Barnängen Shower Cream Nutritive (Shower Cream) Nutritive (Shower Cream) 400 ml
2 260 Ft 2 030 Ft

Nutritive Shower Cream krém száraz és nagyon száraz bőrre lett kifejlesztve, amely finoman tisztítja, miközben tusolás közben táplálja. Az eperfa, a népszerű laponi gyümölcs és a 7% -os Cold Cream kombinációja egyetlen formulában biztosítja a száraz és a nagyon száraz bőr kényelmes ápolását.

Barnängen Testápoló Caring ( Body Lotion) 400 ml
2 710 Ft 2 530 Ft

Tělo Caring a gyönyörű, sima bőrről. Élvezze gondoskodó tej Caring kombinációjával zab tej Svédországban és a szeretet, és 5% védő Cold Cream egyetlen készítményben.

Barnängen Tusfürdő Caring (Shower Cream) 400 ml
2 260 Ft 2 030 Ft

Caring Shower Cream gondoskodik a normál, száraz bőrről, amelyet a zuhanyozás közben törődik. A bőr védelmet nyújt, ami remekül érzi magát. Élvezze a Careing gondoskodó zuhanyát a Caring kombinációval, amelyet annyira szeretnek Svédországban és a Cold Cream 5% -ában egy képletben.

Barnängen Testápoló tej Nutritive ( Body Lotion) 400 ml
2 710 Ft 2 440 Ft

Tělo tej Nutritive tervezték száraz nagyon száraz bőr, mely intenzíven hidratál, miközben táplálja. Az eperfa, a népszerű laponi gyümölcs és a 7% -os Cold Cream kombinációja egyetlen formulában biztosítja a száraz és a nagyon száraz bőr kényelmes ápolását.

Barnängen Testápoló Repairing (Body Lotion) 400 ml
2 710 Ft 2 530 Ft

Az északi gyapot és a 10% -os védő Cold Cream krém kombinálva ebben a különösen gondos és gazdag receptben, amely helyreállítja és megnyugtatja a nagyon száraz és durva bőrt. 95% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

Barnängen Testápoló Sensitive ( Body Lotion) 400 ml
2 710 Ft 2 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tělo Sensitiv e érzékeny bőrre készült. A virágzás, a népszerű északi növények és az 5% -os Cold Cream kombinációja az egyik összetételben érzékeny bőrt kölcsönöz a hosszan tartó bársonyos simaságnak. .