Baldessarini

Baldessarini Ultimate - EDT 90 ml

Baldessarini Ultimate - EDT

13 220 Ft

Baldessarini márka egy másik férfi illatot úgynevezett végső. Ez a férfi illatok tartoznak orientális-fűszeres illat és az a célja minden ember számára, akik folytatják a céljukat. Úgy indult 2015-ben. .

Partnerünktől: Vivantis
Baldessarini Cool Force - EDT 50 ml

Baldessarini Cool Force - EDT

9 480 Ft
9 120 Ft

Szünet rendkívüli ordinariness parfüm Cool Force Baldessarini. Hideg erő a férfiak, akik a tetején a dolgokat. Tepmo meghatározza rózsafa, szicíliai bergamott, kardamom és a mirtusz. Középpontjában a friss tengeri jegyek, neroli, Calone és zsálya. A bázis a pacsuli, cédrus, szantálfa, pézsma.

Partnerünktől: Vivantis
Baldessarini Ambre Oud - EDP 90 ml

Baldessarini Ambre Oud - EDP

12 810 Ft

Az Ambre Oud keleti-fás férfi illat. A fejillat a whisky és az alma szokatlan kombinációját tartalmazza , a szívillatban érezhető az agar, ibolya, pacsuli és a bőr. A kompozíciót a tölgyfa, borostyán és krétai kőgyanta (labdanum) kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Baldessarini Baldessarini Concentree - EDC 75 ml

Baldessarini Concentree - EDC

12 050 Ft

A Baldessarini Concentree egy fougere, friss férfi illat, amely alkalmas mindennapi viseletre. Elkülöníti a férfiakat a fiúktól. Nagyon elegáns és félreérthetetlen illat. A klasszikus Baldessarini koncentrált illata.

Partnerünktől: Vivantis
-6%
Baldessarini Baldessarini Black - EDT 75 ml

Baldessarini Black - EDT

11 970 Ft
11 200 Ft

A Baldessarini Black az illat szerelmeseinek alkotása, amely stílusos eleganciájával, egyszerű luxusával és erőteljes férfiasságával fog rabul ejteni. A klasszikus, de jellegzetes, erős és finom aroma rózsaborssal, aromás bazsalikommal és jégakkorddal nyit.

Partnerünktől: Vivantis
-8%
Baldessarini Cool Force Sport - EDT 90 ml

Baldessarini Cool Force Sport - EDT

11 640 Ft
10 680 Ft

A Cool Force Sport, a Cool Force kollekció fás-vízi illata férfiak számára. A fej tartalmaz bergamottot, körtét, kardamomot, mandarint és aldehideket. A szívben a keserű narancs esszencia (neroli), az aromás rozmaring és a vízhangok kombinációját fogja érezni.

Partnerünktől: Vivantis