BABY born Interaktív baba

BABY born Interaktív baba

Értékelés: 4,5
23 920 Ft

Baby Born Interaktív baba mérete 43 cm. A baba haja hosszú, fésülhető és befonható. A játékhoz különböző tartozékok is kapcsolódnak. A terméket 3 éves kor felett ajánlják.


BABY born Soft Touch - fiú

BABY born Soft Touch - fiú

Értékelés: 5
20 390 Ft

15 810 Ft

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.


BABY born Idősebb fiú testvér
22 290 Ft

19 930 Ft

fiún csíkos póló, farmernadrág nadrágtartóval és divatos cipő van. Kedvenc szórakozása a bújócska. Könnyen elbújik, hiszen térde behajlítható. A baba maga áll.


BABY born BABY born Vicces WC
7 300 Ft

Amikor a BABY born® a WC-n ül, elkezd zenélni. És ha kész, akkor tapssal jutalmazzák. Ha néhányszor megnyomod az ülőkét, pukkolást és nevetést fogsz hallani, vagy a pisilés hangját, tapsolást és nevetést.


BABY born First Love 30cm
6 630 Ft

**BABY born First Love ** a legokosabb baba, amit el tudsz képzelni. Puha és sima teste van, ideális barát az ölelésre és a játékra. Rózsaszínű bársony öltönyt visel.


BABY born Fürdőköpeny
2 820 Ft

Amint a BABY born® baba kijön a kádból, szeret a fürdőlepedőjébe bújni. Kellemes puha anyagból készült, a kapucni védi a BABY born baba fejét a megfázástól.


BABY born Kád

BABY born Kád

Értékelés: 3
15 890 Ft

13 810 Ft

BABY born kád garantálja a szórakozást! A nyomógomb megnyomásával elindul a zuhany és hang- valamint fényeffektusok aktiválódnak. Amikor csurog víz, dallam szólal meg és fürdési hangok.


BABY born 2 az 1-ben hordozható ágy
6 370 Ft

BABY born ma kicsit rosszkedvű. Nem tud ugyanis elaludni, és azt szeretné, hogy az édesanyja hordozza őt. A kisbabáknál ez néha megtörténik, például ha a gyomruk fáj, esetleg a fogaik jönnek. Ennek érdekében itt ez a hordozható kiságy.


BABY born Asztalra erősíthető etetőszék
8 133 Ft

7 370 Ft

BABY born baba már éhes és szomjas. A palackból való ivás és a püré evése a két legkedveltebb elfoglaltsága. A kényelmes etetőszéknek köszönhetően az asztalnál, rögtön az anyukája mellett ehet. Az etetőszék puha, ennek ellenére tartós anyagból készült. Egy pillanat alatt felszerelhető az asztalra.


BABY born Babakelengye

BABY born Babakelengye

Értékelés: 5
5 310 Ft

Ez a nagyszerű készlet mindent tartalmaz, amelyre a baba anyukájának szüksége lehet. A vízre alkalmas palack lágy műanyagból készült, ergonomikus kialakítású, ennek köszönhetően megfelelő játék a kis anyukák számára. Amint a palack kiürül, a BABY born® pelenkája nedves lesz, így azt ki kell cserélni.


BABY born BABY born Készlet a hűvös időkre
8 014 Ft

7 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eredeti ruhák a BABY born® babákhoz. BABY born® Készlet a hűvös időkre kabáttal, cicanadrággal, sapkával, sállal és cipővel. A gondosan megtervezett kiegészítők fejlesztik a gyermekek képzeletét, és új játéklehetőségeket és témákat nyitnak meg


BABY born BABY born Tréningruha együttes rózsaszín.
3 950 Ft

Eredeti ruhák a BABY born® babákhoz. BABY born® Tréningruha együttes. A gondosan megtervezett kiegészítők fejlesztik a gyermekek képzeletét, és új játéklehetőségeket és témákat nyitnak meg


BABY born BABY born Tréningruha együttes türkiz
4 370 Ft

Eredeti ruhák a BABY born® babákhoz. BABY born® Tréningruha együttes. A gondosan megtervezett kiegészítők fejlesztik a gyermekek képzeletét, és új játéklehetőségeket és témákat nyitnak meg


BABY born BABY born Tusoló sarok
16 273 Ft

13 750 Ft

A BABY born® és az idősebb nővére szépen elférnek az állítható zuhany alatt. Ha elfordítod a Bruno medvés gombot a zuhanyzóból gyönyörű esőt kezd esni – rengeteg – rengetek vízcsepp.


