BabyOno So City! Pelenkázótáska
9 288 Ft

8 790 Ft

BabyOno So City Pelenkázótáska elengedhetetlen kellék minden kisgyermekes család számára. A táskát könnyen felrögzíthetjük a babakocsira, de akár az állaítható pántjának köszönhetően vállon is hordhatjuk. A pelenkázótáskába tágas belső kialakításának köszönhetően kényelmesen belepakolhatjuk az útra szükséges dolgainkat. A különböző méretű és kialakítású belső és külső zsebek segítségével pedig a kisebb tárgyakat is praktikusan tárolhatjuk. A letisztult dizájnú, minőségi anyagokból készült táska könnyedén tisztítható.


BabyOno Digitális babafigyelő, 300 m
12 590 Ft

11 000 Ft

A nagy hatótávolságú, vezetéknélküli BabyOno babafigyelő-rendszerrel akkor is nyugodt maradhat, ha a baba más helyiségben van. Az akár 300 méter távolságban ható eszköz egyirányú kommunikációt biztosít, alkalmazásával tisztán, kivehetően hallhatjuk a baba és környezete hangjait. A készülék energiatakarékos energiaigénnyel rendelkezik.


BabyOno Digitális kétirányú babafigyelő, 300 m
16 990 Ft

15 690 Ft

Akció

A nagy hatótávolságú, vezetéknélküli BabyOno babafigyelő-rendszerrel akkor is nyugodt maradhat, ha a baba más helyiségben van. Az akár 300 méter távolságban ható eszköz kétirányú kommunikációt biztosít, alkalmazásával tisztán, kivehetően hallhatjuk a baba és környezete hangjait vagy a baba a miénket. A készülék energiatakarékos energiaigénnyel rendelkezik.


BabyOno Pelenkázótáska UNIQUE
22 774 Ft

Az elegáns UNIQUE táska kiváló minőségű anyagokból készült, olyan nők számára, akik értékelik a stílust, és szükségük van időtlen megoldásokra. Ideális aktív anyukáknak, akik kombinálják az anyaságot és karriert


BabyOno Plüss játék, CHARLIE
3 090 Ft

Plüss játék süni formájában felkelti a gyerek érdeklődését és leköti a figyelmét. Színes szalagokkal és csörgővel a hasában, a csecsemőt mozgásra buzdítja.


BabyOno Pelenkázótáska ICONIC
14 379 Ft

A kiváló minőségű anyagokból készült ICONIC multikfunkciós táska praktikus lesz a mindennapi sétáknál, baráti találkozásoknál vagy utazásoknál. Egyedülálló és rendkívül jól átgondolt forma. 9 tároló zsebe lehetővé teszi a táska terét kényelmesen elrendezni.


BabyOno Autós cumisüveg és étel sterilizáló
4 790 Ft

A BabyOno Autós cumisüveg és étel sterilizáló a leggyorsabb módja, hogy gyermeke cumisüvegét felmelegítse utazás közben is, mivel instant csatlakoztatható autója szivargyújtójához! Egy 200 ml-es palack esetében 20 perc elegendő a melegítéshez. Kis méretének és helytakarékos kialakításának köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük.


BabyOno Frottír Baba törölköző kapucnival, 100x100 cm
4 590 Ft

A BabyOno Frottír baba törölköző 100% pamutból készült, így meleg, puha viselet, ráadásul kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Kapucni részén plusz pamut réteg védi a babákat. Alkalmas újszülött kortól való használatra.


BabyOno Pelenkázótáska  CHIC
13 180 Ft

A kiváló minőségű anyagokból készült multikfunkciós táska praktikus lesz a mindennapi sétáknál, baráti találkozásoknál vagy utazásoknál. A tizenkét egyes zseb lehetővé teszi a táska terét kényelmesen elrendezni.