Baldessarini Ambré - EDT
11 610 Ft 11 260 Ft

Megalázta föld és az óceán – most fordult a tekintetét a felhők és az ég magasan felettük. Üdvözöljük a világ a férfiak Baldessarini, ahol a bizalom és a kifinomult stílus együtt csábító bejutni a magasabb dimenziókban.

Baldessarini Cool Force - EDT
9 280 Ft 8 590 Ft

Szünet rendkívüli ordinariness parfüm Cool Force Baldessarini. Hideg erő a férfiak, akik a tetején a dolgokat. Tepmo meghatározza rózsafa, szicíliai bergamott, kardamom és a mirtusz. Középpontjában a friss tengeri jegyek, neroli, Calone és zsálya. A bázis a pacsuli, cédrus, szantálfa, pézsma.

Baldessarini Ambre Oud - EDP
12 510 Ft

Az Ambre Oud keleti-fás férfi illat. A fejillat a whisky és az alma szokatlan kombinációját tartalmazza , a szívillatban érezhető az agar, ibolya, pacsuli és a bőr. A kompozíciót a tölgyfa, borostyán és krétai kőgyanta (labdanum) kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Baldessarini Cool Force Sport - EDT
9 800 Ft 6 020 Ft

A Cool Force Sport, a Cool Force kollekció fás-vízi illata férfiak számára. A fej tartalmaz bergamottot, körtét, kardamomot, mandarint és aldehideket. A szívben a keserű narancs esszencia (neroli), az aromás rozmaring és a vízhangok kombinációját fogja érezni.

Baldessarini Concentree - EDC
11 610 Ft 11 080 Ft

A Baldessarini Concentree egy fougere, friss férfi illat, amely alkalmas mindennapi viseletre. Elkülöníti a férfiakat a fiúktól. Nagyon elegáns és félreérthetetlen illat. A klasszikus Baldessarini koncentrált illata.

Baldessarini Ultimate - EDT
11 460 Ft 9 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baldessarini márka egy másik férfi illatot úgynevezett végső. Ez a férfi illatok tartoznak orientális-fűszeres illat és az a célja minden ember számára, akik folytatják a céljukat. Úgy indult 2015-ben. .