BABY born BABY born Soft Touch, fiú baba téli ruhában, 43 cm
23 390 Ft
+ ingyen szállítás

A BABY born kisfiú ma különösen divatos. Egy elegáns nyári öltönyt és egy stílusos kalapot választott a nyári sétájához a városban. A mellénybe varrott inget aranyos fagombok és nyakkendő díszítik. A ruhát tökéletesen kiegészíti a megfelelő kék nadrág és az elegáns cipő.

BABY born Soft Touch, egyszarvú ruhás lány, 43 cm
21 940 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born szereti a szivárványt és az egyszarvút. Pontosan ezek a motívumok díszítik a teljes ruháját. A rózsaszín pólóját nagy kép díszíti egy gyönyörű egyszarvúról színes szivárvány alatt. A lila szoknyája egyszarvúakkal, szivárványokkal, drágakövekkel és csillagokkal díszített. BABY born a ruhájához égszínnel megegyező nadrágot és csillagokkal díszített csizmát választott, ami tökéletesen illik a szoknyájához. És nézd meg azt a sapkát! Egyszarvú fülek vannak rá varrva! A BABY born olyan jól néz ki benne!

BABY born Soft Touch, baba téli ruhában, 43 cm
23 310 Ft

„BABY born, kelj fel, kint havazik!” BABY born alig várat a havat, így máris hóembert akar építeni. Először azonban melegen fel kell öltöznie. Gyorsan belebújik a téli kezeslábasba, a fejére rózsaszín sapkát húz, és indulhat is.

BABY born Soft Touch, baba farmer szoknyában, 43 cm
24 780 Ft 21 940 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born szeret álmodni pillangókról és pompomkról. Így van, nem az édességekről, hanem a pompomokról. Bolyhos kis golyók és színes pillangók díszítik az egész BABY born ruhát. A nadrágot szó szerint teljesen ellepik a színes pillangók. A pillangót megtaláljuk a farmerruhán, amit aranyos tüll fodrok díszítenek és a rózsaszín sapkán is. Tökéletesen illik mindehez a rózsaszín hosszú ujjú póló, és a lila cipő is,

BABY born Adventi naptár

BABY born Adventi naptár

Értékelés: 4,9
24 690 Ft
+ ingyen szállítás

24 ablak, 24 meglepetés, 24-szeres szórakozás a BABY born-nal! A naptár különböző karácsonyi stílusú ruhácskákat és kiegészítőket tartalmaz. Az adventi naptár tartalmaz mindent, ami az ünnepi lakomához szükséges, hogy a közös emlékek felejthetetlenek legyenek.

BABY born Soft Touch - lányka

BABY born Soft Touch - lányka

Értékelés: 4,6
21 720 Ft 19 200 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

BABY born Etetőszék

BABY born Etetőszék

Értékelés: 5
11 510 Ft

praktikus etetőszékben a BABY born játékbabát etetheted. Az etetőszék skandináv formatervezésű fa kinézetű lábakkal és kényelmes rózsaszín üléssel rendelkezik. Bruno mackó és Berta kacsa ebédet várnak a kartámaszon. A világos rózsaszínű asztalkán elegendő hely van a BABY born tányérjának és üvegének.

BABY born Retró mosdó

BABY born Retró mosdó

Értékelés: 4,6
15 080 Ft

A gyönyörű BABY born retró mosdóval a fogmosás szórakozássá válik! Először kapcsold fel a villanyt. Bruno maci, a szájhigiéniai szaktekintély, már elő is állt a BABY born számára egy fogkefével. Amint a fogkefe belefog a munkába, fogmosó hangokat fogsz belőle hallani.

BABY born Ló

BABY born Ló

Értékelés: 4,5
20 570 Ft

Lovacska a BABY born baba számára sok mindenre képes. Ha megnyomod a gyönyörű fehér sörényes lovacska bal fülét, elindul előre. Ha a jobb fülét nyomod meg, hallani fogod, hogyan nyerít.

BABY born Idősebb fiú testvér Soft Touch, 43 cm
23 440 Ft 22 630 Ft
+ ingyen szállítás

Ez aztán a rosszcsont! Az Idősebb fiú testvér BABY born ismét ellopta a kishúga hajkeféjét. De van saját fésűje a kócos hajára. De ki tudna ellenállni a csintalan kifejezésének és szemtelen megjelenésének? A fiú baba teste kellemes „Soft Touch” anyagból készült, és mindig mozgásban van.

