Bang & Olufsen Beoplay Earphones E6 fülhallgató
85 990 Ft 79 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató, amely edzésekhez alkalmas. A Beoplay Earphones E6 akár 5 órán át működik egy feltöltéssel, mindemellett képes zenét lejátszani még a powerbankról való töltés ideje alatt is. A tápkábelon 3gombos vezérlés található, amely megkönnyíti a zenék váltását és a hands-free telefonhívások fogadását.

Bang & Olufsen Beoplay Beolit 17 Hangszóró
164 990 Ft

Vezeték nélküli hordozható hangszóró stílusos dizájnban lejátszási tartóssággal akár 24 órán keresztül. Bo Play Beoplay Beolit 17 kiemelkedik a tiszta és hiteles hanggal eredeti ruhában kiváló minőségű anyagokból készült, beleértve a bőrpántot a kényelmes szállításhoz. A mindennapi felhasználási terhelésnek ellenáll az eloxált alumínium és a tartós polimer

Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0
129 990 Ft

Az valódi luxust a formatervezés és a hang szempontjából a Bang & Olufsen Beoplay E8 2.0 nagy teljesítményű vezeték nélküli Bluetooth 4.2 fülhallgató jelenti elektrodinamikus 5.7 mm inverterekkel, Transparent móddal és IP54 vízvédelemmel. A dizájn szerzője Jakob Wagner tervező, a fülhallgató mikrofonokkal és bőrből készült töltő tokkal van felszerelve.