Baby Jogger MÓZESKOSÁR CITY TOUR 2 JET 2020
47 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mózeskosár a Baby Jogger márkától, amely a City Tour 2 babakocsihoz alkalmas. Lágy párnázású matracának hála kényelmes helyet nyújt a babának a pihenéshez és az alváshoz. A plüss matrac huzattal ellátott, lehetővé teszi a mosógépben való mosást.

Baby Jogger MÓZESKOSÁR CITY TOUR DOUBLE JET 2020
47 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mózeskosár a Baby Jogger márkától, amely a City Tour Double babakocsihoz alkalmas. Lágy párnázású matracának hála kényelmes helyet nyújt a babának a pihenéshez és az alváshoz. A plüss matrac huzattal ellátott, lehetővé teszi a mosógépben való mosást.

Baby Jogger MÓZESKOSÁR CITY ELITE 2 JET 2020
78 590 Ft

Mózeskosár a Baby Jogger márkától, amely a CITY ELITE 2 JET 2020 babakocsihoz alkalmas. A mózeskosár egyszerűen és gyorsan telepíthető a babakocsi keretére, komfortot biztosít gyermekednek.

Baby Jogger esőköpeny City Tour 2
12 990 Ft

City Tour esőköpeny a Baby Jogger márkától, amely a megfelelő védelem a babának és a kocsinak esőzés vagy havazás esetén. Az áttetsző anyagnak hála nem zárja el a babát a külső történésektől. Ne hagyd, hogy a rossz időjárás meglepjen, és légy olyan felkészült, mint egy szuperhős.

Baby Jogger City Elite babakocsi
204 990 Ft 176 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Baby Jogger City Elite babakocsit kifejezetten a nyüzsgő városi élethez tervezték. Könnyű és erős alumíniumváza miatt ideális választás lehet mindennapi utazásainkhoz. Egyszerűen összecsukható, így akár tömegközlekedési eszközökön is akadály nélkül szállítható. Állítható háttámlájának és ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletes komfortérzetet nyújt a baba számára. Alsó, tágas kosara nagy segítséget jelenthet a babaápolási kellékek tárolásában.

Baby Jogger BABAKOCSI CITY TOUR 2
104 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A City Tour 2 sport babakocsi a Baby Jogger márkától, ami meglep könnyű súlyával és a kompakt méretével. A babakocsi akár 4 éves korig (22 kg) használható. 0+ csoportú mózeskosarat és autóülést is rögzíthetsz hozzá. Ennek köszönhetően sokoldalú és praktikus segítőtársaddá válik a közös kirándulásokon és sétákon.

Baby Jogger BABAKOCSI CITY MINI 2
130 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek babakocsi a közkedvelt City Mini sorozatból a Baby Jogger márkától, amely szokatlan jártasságával és funkcionalitásával hívja fel magára a figyelmet. Komapkt méretei és vezérelhetősége ideálissá varázsolja hosszú utakhoz.

Baby Jogger BABAKOCSI CITY TOUR DOUBLE
175 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

CITY TOUR DOUBLE kettős babakocsi a Baby Jogger márkától, amely több, mint egy gyermekes családoknak alkalmas. A babakocsi egy kézzel összecsukható kompakt méretűre, bárhol elfér. Ennek hála ideális választás a városi sétákhoz, vásárláshoz és a hosszú utakra.

Baby Jogger CITY ELITE 2
215 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

City Elite babakocsi a Baby Jogger márkától, amely egyedülállóan kombinálja a designt, a funkcionalitást és a technológiát. Az egyedi összecsukási rendszer lehetővé teszi a babakocsi összecsukását egyetlen mozdulattal. Összecsukást követően automatikusan lezár.

Baby Jogger esőköpeny City Mini 2 4W
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Esőköpeny City Mini 2 4W a Baby Jogger márkától a megfelelő védelme a gyermeknek és a babakocsinak az esőtől, vagy a hótól. Az átlátszó anyagnak köszönhetően a csecsemő nyomon követheti a körülötte zajló eseményeket. Ne hagyd, hogy meglepjen a rossz idő, légy felkészülve, mint egy szuperhős.

Baby Jogger Mini/Mini GT Esővédő babakocsira
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Baby Jogger babakocsira szerelhető műanyag esővédő. Körbeveszi a babakocsi elejét és oldalát, így teljes védelmet biztosít az esővel, hóval szemben, de ennek ellenére jó szellőzést is biztosít.

Baby Jogger BASSINET KID CITY LUX mózeskosár
42 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bassinet Kit maximális kényelmet biztosít a gyerekek számára.

Baby Jogger Bassinet Kit kiegészítőnek köszönhetően a sportülést egy mély mózeskosárrá alakíthatod át aCity Select babakocsin.

