melynek köszönhetően nagy mértékű biztonságot biztosít, mindezt kellemes, könnyű súly mellett. A kis síelők kényelme mosható béléssel és levehető fülvédőkkel van biztosítva.

Forgalmazó: MALL
Atomic Count JR Cylindrical, kék, kék lencse

Atomic Count JR Cylindrical

15 490 Ft
Utolsó darab!

Gyermek síszemüveg cilinderes lencsékkel. A Live Fit Frame technológiának köszönhetően igazodik az arc formájához, így a szemüveg viselete rendkívüli kényelmes. Az Atomic Count JR Cylindrical különleges párásodás és karcolás elleni kezeléssel rendelkezik. Y-alakú kivágással ellátott keret. Vonzó kék dizájn.

Forgalmazó: MALL
Atomic Savor Amid, fekete, XL

Atomic Savor Amid sisak

40 490 Ft
Utolsó darab!

Sí sisak, amely magas szintű biztonságot nyújt. Akár 40% -kal ütésállóbb, mint a normál sisakok. Az Atomic Savor Amid lehetővé teszi a sisak belsejének rugalmas alakítását a fejméreted szerint. Ennek előnye a kivehető bélés, amely megkönnyíti a karbantartást. Air Pads fülhallgatóval kombinálható sisak.

Forgalmazó: MALL
Atomic sí bukósisak MENTOR JR, narancssárga, XS

Atomic sí bukósisak MENTOR JR

19 490 Ft

Sí bukósisak a legkisebbeknek. Lnmold szerkezettel rendelkezik, amely könnyedségével és ellenálló képességével emelkedik ki. Lehetővé teszi a passzív szellőzést, a sisakon található nyílásoknak köszönhetően. A Atomic MENTOR JR sí bukósisak lehetővé teszi a flexibilis méret beállítást, és a kivehető belső bélést, aminek köszönhetően a bukósisak higiéniailag egyszerűbben tisztítható.

Forgalmazó: MALL
Atomic Sisak Revent+, L, fehér

Atomic Sisak Revent+

28 490 Ft

Sieléshez és snowboardozáshoz egyaránt használható kényelmes sisak. A Holo-Core technológiával készült sisak ötvözi a szerkezet könnyűségét és a magas szintű védelmet. Az Atomic Revent + fehér sisak könnyen beállítható a fej mérethez. A síelő értékelheti az Air Pads fülhallgatóval való kompatibilitást, és a belső bélés eltávolításának és higiénikus karbantartásának lehetőségét.

Forgalmazó: MALL