Bambinomio Zebra Crossing vel. 2 Mosható pelenka
3 590 Ft

Bambinomio Zebra Crossing vel. 2 Mosható pelenka gazdaságos és optimális megoldást kínál gyermeke számára. 9 kg+-os gyerekek számára lett kifejlesztve. Kényelmes, szivárgásmentes kialakítása maximális komfortérzetet biztosít. Modern formatervezésű, puha belső anyaga nem irritálja a baba bőrét. Aranyos zebra mintával hamar a gyerekek kedvence lehet.

Bambinomio Baba fürdőruha

Bambinomio Baba fürdőruha

Értékelés: 4
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambinomio úszópelenka, tökéletes medencébe és vakációra. Belső vízálló réteggel van ellátva, ami nem engedi át a szilárd anyagokat sem a lábak, sem a derék körül. Az úszó rövidnadrág a hagyományos úszó pelenkákkal szemben jobb megoldást kínál.

Bambinomio Bambinomio miopotty Bili
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambinomio miopotty bili tökéletes a pelenka nélküli világutazáshoz. A bili speciális formája üléskor kényelmet biztosít és véd a környezetszennyezés ellen. A bili alján csúszásgátló perem is található, amely megakadályozza a bili elmozdulását, de mindenfajta padló összekarcolását is.

Bambinomio Bilire szoktató csomag, 13-16 kg
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambinomio bilire szoktató csomagja úgy lett kialakítva, hogy a szobatisztaságra szoktatás élmény legyen gyermekének. A csomag tartalmaz egy bilit, két darab mosható leszoktató bugyipelenkát, egy útmutatót, valamint a bilire ragasztható jutalommatricákat, melyekkel motiválhatja gyermekét a bilire való átszokás folyamatában.

Bambinomio Bilire szoktató pelenka, 11 - 12 kg
2 190 Ft

Bambino Mio bilire szoktató pelenka kialakításának köszönhetően megkönnyíti az átmenetet a pelenka és bilihasználat között. Vízzáró és nedvszívó rétege csak részlegesen védi a babát a szennyeződésektől. Segít gyorsítani a tanulási folyamatot, mert nem helyettesíti teljesen a pelenkaviselést, és azt az érzést kelti a gyermekben, hogy szüksége van a bili használatára

Bambinomio Bilire szoktató szett
7 090 Ft

Bambinomio Bilire szoktató szett, egy kényelmes, praktikus megoldás a szobatisztaság megkezdéséhez. A pelenkák kényelmesek, széles tépőzárak biztosítják a megfelelő és hosszantató rögzítést. A pelenka a hátsó derékrésznél és a comboknál gumírozott, így biztosítja a jó illeszkedést és megakadályozza a kellemetlen szivárgást. A készlethez tartozik két darab pelenka, vidám matricák, egy bili és útmutató a szobatisztasághoz.

Bambinomio Csapok és klippek babakocsira - 4 drb
4 134 Ft 4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Többfunkciós csapok / klippek a muszlin könnyű, vagy más tárgy rögzítésére a babakocsira vagy autós ülésre. Remekül rögzíti a puha játékokat és takarókat, valamint garantálják a diszkrét szoptatást az ápoló huzat biztosításnak köszönhetően. Erős és robosztus markolat. Magas minőségű BPA mentes műanyagból készült. 4 drb a csomagolásban.

Bambinomio Gyermek fürdőszobai fellépő
3 500 Ft

Bambinomio fürdőszobai fellépő segítségével gyermeke biztonságosan és könnyedén felérheti a mosdókagylót vagy a WC-t. Felülete csúszásgátló anyaggal van bevonva, így nem fog megcsúszi rajta a használója. Az alját is hasonló anyag fedi, így a fellépő sem fog csúszi a padlón, ezáltal biztonságosabbá téve azt, valamint a padlót sem sérti fel.

Bambinomio Hátizsák pelenkázó táska
22 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pelenkázó táska Baby&Beyond a helyes választás nem csak az újrafelhasználható pelenkák felhasználóinak – kompatibilisek az anyag pelenkákkal. Tokéletes segítséged lesz bárhová is mész. Több zsebe is van és magában foglalja a tartókat a babakocsira való felszereléséhez.

