BABY born Idősebb nővér speciális kiadásban szoknyában és kabátban, 43 cm
22 990 Ft 19 330 Ft

Kiárusítás

Kedvenc baba idősebb BABY born nővér speciális korlátozott kiadásban „szoknyában és kabátban“. Amint kimegy az utcákra, mindenki megfordul utána. Pólót, szoknyát leggingsel, kabátot és cipőt visel. Szép, hosszú szőke haja van, amin szeret új különböző frizurákat kipróbálni. Ehhez kefét, hajgumikat és hajcsatokat használ.

BABY born Soft Touch baba speciális kiadás ruhával és kabáttal, 43 cm
22 990 Ft 19 990 Ft

Kiárusítás

Az oviban a BABY born aranyos ruhácskában futkos és délután a kis csini baba valami melegbe fog betekerőzni. Az aranyos pomponokkal díszített fehér kabát pontosan a megfelelő arra, hogy felmelegedjen. Az öltözék része a rózsaszín sapka és a rózsaszín cipő.

BABY born Idősebb nővér, Soft Touch barna, 43 cm
23 090 Ft 21 330 Ft
+ ingyen szállítás

Az idősebb nővér BABY born barna az egész világon a legjobban a testvéreit szereti. Ezért visel pólót egy nagy LOVE felirattal, nadrágot farmer mintával és színes szívecskés nyomtatással. Mivel a BABY born kisbabának és a nővérkéjének egyforma a méretük, akkor egyszerűen kölcsönözhetik egymásnak a ruhákat és a kiegészítőket.

BABY born Idősebb nővér, Soft Touch szőke, 43 cm
23 090 Ft 19 330 Ft

Kiárusítás

„BABY born, ez az én csillogó pólóm!“ A testvéri szeretet csak addig terjed, amíg nincs szó a csillogó ruháról. Valóságban azonban a nővérek mindenen osztoznak. A hosszú szőke hajú kislány kapucnis pólót és hozzávarrott, csillogó szoknyát visel. A lábain egyszerű leggingset visel farmer kinézettel. Az egész modellt tökéletesen kiegészítik a rózsaszín sportcipők.

BABY born Soft Touch baba Speciális téli kiadás, 43 cm-31%
24 190 Ft 16 660 Ft

Kiárusítás

Népszerű BABY born játékbaba speciális limitált téli kiadásban. Nyuszik sapkákban és egyszarvúk sálban, ők vannak a baba téli ruháján. A babának menta zöld kabátja van és csatolt kesztyűje. A rózsaszín nadrág szépen felmelegíti a BABY born lábait.

BABY born Surprise 2

BABY born Surprise 2

Értékelés: 4,7
4 590 Ft 3 990 Ft

A gólya visszatért és új csecsemőket hozott, amelyeket apránként felfedezhetsz. Csodálatos kötegek tele meglepetéssel, amely sok meglepetést rejteget. Először bontsd ki a pólyát és nézd meg, milyen a baba lábzsákja, majd folytasd tovább a felfedezést.

BABY born Soft Touch - lányka

BABY born Soft Touch - lányka

Értékelés: 4,6
20 390 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

BABY born Surprise Palack házikó
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nézd meg, mi újat hozott a gólya a BABY born Surprise babáknak! Kiegészítő a BABY born Surprise babáknak. A kék palack gyorsan aranyos kis házzá alakul át. És még egy nagyon különleges lakosa is van – exkluzív BABY bon Surprise csecsemő egy lábzsákban elrejtve. Milyen csecsemő van benne elrejtve? Amikor a fogantyúval ellátott palack kibontakozik, megnyílik egy bájos, két szintre osztott nappali.

BABY born Idősebb fiú testvér Soft Touch, 43 cm
23 090 Ft 21 330 Ft
+ ingyen szállítás

Ez aztán a rosszcsont! Idősebb fiú testvér BABY born ismét ellopta a kishúga hajkeféjét. De van saját fésűje a kócos hajára. De ki tudna ellenállni a csintalan kifejezésének és szemtelen megjelenésének? A kisfiúnak a teste kellemes „Soft Touch” anyagból készült, és mindig mozgásban van. Hajlékony térdei vannak és modern sportcipőt visel, ami elviszi őt bárhová, ahova szüksége lesz.

