BASEUS Mirror Lake intelligens (EU) hálózati töltő/adapter 3x USB port 3.4A, fehér CCALL-BH02
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hálózati töltő a töltés megjelenítéssel lehetővé teszi akár 3 eszköz töltését egyszerre. Baseus Mirror Lake intelligens hálózati (EU) töltő/adapter 3× USB porttal 3.4A, fehér CCALL-BH02 ellenáll a túlzott felmelegedésnek és az eséseknek. Intelligens rendszer irányítás a feszültséget az adott eszközhöz igazítja.

BASEUS Shining Series védőtok Huawei Mate 20 Pro, kék, ARHWMATE20P-MD03
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védőtok Baseus Shining Series Huawei Mate 20 Pro, kék ARHWMATE20P-MD03, egy elegáns és egyúttal egy funkcionális választás a mobiltelefonod hátsó részének védelmére. A tok ellenálló hőre lágyuló poliuretán, megerősített sarkai védi a lencsét, miniatűr nyílásokkal, amelyek elvezetik a felesleges hőt és nedvességet a mobiltelefon testéből.

BASEUS Rapid Type-C töltőkábel fényjelzéssel, 2 m, fekete CATSU-C01
2 390 Ft

Minőségi adat- és töltőkábel. A Baseus Rapid USB-C csatlakozóval és praktikus LED világítással ellátott, akár 2 A kimeneti áramerősséget biztosít. 2 m hosszú, az erős nylon fonásnak és az alumínium csatlakozónak köszönhetően hosszú ideig kitart. Ezen felül elegáns fekete kivitelezésével is örömet szerez.

BASEUS Grain autós töltő 2x USB porttal 5V/3.1A, fekete CCALL-ML01
2 290 Ft

Hálózati töltő a töltés megjelenítéssel lehetővé teszi akár 3 eszköz töltését egyszerre. Baseus Mirror Lake intelligens hálózati (EU) töltő/adapter 3× USB porttal 3.4A, fehér CCALL-BH02 ellenáll a túlzott felmelegedésnek és az eséseknek. Intelligens rendszer irányítás a feszültséget az adott eszközhöz igazítja.

BASEUS Super Charge gyorstöltő kábel Type-C 40 W/QC 3.0/1 m, arany-fekete CATZH-AV1
2 290 Ft

Minőségi adat- és töltőkábel 40W gyorstöltés támogatással. A Baseus Super Charge USB-C csatlakozóval ellátott és akár 5 A kimenő áramot biztosít. 1 m hosszú, az erős nylon fonásnak és az alumínium csatlakozónak köszönhetően hosszú ideig kitart. Ezen felül elegáns arany-fekete kivitelezésével is örömet szerez.

BASEUS Magnetic Bluetooth mágneses fülhallgató, fehér NGCX-02
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hands-free fülhallgató automatikus hívásfogadás funkcióval, egygombos vezérléssel. Főleg utazásaid során fogod értékelni, amikor folyamatosan elérhetőnek kell lenned. A Baseus Magnetic Bluetooth mágneses fülhallgató, fehér NGCX-02 egy feltöltésre akár 4 órányi hívásra, vagy 3 órányi zenehallgatásra képes.

BASEUS Cafule Adatkábel Type-C PD 2.0/QC 3.0/60 W/20 V/3 A, 1 m, szürke-fekete CATKLF-GG1
1 690 Ft

Minőségi adat- és töltőkábel. A Baseus Cafule USB-C Power Delivery 2.0 technológiájú csatlakozóval rendelkezik, ami akár 3 A kimeneti áramerősséget biztosít és támogatja a Quick Charge 3.0 gyorstöltést. 1 m hosszú és az erős textil fonásának köszönhetően hosszú ideig kitart. Ezen felül elegáns szürke-fekete kivitelezésével is örömet szerez.

