Authentic Öszecsukható robogó, 200 mm-es kerekek
17 290 Ft 14 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Magas minőségű alumínium összecsukható robogó. Új, nagyon egyszerű összecsukható mechanizmussal rendelkezik. Nagyon erős fék. Nagy lábtámasz megerősített peremmel és csúszásmentes kivitelezésben.

Authentic Összecsukható roller, 205 mm
36 790 Ft 32 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy roller, amely minden igénynek maximálisan eleget tesz. Nagy kerekei által könnyedén használaható városban is, ezzel is egyszerűbbé téve a közlekedést. Széles, csúszásmentes lábtartóval rendelkezik, ezzel biztosítva a teljes kényelmet. Praktikus kialakításának köszönhetően összecsukható, ezért könnyedén szállítható.

Authentic Freestyle Roller Fekete/Zöld
27 990 Ft 23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Authentic Feestyler Roller kiváló minőségű alumíniumból készült. ** Tartós gumi markolatának** köszönhetően könnyedén irányítható. Lábtartó mérete 48×11 cm, amely biztosítja a könnyebb ráállhatóságot.

Authentic Gyermek tricikli fekete - világító kerekekkel, kerekek átmérője 120mm és 80mm
17 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyermek tricikli világító NEON kerekkel könnyen irányítható, puha kényelmes fogantyúja és extrémen széles hátsó kerekei vannak, melyek biztosítják a felejthetetlen élményt utazás során. Az állítható kormánymagasság lehetővé teszi a gyors és egyszerű alkalmazkodást a gyermek méretéhez.

Authentic Háromkerekű gyerek bicikli átmérője 120mm a 80mm
21 090 Ft 17 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű gyermek roller, könnyedén forgatható, két színben! Készülj fel egy kiváló utazásra, köszönhetően az első két keréknek. Hagyd magad szállítani bárhová, ahová csak tetszik, és jót szórakozzál a családoddal, vagy a barátaiddal.

Authentic No Rules Roller, Rózsaszín/Fehér, 180 mm
34 700 Ft 32 800 Ft
+ ingyen szállítás

Az Authentic összecsukható roller minden igénynek maximálisan eleget tesz. 180 mm-es kerekei által könnyedén használható városban is, ezzel is egyszerűbbé téve a közlekedést. Széles, csúszásmentes lábtartóval rendelkezik, ezzel biztosítva a teljes kényelmet. Praktikus kialakításának köszönhetően összecsukható, a csomagban foglalt pánttal pedig akár vállról lógva is könnyedén szállítható. Fényvisszaverő felülete növeli a biztonságot az esti használatkor, így gyorsan és egyszerűen közlekedhet napszaktól függetlenül!

Authentic Roller, 205 mm

Authentic Roller, 205 mm

Értékelés: 4,8
31 090 Ft

Az Authentic roller minden szempontból praktikus használatot garantál. Segítségével könnyedén közlekedhetünk, akár városban is. Praktikus kialakításának köszönhetően egyszerűen összecsukható, ezáltal a szállítása gond nélkül megoldható. Könnyedén vezérelhető hátsó fékkel és széles, csúszásmentes lábtartóval rendelkezik, így garantálva a megfelelő biztonságot.

Authentic No Rules Roller, Narancs/Fekete, 180 mm
35 990 Ft 24 690 Ft

Az Authentic összecsukható roller minden igénynek maximálisan eleget tesz. 180 mm-es kerekei által könnyedén használható városban is, ezzel is egyszerûbbé téve a közlekedést. Széles, csúszásmentes lábtartóval rendelkezik, ezzel biztosítva a teljes kényelmet. Praktikus kialakításának köszönhetõen összecsukható, a csomagban foglalt pánttal pedig akár vállról lógva is könnyedén szállítható. Fényvisszaverõ felülete növeli a biztonságot az esti használatkor, így gyorsan és egyszerûen közlekedhet napszaktól függetlenül!

Authentic Roller, Fekete/Zöld, 205 mm
32 290 Ft

Az Authentic összecsukható roller minden igénynek maximálisan eleget tesz. 205 mm-es felfújható kerekei által könnyedén használható városban is, ezzel is egyszerűbbé téve a közlekedést. Széles, csúszásmentes lábtartóval rendelkezik, ezzel biztosítva a teljes kényelmet. Praktikus kialakításának köszönhetően összecsukható, így könnyen szállítható bárhová. Erős alumínium váza biztosítja a nagy teherbírást, ezért garantált a remek szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Authentic Gördeszka világító kerekekkel, Rózsaszín
10 990 Ft

Ellenálló és flexibilis rózsaszín gördeszka világító kerekekkel. Nincs szükség elemre, menet közben világít a LED kijelzőknek köszönhetően. Élvezd a világítást a városban lévő gördeszkázás során, és legyél a figyelem középpontjában.