b.box Élelmiszer termosz

b.box Élelmiszer termosz

Értékelés: 4,5
7 690 Ft

Praktikus termosz, amely melegen tartja az ételt a kisbabádnak Köszönhetően az eltávolítható fogantyúnak és az alsó fedélnek alkalmas bármilyen korosztály számára. A termosz elég szélesek ahhoz, hogy a gyermekek elérhessék az utolsó falatkát is az alján.

b.box Sippy cup csésze szívószállal
3 790 Ft

Csésze szívószállal Sippy cup nem csak az üvegről a pohárra való váltásban segít, hanem főleg a gyermek önállóságában segít. Az innovatív szívószál az alsó végén kis súllyal rendelkezik, és ennek köszönhetően a szívószál mindig bele van merítve az italba. Akármilyen szögben tarja a gyermek a Sippy cup csészét, ebből a csészéből a varázslatos szívószállal könnyen fog tudni inni.

b.box Termosz ivásra szívószállal
6 390 Ft

Termosz szívószállal rozsdamentes acélból, 350 ml térfogattal alkalmas gyermekek számára 12 hónapos kortól. Semmi nem foglya megakadályozni a hosszú sétákat nyáron vagy télen. A termosz hidegen tartja az italt akár 7 óráig és melegen akár 5 óráig. Könnyen gombnyomás segítséggel nyitható, és a szilikon szívószál lehetővé teszi az utolsó csepp elfogyasztását is a termoszból. Könnyű hordozhatóságát, vagy felfüggesztését lehetővé teszi a fedélen lévő fogantyú.

b.box Utazó előke és kiskanál-16%
4 310 Ft 3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

B.box utazó előke és kiskanál a kisgyermekkel való utazások fontos kiegészítője lesz. Nyisd ki a cipzárt, vedd ki a kiskanalat és görgesd ki az előkét a tokból. Ha a babád befejezi az evést, elég csak visszagörgetni az előkét és a többi apróságot a biztonságos tartóba.

b.box előke ujjakkal
5 890 Ft 5 090 Ft

Akció

Praktikus előke, amely megvédi gyermeked ruháját evés vagy játszás közben. A vízálló anyag és az egyedi design lefedi gyermeked ruhájának nagy részét. Az előke a kis zsebbe csomagolható, evéshez, festéshez és modellezéshez egyaránt megfelelő.

b.box étkészlet
7 190 Ft

Étkészlet, amelyek támogassák a gyermekedet az önállóságban. A készlet tartalmaz egy bögrét szívószállal, evőeszközt kisgyermekek számára és tányért, amelyek egy díszdobozba vannak csomagolva.

b.box Itatófejes ivópohár 4m+
2 990 Ft

Az itatófejes ivópohár ergonomikusan alakított csőre szilikonból készült, amely ideális anyag a gyermek fogínyéhez. A B.box márkájú ivópohár itatófejének fedele a tetejéhez van rögzítve, így sosem veszíted el.

b.box Ivópalack

b.box Ivópalack

Értékelés: 4,5
5 090 Ft

Praktikus ivóvíz palack szalmaszállal, amit bárhová magaddal vihetsz. Ergonomikus forma háromszögletű bázissal, tökéletesen illeszkedik bármelyik kezecskébe. A szilikon szalmának köszönhetően a baba meg fogja inni az utolsó cseppet is. A hátizsák könnyű hordozhatóságát, vagy felfüggesztését lehetővé teszi a fedélen lévő fogantyú. Egyszerű fedél nyitás gombnyomással.

b.box Ivópohár totyogóknak 12m+
2 190 Ft

Ivópohár totyogóknak a B.box márkától, amely kiváló segítőtársa lesz azoknak a gyerekeknek, akik már tanulnak pohárból inni. További előnye, hogy ivás közben a gyermek az áttetsző felső résznek köszönhetően látja a folyadékot, így könnyedén eltalálja, meddig döntheti meg a poharat.

b.box Nagy méretű előke ujjakkal
5 890 Ft 5 090 Ft

Akció

A nagy méretű előke megvédi gyermeked ruháját evés vagy játszás közben. A vízálló anyag és az egyedi design lefedi gyermeked ruhájának nagy részét. Az előke a kis zsebbe csomagolható, evéshez, festéshez és modellezéshez egyaránt megfelelő.

b.box tál szívószállal XL
4 390 Ft

B.box tál szívószállal, mely egyedi szabadalmazott dizájnnal rendelkezik – XL tál és szívószál egy csomagban!

b.box Tartalék szívóka - ivó palack
3 290 Ft

Két tartalék szívóka a B.box márkájú tritán palackhoz. A szívóka mosogatógépben mosható és sterilizálóba helyezhető. A szívóka felső része szilikon, maga az szívószál része az üvegben polipropilén. Ftalát, BPA és PVC használata nélkül gyártva.