BABY born Soft Touch - fiú

BABY born Soft Touch - fiú

Értékelés: 4,8
20 390 Ft 18 660 Ft

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.

BABY born Surprise

BABY born Surprise

Értékelés: 4,7
4 300 Ft 3 850 Ft

Nézd meg, mit hozott a gólya! Csodás kisbaba, amelyet darabról darabra fedezhetsz fel. Az örömmel teli csodás csomó számos meglepetést tartogat. Először bontsd ki az anyagot és nézd meg, milyen a baba pólyája majd folytasd tovább a felfedezést.

BABY born Ló-30%

BABY born Ló

Értékelés: 4,7
19 090 Ft 13 320 Ft

Kiárusítás

Lovacska a BABY born baba számára sok mindenre képes. Ha megnyomod a gyönyörű fehér sörényes lovacska bal fülét, elindul előre. Ha a jobb fülét nyomod meg, hallani fogod, hogyan nyerít.

BABY born Retró mosdó

BABY born Retró mosdó

Értékelés: 4,7
13 990 Ft 13 320 Ft

A gyönyörű BABY born retró mosdóval a fogmosás szórakozássá válik! Először kapcsold fel a villanyt. Bruno maci, a szájhigiéniai szaktekintély, már elő is állt a BABY born számára egy fogkefével. Amint a fogkefe belefog a munkába, fogmosó hangokat fogsz belőle hallani.

BABY born Asztalra erősíthető etetőszék
8 133 Ft 6 660 Ft

Kiárusítás

BABY born baba már éhes és szomjas. A palackból való ivás és a püré evése a két legkedveltebb elfoglaltsága. A kényelmes etetőszéknek köszönhetően az asztalnál, rögtön az anyukája mellett ehet. Az etetőszék puha, ennek ellenére tartós anyagból készült. Egy pillanat alatt felszerelhető az asztalra.

BABY born Autóülés

BABY born Autóülés

Értékelés: 4,7
6 790 Ft 5 990 Ft

BABY born babának megvannak a saját autósülése! Utazás a babának szuper kényelmes lesz. A rózsaszín csíkos ülésnek saját biztonsági öve van, így BABY born nyugodtan pihenhet és élvezheti az utazást.

BABY born Butik Áruház-25%

BABY born Butik Áruház

Értékelés: 3,7
21 390 Ft 15 990 Ft

Kiárusítás

Üdvözlünk a pop-up áruházban. Tegnap szerkény, ma kis butik. Egyszerűen építsd fel a hátteret és készen is van a butik. A polcokon két pár cipő, rózsaszín napszemüveg, kék szív alakú kerettel ellátott napszemüveg és két karkötő található. A két ruhaállványon ruhák, réteges szoknyák, nyuszikkal díszített fehér póló találhatóak.

BABY born Butik Deluxe Menyasszony, 43 cm
10 590 Ft 9 320 Ft

Eredeti ruha a BABY born babáknak. BABY born szerelmes. Szerelmes az eperfagyiba, a tábortűzbe, a színes csatokba és…ezt még eddig nekünk nem mondta. Azonban hamarosan megtudjuk. Nagy napján, a baba esküvő napján olyan csodás fehér ruhát fog felvenni, amely tüll alsó résszel és csodás rózsás nyomtatott mintával ellátott.

BABY born Deluxe butik Vőlegény, 43 cm
10 590 Ft 9 290 Ft

Eredeti ruha a BABY born babáknak. A lagzi a vőlegény számára is lehet szórakozás. A kis vőlegény kék öltönyt visel, melyet nadrág és zakó alkot bevarrott inggel. A zakó hajtókáját bokréta díszíti. A rózsaszín nyakkendővel annyira elegánsan néz ki. A kék masnis fehér cipő szuper kényelmes, ez az igazi a lagzis elsőtánchoz.

BABY born Egyszarvú

BABY born Egyszarvú

Értékelés: 4,8
20 290 Ft 17 320 Ft

Kiárusítás

Tegnap éjjel a BABY born azt álmodta, hogy egy színes szivárványon sétál. Csillagporral volt körülvéve és találkozott egy gyönyörű fehér egyszarvúval. Az egyszarvú kedves hangjával mindenkit örömmel fogad és a szarva szépen világít. A BABY born nagyon szívesen fésüli a sörényét és a farkát, valamint különféle frizurákat talál ki neki. A bal fül finom megnyomása az egyszarvú számára jelzés, hogy lépjen előre.

