Batiste Frizz Tamer (Anti-Foam Spray) 200 ml hajsimító spray
1 500 Ft

A hajsimító spray megkönnyíti a haj kezelhetőséget. Formál és 12 órán keresztül tart. Könnyű textúrája csökkenti a göndör haj hatását és segít annak kisimításában. A keratintartalmú, speciálisan tervezett állag E-vitamint és az inkák olaját, az un.

Batiste Heat And Shine (Spray) 200 ml hővédő lakk
1 440 Ft

A hajlakkot speciálisan a rakoncátlan haj vasalására és meleg formázására tervezték 230°C-ig. A keratintartalmú, speciálisan tervezett állag E-vitamint és az inkák olaját, az un. Inchi olajat tartalmazza, amelyek a hajat táplálják és hidratálják. Puha és sima tapintásúvá varázsolja azt. .

Batiste Party Violet Fever száraz sampon (Dry Shampoo) 200 ml
1 790 Ft

Száraz sampon alkalmas utazás és olyan helyzetekben, ahol nem volt ideje, hogy mossa meg a haját vízzel. Frissítés a haj, így finom illattal. Fragrance keverékek: bergamott, görögdinnye, piros gyümölcs, frézia, írisz, pacsuli, barack, keleti vanília és pézsma. .

Batiste Rose Gold Irresistible száraz sampon (Dry Shampoo) 200 ml
1 490 Ft 1 320 Ft

Száraz sampon alkalmas utazás és olyan helyzetekben, ahol nem volt ideje, hogy mossa meg a haját vízzel. Frissítés a haj, így finom illattal. Fragrance mix bergamott, frézia, rózsa, jázmin, mandula, vanília, szarvasgomba és írisz. .

Batiste (XXL Volume Spray) 200 ml hajlakk a tökéletes volumenért
1 440 Ft

A hajlakk minden típusú hajra alkalmas, amelyből hiányzik a volumen és a forma. Maximális kontrollt biztosít frizurája felett, mégpedig hosszútávon. Rugalmasságot és erőt ad a hajnak, nem tapasztja össze a tincseket. A gyökerektől a hajvégekig természetesen fényessé teszi a hajat.