Attitude Mosogatószer gyermekek számára illat nélkül 700 ml
1 590 Ft

Természetes mosogatószer, amelyet kifejezetten a cumik, ivócsészék és cumisüvegek tejtől való tisztítására fejlesztettek ki. Mint minden ATTITUDE terméknél, hasonlóan a mosogatószernél is megbízhatsz abban, hogy egészségbarát anyagokat tartalmaz.

Attitude Öblítőszer gyerekeknek körte lé illattal (40 mosási adag) 1000 ml
2 290 Ft

Nagy koncentrációjú öblítőszer, ami elegendő 40 mosási adaghoz, ami több, mint az ilyen fajta méreteknél szokásos. Tökéletesen megpuhítsa az egész család ruháit. A többi ATTITUDE termékhez hasonlóan ennél az öblítőszernél is 100 % – ban megbízhatsz az egészségbarát összetételében.

Attitude Öblítőszer gyerekeknek Sweet Lullaby illattal 1000 ml
2 290 Ft

Erősen koncentrált öblítőszer, amit kifejezetten a kisgyermekek ruháinak mosására fejlesztettek ki. Képes tökéletesen finomítani a ruhát. A többi ATTITUDE termékhez hasonlóan ennél az öblítőszernél is 100 % – ban megbízhatsz az egészségbarát összetételében.

Attitude 100 %-ban ásványi alapú gyermek napozó krém (SPF 30) szagtalan 150 g
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

100%-ban természetes ásványi alapú napozókrém az ATTITUDE-tól, amiben kizárólag az egészségre ártalmatlan anyagok találhatók. Ez a napozó krém a példaértékű a funkcionalitás és a biztonság arányában. Az alapanyagok kizárólag növényi és ásványi eredetűek. Szagtalan.

Attitude 100 %-ban ásványi alapú gyermek napozó krém (SPF 30) szagtalan 75 g
6 290 Ft

100%-ban természetes ásványi alapú napozókrém az ATTITUDE-tól, amiben kizárólag az egészségre ártalmatlan anyagok találhatók. Ez a napozó krém a példaértékű a funkcionalitás és a biztonság arányában. Az alapanyagok kizárólag növényi és ásványi eredetűek. Szagtalan.

Attitude 100% ásványi anyagból készült napozókrém(SPF 30 ) Tropical illattal, 150 g
8 990 Ft

100%-ban természetes ásványi anyagokból készült napozókrém az ATTITUDE márkától. Csupán biztonságos összetevőket tartalmaz. Egy példaértékű napozókrém, amely egy biztonságos, mégis funkcionális termék, amely összetevői csupán ásványi és növényi eredetűek, biológiailag lebomlóak. Természetes Tropical illattal.

Attitude 100% ásványi anyagokból készült napozókrém (SPF 30), illatmentes, 150 g
8 990 Ft

100%-ban természetes ásványi anyagokból készült napozókrém az ATTITUDE márkától. Csupán biztonságos összetevőket tartalmaz. Egy példaértékű napozókrém, amely egy biztonságos, mégis funkcionális termék, amely összetevői csupán ásványi és növényi eredetűek, biológiailag lebomlóak. Illatmentes.

Attitude Mosógél gyerekeknek körte lé illattal (35 mosási adag) 1050 ml
4 290 Ft

Egy nagyon hatékony mosószer, amely kifejezetten a legkisebbek fehérneműjének mosására volt kifejlesztve. Mint minden ATTITUDE terméknél, hasonlóan a mosógélnél is 100 %-ban megbízhatsz abban, hogy az egészségre ártalmatlan anyagokat tartalmaz. Kiválóan kimossa az egész család ruhaneműjét. A mosószer 35 mosási adaghoz elegendő, ami több, mint az ilyen fajta méreteknél szokásos.

Attitude Mosógél gyermekek számára ATTITUDE Sweet Lullaby illattal 1050 ml
4 290 Ft

Egy nagyon hatékony mosószer, amely kifejezetten a gyermekek fehérneműjének mosására volt kifejlesztve. Mint minden ATTITUDE terméknél, hasonlóan a mosógélnél is 100 %-ban megbízhatsz abban, hogy egészségbarát anyagokat tartalmaz. Kiválóan kimossa az egész család ruhaneműjét. Erősen koncentrált.

Attitude Illat nélküli mosógél gyermekeknek 1050 ml
4 590 Ft

Egy nagyon hatékony illat nélküli mosószer, amely kifejezetten a gyermekek fehérneműjének mosására volt kifejlesztve. Mint minden ATTITUDE terméknél, hasonlóan a mosógélnél is 100 %-ban megbízhatsz abban, hogy egészségbarát anyagokat tartalmaz. Kiválóan kimossa az egész család ruhaneműjét. Erősen koncentrált.

Attitude Folteltávolító gyermekruhákra permetezővel 475 ml
2 490 Ft

Természetes termék, amely hatékonyan eltávolítja a gyermek ruhákról a foltokat. Alkalmazható minden színes ruhaneműre, és minden hőmérsékleten. A többi ATTITUDE termékhez hasonlóan ennél a terméknél is bízhatsz abban, hogy a nehezen eltávolítható foltokkal nem csak hatékonyan, de biztonságosan is harcolsz.

Attitude Nedves illat nélküli törlőkendő - előnyös csomagolás (3 x 72 db)
4 290 Ft 1430,00 Ft/darab

Szerves nedves törlőkendő 216 db a csomagolásban. Aloe és kamilla kivonatot tartalmaznak. Speciális záróvédelemmel rendelkezik, hogy megakadályozza a törlőkendők kiszáradását. Egy független laboratórium teszteli, hogy a termékek nem tartalmaznak káros anyagokat. Egyaránt értékelni fogod, hogy 100 % újrahasznosítható csomagolást tartalmaz.