Baldessarini Ambre Oud - EDP
10 550 Ft 10 020 Ft

Az Ambre Oud keleti-fás férfi illat. A fejillat a whisky és az alma szokatlan kombinációját tartalmazza , a szívillatban érezhető az agar, ibolya, pacsuli és a bőr. A kompozíciót a tölgyfa, borostyán és krétai kőgyanta (labdanum) kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Baldessarini Concentree - EDC
10 280 Ft 9 960 Ft

A Baldessarini Concentree egy fougere, friss férfi illat, amely alkalmas mindennapi viseletre. Elkülöníti a férfiakat a fiúktól. Nagyon elegáns és félreérthetetlen illat. A klasszikus Baldessarini koncentrált illata.

Baldessarini Cool Force - EDT
8 220 Ft 8 010 Ft

Szünet rendkívüli ordinariness parfüm Cool Force Baldessarini. Hideg erő a férfiak, akik a tetején a dolgokat. Tepmo meghatározza rózsafa, szicíliai bergamott, kardamom és a mirtusz. Középpontjában a friss tengeri jegyek, neroli, Calone és zsálya. A bázis a pacsuli, cédrus, szantálfa, pézsma.

Baldessarini Secret Mission - EDT TESZTER
6 250 Ft

A Secret Mission a  Baldessarini márkától egy ciprusos-fás, fűszeres férfi illat. Először 2012-ben mutatták be a nagyközönségnek, így felváltotta a 2011-es  Baldessarini Private Affairs illatot. Hagyja magát elvarázsolni gyengéd tónusaival és hangsúlyozza ki megjelenését ezzel az érzéki illattal!.

Baldessarini Ultimate - EDT
10 150 Ft 9 210 Ft

Baldessarini márka egy másik férfi illatot úgynevezett végső. Ez a férfi illatok tartoznak orientális-fűszeres illat és az a célja minden ember számára, akik folytatják a céljukat. Úgy indult 2015-ben. .

Baldessarini Ultimate - EDT TESZTER
6 440 Ft

A Baldessarini márka egy másik illatanyagot jelent az Ultimate nevű ember számára. Ez a férfi illat a keleti-fűszeres illatokhoz tartozik, és minden embernek szól, akik a céljukat szolgálják. 2015-ben indult. .