Be-Viro Egyedi ajándéktárgy Be-Viro 1
16 540 Ft

A készlet tartalmaz:

Köln Spicy Touch 100 ml

30 ml-es cédrus illattal rendelkező sörolaj

Átlátszó borotválkozó gél 200 ml hidratáló hatással

.


Be-Viro Egyedi ajándéktárgy Be-Viro 2
16 540 Ft

A készlet tartalmaz:

Köln Friss Bite 100 ml A grapefruit, a fahéj és a szantálfa aromájával díszített szakállolaj 30 ml Átlátszó borotválkozó gél 200 ml hidratáló hatással .


Be-Viro Egyedi ajándéktárgy Be-Viro 3
16 540 Ft

A készlet tartalmaz:

Köln édes páncél 100 ml Beaning olaj vanília aromával, palo santo és tonikus bab 30 ml Átlátszó borotválkozó gél 200 ml hidratáló hatással .


Be-Viro Egyedi ajándéktárgy Be-Viro 4
16 540 Ft

A készlet tartalmaz:

Köln Wild Focus 100 ml A cédrus, bergamott és fenyő aromájával díszített szakállolaj 30 ml Átlátszó borotválkozó gél 200 ml hidratáló hatással .


Be-Viro Kölni Sweet Armour 100 ml
9 920 Ft

Köln borotválkozás után nem csak a bőr fertőtlenítése. Ez az a szag is, amely megszünteti a személyiségedet. És ezzel ugyanakkor ellenállhatatlanok és áthatolhatatlanok lesznek! Fedezze magát a tónusos bab és a mandula finom, édes illatával. A modern embernek is van fegyvere.


Be-Viro Kölnivíz Fresh bite 100 ml
9 920 Ft

Köln borotválkozás után a bőr fertőtlenítésére. Bár a férfiak erősek, a bőrük érzékeny. És egy vasaló borotválkozásánál, és gyakran fáj neki. A borotválkozás után Köln vízzel fertőtleníti az arcot, amelyen a borotvapengét elhelyezték, és ezenkívül egy tisztességes illattal borítja.


Be-Viro Kölnivíz Wild Focus 100 ml
9 920 Ft

Köln borotválkozás után a bőr fertőtlenítésére. Bár a férfiak erősek, a bőrük érzékeny. És egy vasaló borotválkozás is zavarja. Köln vizes borotválkozás után fertőtleníti az arcot, amelyen a borotvapengét megkapta, valamint egy csodálatos illatot, amely felemeli érzéseit! Legyél vadász!.


Be-Viro Spicy Touch kölnivíz 100 ml
9 920 Ft

Borotválkozás utáni kölnivíz a bőr fertőtlenítésére. Mert a megterhelt arcbőr megérdemli a legjobb gondoskodást. Ápolja arcbőrét bergamott és koriander illatú borotválkozás utáni kölnivézzel. Kíméletesen fertőtleníti az arcbőrt, jellegzetes, fűszeres illatúvá varázsolja.