b.box Utazó előke és kiskanál
4 290 Ft

B.box utazó előke és kiskanál a kisgyermekkel való utazások fontos kiegészítője lesz. Nyisd ki a cipzárt, vedd ki a kiskanalat és görgesd ki az előkét a tokból. Ha a babád befejezi az evést, elég csak visszagörgetni az előkét és a többi apróságot a biztonságos tartóba.

b.box Tisztító kefékből álló szett
3 490 Ft

Kefe szett a B.BOX márkától, amely minden olyan kefét tartalmaz, amelyekre szükséged lehet a szívószálas poharak, a palackok és a termoszok tisztításához. A kefék egy karikára vannak röfzítve, amelyekről egyszerűen levehetőek és használatot követően visszatehetőek.

b.box Tízórais doboz - a csomagolásban 2 darab található
2 590 Ft

A zselés párnák ideális kiegészítések a snack dobozokhoz. Segíti az étel frissességének fenntartását. Csak hűtse le a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban, használat után mosd el a b.box hűtőtáskát – csomag 2 db nem mérgező élelmiszerből készült

b.box Ivóvíz palack szalmaszállal
5 490 Ft

Az ivóvíz palackot szalmaszállal a B.box márkától bárhová magaddal viheted. Az ergonomikus forma háromszög alakú talppal tökéletesen illeszkedik a kicsi kezekbe. A praktikus fedéltartónak köszönhetően a gyermekek vagy a szülők felakaszthatják a palackot a hátizsákjukra.

b.box Sippy cup csésze szívószállal
3 790 Ft

Csésze szívószállal Sippy cup nem csak az üvegről a pohárra való váltásban segít, hanem főleg a gyermek önállóságában segít. Az innovatív szívószál az alsó végén kis súllyal rendelkezik, és ennek köszönhetően a szívószál mindig bele van merítve az italba. Akármilyen szögben tarja a gyermek a Sippy cup csészét, ebből a csészéből a varázslatos szívószállal könnyen fog tudni inni.

b.box Univerzális ivókészlet
6 890 Ft

praktikus készlet ideális csecsemőknek az első életévükig. Az üveg könnyen kezelhető és cserélhető kiegészítőkkel vagy fedelekkel. b.box Az univerzális ivókészlet nem tartalmaz ftalátokat, PVC-t vagy BPA-t.

b.box Evőeszközök kisgyermekek számára
2 490 Ft

A praktikus evőeszközöknek van egy speciális fogantyújuk, amely pontosan illeszkedik minden kisgyermek kezéhez, és megtanítja őket önállóan enni. 9 hónapos kortól ajánlott. Mosható mosogatógépben. b.box A kisgyermekek számára készült evőeszközök nem tartalmaznak ftalátokat, PVC-t vagy BPA-t.

b.box Sport kulacs

b.box Sport kulacs

Értékelés: 5
5 990 Ft

A B.box márka sport kulacsa 12 hónapos kortól alkalmas gyermekek számára. A háromszög alakú talppal rendelkező kulacs ergonómikus formája miatt jól illeszkedik a kis kezecskékbe. A kulacs üveg kupakja gombbal van felszerelve, amely nyomásra kinyitja a kupakot.

b.box Szilikon tál kanállal

b.box Szilikon tál kanállal

Értékelés: 4,7
4 590 Ft

A szilikon tálban találató egy praktikus kanál, amellyel azonnal etetheted a gyermeked. Használható bébi ételekhez, levesekhez és különféle ételekhez. Tartalmaz egy ragasztóanyagot a kiömlés megakadályozására. b.box Minden anya vagy apa kanállal fogja használni ezt a tálat.

b.box Tartalék szívóka - ivó palack
3 290 Ft

Két tartalék szívóka a B.box márkájú tritán palackhoz. A szívóka mosogatógépben mosható és sterilizálóba helyezhető. A szívóka felső része szilikon, maga az szívószál része az üvegben polipropilén. Ftalát, BPA és PVC használata nélkül gyártva.

