Attitude Öblítőszer gyerekeknek körte lé illattal (40 mosási adag) 1000 ml
2 190 Ft 1 990 Ft

Nagy koncentrációjú öblítőszer, ami elegendő 40 mosási adaghoz, ami több, mint az ilyen fajta méreteknél szokásos. Tökéletesen megpuhítsa az egész család ruháit. A többi ATTITUDE termékhez hasonlóan ennél az öblítőszernél is 100 % – ban megbízhatsz az egészségbarát összetételében.

Attitude Öblítőszer gyerekeknek Sweet Lullaby illattal 1000 ml
2 190 Ft 1 990 Ft

Erősen koncentrált öblítőszer, amit kifejezetten a kisgyermekek ruháinak mosására fejlesztettek ki. Képes tökéletesen finomítani a ruhát. A többi ATTITUDE termékhez hasonlóan ennél az öblítőszernél is 100 % – ban megbízhatsz az egészségbarát összetételében.

Attitude Mosogatószer gyermekek számára illat nélkül 700 ml
1 490 Ft 1 390 Ft

Természetes mosogatószer, amelyet kifejezetten a cumik, ivócsészék és cumisüvegek tejtől való tisztítására fejlesztettek ki. Mint minden ATTITUDE terméknél, hasonlóan a mosogatószernél is megbízhatsz abban, hogy egészségbarát anyagokat tartalmaz.

Attitude Folteltávolító gyermekruhákra permetezővel 475 ml
2 190 Ft 1 990 Ft

Természetes termék, amely hatékonyan eltávolítja a gyermek ruhákról a foltokat. Alkalmazható minden színes ruhaneműre, és minden hőmérsékleten. A többi ATTITUDE termékhez hasonlóan ennél a terméknél is bízhatsz abban, hogy a nehezen eltávolítható foltokkal nem csak hatékonyan, de biztonságosan is harcolsz.

Attitude Mosógél gyerekeknek körte lé illattal (35 mosási adag) 1050 ml
4 290 Ft

Egy nagyon hatékony mosószer, amely kifejezetten a legkisebbek fehérneműjének mosására volt kifejlesztve. Mint minden ATTITUDE terméknél, hasonlóan a mosógélnél is 100 %-ban megbízhatsz abban, hogy az egészségre ártalmatlan anyagokat tartalmaz. Kiválóan kimossa az egész család ruhaneműjét. A mosószer 35 mosási adaghoz elegendő, ami több, mint az ilyen fajta méreteknél szokásos.

Attitude Nedves illat nélküli törlőkendő - előnyös csomagolás (3 x 72 db)
4 190 Ft 1396,67 Ft/darab

Utolsó darab ezen az áron!

Szerves nedves törlőkendő 216 db a csomagolásban. Aloe és kamilla kivonatot tartalmaznak. Speciális záróvédelemmel rendelkezik, hogy megakadályozza a törlőkendők kiszáradását. Egy független laboratórium teszteli, hogy a termékek nem tartalmaznak káros anyagokat. Egyaránt értékelni fogod, hogy 100 % újrahasznosítható csomagolást tartalmaz.

Attitude Illat nélküli mosógél gyermekeknek 1050 ml
4 090 Ft 3 690 Ft

Egy nagyon hatékony illat nélküli mosószer, amely kifejezetten a gyermekek fehérneműjének mosására volt kifejlesztve. Mint minden ATTITUDE terméknél, hasonlóan a mosógélnél is 100 %-ban megbízhatsz abban, hogy egészségbarát anyagokat tartalmaz. Kiválóan kimossa az egész család ruhaneműjét. Erősen koncentrált.

Attitude Mosógél gyermekek számára ATTITUDE Sweet Lullaby illattal 1050 ml
4 090 Ft 3 690 Ft

Egy nagyon hatékony mosószer, amely kifejezetten a gyermekek fehérneműjének mosására volt kifejlesztve. Mint minden ATTITUDE terméknél, hasonlóan a mosógélnél is 100 %-ban megbízhatsz abban, hogy egészségbarát anyagokat tartalmaz. Kiválóan kimossa az egész család ruhaneműjét. Erősen koncentrált.