BABY born Fürdőnadrág sötétkék színben 36-os szám mintával
2 190 Ft

Szörfölés, vízisízés, paddleboard… Sajnos BABY born® ezekhez még nagyon kicsi, az úszás órákon már lelkesen gyakorolja az elindulást. A lényeg, hogy megfelelő stílusa legyen. BABY born® ebben a fürdőnadrágban felveheti a versenyt az összes hawai szörfössel. Türkiz modell Bella kutya fejének sárga mintájával, a kék modell pedig a 36-os szám díszítésével. BABY born® remekül fog mutatni ebben a fürdőnadrágban!

BABY born Grillező készlet
9 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A BABY born baba grillezik. Felveszi a gyönyörű rózsaszín ruháját, amely ideális barbecue vacsorákhoz. Az alma formájú grillen kolbászok, hal és kukorica sül. Ha a faszened a grillre helyezed, az felizzik, a grill pirosat világít és a grillezés hangját fogod hallani.

BABY born Hableány 36 cm

BABY born Hableány 36 cm

Értékelés: 3,5
13 049 Ft 11 990 Ft

Hallottál már a hableányok különleges úszásmódjáról? Ez az úszásmód, amikor sellőjelmezben az uszonnyal mozgatod a vizet. A BABY born Hableány megmutatja hogyan kell.

BABY born Kék sportcipő

BABY born Kék sportcipő

Értékelés: 3,3
3 990 Ft

Ebben a csodás sportcipőben a BABY born lábát mindig kényelemben tudhatja. Ráadásul remekül is mutat! Nadrághoz és ruhácskához is tökéletesen illik. Bővítse ki a baba ruhatárát ezzel a szép cipőcskével.

BABY born Kiegészítők a fürdőszobába
2 790 Ft

A fürdés olyan szórakoztató. Legfőképpen a BABY born babákhoz alkalmas fürdőszobába való kiegészítőkkel. A készlet tartalma Berta kacsa formájú kanna, kacsa formájú szivacs, lime zöld szappan, csepp formájú törölköző, szappanra alkalmas tartó, vízre alkalmas kis és nagy tartály.

BABY born Rózsaszín fürdőköpeny
3 174 Ft 3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Úszás, medence, fürdő… Amikor a BABY born a vízben játszik, várakozással tekint a fürdőköpenyére. A műanyag ostya szövet szuper divatos és puha. A fürdőköpenyen Berta kacsa és a Bruno mackó jó hangulatú, és a élvezik a vízben való játékot. Fürdés után ne felejtsük el, hogy a BABY born fejére adni a kapucnit, így a feje meleg maradhat. Ezután a BABY born, megpróbálhat a földön úszni

BABY born Soft Touch Little fiú, 36 cm
15 290 Ft 12 260 Ft

Ugyan a kisfiú sokat gyakorolja az egyedül evést a nyuszi formájú tányérjában, még nem képes egyedül enni. Néha annyira frusztrált lesz ettől, hogy elsírja magát. Azonban ha megkapja üvegét, azonnal mindent elfelejt. Aki sokat iszik, annak gyakran kell bilire mennie, ellenkező esetben belepisil a pelenkába. A kis anyuka felemeli a baba kezét, tornáztatja lábait, vagy oldalról oldalra forgatja fejét. A bab máris alhat. Becsukja a kék szemet, és álmodik egy szép napról.

BABY born Téli csizma - szürke
3 990 Ft

A BABY born® télen is szeretettel hordja hétmérföldes csizmácskáit. Ezért ez nem hiányozhat a baba felszerelésből. A magas szárú csinos csizmában a baba meg lesz védve a hidegtől.

BABY born Varázslatos kiságy

BABY born Varázslatos kiságy

Értékelés: 4,8
17 990 Ft 17 320 Ft

Eredeti tartozék a BABY born babákhoz. BABY born baba és BABY born nővérkéje is ebben a csodaszép kiságyban a fellegekben érezhetik magukat. Néha azonban előfordul, hogy a BABY born nem akar ágyba bújni. Amikor lefekteted őt a szépen megágyazott ágyba, tiltakozni és sírni kezd. De ha a baba mellé teszed a kedves Bruno macit, gyorsan megnyugszik és egy csapásra elalszik.

