b.box tál szívószállal XL
4 390 Ft

B.box tál szívószállal, mely egyedi szabadalmazott dizájnnal rendelkezik – XL tál és szívószál egy csomagban!


b.box Termosz ivásra szívószállal
6 390 Ft

Termosz szívószállal rozsdamentes acélból, 350 ml térfogattal alkalmas gyermekek számára 12 hónapos kortól. Semmi nem foglya megakadályozni a hosszú sétákat nyáron vagy télen. A termosz hidegen tartja az italt akár 7 óráig és melegen akár 5 óráig. Könnyen gombnyomás segítséggel nyitható, és a szilikon szívószál lehetővé teszi az utolsó csepp elfogyasztását is a termoszból. Könnyű hordozhatóságát, vagy felfüggesztését lehetővé teszi a fedélen lévő fogantyú.


b.box Utazó előke és kiskanál
4 310 Ft

B.box utazó előke és kiskanál a kisgyermekkel való utazások fontos kiegészítője lesz. Nyisd ki a cipzárt, vedd ki a kiskanalat és görgesd ki az előkét a tokból. Ha a babád befejezi az evést, elég csak visszagörgetni az előkét és a többi apróságot a biztonságos tartóba.


b.box uzsonnás szett

b.box uzsonnás szett

Értékelés: 5
3 650 Ft
3 590 Ft

b.box uzsonnás szett, mely két elválasztható tálból, fedélből és kanálból áll. Ez a szett főleg utazáskor fog a hasznodra válni.


b.box Pelenkázó készlet

b.box Pelenkázó készlet

Értékelés: 5
5 890 Ft

b.box pelenkázó csomagba befér egy vidám színű pelenkázó alátét, illetve kettő-három pelenka. Kétféleképpen lehet hozzáférni a tisztítókendőkhöz. A csomag belsejében lévő lyukon keresztül férsz hozzá a kendőhöz, vagy ha gyorsan kell a baba száját illetve kezét megtörölni, csak távolítsd el a nyílást és vedd ki a kendőt.