Bambinomio leszoktató pelenka
3 290 Ft

A Bambino Mio gazdálkodás kollekcióba tartozó leszoktató pelenka kiváló akkor, ha a gyermek érezni kezdi, hogy a bilire kell mennie. A gyermeket nem fogod pelenkázni, ehelyett önmaga felveheti a leszoktató pelenkát, és nagy gyerekként fogja magát érezni. Új, szorosabb szabás.

Bambinomio leszoktató pelenka Ruby
2 890 Ft

A Bambino Mio Ruby leszoktató pelenka kiváló akkor, ha a gyermek érezni kezdi, hogy a bilire kell mennie. A gyermeket nem fogod pelenkázni, ehelyett önmaga felveheti a leszoktató pelenkát, és nagy gyerekként fogja magát érezni. Új, szorosabb szabás.

Bambinomio Leszoktatópelenka, Dinó
2 790 Ft

Bambinomio Leszoktatópelenka megkönnyíti a pelenka és a bili közti átszokási időszakot. Vízzáró és nedvességelnyelő rétegekből áll. Belső része valamelyest felszívja a nedvességet, de nem helyettesíti a pelenkát, így gyermeke megtanulja, hogy kellemesebb a bilit használni. Anyaga 80%-ban pamut, tisztítása nagyon egyszerű, mert mosógépben mosható.

Bambinomio Miosoft nadrágpelenka
4 890 Ft

BambinoMio Miosoft nadrágpelenka nagyon puha és rugalmas, így a legaktívabb babákon is tökéletesen tart! A tépőzárnak köszönhetően nagyon könnyen és gyorsan dolgozhatsz vele, és minden gyerekre testreszabható. Elasztikus mandzsetta a lábak és a derék körül olyan testhezálló tartást biztosít, amely segít megakadályozni a szivárgást.

Bambinomio Miosolo all in one bogarak nadrágpelenka
7 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyméretű anyagpelenka születéstől fogva egészen a bili használatáig használható, a két sáv patentnek hála. Az abszorpciós mag és a stay-dry belső réteg a pelenkába vezetik el a nedvességet és biztosítják, hogy az ne szivárogjon vissza a papa buha bőréhez. A Velcro tépőzáraknak hála minden gyermekhez tökéletesen illeszkedik.

Bambinomio Miosolo All in O. Mosható pelenka,Bumble
6 800 Ft

Bambinomio Miosolo All in one – Bumble zsebes, mosható pelenkája, egy kényelmes kialakítású, puha pelenka, amely épp olyan könnyen használható, mint eldobható társai. Egy méretű és a babával egészen a bilire szoktatásig, a tépőzárnak köszönhetően könnyen méretezhető.

Bambinomio Miosolo All in one - Sky Ride Pelenkakülső
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyméretű textilpelenka két sor patentjének köszönhetően a pelenka születéstől akár addig a korszakig használható, míg a baba rászokik a bilire. A pelenka egyszerű kezelését felvételekor optimalizált tépőzár használata biztosítja.

Bambinomio Miosolo Cloud Nine All-in-one Egyméretes mosható pelenka
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambinomio Cloud Nine All-in-one Egyméretes mosható pelenka gazdaságos és optimális megoldást kínál. Kényelmes, szivárgásmentes kialakítása maximális komfortérzetet biztosít gyermeke számára. A tépőzárnak köszönhetően könnyen méretezhető. Modern formatervezésű, puha belső anyaga nem irritálja a baba bőrét.

Bambinomio Miosolo Mosható pelenka, Raccoon Retreat
7 590 Ft

Bambinomio Miosolo Mosható pelenka egy édes mosómedvékkel tarkított textilpelenka. Egyedi kialakítású belső fogórészekkel rendelkezik, hogy egyszerűen és gyorsan lehessen cserélni, tisztítani. A rugalmas, vízálló külső rétegnek köszönhetően, a pelenka mindig a helyén marad.

