WOOM Fogkrém NATURAL+ (Toothpaste No.3 Natural) 75 ml
2 730 Ft 2 330 Ft

Az exkluzív fogkrém, amely 99% -ban természetes alapanyagokat tartalmaz, fogszabályozót viselőknek és vegánok számára is alkalmas. Borsmenta kivonatot és aloe vera kivonatot tartalmaz, amely természetes antibakteriális és gyulladásgátló összetevő. Antioxidáns és antibakteriális hatása van.

WOOM Fehérítő fogkrém WHITE+ (Toothpaste No.2 Whitening) 75 ml
2 730 Ft

A fogkrém a zománc gondos fehérítésére és természetes fogszín elérésére szolgál. Tökéletes tisztító hatás. Megakadályozza a fogkő képződését, regenerálja zománcot. Cetilpiridium-klorid és kalcium-glicerofoszfát – antiszeptikus és antibakteriális komponens. Tisztító alap 92,3%.

WOOM Gyermek fogkrém Kids Peach (Kids Toothpaste 3-8 Years) 50 ml
1 970 Ft 1 680 Ft

98% -ban természetes gyermek fogkrém, amelynek összetétele véd a fogszuvasodás ellen és erősíti a tejfogak zománcát. Borsmenta kivonatot, aloé verat tartalmaz , amely antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

WOOM Fekete fehérítő fogkrém CARBON + (Toothpaste No.1 Whitening ) 75 ml
2 730 Ft 2 650 Ft

Fogkrém fekete faszénnel a zománc gondos fehérítésére és természetes fogszín elérésére szolgál. Tökéletes tisztítóhatás és alacsony kopásállóság. Megakadályozza a fogkő képződését, regenerálja zománcot, megszünteti a kellemetlen szagokat. Tisztító alap 88,1%.

WOOM Fogkrém érzékeny fogakhoz SENSITIVE +(Toothpaste) 75 ml
2 720 Ft 2 540 Ft

Egy exkluzív fogkrém, amely 96% -ban természetes anyagokat tartalmaz, vegánok számára is alkalmas. Tökéletesen tisztítja a fogakat, csökkenti azok érzékenységét, erősíti a fogzománcot, megakadályozza a fogszuvasodás és a lepedék képződését, és biztosítja az íny védelmét.

WOOM Gyermek fogkrém Junior Cola (Junior Toothpaste 6+ Years) 50 ml
1 970 Ft 1 830 Ft

98% -ban természetes gyermek fogkrém, amelynek összetétele véd a fogszuvasodás ellen és erősíti a tejfogak zománcát. Borsmenta kivonatot, aloé verat tartalmaz , amely antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Fluorid-tartalma 950 ppm.

WOOM Szájvíz TOTAL+ (Multi-Action Mouthwash) 500 ml
2 870 Ft 2 450 Ft

A hatékony Total Care szájvíz készítmény véd a fogszuvasodás ellen, erősíti a fogakat és az ínyt, segíti a foglepedék csökkentését és biztosítja a friss lélegzetet. Aloé vera kivonat – egy természetes antibakteriális és gyulladáscsökkentő.

WOOM (Toothpaste HERBAL) 75 ml fogkrém kenderrel
2 730 Ft 2 410 Ft

Egy exkluzív fogkrém, amely 94% -ban természetes anyagokat tartalmaz, vegánok számára is alkalmas. Tökéletesen tisztítja a fogakat, megakadályozza a fogszuvasodás és a lepedék képződését, valamint biztosítja az íny védelmét. .