b.box b. doboz csésze szívószállal
3 690 Ft

Csésze szívószállal ideális eszköz 6 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára, megkönnyítve a váltást a klasszikus pohárra. A szívószál bármilyen szögben dönthető, ezáltal biztosítva a bármilyen szögben való ivást. B.box. nem tarrtalmaz ftalátokat, PVC-t vagy BPA-t.

b.box Baba etetőháló

b.box Baba etetőháló

Értékelés: 4,3
2 190 Ft

Etetőháló a legkisebb gyermeke számára. A háló főként a szilárd ételekre való áttérés időszakában hasznos. Csökkenti a nem megrágott élelmiszer darabokkal való fulladás kockázatát.

b.box Élelmiszer termosz

b.box Élelmiszer termosz

Értékelés: 4,5
7 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus termosz, amely melegen tartja az ételt a kisbabádnak Köszönhetően az eltávolítható fogantyúnak és az alsó fedélnek alkalmas bármilyen korosztály számára. A termosz elég szélesek ahhoz, hogy a gyermekek elérhessék az utolsó falatkát is az alján.

b.box előke ujjakkal

b.box előke ujjakkal

Értékelés: 5
5 890 Ft

Praktikus előke, amely megvédi gyermeked ruháját evés vagy játszás közben. A vízálló anyag és az egyedi design lefedi gyermeked ruhájának nagy részét. Az előke a kis zsebbe csomagolható, evéshez, festéshez és modellezéshez egyaránt megfelelő.

b.box Etető cumi és rágóka
4 590 Ft

Az etető cumi és rágóka a B.box márkától alkalmas gyermekek számára 4 hónapos kortól. Az egyedi „háromlábú állvány“ lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy rágják egy vagy két kézben tartva, vagy az asztalra helyezzék. Ha épp nincs használva a cumi, egy praktikus kupak védi.

b.box étkészlet

b.box étkészlet

Értékelés: 5
7 190 Ft

Étkészlet, amelyek támogassák a gyermekedet az önállóságban. A készlet tartalmaz egy bögrét szívószállal, evőeszközt kisgyermekek számára és tányért, amelyek egy díszdobozba vannak csomagolva.

b.box Itató pohár szívószállal
4 190 Ft

Újdonság

Itató pohár szívószállal a B.box márkától, amelyet különösképp a gyerekek, szülők és a szakmai közönség értékel. A fedél most matt verzióban található, és a szívószál alsó végén egy kis terhelés található a b.box logó alakjában. Ennek a terhelésnek köszönhetően a szívószál együtt mozog az itallal, így bármilyen szögben iható a pohárkából. Az egyszerű fogantyúk a csészén és a fedél könnyű kinyitása támogatják gyermeked függetlenségét.

b.box Itató pohár szívószállal Gelato
4 190 Ft

Újdonság

Itató pohár szívószállal a B.box márkától, amelyet különösképp a gyerekek, szülők és a szakmai közönség értékel. A fedél most matt verzióban található, és a szívószál alsó végén egy kis terhelés található a b.box logó alakjában. Ennek a terhelésnek köszönhetően a szívószál együtt mozog az itallal, így bármilyen szögben iható a pohárkából. Az egyszerű fogantyúk a csészén és a fedél könnyű kinyitása támogatják gyermeked függetlenségét.

b.box Itatófejes ivópohár 4m+
2 990 Ft

Az itatófejes ivópohár ergonomikusan alakított csőre szilikonból készült, amely ideális anyag a gyermek fogínyéhez. A B.box márkájú ivópohár itatófejének fedele a tetejéhez van rögzítve, így sosem veszíted el.

