Barnängen Shower Cream Caring (Shower Cream) 400 ml
1 980 Ft

Caring Shower Cream gondoskodik a normál, száraz bőrről, amelyet a zuhanyozás közben törődik. A bőr védelmet nyújt, ami remekül érzi magát. Élvezze a Careing gondoskodó zuhanyát a Caring kombinációval, amelyet annyira szeretnek Svédországban és a Cold Cream 5% -ában egy képletben.


Barnängen Shower Cream Nutritive (Shower Cream) Nutritive (Shower Cream) 400 ml
1 980 Ft

Nutritive Shower Cream krém száraz és nagyon száraz bőrre lett kifejlesztve, amely finoman tisztítja, miközben tusolás közben táplálja. Az eperfa, a népszerű laponi gyümölcs és a 7% -os Cold Cream kombinációja egyetlen formulában biztosítja a száraz és a nagyon száraz bőr kényelmes ápolását. .


Barnängen Shower Cream Sensitiv e (Shower Cream) 400 ml
1 980 Ft

Sensitiv e érzékeny bőrt takarja körültekintően. Élvezze a pihenést a Sensitiv e formájában. A virágzás, a népszerű északi növények és az 5% -os Cold Cream kombinációja egy receptben elvarázsol!.


Barnängen Testápoló Sensitive ( Body Lotion) 400 ml
2 380 Ft

Tělo Sensitiv e érzékeny bőrre készült. A virágzás, a népszerű északi növények és az 5% -os Cold Cream kombinációja az egyik összetételben érzékeny bőrt kölcsönöz a hosszan tartó bársonyos simaságnak. .


Barnängen Testápoló tej Nutritive ( Body Lotion) 400 ml
2 380 Ft

Tělo tej Nutritive tervezték száraz nagyon száraz bőr, mely intenzíven hidratál, miközben táplálja. Az eperfa, a népszerű laponi gyümölcs és a 7% -os Cold Cream kombinációja egyetlen formulában biztosítja a száraz és a nagyon száraz bőr kényelmes ápolását.


Barnängen Zuhanyzó (Shower & Bath Gel) 400 ml
1 980 Ft

Bemutatjuk a Szauna Relax zuhanyzó és fürdő gélt. Pihenjen egy olyan rituáléval, amelyet az északi szaunák inspirálnak, amely a nyírást és a védő nedvesítő szérumot együttesen egyensúlyozza testével és lelkével. .