BABY born Bola hálózsák

BABY born Bola hálózsák

Értékelés: 5
3 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hálózsák babáknak 45 cm- es méretig , mely cipzárral zárható és vállain tépőzárral kapcsolható. A hálózsák teljesében szétkapcsolható, és akár alátétként vagy takaróként is használható.


BABY born Butik kézitáska, cipők és kiegészítők kék szemüveg
4 281 Ft

3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A napszemüveg gyakran eltűnik, csak néhány héttel később egy másik kézitáskában bukkan elő. Napszemüvegből, kézitáskából és cipőből sosem elég. Szerencsére a BABY born butikban választhatsz néhányból. Vagy egy csillagmotívummal díszített cipőkre kék napszemüveggel és csillag alakú kézitáskával?


BABY born Butik tütü szoknya kiegészítőkkel fekete szoknya
4 894 Ft

3 980 Ft

A balettban ismert speciális lépés: pas de chat, vagyis macska lépés Talán ehhez a lépéshez készült egy fekete balett szoknya egy macska varrással, egy fejpánt macskafülekkel cserélhető díszekkel, egy macska nyaklánc és egy imádnivaló karkötő. Vagy BABY born inkább válassza az „Éjszaka királynője“ stílust egy rózsaszín balett szoknyával, koronával, csillagos nyaklánccal és karkötővel és egy fejpánttal díszítő klipekkel?


BABY born Csere táska
6 370 Ft

Négy barát és négy kiegészítő, melyek mindenhová elkísérik a BABY born babát. A csere táska, mint állandó társ nagyon fontos, ugyanis sosem tudhatod, mikor lesz szükséged egy csere pelenkára.


BABY born Deluxe Trendy készlet
8 000 Ft

BABY born szereti új divatirányzatot teremteni. Biztosan számos hollywoodi sztár szeretne az övéhez hasonló outfitet viselni a vörös szőnyegen. A rózsaszín fodros szoknya fantasztikus csillogós övvel ellátott, a fehér póló csodás szívecskés nyomtatott mintával ellátott.


BABY born First Love 30cm
3 490 Ft

3 050 Ft

**BABY born First Love ** a legokosabb baba, amit el tudsz képzelni. Puha és sima teste van, ideális barát az ölelésre és a játékra. Rózsaszínű bársony öltönyt visel.


BABY born First Love Világít a sötétben
8 590 Ft

6 630 Ft

BABY born First Love Világít a sötétben az imádni-való első baba a legkisebbeknek és nagyszerű barátjukká válik a bölcsőben, vagy a kiságyban. Puha párnázott teste van. Baba világít a sötétben bársony rózsaszín rugdalózóba és sapkába van öltözve.


BABY born Grillező készlet
8 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A BABY born baba grillezik. Felveszi a gyönyörű rózsaszín ruháját, amely ideális barbecue vacsorákhoz. Az alma formájú grillen kolbászok, hal és kukorica sül. Ha a faszened a grillre helyezed, az felizzik, a grill pirosat világít és a grillezés hangját fogod hallani.


BABY born Hálózsák

BABY born Hálózsák

Értékelés: 5
4 608 Ft

4 280 Ft

„Aaah!“ BABY born lassan lehunyja szemeit. Ma ugyanis nagyon nehéz napja volt. Gyorsan nyisd ki a vállakon elhelyezkedő lime zöld színű tépőzárat, hogy a BABY born® baba a lehető leghamarabb bebugyolálhassa magát a hálózsákba.


BABY born Interaktív kölyök kutya
9 990 Ft

9 200 Ft

Baby Born kölyök kutya minden kislányt szórakoztat és elvarázsol majd! Ez az aranyos, fehér, göndör szőrű kiskutya egy interaktív játék, amely számos funkcióval rendelkezik. A Baby Born kiskutya rágja a csontját, iszik az üvegből, majd egy gomb megnyomása után a lábát felemelve pisil. A játék fejleszti a gyermekek fantáziáját és motoros készségeit.


