Hartmann Elsősegély csomag utazáshoz és sportoláshoz
3 490 Ft

2 890 Ft

Univerzális elsősegély csomag utazóknak és sportolóknak. A Hartmann márkájú elsősegély csomag kerékpárra vagy övre rögzíthető, így mindig kéznél lehet. A belsejében minden megtalálható, ami a gyakori sérülések kezeléséhez szükséges.


Hartmann Veroval intelligens személyi mérleg
31 190 Ft

29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Intelligens személyi mérleg, amely bioimpedancia analízis elvén működik. A Hartmann Veroval méri a testsúlyt, a testzsír és a víz százalékát a testben, a csontok és az izomszövetek súlyát, valamint a BMI-t. 4 felhasználó számára elegendő memória. Ingyenes mobilalkalmazáshoz csatlakoztatható.


Hartmann Nyomásmérő EKG
63 440 Ft
+ ingyen szállítás

A nyomásmérő méri az EKG szívritmus, vérnyomás és a pulzusszám.


Hartmann THERMOVAL Baba
14 710 Ft

Teploměr THERMOVAL Baby bezdotykový infračervený je určen pro jemné a rychlé měření teploty z čela do 3 sekund.


Hartmann Molicare Mobile Eldobható fehérnemű
6 190 Ft

Hartmann Molicare eldobható fehérnemű csomag 14 darabot tartalmaz a kényelmes, elasztikus és remekül lélegző bugyikból. Közepes és erős inkontinenciában szenvedőknek, az aktív életmód szerelmeseinek és fizikai rehabilitáción átmenőknek is ideális választás. Hagyományos fehérnemű alá felvéve ajánlott a használata.


Hartmann Molicare Mobile Super Eldobható fehérnemű, 14 db
5 490 Ft

Hartmann eldobható fehérnemű csomag 14 darabot tartalmaz a kényelmes, elasztikus és remekül lélegző bugyikból. Közepes és erős inkontinenciában szenvedőknek, az aktív életmód szerelmeseinek és fizikai rehabilitáción átmenőknek is ideális választás. Hagyományos fehérnemű alá felvéve ajánlott a használata.


Hartmann Molicare Premium Pelenka
4 890 Ft

A Molicare Premium célja az emberek megfelelő életminősége biztosítása. Alkalmas nőknek illetve férfiaknak egyaránt.