Bambinomio Miosolo Mosható pelenka, Zebra Crossing
6 190 Ft

Bambinomio Miosolo Mosható pelenka egy édes zebrákkal tarkított textilpelenka. Egyedi kialakítású belső fogórészekkel rendelkezik, hogy egyszerűen és gyorsan lehessen cserélni, tisztítani. A rugalmas, vízálló külső rétegnek köszönhetően, a pelenka mindig a helyén marad.

Bambinomio Miosolo mosható nadrágpelenka - fehér
6 700 Ft

Bambinomio mosható nadrágpelenka. A Miosolo pelenka rendkívül könnyen ráadható a gyermekre, a tökéletesen illeszkedő pelenka Velcro® stílusú fülei biztosítják a biztos rögzítést , az állítható patentok pedig lehetővé teszik, hogy a pelenka születéstől együtt nőjön a gyerekkel. Környezetbarát, kiváló minőségű, hosszú életű, tökéletesen kényelmes pelenka extra nedvszívó képességgel.

Bambinomio Miosolo Sail Away All-in-one Egyméretes mosható pelenka
6 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambinomio Miosolo Sail Away All-in-one Egyméretes mosható pelenka gazdaságos és optimális megoldást kínál. Kényelmes, szivárgásmentes kialakítása maximális komfortérzetet biztosít gyermeke számára. A tépőzárnak köszönhetően könnyen méretezhető. Modern formatervezésű, puha belső anyaga nem irritálja a baba bőrét.

Bambinomio Miosolo Starry Night All-in-one Egyméretű mosható pelenka
6 690 Ft

Bambinomio Miosolo Starry Night All-in-one Egyméretes mosható pelenka gazdaságos és optimális megoldást kínál. Kényelmes, szivárgásmentes kialakítása maximális komfortérzetet biztosít gyermeke számára. A tépőzárnak köszönhetően könnyen méretezhető. Modern formatervezésű, puha belső anyaga nem irritálja a baba bőrét.

Bambinomio Miosolo Sweet Dreams All-in-one Egyméretű mosható pelenka
6 730 Ft

Bambinomio Miosolo Sweet Dreams All-in-one Egyméretes mosható pelenka gazdaságos és optimális megoldást kínál. Kényelmes, szivárgásmentes kialakítása maximális komfortérzetet biztosít gyermeke számára. A tépőzárnak köszönhetően könnyen méretezhető. Modern formatervezésű, puha belső anyaga nem irritálja a baba bőrét.

Bambinomio Miosolo Mosható AIO pelenka, Cirkusz
6 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambinomio Miosolo mosható pelenka AIO típusú, speciális Velcro derék tépőzárának köszönhetően állítható méretű, így újszülött kortól használható, egészen a bilire szoktatásig. A megfelelő méret beállítását plusz patentok is segítik. Rendkívül jó nedvszívó képességű, belső rétege száraz marad, így megakadályozza, hogy a nedvesség a baba bőréhez szivárogjon.

Bambinomio Mosható úszópelenka
3 790 Ft

A díjnyertes Bambino Mio mosható úszópelenkák nem csak biztonságot nyújtanak a vízben, de csinos és trendi viseletet is jelentenek egyben. Higiéniai okokból az uszodákban előírás, hogy a kisbabák megfelelő úszópelenkát viseljenek – a hagyományos úszónadrágok nem nyújtanak védelmet, az eldobható úszópelenkák magukba szívják a vizet, ami súlyossá teszi őket. Az úszópelenkák kiváló alternatívák, mivel vízálló réteggel rendelkeznek, a gumírozott derék és lábrész szivárgásmentesen zár. Bélésük puha pamut frottírból készült, így kellemes érzés a baba bőrének.

Bambinomio Muszlin pelenkák bamboo 3 db Rainforest
6 190 Ft

Muszlin pelenkák bamboo 3 db Rainforest – Minden olyan háztartás elengedhetetlen kelléke, ahol kisbaba van, valamint az alapfelszereltség része – ideális törléshez, büfiztetéshez, valamint mint kényelmes takaró.

