Baby Jogger City mini babakocsi
98 424 Ft 95 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baba Jogger City Mini babakocsi sok oldalú, könnyen kezelhető és irányítható. A szabadalmaztatott „Quick Fold“ rendszernek köszönhetően könnyen, akár egy kézzel is öszecsukható. A hátsó kerekek egyszerű mozdulattal eltávolíthatóak, bolygosíthatóak. Hogy ne okozzon gondot a magasság különbség és a nagymama is kényelmesen tolja a kocsit a fogantyú állítható. A biztonságról az 5 ponton rögzített biztonsági öv gondoskodik.

Baby Jogger Mini/Mini GT Esővédő babakocsira
17 200 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Baby Jogger babakocsira szerelhető műanyag esővédő. Körbeveszi a babakocsi elejét és oldalát, így teljes védelmet biztosít az esővel, hóval szemben, de ennek ellenére jó szellőzést is biztosít.

Baby Jogger BASSINET KID CITY LUX mózeskosár
42 590 Ft

Bassinet Kit maximális kényelmet biztosít a gyerekek számára.

Baby Jogger Bassinet Kit kiegészítőnek köszönhetően a sportülést egy mély mózeskosárrá alakíthatod át aCity Select babakocsin.

Baby Jogger City Select LUX 2017
251 990 Ft

City Select Lux – a City Select babakocsi tökéletes funkcionalitása …és még ennél is több.
A két személyes testvérbabakocsi új verziója, ami még több átalakítási lehetőséggel rendelkezik.

Baby Jogger City Tour LUX
137 990 Ft

City tour babakocsi egyedi összecsukása lehetővé teszi, hogy egyszerre csukd össze a mózeskosárral vagy az üléssel, anélkül, hogy le kellene őket venned a babakocsiról! Ez az egyedi összecsukási mechanizmus nagyon kényelmes a szülők számára. Az összecsukás közbeni automatikus blokkolásnak, az egykezes összecsukásnak és az extrémen kompakt összecsukott méretének köszönhetően a City Tour LUX babakocsi nagyon ergonomikus, könnyen használható és csukható össze.

Baby Jogger Pótülés City Select LUX
84 990 Ft

Pótülés testvérek számára a City Select LUX babakocsiba. Maximális kényelmet biztosít a gyerekek számára. Kellemes és időtálló felhasználói élményt nyújt. Ezzel a babakocsival az utcák sztárja lehetsz.