BASEUS Gravity 2v1 vezeték nélküli Qi töltő és tartó szellőzőnyílásba, fekete WXYL-01
8 290 Ft

Vezeték nélküli töltő és tartó egyben autó szellőzőnyílásba. Baseus Gravity 2v1 vezeték nélküli Qi töltő és tartó autó szellőzőnyílásba, fekete WXYL-01 garantálja, hogy a navigáció nem mondja fel a szolgálatot, a sűrű erdő kellős közepén. Beszerelése egyszerű – elegendő betolni és rányomni a tartó alsó részére a telefont, mely által a tartók körbefogják a készüléket.

BASEUS Mini duális hálózati EU töltő/adapter telefonhoz 2.1A, fehér CCALL-MN02
2 290 Ft

Hálózati töltő a töltés megjelenítéssel lehetővé teszi akár 2 eszköz töltését egyszerre. Baseus Mini duális hálózati EU töltő/adapter telefonhoz 2.1A, fehér CCALL-MN02 ellenáll a túlmelegedésnek és az eséseknek. Nem hiányzik a túltöltés, zárlat és túlmelegedés elleni védelem sem.

BASEUS Original Series védőtok Alcantara az iPhone X/XS telefonokra, fekete, (WIAPIPH58-YP01)
4 490 Ft

Stílusos hátlap a Baseus márkától az iPhone X és XS készülékekhez megerősített polikarbonátból készült a magas szintű védelem érdekében és puha mikroszálból, amely lágy és kellemes tapintású. A felső rész ellenáll az izzadság által okozott szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak. Az enyhén kiálló szélek jobban védik mind a mobil kijelzőt, mind a fényképezőgépet. Pontosan kialakított, hogy megfeleljen a telefon méretének, és ne korlátozza a használatát.

BASEUS Safety Airbags Series ütésálló gél védőtok az iPhone XR telefonokra, (ARAPIPH61-SF01)
2 690 Ft 2 590 Ft

Baseus Safety Airbags Series ARAPIPH61-SF01 minőségi ütésálló gél védőtok kifejezetten az Apple iPhone XR mobiltelefonok méreteire készült. Ez a tok áttetsző kivitelezésű, fekete elemekkel kiegészített, keskeny kivitelezésével hívja fel magára a figyelmet, amelynek hála nem növeli telefonod méreteit. Megfelelő védelmet biztosít a telefonnak a sérülések és a karcolások ellen. A tok a sarkakban lévő párnáknak, valamint a túlfedő széleknek hála a kijelzőt és a kamerákat is védi.

BASEUS Shining Series védőtok az iPhone XR-re, ezüst, ARAPIPH61-MD0S
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Shining Series elegáns védőtok ezüst színben az iPhone XR-re a Baseus gyártótól, ami megvédi a telefonod hátlapját. Kiváló minőségű és ellenálló termoplasztikus poliuretánból készült, ami nagyon könnyű. A tokon a gombok és a portok nyílásai pontosan a telefon modelljére készültek, emellett különleges kialakítású a kamera körül.

BASEUS Super Charge gyorstöltő kábel Type-C 40 W/QC 3.0/2 m, piros CATZH-B09
2 490 Ft

Minőségi adat- és töltőkábel 40W gyorstöltés támogatással. A Baseus Super Charge USB-C csatlakozóval ellátott és akár 5 A kimenő áramot biztosít. 2 m hosszú, az erős nylon fonásnak és az alumínium csatlakozónak köszönhetően hosszú ideig kitart. Ezen felül jellegzetes piros kivitelezésével is örömet szerez.

BASEUS BV szövésű sorozat védőhuzatja a Huawei Mate 20-hez, fekete (WIHWMATE20-BV01)
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos tok mérethez illeszkedő Huawei Mate 20 készülékhez, a telefon hatékony védelme érdekében. A Baseus termék más tokok hátteréből bukkan elő a képzeletbeli mintázattal összefonódó szalagok mintájával. A tok rendkívüli kialakítása jobb nedvesség- és hőelvonást biztosít a telefon testén.