BABY born BABY born idősebb nővér, Fésülhető fej - tündér
13 710 Ft
+ ingyen szállítás

mély rózsaszín hajszálaknak köszönhetően gyönyörű színes lófarok készíthető. Az extravagáns frizurákat ezután díszítheted bájos pillangókkal és hajpánttal, valamint pasztell színű kiegészítőkkel.

BABY born Készlet strand sátorral
13 020 Ft

Itt a vakáció! Menjünk a strandra. A sekély vízben a BABY born próbál úszni. Segítségül hozott magával úszógumit és szárnyakat gyönyörű Amazon őserdő dizájnnal.

BABY born Pelenkázótáska

BABY born Pelenkázótáska

Értékelés: 5
7 260 Ft

A nyugtalan gyermekkel való utazás mindig nehéz feladat. De lehet, hogy a BABY born-nak csak a pelenkája nedves. Szerencsére kéznél van egy rózsaszín pelenkázótáska. Csak annyit kell tenned, hogy találsz a csendes sarkat, kicsomagolod a színes alátétet a BABY born állatbarátainak mintájával és a pelenkacsere megkezdődhet.

BABY born Idősebb lánytestvér, Soft Touch szőke, 43 cm
21 430 Ft 19 880 Ft
+ ingyen szállítás

„BABY born, ez az én csillogó pólóm!“ A testvéri szeretet csak addig tart, amíg nincs szó a csillogó ruháról. Valóságban azonban a nővérek mindenen osztoznak. Idősebb lánytestvér BABY born, habár egy kicsit idősebb a BABY born kisbabától, azonban mégis ugyanolyan mérettel rendelkeznek, tehát a ruhákat és a kiegészítőket egymásnak kölcsönadhatják.

BABY born Pelenka (5 db)

BABY born Pelenka (5 db)

Értékelés: 4,7
3 420 Ft

A Baby born baba mindig csinál valamit és mindig szomjas. És azok is, akik sokat isznak sokszor igénylik a mosdót is. Annak érdekében, hogy száraz maradjon, vidám mintákkal rendelkezik ** – csillaggal, szívvel, és Brunó mackóval, Benno nyuszival, Berta kacsával, Bello kutyával. A pelenkák annyira szépek, hogy a kis felfedező szereti majd hordani. **Egy hosszú napig száraz marad és kényelmes.

BABY born Egyszarvú

BABY born Egyszarvú

Értékelés: 4,8
21 260 Ft
+ ingyen szállítás

Tegnap éjjel a BABY born azt álmodta, hogy egy színes szivárványon sétál. Csillagporral volt körülvéve és találkozott egy gyönyörű fehér egyszarvúval. Az egyszarvú kedves hangjával mindenkit örömmel fogad és a szarva szépen világít. A BABY born nagyon szívesen fésüli a sörényét és a farkát, valamint különféle frizurákat talál ki neki. A bal fül finom megnyomása az egyszarvú számára jelzés, hogy lépjen előre.

BABY born BABY born Idősebb nővér, Soft Touch ”Egyszarvú”, 43 cm
23 310 Ft
+ ingyen szállítás

Az egyszarvúak egyszerűen egyediek, csakúgy, mint a nővérek. Egyszarvú idősebb nővér BABY born egy bájos kisbaba. A szivárványszínű tüll szoknyában, aminek csillogós a teteje, valódi tündérnek tűnik. Hosszú szőke hajából különféle frizurákat készíthetsz. Elég használnod a hajkefét, két spirális gumiszalagot és négy csattot. A virág díszekkel ellátott fejpánt még inkább kiemeli a frizurát.

BABY born Távirányítós robogó
18 490 Ft 17 820 Ft
+ ingyen szállítás

Tedd szabaddá az utat BABY born előtt Távirányítós robogó. Ezzel a rózsaszín járművel oda-vissza haladhatsz a szobában, előre és hátrafelé is. BABY born-nak rengeteg helye van, hogy kényelmesen üljön a széles ülésen és kezével megfogja a kormányt.

BABY born Idősebb nővér, Soft Touch barna, 43 cm
23 440 Ft 21 290 Ft
+ ingyen szállítás

Az idősebb nővér BABY born barna az egész világon a legjobban a testvéreit szereti. Ezért visel pólót egy nagy LOVE felirattal, farmer mintás nadrágot színes szívecskés lenyomattal. Mivel a BABY born kisbabának és a nővérkéjének egyforma a méretük, akkor egyszerűen kölcsönözhetik egymásnak a ruhákat és a kiegészítőket. Bár ez a népszerű leggings nadrág kivételt képezhet.

