B-Clean Grill és tűzhely ápoló, fagyálló
2 790 Ft

B-Clean Grill és tűzhely ápolóval egyszerűen rendben tarthatja otthoni grillezőjét és tűzhelyét. Az univerzális törlőkendővel bármilyen felületet tisztíthat, legyen az autó, ajtó vagy ablak stb. Tökéletes választás grillsütője minőségének megőrzésére.


B-Clean Kerti bútor ápoló készlet
2 790 Ft

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tisztítására és ápolására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. Az univerzális törlőkendő különböző felületek tisztítására is kiválóan alkalmas.


B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, L
5 290 Ft

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tökéletes állapotban tartására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a régebbi szennyeződéseket is. A készlet segít önnek megőrizni bútorai kifogástalan állapotát, és meghosszabítani élettartamukat.


B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, M
4 290 Ft

B-Clean Kerti bútor tisztító készlet ideális választás kültéri bútorai tisztítására és ápolására. Legyen az fafelület, műanyag, fém vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. A természetes olaj garantálja a hosszú évekig tartó használatot fabútorai számára.


B-Clean Kerti műanyagbútor tisztító szett
2 790 Ft

B-Clean Kerti műanyagbútor tisztító szett ideális választás kültéri műanyagbútorai tökéletes állapotban tartására. Hatékonyan és pillanatok alatt távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is, anélkül, hogy kárt tenne az anyagban. Az univerzális törlőkendővel bármilyen felületet tisztíthat, legyen az autó, ajtó vagy ablak stb.


B-Clean Kerti fabútor ápoló készlet, L
4 064 Ft
3 990 Ft

B-Clean Kerti fabútor ápoló készlet ideális választás kültéri fabútorai tisztítására és ápolására. A tisztító hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és nyújt védelemet a fa számára az időjárással szemben. A készlet egy B-Clean fafelület tisztítót, egy B-Clean habos szövettisztítót, egy természetes olajat és egy univerzális törlőkendőt tartalmaz.