Baby Design Walker Lite 2019

Baby Design Walker Lite 2019

Értékelés: 4,7
44 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern sport babakocsi rugalmas kerekekkel, amellyel elindulhatsz hosszú útjaidra. A méretes kocsiba minden szükséges belefér, beleértve a mellékelt esőköpenyt is. Ezen felül két pulttal elátott gyermeked és a te részedre, amelyeken kényelmesen elfogyaszthatod tízóraidat, rárakhatod a kedvenc játékokat vagy a kávét.

Baby Design Penne

Baby Design Penne

Értékelés: 5
39 990 Ft

2 év garancia

Multifunkciós etetőszék egyedi funkcióval – szétnyitható alváshoz. Eko-bőr kárpitozás, amely könnyen karbantartható. A kivehető extrém puha bélés egyedi megjelenést nyújt, ideális kiegészítő modern beltérhez. Tökéeltes társ gyermekednek evéshez vagy rajzoláshoz.

Baby Design Husky multifunkciós babakocsi
178 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus Husky multifunkciós babakocsi a Baby design márkától, amely minden igényednek megfelel. A babakocsi mózeskosárral és sportrésszel rendelkezik, valamint kiváló összecsukó mechanizmussal. A vázon lévő mózeskosár biztosíték, a első kereke arretációja és a lábfék tovább fokozzák a biztonságot.

Baby Design Wave

Baby Design Wave

Értékelés: 5
73 990 Ft

2 év garancia

Wave sport babakocsi a Baby design márkától, amely kényelmes karbantartást nem igénylő kerekekkel ellátott, amelyek jól tapadnak és javítják a gurulási tulajdonságokat. A babakocsi ideális minden lehetséges sétához a puha rugózás és az összes kerék teljes lengéscsillapításának köszönhetően.

Baby Design Simple

Baby Design Simple

Értékelés: 4,2
19 490 Ft

Egy utazó szelleme lakozik benned, szereted az utakon tölteni szabadidődet, új helyeket látogatsz meg, és szeretnéd, ha gyermked veled lehetne? Ebben az esetben a könnyű Simple utazóágyra lesz szükséged, amely összecsukást követően kompakt és kényelmesen szállítható.

Baby Design Dotty 2019

Baby Design Dotty 2019

Értékelés: 5
179 990 Ft

Kombinált babakocsi spor üléssel és csodás rugós alvázzal. Mély kosarat is tartalmaz, amely kényelmet biztosít a babának. A sport kiterjesztés a meneitránnyal ellentétesen is rögzíthető. Egyszerűen és gyorsan rögzíthető és eltávolítható a babakocsi szerkezetéről, amelyet a szülők fognak értékelni. A nagy méretű kosár cipzáras, nem csak a bevásárlásokra, hanem a természetbe is megfelelő, belehelyezheted a mellékelt esőköpenyt és a kerekek felfújására szolgáló pumpát.

Baby Design Play Up

Baby Design Play Up

Értékelés: 4,9
24 390 Ft

2 év garancia

Play Up járóka a Baby Design márkától, amely praktikus megoldás az elfoglalt szülők számára. A járók egyszerűen szétszedhető és olyan kis méretűvé szerelhető össze, amely otthon nem fog zavarni. Poha matracot és hordtáskát tartalmaz.