BARISTA&CO Kávé díszítő sablonok, 3 db-16%
3 090 Ft 2 590 Ft

Akció

Készíts kávét úgy, mint a legjobb kávézókban és lepd meg a barátaidat. Elég csak a tejhab fölé tartani az egyiket a 3 sablon közül, és megszórni kakaóval vagy fahéjjal. Nem csak kávéhoz használhatod fel a sablonokat, hanem bármilyen kávés vagy tejes italt és desszerteket is díszíthetsz velük.

BARISTA&CO Electric Steel 2 csészéből álló készlet-15%
5 890 Ft 4 990 Ft

Akció

A terméket jól kiegészítik a Barista&Co további termékei. Exkluzív, Barista&Co dizájnnal készült két csészéből álló készlet, tea vagy kávé készítéséhez. Ideális tea és kávé készítéséhez. Ergonomikus kialakítású, jó fogást biztosító, rozsdamentes acél füllel ellátott.

BARISTA&CO Üvegkancsó jégkávéhoz, Electric Steel 1 l-19%
20 990 Ft 16 990 Ft

Akció

jeges kávéra szánt kancsó olyan, mint egy dizájner darab, amely hideg ital elfogyasztásakor megörvendezteti a vendégeket. A Barista & Co márka Electric Steel edénye kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült, így nem fog károsodni a hűtőszekrényben való tartózkodás során.. A hűtőpatron nem hígítja az italt, és eltávolítható, így a kancsó bármilyen hideg vagy meleg italhoz használható.

BARISTA&CO French Press Coral 1 l réz
25 990 Ft

Dizájnos french press, amit minden bizonnyal minden látogató észre fog venni, amikor a finom kávét fogod nekik készíteni. French press réz színben Electric Black a Barista&Co márkától nem enged át semmilyen üledéket, éppen ellenkezőleg, utat nyit a finom kávéolajaknak, megőrizve a kávé gazdagabb ízét.

BARISTA&CO French Press Coral 1 l piros
25 990 Ft

Dizájnos french press, amit minden bizonnyal minden látogató észre fog venni, amikor a finom kávét fogod nekik készíteni. French press ezüst színben Electric Black a Barista&Co márkától nem enged át semmilyen üledéket, éppen ellenkezőleg, utat nyit a finom kávéolajaknak, megőrizve a kávé gazdagabb ízét.