Ballarini Portofino fazék, 24 cm
43 237 Ft

33 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ballarini Portofino fazék időtálló, a kiváló dizájnnak köszönhetően pedig minden stílusú konyhába jól illik. A külső felület ellenáll a magas hőmérsékletnek, illetve könnyen tisztítható. A beépített alumínium magnak köszönhetően a hőelosztás tökéletesen egyenletes a fazék belsejében. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt. Sütőbe téve 160 °C fokig hőálló. Átmérője 24cm


Ballarini Cortina Granitium fazék fogantyúval, 16cm
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Cortina Granitium fazék rendkivül időtálló termék, használata pedig biztonságos, hiszen nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható kerámiafőzőlapon és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt. A beépített alumínium magnak köszönhetően a hőelosztás tökéletesen egyenletes a fazék belsejében. Csak annyi energiát használ fel, amennyire szüksége van, azután a beépített mérőműszerrel jezi a felhasználójának, hogy nem kell tovább melegíteni, így energiatakarékos is. Sütőbe téve 160 °C fokig hőálló, átmérője 16cm.


Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 28 cm
11 090 Ft

A Ballarini serpenyők egyedülálló, ötrétegű tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, melyek fokozottan ellenállnak a sérüléseknek. Temészetes kő anyagának köszönhetően a benne készített étel egyenletesen sül meg, nem ég rá és megőrzi a természetes ízét. A Thermopoint hőindikátor jelzi az optimális sütési hőmérsékletet, így biztonságosabb és energiatakarékosabb használatot biztosít. Átmérője 28 cm. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.


Ballarini Portofino fazék, 16 cm
30 590 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Portofino fazék rendkívül időtálló, a kiváló dizájnjának köszönhetően pedig minden stílusú konyhába jól illik. A külső felület ellenáll a magas hőmérsékletnek, illetve könnyen tisztítható. A beépített alumínium magnak köszönhetően a hőelosztás tökéletesen egyenletes a fazék belsejében. Haználata biztonságos, hiszen nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt. Sütőbe téve 160 °C fokig hőálló, átmérője 16cm.


Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 26 cm
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Ballarini serpenyők egyedülálló, ötrétegű tapadásmentes bevonattal rendelkeznek, melyek fokozottan ellenállnak a sérüléseknek. Temészetes kő anyagának köszönhetően a benne készített étel egyenletesen sül meg, nem ég rá és megőrzi a természetes ízét. A Thermopoint hőindikátor jelzi az optimális sütési hőmérsékletet, így biztonságosabb és energiatakarékosabb használatot biztosít. Átmérője 26 cm. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.


Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 20 cm
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Cortina Granitium Serpenyő egy nagyon kényelmesen használható termék. Maximálisan tapadásmentes, anyaga pedig tökéletesen eloszlatja a hőt. Mosogatógépben elmosható, nehézfémeket, PFOA-t nem tartalmaz.


Ballarini Cortina Granitium WOK serpenyő, 28 cm
11 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Cortina Granitium Wok serpenyő egyedi, gránitra emlékeztető borítással kiváló konyhai kiegészítő. Tapadásmentes, rendkívül tartós felülete révén ideális zsiradék nélkül készített ételekhez. Ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.


Ballarini Portofino Serpenyő, 24 cm-32%
20 390 Ft

13 740 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Portofino serpenyő kiváló minőségű anyagból készült, rozsdamentes acélszegecsekkel, így hosszú ideig ellenálló marad a korrózióval és a sérülésükkel szemben. A kerámia bevonatának és tapadásmentes felületének köszönhetően az étel nem ég oda, így bátran süthetünk kevés zsiradékkal. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.


Ballarini Portofino Serpenyő, 20 cm
17 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Portofino serpenyő kiváló anyagból készült, rozsdamentes acélszegecsekkel, így hosszú ideig ellenálló marad a korrózióval és a sérülésükkel szemben. A kerámia bevonatának és tapadásmentes felületének köszönhetően az étel nem ég oda, így bátran süthetünk kevés zsiradékkal. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.