BASEUS BV Weaving Series védőfedél iPhone XR modell számára, kék, WIAPIPH61-BV03
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Baseus BV Weaving Series elegáns védőfedél iPhone XR modell számára, kék színben, megvédi a telefonod hátsó részét. Ellenálló és minőségi termoplasztikus poliuretánból készült. Miniatűr nyílásokkal ellátva, melyek elvezetik a meleget és a nedvességet. Gombok és csatlakozók számára kivágott részek, megerősített élekkel a fényképező körül.

BASEUS BV Weaving Series védőfedél iPhone XR modell számára, rózsaszín, WIAPIPH61-BV04
2 690 Ft

A Baseus BV Weaving Series elegáns védőfedél iPhone XR modell számára, rózsaszín színben, megvédi a telefonod hátsó részét. Ellenálló és minőségi termoplasztikus poliuretánból készült. Miniatűr nyílásokkal ellátva, melyek elvezetik a meleget és a nedvességet. Gombok és csatlakozók számára kivágott részek, megerősített élekkel a fényképező körül.

BASEUS BV Weaving Series védőfedél iPhone XS Max modell számára, kék, WIAPIPH65-BV03
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Baseus BV Weaving Series elegáns védőfedél iPhone XS Max modell számára, kék színben, megvédi a telefonod hátsó részét. Ellenálló és minőségi termoplasztikus poliuretánból készült. Miniatűr nyílásokkal ellátva, melyek elvezetik a meleget és a nedvességet. Gombok és csatlakozók számára kivágott részek, megerősített élekkel a fényképező körül.

BASEUS BV Weaving Series védőfedél iPhone XS Max modell számára, rózsaszín, WIAPIPH65-BV04
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Baseus BV Weaving Series elegáns védőfedél iPhone XS Max modell számára, rózsaszín színben, megvédi a telefonod hátsó részét. Ellenálló és minőségi termoplasztikus poliuretánból készült. Miniatűr nyílásokkal ellátva, melyek elvezetik a meleget és a nedvességet. Gombok és csatlakozók számára kivágott részek, megerősített élekkel a fényképező körül.

BASEUS BV Weaving Series védőtok Huawei Mate 20 Pro, fekete, WIHWMATE20P-BV01
2 690 Ft

Védőtok BV Weaving Series Huawei Mate 20 Pro, fekete WIHWMATE20P-BV01, egy elegáns és egyúttal egy funkcionális választás a mobiltelefonod hátsó részének védelmére. A tok ellenálló hőre lágyuló poliuretán, megerősített sarkai védi a lencsét, miniatűr nyílásokkal, amelyek elvezetik a felesleges hőt és nedvességet a mobiltelefon testéből.

BASEUS BV Weaving Series védőtok Huawei P30, fekete, WIHWP30-BV01
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védőtok Baseus BV Weaving Series Huawei P30, fekete, WIHWP30-BV01 egy elegáns és egyúttal egy funkcionális választás a mobiltelefonod hátsó részének védelmére. A tok ellenálló hőre lágyuló poliuretán, megerősített sarkai védi a lencsét, miniatűr nyílásokkal, amelyek elvezetik a felesleges hőt és nedvességet a mobiltelefon testéből.

BASEUS BV Weaving Series védőtok Huawei P30 Pro, fekete, WIHWP30P-BV01
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védőtok Baseus BV Weaving Series Huawei P30 Pro, fekete, WIHWP30P-BV01 egy elegáns és egyúttal egy funkcionális választás a mobiltelefonod hátsó részének védelmére. A tok ellenálló hőre lágyuló poliuretán, megerősített sarkai védi a lencsét, miniatűr nyílásokkal, amelyek elvezetik a felesleges hőt és nedvességet a mobiltelefon testéből.

BASEUS Cafule adatkábel Lightning, 1 m, szürke-fekete CALKLF-BG1
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartós kábel USB/Lightning nejlon szövetben 2,4 A feszültséggel. A gyors és biztonságos töltést a Baseus Cafule CALKLF-BG1 garantálja a tiszta rézből történő átalakításnak köszönhetően. A konnektorral rendelkező átalakító megerősített csatlakozása felügyel arra, hogy a kábel nehogy megrepedjen.

BASEUS Cafule adatkábel microUSB, 2 m, piros CAMKLF-B09
1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi adat- és töltőkábel. A Baseus Cafule microUSB csatlakozóval is rendelkezik, támogatja az akár 480 Mbps adatátviteli sebességet és akár 2,4 A kimeneti feszültséget biztosít. 1 m hosszú és az erős textil fonásának és a különlegesen ellenálló anyagának köszönhetően hosszú ideig kitart. Ezen felül jellegzetes piros kivitelezésével is örömet szerez.

BASEUS Cafule adatkábel microUSB, 2 m, szürke-fekete CAMKLF-CG1
1 690 Ft

Minőségi adat- és töltőkábel. A Baseus Cafule microUSB csatlakozóval is rendelkezik, támogatja az akár 480 Mbps adatátviteli sebességet és akár 1,5 A kimeneti feszültséget biztosít. 2 m hosszú és az erős textil fonásának és a különlegesen ellenálló anyagának köszönhetően hosszú ideig kitart. Ezen felül elegáns szürke-fekete kivitelezésével is örömet szerez.

BASEUS Cafule Adatkábel Type-C PD 2.0/QC 3.0/60 W/20 V/3 A, 1 m, piros CATKLF-G09
1 690 Ft

Minőségi adat- és töltőkábel. A Baseus Cafule USB-C Power Delivery 2.0 technológiájú csatlakozóval rendelkezik, ami akár 3 A kimeneti áramerősséget biztosít és támogatja a Quick Charge 3.0 gyorstöltést. 1 m hosszú és az erős textil fonásának köszönhetően hosszú ideig kitart. Ezen felül jellegzetes piros kivitelezésével is örömet szerez.

BASEUS Edzett kameravédő üveg a Huawei Mate 20 készülékhez (SGHWMATE20-JT02)
2 690 Ft

Edzett védőlencse a Baseus-tól, pontosan a fényképezőgép méreteihez és alakjához igazítva, Huawei Mate 20 készülékhez. Ultravékony, kettős edzésű üvegből készül, amely jobb védelmet nyújt az ütések és karcolások ellen. Oleofób bevonat védi az üveget az ujjlenyomatok és más szennyeződések ellen. Kiváló fényáteresztő képesség, sőt a fényképek élességét kissé javítja.

BASEUS Glitter Series extra kemény műanyag védőtok Samsung S9-hez, arany, WISAS9-DW0V
3 390 Ft

Extra kemény műanyag védőtok Glitter Series Samsung S9-hez arany színben a BASEUS gyártótól. Kiválóan megvédi mobiltelefonod hátsó részét. Kiváló minőségű polikarbonátból készült, amely kellemes tapintású. Természetesen a gombokra és a kamerákra szükséges kivágásokkal ellátott, éppen erre a telefonra illik.

BASEUS Original Series védőtok Alcantara az iPhone X/XS telefonokra, kék, (WIAPIPH58-YP03)
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos hátlap a Baseus márkától az iPhone X és XS készülékekhez megerősített polikarbonátból készült a magas szintű védelem érdekében és puha mikroszálból, amely lágy és kellemes tapintású. A felső rész ellenáll az izzadság által okozott szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak. Az enyhén kiálló szélek jobban védik mind a mobil kijelzőt, mind a fényképezőgépet. Pontosan kialakított, hogy megfeleljen a telefon méretének, és ne korlátozza a használatát.

