Badabulle Baby Online 300m-28%

Badabulle Baby Online 300m

Értékelés: 5
15 590 Ft

11 090 Ft

Akció

Badabulle Baby Online 300m-es hatótávolság és éjszakai fénnyel. A gyermek- és szülői egység vezeték nélkül használható. A baba sírásására hangos és vizuális riasztással is figyelmeztet.


Badabulle Pelenkázó táska MULTIPOCKET-17%
14 290 Ft

11 790 Ft

Akció

MULTIPOCKET Badabulle pelenkázó táska praktikus segítséget nyújt gyerekeid utazásakor. Ez magában foglalja a praktikus tartozékokat és sok belső és külső zsebbel. Csatlakoztatható a babakocsi fogantyújához.


Badabulle Pelenkázó táska BOHO-19%
13 090 Ft

10 490 Ft

Akció

BOHO Badabulle pelenkázó táska praktikus segítséget nyújt gyermekeid utazásakor. Ez magában foglalja a praktikus tartozékokat és sok belső és külső zsebbel. Csatlakoztatható a babakocsi fogantyújához.


Badabulle Baby Online 1000m-35%
36 590 Ft

23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A Badabulle Baby Online digitális babafigyelő elérhető 1000m-es hatótávval és éjszakai fénnyel. Figyeli az optimális hőmérséklet beállított határértékeit a gyermek szobájában. A gyermek- és szülői egység vezeték nélkül használható. A baba sírásásra hang,vizuális és rezgő riasztás értesít.


Badabulle Baby Online 500m-30%
26 090 Ft

18 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Badabulle Baby Online 500m-es hatótávolság és éjszakai fénnyel. A gyermek- és szülői egység vezeték nélkül használható. A baba sírásására hangos és vizuális riasztással is figyelmeztet.


Badabulle Bobr étkezőkészlet
5 710 Ft

A színes motívumokkal ellátott Bobr étkezőkészlet tartalmaz egy sekély tányért, egy mély tálat, bögrét fogantyúval és evőeszközt(kanál, villa). 6 hónapos kortólajánlott . Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható.


Badabulle COMPACT CHAIR

Badabulle COMPACT CHAIR

Értékelés: 5
32 690 Ft
+ ingyen szállítás

Badabulle COMPACT CHAIR egy ultra-kompakt etetőszék 6 hónapos kortól 15 kg-os súlyig. Állítható magasságú és állítható háttámlával rendelkezik. Az anyukák értékelni fogják az levehető pultot, ami megkönnyíti a tisztán tartását.


Badabulle Csepegtető állvány
5 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus vízcsepegtető állvány az elmosott cumis üvegekhez. Akár 6 üveg szárítása tartozékokkal együtt. Ergonomikus alappal és tálcával a víz higiénikus elvezetéséért.


Badabulle Ergonomikus babakád FUN
8 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ergonomikus babakád Badabulla a mindennapi fürdetés során örömet szerez. A tisztálkodó szereknek beépített tartóval van ellátva. 0–12 hónapos korig.


Badabulle Felfújható kádacska LAGON
6 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LAGON Badabulle felfújható kád ideális otthoni vagy útközbeni használatra. A felfújható belsőnek köszönhetően nagyon komfortos és kényelmes. Gyermekek számára 0–12 hónapos korig (legfeljebb 9 kg). Használható úszómedencének is.


Badabulle Hintázó gyerek pihenőszék COMFORT SWING
31 390 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

hintázó gyerek pihenőszék a gyermek születésétől max. 9 kg-ig ajánlott. A hinta 5 sebességet és 12 dallamot kínál. Az ülés állítható. 4× 1,5V AA elem (nem része a csomagolásnak) vagy hálózati adapter (nem része a csomagolásnak) szükséges a működéséhez


Badabulle Hordozható szék COMFORT
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Badabulle Comfort egy hordozható összecsukható szék puha párnázással 6 hónapos kortól 15 kg-os súlyig. Állítható magasságú, eltávolítható pulttal és 3-pontos biztonsági övvel rendelkezik. Az öv és a pult eltávolítása után, mint gyerekszék használható.


Badabulle Hőtároló
4 860 Ft

A Badabulle hőtároló sétáláskor vagy kirándulás alkalmával is melegen vagy hidegen tartja az ételt. A lekerekített forma ideális tányér és üveges bébiétel szállítására. A cumisüveget helyezze a belső pántba.


Badabulle Összehajtható ülőke - kiskádba
9 740 Ft

Badabulle kiskádba illeszthető ülőke összehajtható, így kevés helyet foglal a fürdőszobában. 6-tól 16 hónapos korú gyermekek (6–14 kg) számára készült. Biztonságos a 4 tapadókorongnak köszönhetően, mellyel a kádhoz rögzíthető. Spanyolországban készült.


Badabulle On-the-Go 2 az 1-ben hordozható szék
10 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az On-the-Go 2 az 1-ben hordozható szék egy szétszedhető szék és hátizsák egyben. Ezért ideális utazásra. Olyan gyerekek számára alkalmas, akik már tudnak ülni, 3 éves korig (max. 15kg).


Badabulle Pelenkázó táska WEEKEND
21 870 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

WEEKEND Badabulle pelenkázó táska praktikus segítséget nyújt gyerekeiddel való utazás közben. Extra tágas és a cipzárnak köszönhetően még bővíthető. Ez magában foglalja a praktikus tartozékokat és sok belső és külső zsebbel. Csatlakoztatható a babakocsi fogantyújához.


Badabulle Pult autósülésekhez EASY TRAVEL
7 890 Ft

Újdonság

Badabulle játszópult ideális a gyerek szórakoztatásához az autóban való utazás során. Állítható heveder segítségével rögzíthető az autósüléshez.


Badabulle Smart napellenző 2drb
4 390 Ft

Badabulle Smart napellenző egy statikus napellenző UV védelemmel. Könnyedén felragasztható az autó ablakának belsejére. 8 színes képet tartalmaz, melyet a napellenzőre ismételten felragaszthatsz és más helyre áthelyezhetsz.


Badabulle WC adapter fogantyúval
4 630 Ft

Badabulle WC-ülőke megemelt háttámlával és a fogantyúkkal segít a legkisebbeknek is, akik nagyméretű toalettet használnak. Csúszásgátló módosítás. 24 hónapos gyermekek számára alkalmas.


Badabulle Éjjeli lámpa Sheep
11 790 Ft

Újdonság

Gyermek kivetítő puha plüss bárány formájában. Lejátszik 12 dallamot (10 altatót, természet hangját, szívdobogást).


Badabulle Csúszásmentes alátét érzékelővel
5 240 Ft

Badabulle csúszásmentes alátét érzékelővel figyelmeztet a 37°C magasabb hőmérsékletre. Ideális kiskádba, kádba és zuhanysarokba. A tapadókorongoknak köszönhetően szilárdan tart. Méret 40 × 70 cm.