-20%
Azzaro Visit For Man - EDT 100 ml
2x

Azzaro Visit For Man - EDT

9 660 Ft
7 690 Ft

Férfiasság, identitás, az erő, frissesség, fényerő, felszálláskor, a korszerűség, a mozgás, az energia az akarat. Erős és egyszerű történet, melynek gyökerei a jó a generációk közötti kapcsolatok ma.

Partnerünktől: Vivantis
Azzaro Chrome - EDT 200 ml
12x

Azzaro Chrome - EDT

16 360 Ft

Férfiasság, identitás, erő, frissesség, fényerő, felszállás, modernitás, mozgás, energia, akarat.  Erős és egyszerű történet, amely a mai jó generációk közötti kapcsolatokban gyökerezik.

Partnerünktől: Vivantis
Azzaro Pour Homme - EDT 50 ml
5x

Azzaro Pour Homme - EDT

7 690 Ft

Ez az eredeti illat 1978-ban jött létre. A születését egy teljesen új technika segítette, mégpedig 320 különböző összetevő kombinációja, amelyek több mint fele természetes eredetű.

Partnerünktől: Vivantis
Azzaro Chrome Legend - EDT 75 ml

Azzaro Chrome Legend - EDT

8 270 Ft
8 130 Ft

Friss és modern illat férfiaknak, akik nem félnek az új dolgokat. Azzaro Chrome Legend emberek között, akik nem félnek, hogy egy legenda, mint a kaland és a szabadság. Fedezze fel a rejtett lehetőségeket Azzaro Chrome Legend! Az illat 2007-ben indult. .

Partnerünktől: Vivantis
Azzaro Chrome United - EDT 200 ml

Azzaro Chrome United - EDT

13 900 Ft

2013-ban hozta létre a márka Azzaro férfi illat nevű Chrome United. Ez férfias illat önmagában megnyílik az elején bergamot, koriander és a szecsuáni borsot, azonnal szót naplózza fekete tea levelek és ibolyák szívében az illat. A következtetés fehér pézsma és cédrusfa. .

Partnerünktől: Vivantis
Azzaro Wanted - EDT 100 ml
1x

Azzaro Wanted - EDT

15 900 Ft

Azzaro márka  2016-ban létrehozta a Wanted nevezetű férfi illatot. Ez a  fougere-fás illat  citrom, gyömbér, levendula és menta illatjegyekkel nyílik meg.  A szívillat összetevőihez tartoznak a muskátli virágok, zöld alma, boróka és kardamom.

Partnerünktől: Vivantis
-5%
Azzaro Wanted By Night - EDP 50 ml

Azzaro Wanted By Night - EDP

14 280 Ft
13 480 Ft

A Wanted By Night egy fás-fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a madarin, citrom, levendula és fahéj. A szívillatban érezhető a vörös cédrus, tömjén, kömény és gyümölcs tónusok kombinációja. A kompozíciót a dohány, cédrus, ciprus, bőr, pacsuli, vanília és benzion zárja.

Partnerünktől: Vivantis
Azzaro Solarissimo Marettimo - EDT 75 ml

Azzaro Solarissimo Marettimo - EDT

9 750 Ft

A Solarissimo Marettimo egy fás-akvatikus illat a férfiaknak. Friss citrusos tónusokkal nyílik meg, majd az uralmat átveszik a tengeri tónusok és haiti vetiver illatjegyei. Az alapillatot a cédrusfa és krétai rózsa (labdanum) kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
-13%
Azzaro Chrome Extreme - EDP 50 ml
1x

Azzaro Chrome Extreme - EDP

12 030 Ft
10 440 Ft

A Chrome Extreme aromás illat minden férfinak. Összetétele olyan egyszerű, hogy már tökéletes. A fejillatban érezhető a zöld mandarin, majd az érzéki boróka és a tenger hangjai csengenek fel. Az alapillatot kasmír és borostyán kombinációja zárja.  Az illatot 2020-ban mutatták be.

Partnerünktől: Vivantis
-20%
Azzaro Twin For Women - EDT 80 ml
1x

Azzaro Twin For Women - EDT

9 020 Ft
7 170 Ft

Azzaro Twin For Women egy női virág illat. Könnyű gyümölcsös, őszibarack és rózsa, amely az írisz krémes színével ötvözi. Azzaro Twin olyan érzéki nők számára készült, akik nem félnek szeretni és csábítani. 2008-ban indult.

Partnerünktől: Vivantis
-21%
Azzaro Chrome Aqua - EDT 100 ml

Azzaro Chrome Aqua - EDT

16 540 Ft
13 040 Ft

A Chrome Aqua friss illat határozott férfiak számára az Azzaro márkától. A fejillatban grapefruit, alma és ibolya levelek rejtőznek. A csodálatos szívillatot bazsalikom, menta és tengeri tónusok melegítik. A végén ciprusszal érezhetjük a vetiver érzéki illatát. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű élményt.

Partnerünktől: Vivantis
-7%
Azzaro Chrome Intense - EDT 100 ml

Azzaro Chrome Intense - EDT

13 530 Ft
12 510 Ft

Nagyon szellős, citrus, hanem fás és keleti, ez az illat származó Azzaro Chrome intenzív. Az alapítvány alapvetően hasonló a klasszikus Chrome, de sokkal intenzívebb és erősebb. Az orr első illata lime, grapefruit, gyömbér és Hedione (szintetikus anyag szagú jázmin).

Partnerünktől: Vivantis