BABY born Idősebb kislány - Fésülhető fej
13 790 Ft 11 990 Ft

BABY born fésülhető fejjel minden kislány remek fodrász és sminkes lesz. Kiváló minőségű szőke hajából végtelen mennyiségű frizura készíthető. Hajpánt csattokkal minden frizura díszévé válik.

BABY born Adventi naptár

BABY born Adventi naptár

Értékelés: 4,8
15 790 Ft 13 320 Ft

Karácsonyig 24 nap van hátra, és a BABY born már nagyon várja a Jézuskát. Az adventi naptár rengeteg meglepetést rejteget, a BABY bornnal fokozatosan kinyithatod őket december 1.-tő. Minden kisajtó mögött egy kidolgozott kiegészítő, vagy ruházat található karácsonyi stílusban a baba számára. Így már csak a Szentestére várakozás hamar eltelik.

BABY born Idősebb nővér Fésülhető fej színes krétákkal
14 490 Ft 11 860 Ft

A fésülhető fej szőke hajában néhány színes tincs található. A kis fodrászok fantáziadús frizurákat találhatnak ki, például a színes tincs befonásával a szőke hajba, így többszínű copfot tudnak létrehozni. A négy hajgumi és a két hajcsat a gyönyörű minőséges hajat mindig pontosan ott rögzítik, ahol szűkséges.

BABY born Soft Touch Little baba, 36 cm
14 590 Ft 11 990 Ft

Kellemes „Soft Touch“ anyagból készült testű baba különböző funkciókkal a kis szülők számára, akiknek már két éves kortól kezdve sok szórakozást biztosít. Ugyan úgy, mint más kisbabák, ez a baba is főként a cumisüvegből váló ivást, az evést és az alvást szereti. Amikor már teleitta magát, belepisil a bilibe vagy a pelenkába.

BABY born Butik Deluxe Hercegnő Készlet
10 660 Ft

BABY born® szívesen öltözik hercegnőnek, nem csak farsangkor. Ezért várnak rá ezek a szép hercegnő ruhák. Csillogó tüll szoknya, a felső része elbűvölő Berta kacsa mintával díszített. Pasztell rózsaszín, mint az álmaidban. A ruhácskát BABY born® kiegészíti rózsaszín balerina cipővel és plüss gallérral. A korona természetesen nem hiányozhat. BABY born® így egy valódi hercegnővé válhat. A barátnői számára BABY born® Őfelsége mindig tart valami praktikusat a táskájában.

BABY born Hercegnő a jégen garnitúra, 43 cm
5 990 Ft 5 320 Ft

Eredeti ruha a BABY born babákhoz. A baba szeret arról álmodozni, hogy ha egyszer nagy lesz, hercegnővé válik. Közben a jeget és annak minden formáját is szereti. Sőt, a fehér korcsolyáján már az egész jégpályát körbe tudja ölelni. Ahogy az egy valódi jéghercegnőhöz illik, BABY born is csillogó ruhát visel, melynek felsőrésze úgy néz ki, mintha jégkockákból lenne megvarrva.

BABY born Soft Touch Kislány fogtisztításra alkalmas kiegészítőkkel, 43 cm
23 790 Ft 19 990 Ft

A BABY born mindig betesz valamit a szájába, amit rág. Hamarosan kijönnek a fogai. A rózsaszín pólóján Bruno medve és Berty kacsa mintája található, akik épp fogat mosnak. A kényelmes nadrág és sapka színes pöttyökkel díszített. A fogászati higiéniához szükséges kiegészítőkkel együtt a BABY born számos további kiegészítőt hoz új otthonába, amelyek segítségére lesznek kilenc funkciójában.

BABY born Távirányítós robogó
21 330 Ft

Tedd szabaddá az utat BABY born előtt Távirányítós robogó. Ezzel a rózsaszín járművel oda-vissza haladhatsz a szobában, előre és hátrafelé is. BABY born-nak rengeteg helye van, hogy kényelmesen üljön a széles ülésen és kezével megfogja a kormányt.

BABY born Rózsaszín bársonyrugdalózó 2018
3 149 Ft 3 050 Ft

Amikor a BABY born ezt a rugdalózót viseli, egészen biztosan legszívesebben rugdalózni kezdene örömében. Ez az egyrészes **rugdalózó puha anyagból készül és valóban kényelmes – tökéletes a hosszú lustálkodáshoz a heverőn és kényeztetéshez.

