Banana Republic 06 Black Platinum - EDP
8 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

06 A Black Platinum hibátlan virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a  rózsaszín bors, citrom és kaktusz. A szívillatban érezhető a narancsvirág, moha és jázmin. Az alapillatban rejtőzik a patchouli és a borostyán kombinációja.


Banana Republic 17 Oud Mosaic - EDP
8 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

17 Oud Mosaic egy keleti-fás illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillatban rejtőzik a fehér bors, kardamom és szilva. A szívillat összetevői közé tartozik a török rózsa, krétai labdanum gyanta és sáfrány. Az alapillatban érezhető a agar fa, ambergris és pézsma kombinációja.


Banana Republic 78 Vintage Green - EDP
8 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

78 A Vintage Green egy virágos-fás illat  férfiak és nők számára egyaránt.  A fej illat zöld levelekből, bergamottból és mandarinból készül. A szívillatban rejtőzik a magnólia, jázmin, zöld levelek és füge. Az alapillatban  érezni fogja a cédrus, a pézsma és a vetiver illat  kombinációját.


Banana Republic 83 Leather Reserve - EDP
8 220 Ft

A 83 Leather Reservek egy bőr illatösszetevőt tartalmazó  parfüm  nők és férfiak számára egyaránt. A fejillatban érezhető a ciprus, citrom és a bergamott. A szívillat cédrusfát és keserű narancs virágolajat tartalmaz. Az alapillatban rejtőznek a szarvasbőr, vetiver, borostyán és a tonka bab illatai.


Banana Republic 90 Pure White - EDP
8 220 Ft

A 90 Pure White virágos-fa illat mind a nők, mind a férfiak számára. A fej zöld tea, bergamott és grapefruit. A szív jázmin, egy lila és levendula csokor. Érezni fogja a vetiver, a pézsma és a borostyán kombinációját. A piac 2017-ben indult. .


Banana Republic Black Walnut - EDT
6 630 Ft

A Black Walnut egy fás-aromás férfi illat. A fejillatban érezhető a konyak, a szívillatban rejtőzik a dohány és az alapillatban kibontakozik a cédrusfa. Az illat 2006-ban került a piacra.


Banana Republic M - EDT
6 630 Ft

Banana Republic M egy citrusos-aromatikus férfi illat. A fejillat összetevői közé tartoznak az ibolya levelek, szilva és a citrusfélék. A szívillatban kibontakozik a zsája, rozmaring és jázmin kombinációja. A kompozíciót a pézsma, cédrusfa és szantálfa illatjegyei zárják.


Banana Republic Malachite - EDP
7 550 Ft

A malachit egy keleti illat nők számára. Alkotórészei közé tartozik a pünkösdi rózsa, a víz jácint, a szantálfa, a pézsma, a bors, a vanília és a zöld mangó. 2007-ben jelent meg a piacon.


Banana Republic Rosewood - EDP
6 630 Ft

Vůně Alabaster je orientálně-květinová vůně pro ženy. Hlavu tvoří bergamot, srdci se ukrývají čajové akordy a v základu ucítíte ambru. Na trh byla uvedena v roce 2006.


Banana Republic W - EDP
6 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Banana Republic W virágos illat nőknek. A fejillatot  lédús mandarin alkotja , a szívillat  gyöngyvirágot rejt és az alapillatban pedig pézsmát érezhet. 1995-ben került a piacra.


Banana Republic Wildbloom - EDP
6 360 Ft

A Wildbloom ciprus-virág illat nők számára. A gyümölcsös fejillat grep, kumquat, guava és körte keverékeiből áll össze. A virágos szívillatban érezhető az orchidea, camelli, hortenzia és a csodálatos magnólia. 2011-ben indult ela piacon.