Banana Republic

-18%
Banana Republic 83 Leather Reserve - EDP 75 ml

Banana Republic 83 Leather Reserve - EDP

8 870 Ft
7 270 Ft

A 83 Leather Reservek egy bőr illatösszetevőt tartalmazó  parfüm  nők és férfiak számára egyaránt. A fejillatban érezhető a ciprus, citrom és a bergamott. A szívillat cédrusfát és keserű narancs virágolajat tartalmaz. Az alapillatban rejtőznek a szarvasbőr, vetiver, borostyán és a tonka bab illatai.

Partnerünktől: Vivantis
Banana Republic Black Walnut - EDT 100 ml

Banana Republic Black Walnut - EDT

7 810 Ft

A Black Walnut egy fás-aromás férfi illat. A fejillatban érezhető a konyak, a szívillatban rejtőzik a dohány és az alapillatban kibontakozik a cédrusfa. Az illat 2006-ban került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
-8%
Banana Republic 17 Oud Mosaic - EDP 75 ml

Banana Republic 17 Oud Mosaic - EDP

9 470 Ft
8 660 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

17 Oud Mosaic egy keleti-fás illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillatban rejtőzik a fehér bors, kardamom és szilva. A szívillat összetevői közé tartozik a török rózsa, krétai labdanum gyanta és sáfrány. Az alapillatban érezhető a agar fa, ambergris és pézsma kombinációja.

Partnerünktől: Vivantis
Banana Republic Alabaster - EDP 100 ml

Banana Republic Alabaster - EDP

7 860 Ft

Az Alabaster egy virágos-fás női illat. A fejillat összetevői közé tartozik a lótusz, a szívillatban rejtőznek a rózsa tónusai és az alapillatban érezhető a pézsma. Az illat 2006-ban került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Banana Republic 90 Pure White - EDP 75 ml

Banana Republic 90 Pure White - EDP

9 220 Ft

A 90 Pure White egy virágos-fás illat  nőknek, és férfiak számára egyaránt.  A fejillat összetevői közé tartozik a zöld tea, bergamott és a grapefruit. A szívillatban rejtőzik a  jázmin, ibolya és levendula. A kompozíciót a  vetiver,  pézsma és a borostyán kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis