B-Clean Kerti bútor ápoló készlet
3 190 Ft

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tisztítására és ápolására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. Az univerzális törlőkendő különböző felületek tisztítására is kiválóan alkalmas.

B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, L
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

B-Clean Kerti bútor ápoló készlet ideális választás kültéri bútorai tökéletes állapotban tartására. Legyen az fafelület, műanyag vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a régebbi szennyeződéseket is. A készlet segít önnek megőrizni bútorai kifogástalan állapotát, és meghosszabítani élettartamukat.

B-Clean Kerti bútor tisztító készlet, M
4 890 Ft

B-Clean Kerti bútor tisztító készlet ideális választás kültéri bútorai tisztítására és ápolására. Legyen az fafelület, műanyag, fém vagy szövet, a készlettel egyszerűen eltávolíthatja még akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. A természetes olaj garantálja a hosszú évekig tartó használatot fabútorai számára.

B-Clean Kerti műanyagbútor tisztító szett
3 190 Ft

B-Clean Kerti műanyagbútor tisztító szett ideális választás kültéri műanyagbútorai tökéletes állapotban tartására. Hatékonyan és pillanatok alatt távolítja el a legmakacsabb szennyeződéseket is, anélkül, hogy kárt tenne az anyagban. Az univerzális törlőkendővel bármilyen felületet tisztíthat, legyen az autó, ajtó vagy ablak stb.