Be-Viro Spicy Touch kölnivíz 100 ml
10 700 Ft 9 190 Ft

Köln borotválkozás után bőrfertőtlenítés céljából. Mivel a feszült arc megérdemli a legjobb gondozást. Kezelje a borotválkozás utáni kölni borgaróta és koriander aromájával. Finoman fertőtleníti a bőrt, és egy külön fűszeres illatot borít be. Köln személyiséggel férfiak személyiséggel.

Be-Viro Cédrus, fenyő és bergamott - tesztkészlet
7 120 Ft

A tesztkészlet tartalma:Szakáll- és bajuszápoló olaj cédrus, bergamot és fenyő illattal (Beard Oil) 10 mlSzakáll- és bajuszápoló balzsam cédrus, bergamot és fenyő illattal (Beard Balm) 15 mlKölnivíz (Spicy Touch, Wild Focus, Fresh Bite, Cosa Nostra, Sweet Armour) 5 × 1 ml.

Be-Viro Cosa Nostra kölnivíz 100 ml
10 680 Ft

Köln borotválkozás után bőrfertőtlenítés céljából. Annak ellenére, hogy a férfiak erősek, bőrük érzékeny. És borotválkozva egy darab vastal, megfeszíti.

Be-Viro Fahéj, grapefruit, szantálfa - tesztkészlet 
7 120 Ft

A tesztkészlet tartalma:Szakáll- és bajuszápoló olaj grapefruit, fahéj és szantálfa illattal (Beard Oil) 10 mlSzakáll- és bajuszápoló balzsam grapefruit, fahéj és szantálfa illattal (Beard Balm) 15 mlKölnivíz (Spicy Touch, Wild Focus, Fresh Bite, Cosa Nostra, Sweet Armour) 5 × 1 ml.

Be-Viro Kölni Sweet Armour 100 ml
10 700 Ft 7 820 Ft

Borotválkozás utáni  kölni nemcsak a bőr fertőtlenítésére használható. Egy illat, amely kiemeli személyiségét. ellenállhatatlanná varázsolja Önt. Borítsa  be magát  tonkabab és mandula finom, édes aromájába. A modern férfiaknak is szükségük van fegyverre.

Be-Viro Kölnivíz Fresh bite 100 ml
10 700 Ft 9 080 Ft

Köln borotválkozás után bőrfertőtlenítés céljából. Annak ellenére, hogy a férfiak erősek, bőrük érzékeny. És borotválkozás egy darab vas törzskel, és gyakran fáj. Borotválkozás után a kölni fertőtleníti az arcot, amelyen a borotva felborul, és emellett finom illatot borít.

Be-Viro Vanília, palo santo, tonkabab - tesztkészlet
7 120 Ft

A tesztkészlet tartalma:Bajusz és szakáll ápoló olaj vaníliával, palo santo-val és tonkababbal (Beard Oil) 10 mlSzakáll- és bajuszápoló balzsam vaníliával, palo santo-val és tonkababbal (Beard Balm) 15 mlKölnivíz (Spicy Touch, Wild Focus, Fresh Bite, Cosa Nostra, Sweet Armour) 5 × 1 ml.

Be-Viro Wild Focus arcszesz 100 ml
10 700 Ft 9 190 Ft

Köln borotválkozás után bőrfertőtlenítés céljából. Annak ellenére, hogy a férfiak erősek, bőrük érzékeny. És borotválkozva egy darab vastal, megfeszíti. Borotválkozás után a kölni fertőtleníti a borotva arcát, és egy friss illattal is körülveszi Önt, amely élesíti az érzékeit.