Hartmann Elsősegély csomag utazáshoz és sportoláshoz
3 490 Ft 2 890 Ft

Univerzális elsősegély csomag utazóknak és sportolóknak. A Hartmann márkájú elsősegély csomag kerékpárra vagy övre rögzíthető, így mindig kéznél lehet. A belsejében minden megtalálható, ami a gyakori sérülések kezeléséhez szükséges.

Hartmann Veroval intelligens személyi mérleg
31 190 Ft 28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Intelligens személyi mérleg, amely bioimpedancia analízis elvén működik. A Hartmann Veroval méri a testsúlyt, a testzsír és a víz százalékát a testben, a csontok és az izomszövetek súlyát, valamint a BMI-t. 4 felhasználó számára elegendő memória. Ingyenes mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható.

Hartmann Veroval digitális vérnyomásmérő szívritmus-ellenőrzővel
73 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A digitális vérnyomásmérő EKG-val méri a szívritmust, a vérnyomást és a pulzusszámot.   Bármikor, bárhol 30 másodpercen belül, segít a pitvarfibrilláció /szívműködési zavar/ észlelésében, melyet rögzít és tárol.  Memória 2 felhasználó számára.

Hartmann Molicare Mobile Eldobható fehérnemű
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hartmann Molicare eldobható fehérnemű csomag 14 darabot tartalmaz a kényelmes, elasztikus és remekül lélegző bugyikból. Közepes és erős inkontinenciában szenvedőknek, az aktív életmód szerelmeseinek és fizikai rehabilitáción átmenőknek is ideális választás. Hagyományos fehérnemű alá felvéve ajánlott a használata.

Hartmann Molicare Mobile Super Eldobható fehérnemű, 14 db
5 490 Ft

Hartmann eldobható fehérnemű csomag 14 darabot tartalmaz a kényelmes, elasztikus és remekül lélegző bugyikból. Közepes és erős inkontinenciában szenvedőknek, az aktív életmód szerelmeseinek és fizikai rehabilitáción átmenőknek is ideális választás. Hagyományos fehérnemű alá felvéve ajánlott a használata.

Hartmann Molicare Premium Pelenka
5 290 Ft

A Molicare Premium célja az emberek megfelelő életminősége biztosítása. Alkalmas nőknek illetve férfiaknak egyaránt.