Bambinomio Nedvszívó betét
3 090 Ft

Bambinomio nedvszívó betét maximalizálja a nedvszívó képességet, így tökéletes kiegészítő bármely mosható pelenkához. Nagyon könnyű és puha, ami a kényelmi tulajdonságokat is nagyban növeli. Könnyen mosható, rendkívül gyorsan szárad, és mivel egy csomagban 3 darabot talál, így sosem kell nélkülöznie.

Bambinomio New Mosható nadrágpelenka, Fehér, 1-es méret
5 100 Ft

A komfortos kialakítású Bambinomio New Mosható nadrágpelenka rendkívül könnyen ráadható a gyermekekre, puha anyaga gyengéd bőréhez, állítható tépőzára pedig lehetővé teszi, hogy a pelenka tökéletesen illeszkedjen. Emellett környezetbarát, hosszú életű, extra nedvszívó képességgel rendelkezik. Alkalmas 9 kg-os súlyig.

Bambinomio Pelenka táska
6 490 Ft

Bárhová is mész, ezt a pelenka táskát magaddal kell vinned! Ideális használt pelenkák, összekent ruhák és nedves fürdőruhák tárolására, amikor nem vagytok otthon. Üresen egyáltalán nem foglal helyet és amikor tele van tökéletesen megvédi a körülötte található dolgokat. Úgy lett megtervezve, hogy gyorsan és könnyedén használható legyen – csak összehajtod a pelenkát, megcsavarod a szélét és bekapcsolod.

Bambinomio Pelenkásvödör

Bambinomio Pelenkásvödör

Értékelés: 4,5
6 390 Ft

Bambino mio pelenkásvödör egy szép, esztétikus, diszkrét megjelenésű tároló a használt textilpelenkák számára. Kifejezetten praktikus a fedélnek és a fülnek köszönhetően. A 14 liter kapacitású vödör elég tárolóhelyet biztosít a mosás idejéig.

Bambinomio Pelenkatároló
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tok a pelenkára egy Grab & Go összecsukható alátéttel egyben nagyszerű segítő lesz az utazásaid alatt neked, és a baba számára is. Ezzel a praktikus szervezővel minden szükséges dolog veled lesz.

Bambinomio Pelenkázó alátét 60x43
4 790 Ft

Bambino Mio pelenkázó alátét 60×43 praktikus összehajtható pelenkázó alátét, mely kellemes és kényelmes helyet kínál Önnek kisbabája pelenkázásához otthon vagy utazás közben. A vízhatlan külső réteg és az abszorbens belső réteg védelmet nyújt a balesetek ellen.

Bambinomio Pelenkázó alátét 60×43
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus szétnyitható pelenkázó alátét a kisbaba gyors és könnyű átpelenkázására otthon és útjai során. Bambino Mio alátét könnyű és kis méretű, egyszerűen belefér a pelenkázó táskába. Puha és finoman átszőtt anyag gyermeke számára fokozott kényelmet szolgáltat.

Bambinomio Sail Away Pelenkatartó táska
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bambinomio Sail Away pelenkatartó táska gyorsan és egyszerűen használható. Csak helyezze bele a pelenkát, csavarja be a táska szélét, és kapcsolja be. Alkalmas használt pelenkák és nedves fürdőruhák tárolására egyaránt.

Bambinomio Sky Ride pelenkatartó táska
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

pelenkatartó táskát úgy tervezték, hogy gyorsan és egyszerűen lehessen használni – csak helyezze bele a pelenkát, csavarja be a táska szélét, és kapcsolja be. Vízálló táska használt pelenkák vagy nedves fürdőruhák szállítására.

Bambinomio Sweet Dreams Pelenkatartó táska
5 790 Ft

Bambinomio Sweet Dreams pelenkatartó táska gyorsan és egyszerűen használható. Csak helyezze bele a pelenkát, csavarja be a táska szélét, és kapcsolja be. Alkalmas használt pelenkák és nedves fürdőruhák tárolására egyaránt.