BASEUS Original Series védőtok Alcantara az iPhone X/XS telefonokra, piros, (WIAPIPH58-YP09)
4 490 Ft

Stílusos hátlap a Baseus márkától az iPhone X és XS készülékekhez megerősített polikarbonátból készült a magas szintű védelem érdekében és puha mikroszálból, amely lágy és kellemes tapintású. A felső rész ellenáll az izzadság által okozott szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak. Az enyhén kiálló szélek jobban védik mind a mobil kijelzőt, mind a fényképezőgépet. Pontosan kialakított, hogy megfeleljen a telefon méretének, és ne korlátozza a használatát.

BASEUS Original Series védőtok Alcantara az iPhone XS MAX telefonokra, fekete, (WIAPIPH65-YP01)
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos hátlap a Baseus márkától az iPhone XS Max készülékekhez megerősített polikarbonátból készült a magas szintű védelem érdekében és puha mikroszálból, amely lágy és kellemes tapintású. A felső rész ellenáll az izzadság által okozott szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak. Az enyhén kiálló szélek jobban védik mind a mobil kijelzőt, mind a fényképezőgépet. Pontosan kialakított, hogy megfeleljen a telefon méretének, és ne korlátozza a használatát.

BASEUS Original Series védőtok Alcantara az iPhone XS Max telefonokra, kék, (WIAPIPH65-YP03)
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos hátlap a Baseus márkától az iPhone XS Max készülékekhez megerősített polikarbonátból készült a magas szintű védelem érdekében és puha mikroszálból, amely lágy és kellemes tapintású. A felső rész ellenáll az izzadság által okozott szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak. Az enyhén kiálló szélek jobban védik mind a mobil kijelzőt, mind a fényképezőgépet. Pontosan kialakított, hogy megfeleljen a telefon méretének, és ne korlátozza a használatát.

BASEUS Original Series védőtok Alcantara az iPhone XS Max telefonokra, piros, (WIAPIPH65-YP09)
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos hátlap a Baseus márkától az iPhone XS Max készülékekhez megerősített polikarbonátból készült a magas szintű védelem érdekében és puha mikroszálból, amely lágy és kellemes tapintású. A felső rész ellenáll az izzadság által okozott szennyeződéseknek és az ujjlenyomatoknak. Az enyhén kiálló szélek jobban védik mind a mobil kijelzőt, mind a fényképezőgépet. Pontosan kialakított, hogy megfeleljen a telefon méretének, és ne korlátozza a használatát.

BASEUS Rapid 2 az 1-ben töltőkábel microUSB, Lightning 3 A/1,2 m, piros CAMLL-SU09
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi adat- és töltőkábel. A Baseus Rapid 2 az 1-ben microUSB és Lightning csatlakozóval rendelkezik és akár 3 A kimeneti feszültséget biztosít. 1,2 m hosszú és az erős textil fonásának és a minőségi anyagának köszönhetően hosszú ideig kitart. Ezen felül stílusos piros kivitelezésével is örömet szerez.

BASEUS Rapid 2 az 1-ben töltőkábel microUSB, Lightning 3 A/1,2 m, sötétkék CAMLL-SU13
2 290 Ft

Minőségi adat- és töltőkábel. A Baseus Rapid 2 az 1-ben microUSB és Lightning csatlakozóval rendelkezik és akár 3 A kimeneti feszültséget biztosít. 1,2 m hosszú és az erős textil fonásának és a minőségi anyagának köszönhetően hosszú ideig kitart. Ezen felül stílusos kék kivitelezésével is örömet szerez.

BASEUS Rapid 3 az 1-ben töltőkábel microUSB, Lightning (2×) 3 A/1,2 m, piros CAMLL-SU09
2 890 Ft

Minőségi adat- és töltőkábel. A Baseus Rapid 3 az 1-ben microUSB és 2 Lightning csatlakozóval rendelkezik és akár 3 A kimeneti feszültséget biztosít. 1,2 m hosszú és az erős textil fonásának és a minőségi anyagának köszönhetően hosszú ideig kitart. Ezen felül stílusos piros kivitelezésével is örömet szerez.