BABY born Hálózsák

BABY born Hálózsák

Értékelés: 5
5 890 Ft

Az alvás a BABY born babák egyik legkedveltebb időtöltése. Ez természetes, ugyanis ha valaki annyira szeret új dolgokat felfedezni, mint a BABY born baba, akkor annak pihennie is sokat kell, hogy minden új élményt fel tudjon dolgozni. A kényelmes rózsaszín hálózsákban a BABY born csodásan alszik.

BABY born Rózsaszín fürdőkád
17 140 Ft
+ ingyen szállítás

“Ga-ga, ga-ga, ga-gaaa!” A BABY born baba a fürdőszobába rejtette el a kacsáját? Ugyan dehogy, a hangok a fürdőkádból jönnek. Ha megnyomod a fürdőkád oldalán lévő gombot, a kacsa formájú lábak villogni kezdenek, majd vidám kacsás dallamot fogsz hallani.

BABY born Deluxe báli ruha, 43 cm
8 910 Ft

Eredeti ruha a BABY born babáknak. BABY born a bál hercegnőjét szeretné játszani. Már fel is öltötte az ünnepi ruháját csodaszép tüllszoknyával, amely a rózsaszín különböző árnyalataiban tündököl, valamint masnis és csillagos hajpánttal. Táncos balerinacipőjét bájos lila lepkék díszítik. Azért, hogy tánc közben szabad legyen a keze, rózsaszín ridiküljét a ruhájához rögzítheti.

BABY born Surprise 2

BABY born Surprise 2

Értékelés: 4,7
5 470 Ft

A gólya visszatért és új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos kötegek tele meglepetéssel, amely sok meglepetést rejteget. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja, majd folytasd tovább a felfedezést.

BABY born Kenguru hordozó

BABY born Kenguru hordozó

Értékelés: 4,7
7 530 Ft

BABY born imádja a sétákat a parkban Ott mindig annyi felfedezni való van. A nyuszik a füvön ugrálnak, a kacsák a tóban száguldoznak, a kutyák pedig sétálnak a tulajdonosaikkal. Épp úgy, mint az állat barátai a mintán a BABY born kenguru hordozón. A BABY born imád a kenguru zsebben lenni. Csodálatos kilátása nyílik a környékre.

BABY born Kombinált babakocsi
30 130 Ft 27 430 Ft

Anya és apa szeretne hosszú sétákat tenni a BABY bornnal egy kényelmes babakocsiban. Egyértelmű, hogy a babák szülei nem mindig azonos magasságúak. Szerencsére a babakocsinak állítható magasságú fogantyúja van, amely magassága 46 és 77 cm között állítható. Annak érdekében, hogy a BABY born mindent lásson, ami körülötte történik, szépen kiegyenesedve ül a kocsiban.

BABY born Pelenkázó hátizsák
7 490 Ft

„Nézd, egy vár! Jé, egy láma! Itt!“ A BABY born az utazás során folyamatosan rámutat az újabbnál újabb dolgokra, így a felfedezésből sosem elég. Tehát anyának és apának szüksége van a szabad kezekre. Az Amazonas esőerdő mintás hátizsák elegendő helyet biztosít mindenre, ami egy kiránduláshoz szükséges.

BABY born Öltözet robogóra

BABY born Öltözet robogóra

Értékelés: 4,8
8 220 Ft

BABY bornnak a robogóra is illenie kell! Rózsaszín rocker kabátban aszimmetrikus cipzárral és szárnyakkal díszített kék cipőben ül a robogón. Részét képzi egy színes leggings. Amikor BABY born elindul a városba mindenki megáll és csak bámul, amikor BABY born elsuhan mellettük a robogójával.

BABY born Surprise 3

BABY born Surprise 3

Értékelés: 5
4 280 Ft 4 190 Ft

Már harmadik alkalommal gólya érkezett hozzánk. Új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos batyuk sok meglepetést rejtegetnek. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja.

BABY born Surprise Állatkák

BABY born Surprise Állatkák

Értékelés: 4,8
3 970 Ft

A gólya ezúttal állatkerti gondozóként dolgozik. Ugyanis új állati kölyköket hozott, amelyeknél annyi mindent fel lehet fedezni! Az egyik meglepetés a másik után. Először csomagold ki a törölközőt, majd nézd mge, milyen az állatka.

