Ballarini Portofino fazék, 20 cm
27 990 Ft 17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ballarini Portofino fazék, 20 cm rendkivül időtálló termék. Az edény rozsdamentes acélból készült, ami biztosítja az ellenállóságot mind a korrózióval, mind a fizikai sérülésükkel szemben. Emellett négy réteg kerámia borítást is kapott a legjobb eredmény elérése érdekében. A kerámia felületnek köszönhetően bátran mellőzhetjük az olajat sütés közben, hiszen az étel nem ég oda, és nem tapad le. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini Portofino Wok serpenyő, 28 cm
26 490 Ft 14 990 Ft

Ballarini Portofino Wok kiváló minőségét a tapadásmentes, négyrétegű gránit felület és a kivételesen erős alumínium garantálja. Ellenálló belső felületének köszönhetően fém eszközökkel is használható. Tapadásmentessége miatt az egészséges, kevés zsiradékot használó ételkészítés is egyszerű és gyors.

Ballarini Portofino Grillserpenyő-24%
26 990 Ft 20 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ballarini Portofino Grillserpenyő egyedi, gránitra emlékeztető borítással kiváló konyhai kiegészítő. Tapadásmentes, rendkívül tartós felülete révén ideális zsiradék nélkül készített ételekhez. Ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít. Nem tartalmaz cinket és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 28 cm
12 490 Ft

A Ballarini serpenyők egyedülálló, ötrétegű tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, melyek fokozottan ellenállnak a sérüléseknek. Temészetes kő anyagának köszönhetően a benne készített étel egyenletesen sül meg, nem ég rá és megőrzi a természetes ízét. A Thermopoint hőindikátor jelzi az optimális sütési hőmérsékletet, így biztonságosabb és energiatakarékosabb használatot biztosít. Átmérője 28 cm. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.

Ballarini Portofino Serpenyő, 24 cm
20 990 Ft 10 490 Ft

Ballarini Portofino serpenyő kiváló minőségű anyagból készült, rozsdamentes acélszegecsekkel, így hosszú ideig ellenálló marad a korrózióval és a sérülésükkel szemben. A kerámia bevonatának és tapadásmentes felületének köszönhetően az étel nem ég oda, így bátran süthetünk kevés zsiradékkal. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini Portofino Serpenyő, 20 cm
16 990 Ft 10 490 Ft

Ballarini Portofino serpenyő kiváló anyagból készült, rozsdamentes acélszegecsekkel, így hosszú ideig ellenálló marad a korrózióval és a sérülésükkel szemben. A kerámia bevonatának és tapadásmentes felületének köszönhetően az étel nem ég oda, így bátran süthetünk kevés zsiradékkal. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 26 cm
11 490 Ft

A Ballarini serpenyők egyedülálló, ötrétegű tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, melyek fokozottan ellenállnak a sérüléseknek. Temészetes kő anyagának köszönhetően a benne készített étel egyenletesen sül meg, nem ég rá és megőrzi a természetes ízét. A Thermopoint hőindikátor jelzi az optimális sütési hőmérsékletet, így biztonságosabb és energiatakarékosabb használatot biztosít. Átmérője 26 cm. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 20 cm
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő egy nagyon kényelmesen használható termék. Maximálisan tapadásmentes, anyaga pedig tökéletesen eloszlatja a hőt. Mosogatógépben elmosható, nehézfémeket, PFOA-t nem tartalmaz.

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 24 cm
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Cortina Granitium serpenyő egyedülálló természetes kőből készült, tapadásmentes felülete révén az ételek egyenletesen sülnek meg, és hosszan megőrzik kellemes ízüket. Teflon bevonata fokozottan ellenáll a sérüléseknek. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.