b.box Tartalék szívóka - termosz ivásra
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Két tartalék szívóka a termoszhoz ivásra, a b.box márkától. A szívóka mosogatógépben mosható, sterilizátorba tehető. Ftalátok, BPA és PVC felhasználása nélkül gyártva. A szívóka felső része szilikonból készült, a szívóka az üvegben pedig polyipropilénből.

b.box Univerzális ivókészlet
6 890 Ft

praktikus készlet ideális csecsemőknek az első életévükig. Az üveg könnyen kezelhető és cserélhető kiegészítőkkel vagy fedelekkel. b.box Az univerzális ivókészlet nem tartalmaz ftalátokat, PVC-t vagy BPA-t.

b.box Univerzális szíj

b.box Univerzális szíj

Értékelés: 5
2 890 Ft

A praktikus szíjon található egy is kártya a név felírására. Megbízhatóan játékot, palackot vagy cumit rögzíthetsz a babakocsihoz vagy kiságyhoz. b.box Az univerzális szalag 3 részre osztható.

b.box Utazó előke kanállal
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az utazó előke kanállal nem csak a gyermekeddel történő utazásokhoz használható. Cipzározd szét, vedd ki a kanalat, majd hajtsd ki az előkét a táskából. Amint gyermeked befejezte az evést, csavard vissza az előkét a táskájába.

b.box uzsonnás szett

b.box uzsonnás szett

Értékelés: 4
3 650 Ft 3 590 Ft

b.box uzsonnás szett, mely két elválasztható tálból, fedélből és kanálból áll. Ez a szett főleg utazáskor fog a hasznodra válni.

b.box b. doboz csésze szívószállal
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csésze szívószállal ideális eszköz 6 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára, megkönnyítve a váltást a klasszikus pohárra. A szívószál bármilyen szögben dönthető, ezáltal biztosítva a bármilyen szögben való ivást. B.box. nem tarrtalmaz ftalátokat, PVC-t vagy BPA-t.

b.box b. doboz csésze szívószállal
3 690 Ft

Csésze szívószállal ideális eszköz 6 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára, megkönnyítve a váltást a klasszikus pohárra. A szívószál bármilyen szögben dönthető, ezáltal biztosítva a bármilyen szögben való ivást. B.box. nem tarrtalmaz ftalátokat, PVC-t vagy BPA-t.

b.box Baba etetőháló

b.box Baba etetőháló

Értékelés: 4,5
2 190 Ft

Etetőháló a legkisebb gyermeke számára. A háló főként a szilárd ételekre való áttérés időszakában hasznos. Csökkenti a nem megrágott élelmiszer darabokkal való fulladás kockázatát.

b.box Evőeszközök kisgyermekek számára
2 490 Ft

A praktikus evőeszközöknek van egy speciális fogantyújuk, amely pontosan illeszkedik minden kisgyermek kezéhez, és megtanítja őket önállóan enni. 9 hónapos kortól ajánlott. Mosható mosogatógépben. b.box A kisgyermekek számára készült evőeszközök nem tartalmaznak ftalátokat, PVC-t vagy BPA-t.

b.box Tál szívószállal
4 460 Ft 4 190 Ft

A 250 ml-es tálban praktikus szívószál található az egyszerű étel vagy folyadékbevitelhez. Kupak megakadályozza a kiömlést. Mosogatógépben biztonságosan mosható. b.box A szívószállal ellátott tál csúszásmentes aljú, és nem tartalmaz ftalátokat, PVC-t vagy BPA-t.

b.box univerzális szilikon fedél
2 890 Ft

B.box univerzális szilikonfedél szett, mely 2 fedelet és szívószálat tartalmaz. Egyszerűen helyezd fel a pohárra és élvezd a kényelmet az úton, otthon vagy a kávéházban.

b.box Pelenkázó készlet

b.box Pelenkázó készlet

Értékelés: 4,5
5 890 Ft

b.box pelenkázó csomagba befér egy vidám színű pelenkázó alátét, illetve kettő-három pelenka. Kétféleképpen lehet hozzáférni a tisztítókendőkhöz. A csomag belsejében lévő lyukon keresztül férsz hozzá a kendőhöz, vagy ha gyorsan kell a baba száját illetve kezét megtörölni, csak távolítsd el a nyílást és vedd ki a kendőt.

b.box Szilikon tál kanállal
4 590 Ft

A szilikon tálban találató egy praktikus kanál, amellyel azonnal etetheted a gyermeked. Használható bébi ételekhez, levesekhez és különféle ételekhez. Tartalmaz egy ragasztóanyagot a kiömlés megakadályozására. b.box Minden anya vagy apa kanállal fogja használni ezt a tálat.

b.box Tisztító készlet
2 490 Ft

Praktikus tisztítókészlet és tartalék kefe a B.box márkától szalmás tálhoz tervezték B. box. Ezzel a tartozékkal könnyedén és elmoshatod a maradékot a tálból.

b.box Tisztító készlet, XL
2 490 Ft

Praktikus tisztítókészlet XL és tartalék kefe a B.box márkától szalmás tálhoz tervezték B. box. Ezzel a tartozékkal könnyedén és elmoshatod a maradékot a tálból.