Baby Jogger CITY MINI 4W 2
146 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Baby Jogger márkájú City Mini 4W 2 sorozatba tartozó babakocsi stílusos kialakításával, sportos sziluettjével és szinte korlátlan lehetőségeivel minden terepen lenyűgöző. Nagyon fürge, pontosan működik, így minden járdaszegélyt, kanyrt vagy egyenetlen utat könnyedén leküzd.

Baby Jogger CITY MINI GT 2
175 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Baby Jogger márkájú népszerű City Mini GT 2 sorozatba tartozó babakocsi stílusos kialakításával, sportos sziluettjével és szinte korlátlan lehetőségeivel minden terepen lenyűgöző. Nagyon fürge, pontosan működik, így minden járdaszegélyt, kanyrt vagy egyenetlen utat könnyedén leküzd.

Baby Jogger City Select LUX 2017
251 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

City Select Lux – a City Select babakocsi tökéletes funkcionalitása …és még ennél is több.
A két személyes testvérbabakocsi új verziója, ami még több átalakítási lehetőséggel rendelkezik.

Baby Jogger City Tour LUX
137 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

City tour babakocsi egyedi összecsukása lehetővé teszi, hogy egyszerre csukd össze a mózeskosárral vagy az üléssel, anélkül, hogy le kellene őket venned a babakocsiról! Ez az egyedi összecsukási mechanizmus nagyon kényelmes a szülők számára. Az összecsukás közbeni automatikus blokkolásnak, az egykezes összecsukásnak és az extrémen kompakt összecsukott méretének köszönhetően a City Tour LUX babakocsi nagyon ergonomikus, könnyen használható és csukható össze.

Baby Jogger esőköpeny City Mini 2/GT Double
17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

City Mini 2/GT Double esőköpeny a Baby Jogger márkától, amely a megfelelő védelem a babának és a kocsinak esőzés vagy havazás esetén. Az áttetsző anyagnak hála nem zárja el a babákat a külső történésektől. Ne hagyd, hogy a rossz időjárás meglepjen, és légy olyan felkészült, mint egy szuperhős.

Baby Jogger esőköpeny City Mini 2/GT2/Elite 2
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Esőköpeny City Mini 2/GT2/Elite 2 a Baby Jogger márkától a megfelelő védelme a gyermeknek és a babakocsinak az esőtől, vagy a hótól. Az átlátszó anyagnak köszönhetően a csecsemő nyomon követheti a körülötte zajló eseményeket. Ne hagyd, hogy meglepjen a rossz idő, légy felkészülve, mint egy szuperhős.

Baby Jogger MÓZESKOSÁR CITY MINI 2/GT2
78 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mózeskosár a Baby Jogger márkától, amely a CITY MINI 2/GT2 babakocsihoz alkalmas. A kényelmes mózeskosár egyszerűen és gyorsan rögzíthető a babakocsi keretére, az egész nap folyamán kényelmet szolgáltat a babának.

Baby Jogger Pótülés City Select LUX
84 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pótülés testvérek számára a City Select LUX babakocsiba. Maximális kényelmet biztosít a gyerekek számára. Kellemes és időtálló felhasználói élményt nyújt. Ezzel a babakocsival az utcák sztárja lehetsz.

Baby Jogger skate
29 990 Ft

Skate testvérfellépő babakocsihoz a Baby Jogger márkától, nagyszerű ötlet egy idősebb testvér hordozásához, ha kisbaba ül a babakocsiban. A lábtartó egyszerűen a babakocsi alvázához van rögzítve, és a fáradt lábacskák megpihenhetnek.

Baby Jogger esőköpeny City Mini 2/GT2
12 990 Ft

Esőköpeny City Mini 2/GT a Baby Jogger márkától a megfelelő védelme a gyermeknek és a babakocsinak az esőtől, vagy a hótól. Az átlátszó anyagnak köszönhetően a csecsemő nyomon követheti a körülötte zajló eseményeket. Ne hagyd, hogy meglepjen a rossz idő, légy felkészülve, mint egy szuperhős.

Baby Jogger Szúnyogháló - City Mini 2/GT2
11 490 Ft

Szúnyogháló City Mini 2/GT2 a Baby Jogger márkától a megfelelő védelme a gyermeknek a bosszantó rovaroktól. A kiváló szellőző anyagnak köszönhetően a baba nincs kitéve a túlmelegedés veszélyének. Ne hagyd, hogy meglepjen a rossz idő, légy felkészülve, mint egy szuperhős.

Baby Jogger utazótáska - City Mini 2
22 490 Ft

Praktikus utazótáska City Mini 2 Skatenod a Baby Jogger márkától, amiben elvihetsz minden fontosat, amit be szeretnél csomagolni akar egy sétára, vagy egy vendégségbe. A táska rendelkezik vállpánttal, amelyet hurokként is használni a babakocsira való felakasztásra.