b.box Ivópalack szívószállal
5 590 Ft

Újdonság

Már nagyok a szívószálas bögréhez? A B.box tökéletes palackot kínál nekik! Óvodába és iskolába, a játszótérre és kirándulásokra. Tritán palackunkat bárhová magaddal viheted. A háromszög talppal ellátott ergonómikus forma tökéletesen illeszkedik gyermeked apró kezébe. A szilikon szívószál lehetővé teszi, hogy még az utolsó cseppet is kiigya a palackból. A fedél fogantyúval rendelkezik a könnyű hordozás vagy felakasztás érdekében.

b.box Pót szilikon háló
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pót szilikon háló a B.box márkától etető cumi és rágóka számára ugyanazon márkától A háló használat után könnyen tisztítható, és ráadásul mosogatógépben mosható. A praktikus finom háló lehetővé teszi a gyermekek számára az önálló táplálkozást.

b.box Tál szívószállal

b.box Tál szívószállal

Értékelés: 5
4 190 Ft

A 250 ml-es tálban praktikus szívószál található az egyszerű étel vagy folyadékbevitelhez. Kupak megakadályozza a kiömlést. Mosogatógépben biztonságosan mosható. b.box A szívószállal ellátott tál csúszásmentes aljú, és nem tartalmaz ftalátokat, PVC-t vagy BPA-t.

b.box Tisztító készlet, XL
2 490 Ft

Praktikus tisztítókészlet XL és tartalék kefe a B.box márkától szalmás tálhoz tervezték B. box. Ezzel a tartozékkal könnyedén és elmoshatod a maradékot a tálból.

b.box Tízórais doboz

b.box Tízórais doboz

Értékelés: 5
7 990 Ft

A tízórais dobozban 5 praktikus rekesz található, amelyben salátát, banánt vagy wrapot is magaddal vihetsz. Tartalmaz egy szilikon kettős fedelet, amely lehetővé teszi gyümölcs vagy joghurt tárolását. b.box snack doboz BPS, PVC, BPA és ftalátok nélkül készül.

b.box Univerzális szíj

b.box Univerzális szíj

Értékelés: 4,7
2 890 Ft

A praktikus szíjon található egy is kártya a név felírására. Megbízhatóan játékot, palackot vagy cumit rögzíthetsz a babakocsihoz vagy kiságyhoz. b.box Az univerzális szalag 3 részre osztható.

b.box univerzális szilikon fedél
2 890 Ft

B.box univerzális szilikonfedél szett, mely 2 fedelet és szívószálat tartalmaz. Egyszerűen helyezd fel a pohárra és élvezd a kényelmet az úton, otthon vagy a kávéházban.

b.box Utazó előke kanállal
4 590 Ft

Az utazó előke kanállal nem csak a gyermekeddel történő utazásokhoz használható. Cipzározd szét, vedd ki a kanalat, majd hajtsd ki az előkét a táskából. Amint gyermeked befejezte az evést, csavard vissza az előkét a táskájába.

b.box Tartalék szívóka - termosz ivásra
3 290 Ft

Két tartalék szívóka a termoszhoz ivásra, a b.box márkától. A szívóka mosogatógépben mosható, sterilizátorba tehető. Ftalátok, BPA és PVC felhasználása nélkül gyártva. A szívóka felső része szilikonból készült, a szívóka az üvegben pedig polyipropilénből.

b.box Termosz ivásra szívószállal
6 390 Ft

Termosz szívószállal rozsdamentes acélból, 350 ml térfogattal alkalmas gyermekek számára 12 hónapos kortól. Semmi nem foglya megakadályozni a hosszú sétákat nyáron vagy télen. A termosz hidegen tartja az italt akár 7 óráig és melegen akár 5 óráig. Könnyen gombnyomás segítséggel nyitható, és a szilikon szívószál lehetővé teszi az utolsó csepp elfogyasztását is a termoszból. Könnyű hordozhatóságát, vagy felfüggesztését lehetővé teszi a fedélen lévő fogantyú.