BABY born Soft Touch - fiú

BABY born Soft Touch - fiú

Értékelés: 4,8
19 200 Ft

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

BABY born Háromkerekű babakocsi
12 490 Ft 12 090 Ft

BABY born szeret a parkban játszani anyukájával és apukájával. Most egyenesen, aztán irány a halastó, majd ott élesen jobbra. Hoppá, virágok, megfordulni! A játszótérre! Szaladj, amilyen gyorsan csak bírsz. Ez a fürge háromkerekű babakocsi mindent kibír. Az igényes utak során a BABY born baba biztonsági övvel lesz a kocsiba csatolva.

BABY born Idősebb nővér Fésülhető fej színes krétákkal
12 340 Ft

A fésülhető fej szőke hajában néhány színes tincs található. A kis fodrászok fantáziadús frizurákat találhatnak ki, például a színes tincs befonásával a szőke hajba, így többszínű copfot tudnak létrehozni. A négy hajgumi és a két hajcsat a gyönyörű minőséges hajat mindig pontosan ott rögzítik, ahol szűkséges.

BABY born Idősebb nővér, Fésülhető fej
14 390 Ft
+ ingyen szállítás

Virágstílus, színes smink és gyönyörű frizurák… Próbáld meg lófarokba fogni, francia fonatot vagy apró fonatokat készíteni. A kiváló minőségű haj bármilyen frizurához alkalmas. A 4 hajgumi, 2 hajcsat és hajkefe nagyszerű segítséget biztosít a frizurák elkészítéséhez. A rózsaszín hajpánt a frizura részét képezheti, ráadásul virágdíszekkel díszíthető.

BABY born Butik Áruház

BABY born Butik Áruház

Értékelés: 3,5
19 200 Ft
+ ingyen szállítás

Üdvözlünk a pop-up áruházban. Tegnap szerkény, ma kis butik. Egyszerűen építsd fel a hátteret és készen is van a butik. A polcokon két pár cipő, rózsaszín napszemüveg, kék szív alakú kerettel ellátott napszemüveg és két karkötő található. A két ruhaállványon ruhák, réteges szoknyák, nyuszikkal díszített fehér póló találhatóak.

BABY born Surprise Babák 5

BABY born Surprise Babák 5

Értékelés: 4,8
7 530 Ft

Megint jött a gólya! Varázslatos babákat font finom szálakból. Még mindig be vannak gubózva, mint a lepkék. Ha kicsomagolod a BABY born Surprise-t, gyönyörű lepke szárnyai lesznek. A szárnyai, a ruhája és a haja is tele van csillogóval.

BABY born 2az1ben Hordozható kiságy
7 120 Ft

„Csssst! BABY born alszik!" Azonban nekem már el kell indulnom a nagymamámhoz és nagyapámhoz. A BABY born 2az1ben Hordozható kisággyal mehetsz, míg a BABY born aludni fog. A kiságy kék cipzárja teljesen szétnyitható, ennek hála BABY born egyszerűen belehelyezhető. Amint felkel útközben, szeret a pántok egyikére felakasztott kacsával játszani.

BABY born Surprise 4

BABY born Surprise 4

Értékelés: 4,7
5 340 Ft

No de ilyet! Most a gólya a virágok babáit is hordja Fedd fel a titkaikat szépen egyenként. A csecsemők el vannak rejtve vannak a rügyek belsejében, amik sok meglepetést rejtegetnek. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen lábzsákban van a baba.

BABY born Bőrönd üléssel játékbabák számára
18 510 Ft
+ ingyen szállítás

Amikor az egész család kirándulni megy, a BABY born sem hiányozhat. De nem tűnhet csak úgy el a csomagtartóban, látni akarja, hogy minden zajlik körülötte. Ezzel at aranyos bőrönddel és a kényelmes üléssel a világ végére is elutazhattok.

BABY born Butik kézitáska, cipők és kiegészítők kék szemüveg
5 470 Ft

A napszemüveg gyakran eltűnik, csak néhány héttel később egy másik kézitáskában bukkan elő. Napszemüvegből, kézitáskából és cipőből sosem elég. Szerencsére a BABY born butikban választhatsz néhányból. Vagy egy csillagmotívummal díszített cipőkre kék napszemüveggel és csillag alakú kézitáskával?

