Ballarini Portofino Wok serpenyő, 28 cm
32 237 Ft 26 490 Ft

Ballarini Portofino Wok kiváló minőségét a tapadásmentes, négyrétegű gránit felület és a kivételesen erős alumínium garantálja. Ellenálló belső felületének köszönhetően fém eszközökkel is használható. Tapadásmentessége miatt az egészséges, kevés zsiradékot használó ételkészítés is egyszerű és gyors.

Ballarini Portofino fazék, 24 cm
43 237 Ft 33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Portofino fazék időtálló, a kiváló dizájnnak köszönhetően pedig minden stílusú konyhába jól illik. A külső felület ellenáll a magas hőmérsékletnek, illetve könnyen tisztítható. A beépített alumínium magnak köszönhetően a hőelosztás tökéletesen egyenletes a fazék belsejében. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt. Sütőbe téve 160 °C fokig hőálló. Átmérője 24cm

Ballarini Cortina Granitium edény, 24 cm
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Cortina Granitium edény, 24 cm könyebbé teszi a főzést. A beépített alumínium magnak köszönhetően a hőelosztás tökéletesen egyenletes az edény belsejében. Csak annyi energiát használ fel, amennyire szüksége van, azután a beépített mérőműszerrel jezi a felhasználójának, hogy nem kell tovább melegíteni, így energiatakarékos is. Kerámia főzőlapon, gáz és elektromos tűzhelyen is egyaránt használálható. Sütőbe téve 160 °C fokig hőálló.

Ballarini Cortina Granitium fazék fogantyúval, 16cm
9 390 Ft

2 év garancia

Ballarini Cortina Granitium fazék rendkivül időtálló termék, használata pedig biztonságos, hiszen nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható kerámiafőzőlapon és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt. A beépített alumínium magnak köszönhetően a hőelosztás tökéletesen egyenletes a fazék belsejében. Csak annyi energiát használ fel, amennyire szüksége van, azután a beépített mérőműszerrel jezi a felhasználójának, hogy nem kell tovább melegíteni, így energiatakarékos is. Sütőbe téve 160 °C fokig hőálló, átmérője 16cm.

Ballarini Cortina Granitium Grillserpenyő
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Cortina Granitium Grillserpenyő egyedi, gránitra emlékeztető borítással kiváló konyhai kiegészítő. Tapadásmentes, rendkívül tartós felülete révén ideális zsiradék nélkül készített ételekhez. Ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini Grill serpenyő, 28 cm
9 690 Ft

BALLARINI Grill serpenyő lehajtható fogantyúja helytakarékos tárolást biztosít. Teflon bevonatának köszönhetően az étel nem tapad le és nem ég oda. A serpenyő alumíniumból készült, bármilyen típusú főzőlapon használható.

Ballarini Cortina Granitium Mély serpenyő, 28 cm
13 490 Ft

A Ballarini serpenyők egyedülálló, tapadásmentes teflon bevonattal rendelkeznek, melyek fokozottan ellenállnak a sérüléseknek. Temészetes kő anyagának köszönhetően a benne készített étel egyenletesen sül meg és megőrzi a természetes ízét. Átmérője 28 cm. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.

Ballarini Portofino Grillserpenyő
34 112 Ft 26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ballarini Portofino Grillserpenyő egyedi, gránitra emlékeztető borítással kiváló konyhai kiegészítő. Tapadásmentes, rendkívül tartós felülete révén ideális zsiradék nélkül készített ételekhez. Ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít. Nem tartalmaz cinket és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini Portofino lábas, 24 cm
25 490 Ft

Ballarini Portofino lábas rendkívül időtálló termék. Az alumínium és acél felhasználásával készült edény tökéletesen ellenálló mind a korrózióval, mind a fizikai sérülésükkel szemben. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt. Duplafalú, beépített alumínium maggal rendelkezik, ami a hőelosztás tökéletes egyenletességét hivatott fenntartani. Felépítésének köszönhetően nyugodtan lehet benne olaj nélkül főzni, hiszen az étel nem ragad bele. Átmérője 24 cm.

Ballarini Portofino fazék, 16 cm
30 590 Ft 21 990 Ft

2 év garancia

Ballarini Portofino fazék rendkívül időtálló, a kiváló dizájnjának köszönhetően pedig minden stílusú konyhába jól illik. A külső felület ellenáll a magas hőmérsékletnek, illetve könnyen tisztítható. A beépített alumínium magnak köszönhetően a hőelosztás tökéletesen egyenletes a fazék belsejében. Haználata biztonságos, hiszen nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt. Sütőbe téve 160 °C fokig hőálló, átmérője 16cm.