BABY born Kék ruha pillangóval
4 110 Ft

Ebben a színes ruhában a BABY born úgy fest, mint egy pillangó a nyári szellőben. A ruhákat díszes rétegzettel díszítik, kacsák és lepkék nyomataival. A laza nadrágok hangsúlyozzák a friss nyári ruhát.


BABY born Kék sportcipő
3 392 Ft

3 180 Ft

Ebben a csodás sportcipőben a BABY born lábát mindig kényelemben tudhatja. Ráadásul remekül is mutat! Nadrághoz és ruhácskához is tökéletesen illik. Bővítse ki a baba ruhatárát ezzel a szép cipőcskével.


BABY born Kemping felszerelés
11 550 Ft

Minden kemping kirándulás mindig alapos előkészítést igényel. BABY born egy rózsaszín sátort készített , matracot a kényelmes fekvésért és hálózsákot. A sátor már fel van állítva? Így a babád már nyugalomban van, és süthetsz a tűzön pehelycukrot.


BABY born Kemping készlet
7 570 Ft

BABY born örül, mindenhol, a kempingezés nem kivétel. A kényelmes szürke nadrágokban BABY born szinte mindent megtehet. Masszív rózsaszín cipőket BABY born® legfőképpen a hosszú túrákon értékeli majd.


BABY born Kenguru

BABY born Kenguru

Értékelés: 5
7 960 Ft

BABY born hihetetlenül kíváncsi és mindig szemmel szeretné tartani, mi folyik körülötte. Ugyanis annyi minden felfedeznivaló van. A kocsiban feküdni és az eget nézni ugyan szép, de a BABY born baba sokkal jobban élvezi a világ felfedezését a kenguru hordozóból.


BABY born Kerékpár

BABY born Kerékpár

Értékelés: 5
17 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tút tút…Vigyázat, el az útból mindenki, BABY born baba érkezik a csodás kerékpárján! És még hajtania sem kell: anyja nyomja, miközben a baba a Berta kacsával masszívan tartja a kormányt.


BABY born Kerékpár készlet
10 620 Ft

BABY born örül, mindenhol, a kerékpáros kirándulás nem kivétel. A kerékpáros felszerelése stílusos és egyúttal praktikus is. Türkíz nadrágnak állítható alsó szára van, hogy ne akadjon bele a láncba.


BABY born Kerékpár kosárral
13 481 Ft

12 550 Ft

BABY born szeret kerékpározni. A kidolgozott kialakítású kerékpárral minden lehetséges, csak az unalom nem. Fehér lakkozott alap, mentol színnel kiemelt fontos részek, virágos minta és kerék rózsaszín középső résszel Dísz bojtok a markolaton vidáman lebegnek a szélben és a kék Brunó medve formájú lámpája világít, hogy a BABY born -t mindenki észrevegye.


BABY born Kiegészítők a fürdőszobába
5 310 Ft

A fürdő készlet tartalmazza mindazt, amire a babának szükséges lehet a fürdéshez, táskában elrendezve. Megtalálható egy szappantartály, egy krémes cső, egy púderes edény, és egy szivacs a díszített nyúl mosásához, valamint két pelenka és egy kacsa a kádban.


BABY born Kiegészítők a fürdőszobába
3 070 Ft

A fürdés olyan szórakoztató. Legfőképpen a BABY born babákhoz alkalmas fürdőszobába való kiegészítőkkel. A készlet tartalma Berta kacsa formájú kanna, kacsa formájú szivacs, lime zöld szappan, csepp formájú törölköző, szappanra alkalmas tartó, vízre alkalmas kis és nagy tartály.


BABY born Kiságy 2018
13 280 Ft

A puha matraccal ellátott BABY born kiságy egy beteljesült rózsaszín álom, melyet BABY born állatkák díszítenek. Bello kutyus a kiságy elejéről nevet, Berta kacsa pedig a puha csíkos párnán foglalt helyet. Mindemellett a takarón az összes kis kedvenc képe megtalálható – Benno, Bruno, Bello és Berta.


BABY born Kisfiú öltözék, kék melegítőfelső 2018
4 729 Ft

3 980 Ft

BABY born szuper képességekkel és szuper tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a kisfiú öltözék állati szuperhősök lenyomataival gondoskodik a remek szórakozásról és akcióról a játszótéren és a gyerekszobában egyaránt. A kényelmes nadrágban egy-kettőre felmászik a fára. És ha pedig valakit meg kellene ijesztgetni, elég fejére húzni a kapucnit és máris veszedelmes sárkánnyá változik.


