Aussie Aussome Volume (Shampoo)
1 980 Ft

Bemutatjuk az Aussome Volume Aussome Volume sampont az Aussie . Ez a sampon segít felemelni a puha hajaidat, és kiadni a hangerőt! Sőt, szeretni fogja az illatát. Hatóanyagok:

Ausztrál komlókivonatok – a haj mennyisége és teljessége a gyökerekből a tippekig. .


Aussie ( Hair spray) Volume ( Hair spray) 250 ml
1 980 Ft

Ez egy egyedi hajspray ausztrál vad cseresznyelet kivonattal – Volume Aussie . Javítja a haját, és nem ragadja meg. Ez biztosítja a hajhoz a szükséges mennyiséget, ragyogást és vitalitást. Ez egyszerűen éget és a haj megszilárdul, anélkül, hogy ragadna.


Aussie Hajhullásgondozó Stop The Break (Conditioner)
1 980 Ft

Aussie Stop A Break Conditioner speciálisan minden típusú hajra készült, különösen a törékeny haj és a kopott végeken. Segít a fésülködésben a hajmosás után, és megakadályozza a szakadást. Védi a hajat a termikus károsodástól a fodrászás, a hajsütés és a hajvasalás során.


Aussie Hajspray Miracle Beach Waves 150 ml
1 980 Ft

Fáradt vagy még mindig, hogy egyenes hajat visel? Akkor ez a Miracle Beach Waves spray az Aussie tól az Ön számára készült! Ez egy tengerparti hullámhatást hoz létre – tartalmaz egy hínár kivonatot, amely homályos textúrát és természetes megjelenést kölcsönöz a hajnak.


Aussie Kondicionáló finom és vékony hajra Aussome Volume (Conditioner)
1 980 Ft

Bemutatjuk az Aussie Volume Aussie Volume Aussie Volume Conditioner-t az Aussie . Ez a sampon segít felemelni a puha hajaidat, és kiadni a hangerőt! Sőt, szeretni fogja az illatát. Hatóanyagok:

Ausztrál komlókivonatok – a haj mennyisége és teljessége a gyökerekből a tippekig. .


Aussie Kondicionáló napi hajra Mega Mega (Conditioner)
1 980 Ft

Aussie Mega Mega hajkondicionáló Gyengéden megtisztítja és védi a hajad. Alkalmas mindennapi használatra – nem terheli a hajat, és a szükséges ragyogást és gondozást eredményezi. Hatóanyagok:

Kenguru parázsló ausztrál virág kivonatok – adja a haját vitalitás és ragyogás. .


Aussie Miracle Nourish haj (Shampoo)
1 980 Ft

Aussie Miracle Nourish haj sampon mindenféle hajhoz készült, amely sérült és eltört. Vlasy gyengéden tisztítja, hidratálja és táplálja. Ez segít megelőzni a töréseket.


Aussie Repair Miracle haj (Shampoo)
1 980 Ft

Aussie Repair Miracle Shampoo elrontja az érintetlen hajat! A száraz és sérült hajakat hajba hajítja és fénylik. P egyedülálló bőrápolást biztosít a fej, a haj és a haj gyökerei számára. E csökkenti a statikus elektromosságot és megakadályozza a nem kívánt hajhullást.


Aussie Shampoo mindennapos hajmosómega (Shampoo)
1 980 Ft

Aussie Mega Mega Daily sampon gyengéd tisztító és védi a hajad. Alkalmas mindennapi használatra – nem terheli a hajat, és a szükséges ragyogást és gondozást eredményezi. Hatóanyagok:

Kenguru parázsló ausztrál virág kivonatok – adja a haját vitalitás és ragyogás. .


Aussie Stop The Break (Shampoo)
1 980 Ft

Aussie ´s Stop A Break sampon kifejezetten mindenféle hajhoz készült, különösen a törékeny haj és a kopott végeken. Finoman megtisztítja a hajat, eltávolítja a szennyeződéseket a hajból és megakadályozza a hajtörést. Védi a hajat a termikus károsodástól a fodrászás, a hajsütés és a hajvasalás során.


Aussie Száraz sampon mosás + Blow Sweet Escape (Dry Shampoo) 180 ml
1 710 Ft

1 460 Ft

Akció

Aussie száraz + Blow Sweet Escape samponja elsősegély, ha nem csak a hajmosást próbálja meg mosni. Szélesedést biztosít a hajnak, eltávolítja a szennyeződéseket és zsírokat, és a haját ápolja és fénylik. Alkalmazása nagyon egyszerű – minden helyzetben segítséged lesz.


Aussie Száraz sampon mosás + csapkodás barack Fusio (Dry Shampoo) 180 ml
1 710 Ft

1 460 Ft

Akció

Wash + Blow Peach Fusio száraz sampon speciálisan a festett hajhoz van kifejlesztve, és az elsősegélynyújtás, ha nem csak a hajmosást próbálja meg mosni. Szélesedést biztosít a hajnak, eltávolítja a szennyeződéseket és zsírokat, és a haját ápolja és fénylik.


Aussie Wash + Blow Clean Supreme (Dry Shampoo) 180 ml
1 710 Ft

Wash + Blow Clean A Supreme Dry sampon elsősegélynyújtás, ha nem csak a hajmosást próbálja meg mosni. Szélesedést biztosít a hajnak, eltávolítja a szennyeződéseket és zsírokat, és a haját ápolja és fénylik. Alkalmazása nagyon egyszerű – válik a vészhelyzeti segítőjévé.


Aussie Wash + Blow Trópusi lyukasztó (Dry Shampoo) 180 ml
1 710 Ft

Aussie Dry + Blow Trópusi foltos száraz sampon az elsõ segédeszköz, ha nem csak a hajmosást próbálja meg mosni. Szélesedést biztosít a hajnak, eltávolítja a szennyeződéseket és zsírokat, és a haját ápolja és fénylik. Alkalmazása nagyon egyszerű – minden helyzetben segítséged lesz.