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 24 cm
9 690 Ft

Ballarini Cortina Granitium serpenyő egyedülálló természetes kőből készült, tapadásmentes felülete révén az ételek egyenletesen sülnek meg, és hosszan megőrzik kellemes ízüket. Teflon bevonata fokozottan ellenáll a sérüléseknek. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 26 cm
11 490 Ft

A Ballarini serpenyők egyedülálló, ötrétegű tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, melyek fokozottan ellenállnak a sérüléseknek. Temészetes kő anyagának köszönhetően a benne készített étel egyenletesen sül meg, nem ég rá és megőrzi a természetes ízét. A Thermopoint hőindikátor jelzi az optimális sütési hőmérsékletet, így biztonságosabb és energiatakarékosabb használatot biztosít. Átmérője 26 cm. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.

Ballarini Portofino fazék, 20 cm
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ballarini Portofino fazék, 20 cm rendkivül időtálló termék. Az edény rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja az ellenállóságot mind a korrózióval, mind a fizikai sérülésükkel szemben. Emellett négy réteg kerámia borítást is kapott a legjobb eredmény elérése érdekében. A kerámia felületnek köszönhetően bátran mellőzhetjük az olajat sütés közben, hiszen az étel nem ég oda, és nem tapad le. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini Cortina Granitium WOK serpenyő, 28 cm
11 490 Ft

Ballarini Cortina Granitium Wok serpenyő egyedi, gránitra emlékeztető borítással kiváló konyhai kiegészítő. Tapadásmentes, rendkívül tartós felülete révén ideális zsiradék nélkül készített ételekhez. Ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 28 cm
10 990 Ft

A Ballarini serpenyők egyedülálló, ötrétegű tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, melyek fokozottan ellenállnak a sérüléseknek. Temészetes kő anyagának köszönhetően a benne készített étel egyenletesen sül meg, nem ég rá és megőrzi a természetes ízét. A Thermopoint hőindikátor jelzi az optimális sütési hőmérsékletet, így biztonságosabb és energiatakarékosabb használatot biztosít. Átmérője 28 cm. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.

Ballarini Portofino lábas, 28 cm
29 490 Ft

Ballarini Portofino lábas rendkivül időtálló termék. Az alumínium és acél felhasználásával készült edény tökéletesen ellenálló mind a korrózióval, mind a fizikai sérülésükkel szemben. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt. Duplafalú, beépített alumínium maggal rendelkezik, ami a hőelosztás tökéletes egyenletességét hivatott fenntartani. Felépítésének köszönhetően nyugodtan lehet benne olaj nélkül főzni, hiszen az étel nem ragad bele. Átmérője 28 cm.

Ballarini Portofino Serpenyő, 24 cm
20 990 Ft

Ballarini Portofino serpenyő kiváló minőségű anyagból készült, rozsdamentes acélszegecsekkel, így hosszú ideig ellenálló marad a korrózióval és a sérülésükkel szemben. A kerámia bevonatának és tapadásmentes felületének köszönhetően az étel nem ég oda, így bátran süthetünk kevés zsiradékkal. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini Portofino Serpenyő, 20 cm
17 190 Ft 16 990 Ft

Ballarini Portofino serpenyő kiváló anyagból készült, rozsdamentes acélszegecsekkel, így hosszú ideig ellenálló marad a korrózióval és a sérülésükkel szemben. A kerámia bevonatának és tapadásmentes felületének köszönhetően az étel nem ég oda, így bátran süthetünk kevés zsiradékkal. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 20 cm
7 890 Ft

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő egy nagyon kényelmesen használható termék. Maximálisan tapadásmentes, anyaga pedig tökéletesen eloszlatja a hőt. Mosogatógépben elmosható, nehézfémeket, PFOA-t nem tartalmaz.

Ballarini Portofino Serpenyő, 28 cm
32 487 Ft 23 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Portofino serpenyő ellenálló anyagból készült, rozsdamentes acélszegecsekkel, így hosszú ideig ellenálló marad a korrózióval és a sérülésükkel szemben. A kerámia bevonatának és tapadásmentes felületének köszönhetően az étel nem ég oda, így bátran süthetünk kevés zsiradékkal. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini TAORMINA Grill serpenyő, 28 x 28 cm
33 690 Ft 24 490 Ft

Ballarini TAORMINA Grill serpenyő kiváló minőségű, tapadásmentes bevonattal, és speciális bordázott, 28 × 28 centiméteres felülettel rendelkezik, melynek segítségével könnyedén készíthetünk saslikot és grillezett húsokat, valamint zöldség különlegességeket. Tervezésének köszönhetően egyaránt használható villany-, kerámia-, gáz-, indukciós tűzhelyen és sütőben is.

Ballarini Taormina Serpenyő, 28cm
29 990 Ft

Ballarini TAORMINA Serpenyő zseniális kialakításának köszönhetően tartós, tapadásmentes felülete különleges főzésélményt tesz lehetővé. Tárolásuk és tisztántartásuk egyszerű, továbbá sütőben is használható. A bevonat ellenáll a kopásnak, erős és tartós, biztonságos a környezetre és az emberi egészségre. Minden hőforráson használható és mosogatógépben mosható.