Baby Einstein játszószőnyeg 4v1 Kickin' Tunes ™ 0m+-19%
30 190 Ft 24 390 Ft

Akció

4v1 játszószőnyeg születéstől kezdve ajánlott. Lehetővé teszi gyermekednek felfedezni a zene világát, és fejleszteni a nyelvet. A Magic Touch technológiával a baba képes csupán egy ujjal vagy egy lábrúgással zongorázni. A takaró 7 érdekes leszedhető játékot és több mint 70 dallamot, hangokat és kifejezéseket tartalmaz. Leszedhető párna kellemesebbé teszi a hason töltött időt. A szőnyeg 3 AA elem használatát igényli, melyek nem részei a csomagolásnak.

Baby Einstein Ocean Adventure Pihenőszék-24%
29 990 Ft 22 790 Ft

Akció

Baby Einstein Ocean Adventure Pihenőszék az óceán hangjaival és rezgő mozgásával nyugodt pihenést biztosít babájának. Újszülött kortól kezdve egészen 18 kg-ig ajánlott.

Baby Einstein Nautical Friends Play Gym Játszószőnyeg bébitornázóval
23 490 Ft

Baby Einstein Nautical Friends Play Gym Játszószőnyeg rengeteg lehetőséget biztosít gyermeke mozgásának fejlesztéséhez, mely a vidám, kedves minták és tengeri állatkák segítségével a tanulás mellett remek szórakozás a kicsiknek. A bébitornázó könnyedén leszerelhető a szőnyegről. A levehető plüssfigurák különböző méretűek, hang- és fényhatásokkal rendelkeznek, így sokoldalúan felhasználhatók és rögzíthetők akár kiságyra, akár babakocsira, akár az autó ülésére. A játszószőnyeg újszülött kortól ajánlott.

Baby Einstein Asztal aktív Curiosity 12 m +
31 390 Ft 30 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az aktív asztal több mint 65 dallamot játszik le, és angol, spanyol vagy francia nyelvű szókincset mutat be. Az asztal hangereje lehet hangos, csendes, vagy teljesen ki lehet kapcsolni. A hangok bekapcsolásakor a csecsemőnek jobb zenei élményben lesz része a magasabb színvonalú hangszórókból. A művészi panel eltávolítható, és az asztal végéhez rögzíthető. Az asztal számos tevékenységet és teret kínál a szórakozáshoz.

Baby Einstein Sensory Play Space játszószőnyeg, fényekkel, extra nagy, 0hó+, 2019
40 490 Ft

2 év garancia

A Sensory Play Space játszószőnyeg fényekkel több játékot is kínál, amelyek segítik a gyermek fejlődését, ideértve a 3 kártyakészletet, amelyek tetszés szerint cserélhetők. A gyermekre állatkák, színek, alakok és kényelem vár a levehető párnán. A szőnyeget továbbá hang- és fényhatások egészítik ki.

Baby Einstein Anytime Playgro gyerek játékszőnyeg
9 190 Ft

Anytime Playground játék szőnyeg 120 × 89 cm 0m +. Az Anytime Playground szőnyeg segítségével biztonságos helyet hozhatsz létre gyermekeidnek az otthon bármely részében, akár a gyermekszobában, akár a nappaliban. Ebben a varázslatos világban felfedezheted a különböző állatokat gyermekeddel, hogy fejleszd képzeleted és javítsd képességeidet. A betét könnyen tisztán tartható, és egyszerűen hajtsd fel, így könnyű mozgatni vagy tárolni. A szőnyeg puhasága izolálja és elnyeli az ütődéseket, így a baba számára maximális kényelmet és biztonságot nyújt játék közben.

Baby Einstein Sea&Explore Járóka
20 490 Ft

Baby Einstein Sea&Explore Járóka segítségével gyermeke játékosan fedezheti fel az óceán világát. A vidám színekkel ellátott járóka tökéletes szórakozást nyújt a kicsiknek, a beépített játék kormánykerék, a villogó fények, az óceán hangját utánzó effektek és a levehető játékpanel garantáltan nagy sikert fog aratni. Az elliptikus keret és a kényelmes, puha háttámla biztonságos keretek közt tartja a babát, így gyerekjáték lesz a járás!

Baby Einstein Hengerpárna Rhythm of the Reef
10 190 Ft 9 910 Ft

A Reef Prop Pillow™ kényelmes plüss párna a gyermekek tökéletes társa. A színes és érdekes párna számos játékot tartalmaz, mint pl. biztonsági tükör, rágóka és egyebek.