Baby Einstein játszószőnyeg 4v1 Kickin' Tunes ™ 0m+
31 990 Ft

4v1 játszószőnyeg születéstől kezdve ajánlott. Lehetővé teszi gyermekednek felfedezni a zene világát, és fejleszteni a nyelvet. A Magic Touch technológiával a baba képes csupán egy ujjal vagy egy lábrúgással zongorázni. A takaró 7 érdekes leszedhető játékot és több mint 70 dallamot, hangokat és kifejezéseket tartalmaz. Leszedhető párna kellemesebbé teszi a hason töltött időt. A szőnyeg 3 AA elem használatát igényli, melyek nem részei a csomagolásnak.

Baby Einstein Világító játszószőnyeg Sea Friends 0m+
23 070 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Világító játszószőnyeg a Baby Einstein márkától, amely minden gyermek figyelmét leköti színeivel, mintáival és játékaival. A játszószőnyeg 7 játékot tartalmaz, amelyek minden érzéket foglalkoztatnak, tehát fejlesztik a gyermek motorikus képességeit. Az alátét puha, párnázott a maximális kényelem érdekében.

Baby Einstein Caterpillar & Friends Play Gym Játszószőnyeg
28 990 Ft

Baby Einstein Caterpillar & Friends Play Gym Játszószőnyeg élénk színének, aranyos figuráinak és kellemes, puha szövet anyagának köszönhetően ideális választás lehet kisgyermeke számára. Egyedi és kreatív kialakítása fejleszti a baba látását, hallását és mozgását is koordinálja. Elektornikus tengeri csillaga könnyedén csatolható autósüléshez, mózeskosárhoz, valamint a legtöbb kiságyhoz is. Használata újszülött kortól 3 éves korig ajánlott!

Baby Einstein Sea&Explore Járóka
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Baby Einstein Sea&Explore Járóka segítségével gyermeke játékosan fedezheti fel az óceán világát. A vidám színekkel ellátott járóka tökéletes szórakozást nyújt a kicsiknek, a beépített játék kormánykerék, a villogó fények, az óceán hangját utánzó effektek és a levehető játékpanel garantáltan nagy sikert fog aratni. Az elliptikus keret és a kényelmes, puha háttámla biztonságos keretek közt tartja a babát, így gyerekjáték lesz a járás!