Ballarini Cortina Granitium Grillserpenyő
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Cortina Granitium Grillserpenyő egyedi, gránitra emlékeztető borítással kiváló konyhai kiegészítő. Tapadásmentes, rendkívül tartós felülete révén ideális zsiradék nélkül készített ételekhez. Ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.


Ballarini Cortina Granitium Serpenyő, 24 cm
9 690 Ft

Ballarini Cortina Granitium serpenyő egyedülálló természetes kőből készült, tapadásmentes felülete révén az ételek egyenletesen sülnek meg, és hosszan megőrzik kellemes ízüket. Teflon bevonata fokozottan ellenáll a sérüléseknek. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.


Ballarini Grill serpenyő, 28 cm
9 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BALLARINI Grill serpenyő lehajtható fogantyúja helytakarékos tárolást biztosít. Teflon bevonatának köszönhetően az étel nem tapad le és nem ég oda. A serpenyő alumíniumból készült, bármilyen típusú főzőlapon használható.


Ballarini Portofino Grillserpenyő-41%
34 112 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ballarini Portofino Grillserpenyő egyedi, gránitra emlékeztető borítással kiváló konyhai kiegészítő. Tapadásmentes, rendkívül tartós felülete révén ideális zsiradék nélkül készített ételekhez. Ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít. Nem tartalmaz cinket és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.


Ballarini Portofino Mély serpenyő, 28 cm
27 790 Ft
+ ingyen szállítás

Ballarini Portofino Mély serpenyő minőségi anyagból készült, a legnagyobb megbízhatósággal, így hosszú ideig ellenálló marad a korrózióval és a sérülésükkel szemben. A kerámia bevonatának és tapadásmentes felületének köszönhetően az étel nem ég oda, így bátran süthetünk kevés zsiradékkal, vagy zsiradék nélkül. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.


Ballarini Portofino Serpenyő, 28 cm
32 487 Ft

23 390 Ft

Ballarini Portofino serpenyő ellenálló anyagból készült, rozsdamentes acélszegecsekkel, így hosszú ideig ellenálló marad a korrózióval és a sérülésükkel szemben. A kerámia bevonatának és tapadásmentes felületének köszönhetően az étel nem ég oda, így bátran süthetünk kevés zsiradékkal. Nem tartalmaz nikkelt és nehézfémeket. Használálható indukciós és hagyományos (villany-, gáztűzhely, stb.) tűzhelyen egyaránt.


Ballarini Portofino Wok serpenyő, 28 cm
32 237 Ft

26 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ballarini Portofino Wok kiváló minőségét a tapadásmentes, négyrétegű gránit felület és a kivételesen erős alumínium garantálja. Ellenálló belső felületének köszönhetően fém eszközökkel is használható. Tapadásmentessége miatt az egészséges, kevés zsiradékot használó ételkészítés is egyszerű és gyors.


Ballarini Cortina Granitium Mély serpenyő, 28 cm
13 490 Ft

A Ballarini serpenyők egyedülálló, tapadásmentes teflon bevonattal rendelkeznek, melyek fokozottan ellenállnak a sérüléseknek. Temészetes kő anyagának köszönhetően a benne készített étel egyenletesen sül meg és megőrzi a természetes ízét. Átmérője 28 cm. Alkalmas kerámia főzőlaphoz, gáz- és elektromos tűzhelyhez.


Ballarini Taormina Serpenyő, 28cm
19 990 Ft

Ballarini TAORMINA Serpenyő zseniális kialakításának köszönhetően tartós, tapadásmentes felülete különleges főzésélményt tesz lehetővé. Tárolásuk és tisztántartásuk egyszerű, továbbá sütőben is használható. A bevonat ellenáll a kopásnak, erős és tartós, biztonságos a környezetre és az emberi egészségre. Minden hőforráson használható és mosogatógépben mosható.


Ballarini Grill serpenyő + ételfogó csipesz
11 690 Ft

Ballarini Grill serpenyő lehajtható fogantyúja helytakarékos tárolást biztosít. Teflon bevonatának köszönhetően az étel nem tapad le és nem ég oda. A serpenyő alumíniumból készült, bármilyen típusú főzőlapon használható.