Barry M Többfunkciós körömlakk All In One Nail Paint 10 ml
1 750 Ft

Újdonság

A All In One körömlakk alap előkészíti a körmöket a manikűrhöz, kisimítja a köröm felületét és megvédi azt. Ha a lakk felső rétegeként kívánja használni, meghosszabbítja a színes lakk élettartamát, fényt kölcsönöz, és a körmöket megerősíti.

Barry M Szemöldök gél Take a Brow (Shape & Define Brow Gel) 10,5 ml
2 920 Ft

Átlátszó gél, amellyel tökéletes szemöldököt hoz létre. Segít beállítani a szemöldökét a kívánt formára, majd rögzíteni. A spirál alakú, szempillaspirálra emlékeztető applikátor olyan pillákat is megfog, amelyekről nem is tudta, hogy léteznek!
Ez természetes és dús hatást eredményez. .

Barry M Formázó szempillaspirál That`s How I Roll (Mascara) 7 ml
2 900 Ft

Újdonság

A szempillák göndörítéséhez és erősítéséhez használt szempillaspirál tökéletes megjelenést biztosít. Az ívelt kefének köszönhetően tökéletesen megemeli a szempillákat és egész nap növeli a térfogatot. A lenyűgöző szempillák hibátlan megjelenést kölcsönöznek. .

Barry M Holografikus szemhéjfesték Holographic Eye Topper 1,89 ml
2 900 Ft

A Holographic Eye Topper holografikus szemhéjfesték a Barry M márkától gyönyörűen csillogó szemhéjt eredményez – különleges, apró fényvisszaverő részecskéket tartalmaz. Azonnal a szemhéjra tapad és egész nap rajta marad. vegánok számára is alkalmas, .

Barry M Kontúrozó krém Chisel Cheeks (Contour Cream) 10 g
4 530 Ft

A krémes bronzosító egy egy kontúrozó az arc tökéletes alakjának eléréséhez. Tökéletesen elfedi a hiányosságokat, és éppen ellenkezőleg, kihangsúlyozza az arc körvonalait. A világos és sötét bronzosító és világosító nagyon könnyen alkalmazható, és néhány másodperc alatt segít hibátlanul kinézni.

Barry M Szemhéjfesték paletta Paradise Baked (Eyeshadow Palette) 18 x 0,9 g
6 400 Ft

Hosszan tartó kompozíció magas pigmentkoncentrációval, amelyek élénk színeket biztosítanak a szemhéj számára. Tökéletesen kihangsúlyozza a nappali és az esti megjelenést. 18 matt és fémes szemhéjfesték, tökéletesen selymes és könnyen felvihető textúrával varázsolja el.