Babypoint bölcső Regina

Babypoint bölcső Regina

Értékelés: 4,8
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bölcső Regina nosztalgikus dizájnban ** praktikus tulajdonságokkal** minden kisbaba álma. A kellemes dallamok kíséretében elringassa a babát az édes álmokba. Már újszülött kortól használható.

Babypoint 2019 Polo

Babypoint 2019 Polo

Értékelés: 4,7
24 490 Ft

Polo golfütő felhasználók nagy dobozzal rendelkeznek amelynek ablakai tökéletesen védik a babát rossz időjárásban Emellett háttámla és lábtartó pozíciója is van. Tartalmaz egy talpbetétet, egy fogantyút, egy zsebet a hátulján és egy fogantyút amivel összecsukott állapotban szállítható a babakocsi.

Babypoint Junior 2019

Babypoint Junior 2019

Értékelés: 4,6
17 090 Ft

2 év garancia

Junior golfütő az a alumíniumszerkezeten állítható háttámla található. A babakocsi teherbírása 18 kg. Tesztelte az Állami Egészségügyi Intézet és a Mérnöki Intézet.

Babypoint A3

Babypoint A3

Értékelés: 4,7
4 490 Ft

Babypoint pelenkázó alátét A3 gyerekeknek 12 hónapos korig. Alátét vidám nyuszis motívummal több színváltozatban. Könnyen mosható felülettel rendelkezik.

Babypoint C3

Babypoint C3

Értékelés: 4,6
3 790 Ft

Pelenkázó alátét C3 egy puha alátét gyerekeknek 12 hónapos korig. A pelenkázó alátétet használhatod például a szekrényeken, komódokon, vagy akár az ágyon. Könnyen mosható felülettel rendelkezik.

Babypoint Esőköpeny Junior

Babypoint Esőköpeny Junior

Értékelés: 4,3
2 690 Ft

A Junior golf babakocsihoz alkalmas esőköpeny átlátszó fóliából készült. Az esőköpenyen lévő ablak optimális szellőzést tesz lehetővé, és így megakadályozza a párásodást. A varratok textil szegéllyel megerősítettek.

Babypoint esővédő Muze
3 590 Ft

Esővédő a Muze sport babakocsikhoz átlátszó fóliából készült. Megvéd a kellemetlen időjárási viszonyokkal szemben. A varrás textil szegéllyel megerősített.

Babypoint esővédő X-Cite
3 590 Ft

//Egyedülálló esővédő X-lander X-Cite sport babakocsihoz, átlátszó fóliából készült. Megvéd a kellemetlen időjárási viszonyokkal szemben.

Babypoint esővédő X-Move
3 590 Ft

Egyedülálló esővédő X-lander X-Move sport babakocsihoz, átlátszó fóliából készült. A varrás textil szegéllyel megerősített. Védi a gyermeked a hó vagy esőszitálástól.

Babypoint esővédő X-Pulse
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedülálló esővédő X-lander X-Pulse sport babakocsihoz, átlátszó fóliából készült. Megfizethető esővédő ár az X-Pulse babakocsikhoz. Védi a gyermeked a hó vagy esőszitálástól.

Babypoint esővédő X-Run
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedülálló esővédő X-lander X-run sport babakocsihoz, átlátszó fóliából készült. A varrás textil szegéllyel megerősített. Védi a gyermeked a hó vagy esőszitálástól.

Babypoint Napellenző

Babypoint Napellenző

Értékelés: 4,9
3 190 Ft

Napellenző. Hatékony védelmet nyújt a veszélyes UV sugárzás ellen (UV 30+). Univerzális használat minden mély, sport, golf babakocsira és autósülésre. Napernyő helyett használható, zsinórok segítségével rögzíthető.

Babypoint Polo esőköpeny

Babypoint Polo esőköpeny

Értékelés: 4,5
2 690 Ft

A Polo golf babakocsihoz alkalmas esőköpeny átlátszó fóliából készült. Az esőköpenyen lévő ablak optimális szellőzést tesz lehetővé, és így megakadályozza a párásodást. ITC teszt által ellenőrzött A varratok textil szegéllyel megerősítettek.

Babypoint szúnyogháló Maxi universal fehér
1 714 Ft 1 690 Ft

Kiárusítás

Szúnyogháló Maxi universal fehér egy univerzális háló babkocsira a rovarok ellen. Megvédi gyermeked a bosszantó és kellemetlen rovarokkal szemben.

Babypoint Függőágy az utazóágyakhoz szürke
3 790 Ft

Univerzális függőágy az utazóágyakhoz gyerekek számára születésüktől 8 kg -ig, és megkönnyíti a munkádat, mivel nem fog kellened annyit hajolni a kiságyba. Utazótáska az összecsukott ágyra. Egyszerű összeszerelés, műanyag rögzítők és fémerősítők.

Babypoint Pegy 2019

Babypoint Pegy 2019

Értékelés: 4,6
16 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Összecsukható kiságy utazáshoz Pegy akár 20 kg teherbírással matraccal, oldalsó nyílással és kerekekkel rendelkezik. Tartalmaz táskát az összecsukott kiságy hordozására. A kiságyon zsiráf motívum található.

Babypoint esővédő Spinaker Navington
3 590 Ft

Utángyártott esővédő a sportos Navington számára, mely biztonságosan védi gyermekedet a kellemetlen időjárási viszonyokkal szemben. Az esővédő PVC-ből és poliészterből készült.

Babypoint Etetőszék Gracia

Babypoint Etetőszék Gracia

Értékelés: 4,2
33 990 Ft

Babypoint Gracia, 2017 etetőszék gyermekeknek 6 hónapos kortól 15 kg-os súlyig. Többfunkciós – magas székként vagy az asztal melletti székként is használható. 3 pozíciójú háttámla, A pult 3 helyzetbe állítható, biztonsági övek. Az etetőszék súlya: 8,5 kg.