BABY born Golf babakocsi hálóval
6 290 Ft 6 190 Ft

„BABY born, úgy vélem, hogy már elég szív alakú kövünk van!“ Az ülés mögött lévő háló már túlzsúfolt. A babakocsiban a kis felfedező mindenre oda tud figyelni, ami körülötte történik, és eközben még köveket is tud szedni. A sárga biztonsági öv rendszer szépen biztonságban tartja a BABY born babát.

BABY born Babakocsi tricikli
18 590 Ft
+ ingyen szállítás

Gyönyörű tricikli Baby Born teljesen állítható kupolával és praktikus kosárral a babák kiegészítőihez. Lábtartóval is rendelkezik. A babakocsi kényelmes habfogantyúval rendelkezik. Rózsaszín kivitelben aranyos nyuszi motívummal.

BABY born Surprise Állatkák 2
3 990 Ft

A BABY born Surprise ZOO állatkertbe új babák érkeztek, amelyeket egymást követően fedezheted fel. Először csomagold ki a törölközőt, majd nézd meg, milyen az állatka lábzsáka. Azonban vigyázz, semmi sem olyan, mint amilyennek első ránézésre tűnik. A lábzsák belsejében gyakran teljesen más állatka rejlik. A panda bőrében egy kutyus alhat, a maci zsiráfként álcázhatja magát, vagy a madárka és elbújhat a nyuszi bőrébe.

BABY born Bukósisak a robogóra
5 470 Ft

Rózsaszín sisakmint ez is, nem csak jól néz ki, de fontos is a szobában versenyzéshez.. Amikor a BABY born bátyja hirtelen felugrik a játékdoboz mögül, hogy BABY bornt viccből megijessze, és a meglepett BABY born leesik a robogójáról, a feje így mindig jól védve van.

BABY born Butik tütü szoknya kiegészítőkkel fekete szoknya
5 490 Ft

A balettban ismert speciális lépés: pas de chat, vagyis macska lépés Talán ehhez a lépéshez készült egy fekete balett szoknya egy macska varrással, egy fejpánt macskafülekkel cserélhető díszekkel, egy macska nyaklánc és egy imádnivaló karkötő. Vagy BABY born inkább válassza az „Éjszaka királynője“ stílust egy rózsaszín balett szoknyával, koronával, csillagos nyaklánccal és karkötővel és egy fejpánttal díszítő klipekkel?

BABY born Ruházat játszáshoz, rózsaszín, 36 cm
4 790 Ft

Eredeti ruha a BABY born® Little babáknak. A baba nem tudja eldönteni, melyik ruhát viselje ma. Amikor a Baby born a nagymamával van otthon és meséket olvasnak, kényelmes rugdalózót vesz fel rózsaszín nadrággal, amely befedi a lábfejét, és nyuszis csíkos pólót. Amikor a baba elkezd szundikálni, a szájába teheti a cumit, amelye a pólóhoz van rögzítve.

BABY born Soft Touch Little, fiú, 36 cm
14 030 Ft 13 790 Ft

„Jaj nem, miért dobtad el a kanalat a helyiség másik végébe?” Annak ellenére, hogy a BABY born fiú erősen próbálkozik a nyuszi alakú tányérral, még mindig nem tud enni. Néha annyira frusztrált lesz ettől, hogy elsírja magát. Azonban ha megkapja cumisüvegét, azonnal mindent elfelejt.

BABY born Nővér Make-up
2 590 Ft

Még több szín a remek frizurához. BABY born Fésülhető babafej idősebb lánytestvérnek, most tartalék make-up készlettel pillangós tárolóban. Színes make-up az aplikátorral vihető fel, a sminkelés most még több színt kap. Majd a make-up egyszerűen letörölhető nedves törlőkendővel.

BABY born Surprise Állatkák 3
3 870 Ft 3 490 Ft

A BABY born Surprise ZOO állatkertbe új babák érkeztek, amelyeket egymást követően fedezheted fel. Először csomagold ki a törölközőt, majd nézd meg, milyen az állatka lábzsáka. Azonban vigyázz, semmi sem olyan, mint amilyennek első ránézésre tűnik. A lábzsák belsejében gyakran teljesen más állatka rejlik. A süni tüskéi alatt bárányka rejtőzhet, kutyus sárkány jelmezbe bújhat, esetleg a bagoly is álcázhatja magát hódnak.