BABY born Kisfiú öltözék, narancssárga melegítőfelső
5 310 Ft

BABY born szuper képességekkel és szuper tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a kisfiú öltözék állati szuperhősök lenyomataival gondoskodik a remek szórakozásról és akcióról a játszótéren és a gyerekszobában egyaránt. A kényelmes nadrágban egy-kettőre felmászik a fára. És ha pedig valakit meg kellene ijesztgetni, elég fejére húzni a kapucnit és máris veszedelmes sárkánnyá változik.


BABY born My Little Bájos öltözék, fehár nadrág, trikó
3 440 Ft

My Little BABY born szereti a kényelmes és egyszerű öltözéket, legfőképpen a praktikus rugdalózókat. Könnyen mozog bennük, soha semmi nem húzódik és nem nyomja őt, ezért is szereti My Little BABY born annyira ezt a ruhadarabot. A játékos piros fülű nyulat ábrázoló rózsaszín blúz és a térdrészen csúszásgátlóval ellátott fehér nadrág kombinációja?


BABY born Pizsama elemlámpával, rózsaszín
3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BABY born kicsit olyan, mint az éjjeli madár. Ha nem tud aludni, bátran kiszáll az ágyából és a szentjánosbogár formájú elemlámpával anyukája után megy, hogy hozzábújhasson. A szárnyak első megnyomását követően a szentjánosbogár villog, a második megnyomást követően folyamatosan világít, míg a harmadik megnyomás után a fény kialszik.


BABY born Pizsama és papucs
4 640 Ft

A praktikus egyrészes BABY born rózsaszín pizsama mókás cseppekkel és fürdősapkában lévő Berta kacsával díszített. A masni díszítéssel ellátott derékrésznél lévő guminak hála minden a helyén marad, és semmi sehová nem csúszik el.


BABY born Pizsama fogkefével
4 640 Ft

Fürdés után öltöztesd fel a babádat puha kombinéba, megmosolyogtató felirattal. Alvás előtt ne felejtsd el kimosni a babád fogát! A készlet része színes fogkefe és egy fogmosó pohár.


BABY born Rózsaszín ruha pillangóval
5 310 Ft

Ebben a színes ruhában a BABY born úgy fest, mint egy pillangó a nyári szellőben. A ruhákat díszes rétegzettel díszítik, kacsák és lepkék nyomataival. A laza nadrágok hangsúlyozzák a friss nyári ruhát.


BABY born Rózsaszín sportcipő
3 980 Ft

Ebben a csodás sportcipőben a BABY born lábát mindig kényelemben tudhatja. Ráadásul remekül is mutat! Nadrághoz és ruhácskához is tökéletesen illik. Bővítse ki a baba ruhatárát ezzel a szép cipőcskével.


BABY born Ruhakészlet
5 716 Ft

4 910 Ft

Kényelmes ruhák a My Little BABY born babáknak – farmernadrág rózsaszín varratokkal és felvarrással és Bella kutyus nyomtatású ing – ideális a bújócskázáshoz, építőkockákkal való játszáshoz vagy cirógatáshoz.


BABY born Születésnapi készlet
7 960 Ft

Mindenki tudja, hogy a BABY born baba szereti az ünnepségeket. Nem számít, hogy ma éppen születésnapja van, az ünneplésre mindig van ok. A BABY born baba szívesen viseli az ünnepeken ünnepi ruháját, mely színes nyomtatott mintával és díszes masnival ellátott. Természetesen torta is van gyertyákkal.


BABY born First Love Cutie baba
4 990 Ft

4 370 Ft

Babyborn First Love Cutie baba teste finom anyagból készült. Kedves arcával, szőke hajával, barátságos szemével és mosolyával egy ölelnivaló kedves kis barát. A First Love Cutie baba nagyszerű első társa lehet gyermekének.


BABY born First Love Mini Cutie
3 490 Ft

2 850 Ft

A 18 cm-es Babyborn First Love Mini Cutie baba nagyszerű első társa lehet gyermekének. A legkisebbeknek is tökéletes méretű. Kedves arcával, bájos szőke hajával, barátságos szemével és a mosolyával egy ölelnivaló kedves kis barát.