BABY born BABY born Vicces WC

BABY born BABY born Vicces WC

Értékelés: 4,9
8 390 Ft

Amikor a BABY born® a WC-n ül, elkezd zenélni. És ha kész, akkor tapssal jutalmazzák. Ha néhányszor megnyomod az ülőkét, pukkolást és nevetést fogsz hallani, vagy a pisilés hangját, tapsolást és nevetést.

BABY born Fürdőköpeny

BABY born Fürdőköpeny

Értékelés: 5
3 990 Ft

Amint a BABY born® baba kijön a kádból, szeret a fürdőlepedőjébe bújni. Kellemes puha anyagból készült, a kapucni védi a BABY born baba fejét a megfázástól.

BABY born Kád

BABY born Kád

Értékelés: 4,6
17 320 Ft

BABY born kád garantálja a szórakozást! A nyomógomb megnyomásával elindul a zuhany és hang- valamint fényeffektusok aktiválódnak. Amikor csurog víz, dallam szólal meg és fürdési hangok.

BABY born 2 az 1-ben hordozható ágy
6 390 Ft

BABY born ma kicsit rosszkedvű. Nem tud ugyanis elaludni, és azt szeretné, hogy az édesanyja hordozza őt. A kisbabáknál ez néha megtörténik, például ha a gyomruk fáj, esetleg a fogaik jönnek. Ennek érdekében itt ez a hordozható kiságy.

BABY born Alsónemű, rózsaszín, 43 cm
3 590 Ft

Eredeti ruha BABY born babáknak. „Én nem akarok atlétát húzni!” Ebben a BABY born ugyanolyan mint minden gyermek. De ezzel a klassz atlétával egy-kettőre meggyőzöd őt. Hisz az atlétát és a bugyit nem feltétlenül alsó rétegként kell hordani. Maga a bugyi például kiválóan alkalmas nyárra, hogy alárejthesd a pelenkát. Az atléta remekül mutat a pulcsi alatt. A garnitúrát vastag gumi koronázza rózsaszín BABY born felirattal.

BABY born Aranyos ruházat, kék, 36 cm
3 590 Ft

Eredeti ruhák babáknak. BABY born Little szereti az egyszerű és kényelmes ruhákat, különösen a praktikus rugdalózókat. Könnyen mozog benne, sehol semmi nem húz és nem nyom, ezért szereti ennyire a BABY born. És mit fog viselni ma? A ruha speciális, egyszerű rögzítéssel volt tervezve úgy, hogy a legkisebb kezek is könnyen átöltöztethessék.

BABY born Babakelengye

BABY born Babakelengye

Értékelés: 5
4 390 Ft

Ez a nagyszerű készlet mindent tartalmaz, amelyre a baba anyukájának szüksége lehet. A vízre alkalmas palack lágy műanyagból készült, ergonomikus kialakítású, ennek köszönhetően megfelelő játék a kis anyukák számára. Amint a palack kiürül, a BABY born® pelenkája nedves lesz, így azt ki kell cserélni.

BABY born Babakocsira
14 784 Ft 10 590 Ft

Utazz stílusosan ezzel a junior babakocsival- Ez a masszív babakocsi egész sor funkciót kínál, például kényelmes fogantyú. Az ülésbe 50cm nagyságig fér bele a baba. Az alsó része praktikus babakocsi.

BABY born Body, rózsaszín, 43 cm
3 890 Ft

Ez a body mindenhez illik, a BABY bron baba második bőre lesz. Ha kint hűvös van, ez az egyrészes ruha melegben tartja a BABY born babát. Nyáron, vagy játszás és alvás közben a body önmagában is hordható. Pólóként kiválóan mutat farmerrel

BABY born Boutique kézitáska, cipők és kiegészítők
4 690 Ft

A napszemüveg gyakran eltűnik, csak néhány héttel később egy másik kézitáskában bukkan elő. Napszemüvegből, kézitáskából és cipőből sosem elég. Szerencsére a BABY born butikban választhatsz néhányból. Mit szólnál egy rózsaszín szív alakú, szép sárga napszemüveggel díszített és rózsaszín csokornyakkendővel rendelkező táskához? Vagy egy csillagmotívummal díszített cipőkre kék napszemüveggel és csillag alakú kézitáskával?