Babypoint Etetőszék Gracia
33 990 Ft

30 090 Ft

Akció

Babypoint Gracia, 2017 etetőszék gyermekeknek 6 hónapos kortól 15 kg-os súlyig. Többfunkciós – magas székként vagy az asztal melletti székként is használható. 3 pozíciójú háttámla, A pult 3 helyzetbe állítható, biztonsági övek. Az etetőszék súlya: 8,5 kg.


Babypoint Esőköpeny Junior
2 690 Ft

A Junior golf babakocsihoz alkalmas esőköpeny átlátszó fóliából készült. Az esőköpenyen lévő ablak optimális szellőzést tesz lehetővé, és így megakadályozza a párásodást. A varratok textil szegéllyel megerősítettek.


Babypoint Napellenző

Babypoint Napellenző

Értékelés: 4
3 190 Ft

Napellenző. Hatékony védelmet nyújt a veszélyes UV sugárzás ellen (UV 30+). Univerzális használat minden mély, sport, golf babakocsira és autósülésre. Napernyő helyett használható, zsinórok segítségével rögzíthető.


Babypoint 2019 Polo
24 490 Ft

Polo golfütő felhasználók nagy dobozzal rendelkeznek amelynek ablakai tökéletesen védik a babát rossz időjárásban Emellett háttámla és lábtartó pozíciója is van. Tartalmaz egy talpbetétet, egy fogantyút, egy zsebet a hátulján és egy fogantyút amivel összecsukott állapotban szállítható a babakocsi.


Babypoint A3
4 490 Ft

Babypoint pelenkázó alátét A3 gyerekeknek 12 hónapos korig. Alátét vidám nyuszis motívummal több színváltozatban. Könnyen mosható felülettel rendelkezik.


Babypoint bölcső Regina
39 190 Ft

Bölcső Regina nosztalgikus dizájnban ** praktikus tulajdonságokkal** minden kisbaba álma. A kellemes dallamok kíséretében elringassa a babát az édes álmokba. Már újszülött kortól használható.


Babypoint C3
3 790 Ft

Pelenkázó alátét C3 egy puha alátét gyerekeknek 12 hónapos korig. A pelenkázó alátétet használhatod például a szekrényeken, komódokon, vagy akár az ágyon. Könnyen mosható felülettel rendelkezik.


Babypoint esővédő Muze
3 590 Ft

Esővédő a Muze sport babakocsikhoz átlátszó fóliából készült. Megvéd a kellemetlen időjárási viszonyokkal szemben. A varrás textil szegéllyel megerősített.


Babypoint esővédő Spinaker Navington
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Utángyártott esővédő a sportos Navington számára, mely biztonságosan védi gyermekedet a kellemetlen időjárási viszonyokkal szemben. Az esővédő PVC-ből és poliészterből készült.


Babypoint esővédő X-Cite
3 590 Ft

//Egyedülálló esővédő X-lander X-Cite sport babakocsihoz, átlátszó fóliából készült. Megvéd a kellemetlen időjárási viszonyokkal szemben.


Babypoint esővédő X-Move
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedülálló esővédő X-lander X-Move sport babakocsihoz, átlátszó fóliából készült. A varrás textil szegéllyel megerősített. Védi a gyermeked a hó vagy esőszitálástól.


Babypoint esővédő X-Pulse
3 590 Ft

Egyedülálló esővédő X-lander X-Pulse sport babakocsihoz, átlátszó fóliából készült. Megfizethető esővédő ár az X-Pulse babakocsikhoz. Védi a gyermeked a hó vagy esőszitálástól.


Babypoint esővédő X-Run
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedülálló esővédő X-lander X-run sport babakocsihoz, átlátszó fóliából készült. A varrás textil szegéllyel megerősített. Védi a gyermeked a hó vagy esőszitálástól.


Babypoint Függőágy az utazóágyakhoz szürke
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális függőágy az utazóágyakhoz gyerekek számára születésüktől 8 kg -ig, és megkönnyíti a munkádat, mivel nem fog kellened annyit hajolni a kiságyba. Utazótáska az összecsukott ágyra. Egyszerű összeszerelés, műanyag rögzítők és fémerősítők.


Babypoint Junior 2019
17 090 Ft

Junior golfütő az a alumíniumszerkezeten állítható háttámla található. A babakocsi teherbírása 18 kg. Tesztelte az Állami Egészségügyi Intézet és a Mérnöki Intézet.


Babypoint Pegy 2019
16 890 Ft

Összecsukható kiságy utazáshoz Pegy akár 20 kg teherbírással matraccal, oldalsó nyílással és kerekekkel rendelkezik. Tartalmaz táskát az összecsukott kiságy hordozására. A kiságyon zsiráf motívum található.


Babypoint Polo esőköpeny

Babypoint Polo esőköpeny

Értékelés: 4
2 690 Ft

A Polo golf babakocsihoz alkalmas esőköpeny átlátszó fóliából készült. Az esőköpenyen lévő ablak optimális szellőzést tesz lehetővé, és így megakadályozza a párásodást. ITC teszt által ellenőrzött A varratok textil szegéllyel megerősítettek.


Babypoint BabySafe&Clean Textil
3 790 Ft

BabySafe&Clean Textil átlátszó impregnáló spray nanorészecskék alapján, amely segít megőrizni az autósülés és a babakocsi tisztaságát. Létrehozza a textíliák és a bőr magas hidrofób védelmét.