Beauty Relax Elektromos stimulátor 3 az 1-ben Beform II
13 490 Ft

Az elektromos stimulátor a Beauty Relax márkától elektromos impulzusokkal serkenti az izmokat, és ezáltal erősíti őket. Kiváló segítő a cellulitisz elleni küzdelemben. Használhatod a fáradt izmokra, de segít a hatékony alakformálásban vagy a súlycsökkentésben is.

Beauty Relax Elektromos stimulátor 3 az 1-ben Beform I
13 490 Ft

Az elektromos stimulátor a Beauty Relax márkától elektromos impulzusokkal serkenti az izmokat, és ezáltal erősíti őket. Kiváló segítő a cellulitisz elleni küzdelemben. Használhatod a fáradt izmokra, de segít a hatékony alakformálásban vagy a súlycsökkentésben is.

Beauty Relax Galvanikus bőrtokok BR-1030 foton terápiával
43 050 Ft

Galvanická žehlička s fotonovou terapií bude hýčkat vaší pleť červeným a modrým světlem fotonové terapie. Výsledkem je krásný a mladistvý vzhled. Podporuje vstřebávání účinných látek kosmetických přípravků. .

Beauty Relax Kozmetikai eszköz a bőr kopásra Peelmax
20 710 Ft

Szépségápoló eszköz a bőr koptatásához BeautyRelax Peelmax. Készen állsz a smink használatának korlátozására? Fedezze fel valódi énjét! A gyémánt microdermabrasion eszköz a bőrápoló szakmai technológiát adja otthonába! Az alkalmazás nem invazív és teljesen fájdalommentes.

Beauty Relax 3 az 1-ben ultrahangos kavitáció BR-720
29 650 Ft

A 3in1 otthoni kavitációs készülék egy hitelesített forradalmi eszköz, amely a szépségstúdió alakját alakítja otthonának kényelme érdekében. A 3 funkció kombinálása hatékony eszközt jelent a felesleges zsír, a narancsbőr és a megereszkedett bőr elleni küzdelemhez.

Beauty Relax BR-565 ionizáló bőrkomplex
5 950 Ft 5 670 Ft

Nechte se hýčkat s ionizační a vibrační terapií. Tento přístroj několikanásobně zlepší vstřebávání výživných krémů, masek, sér apod. hlouběji do pokožky.

Beauty Relax Galvanikus bőrvasaló Multicare BR-1280
54 970 Ft

A professzionális bőrápoló eszköz fejlett technológiákat kínál, amelyeket a dermatológiában és a kozmetikai iparban használnak legjobban. Kezdje a bőrének gondozását szakmai szinten is. Mit számíthat? A bőr rugalmasságának fokozatos javítása. A bőr friss lesz.

Beauty Relax Masszázsgép a problémás alkatrészekhez Rollskin BR-1290
44 540 Ft

A csúcsminőségű készülék cellulitvá alakul és jelentősen meghaladja az elvárásait. Új generációs masszázs készülék. Ez a hosszú távú fejlődés eredményét képviseli, tükrözve a cellulit elleni küzdelem fő tendenciáit. A cellulit a sérült bőrfelületen nyilvánul meg.

Beauty Relax Ultra 5v1 BR-1150 kozmetikai eszköz
43 050 Ft

Kényeztesse a bőrt számos technológiával, mint például az ultrahanghullámok, a fotonterápia, az ionizáció, valamint egy kellemes, nagyfrekvenciás mechanikai masszázs. Mindez ebben a nagyszerű eszközben van.

Beauty Relax Az Eyepen BR-1100 kozmetikai bőrápoló termék
21 170 Ft 19 060 Ft

Különösen óvatosan kezeli az arc érzékeny részeit. Az Eyepen 5in1 érzékeny bőrkezelés tartalmazza – 1. biohullámú áram 2. ionizáció 3. rezgés 4. vörös fény 5. Kék fény. Nagyon könnyű használni. Húzza az arc egyes részeinek egymás utáni kiválasztásához. Ez elegendő egy héten háromszor, 5–10 percig.

Beauty Relax BeautyRelax Brush & Go BR-1460 elektronikus szempillaspirál
13 260 Ft

A BeautyRelax Brush & Go BR-1460 elektronikus szempillaspirál segítségével szempilláit új dimenzióba emelheti. Ez a szempillaspirál erősebb és hosszantartó szempillaformázást tesz lehetővé. A spirál speciális görbülete megkönnyíti a használatot. Beépített akkumulátor töltő.

Beauty Relax Galvanikus bőrvasa fototerápiával BR-1040
28 290 Ft 27 010 Ft

Az ionizációs terápia megsokszorozza a krémek, maszkok és szérumok tápanyagok felszívódásának képességét a bőr mélyebb pontján. Egy másik jellemző a fotonterápia, háromféle fotonfolyamon – piros, kék és zöld.

Beauty Relax iLift Smart BR-1350 4 in 1 kozmetikai készülék
29 650 Ft

Az eszköz egy valóban hatékony technológiát kínál a rutinszerű bőrápoláshoz: EMS impulzus lifting, foton fény, hőterápia és intenzív vibrációs masszázs. Az automata, előre beállított programok végigvezetik az egész bőrápoló folyamaton.   Bőrápolási technológiák:

EMS impulzus terápia.

Beauty Relax IPL Premium BR-1400 epilátor
89 230 Ft 80 310 Ft

Akció

A BeautyRelax IPL Premium epilátor minőségi, kíméletes és biztonságos készülék a szőr egyszerű eltávolítására, otthoni környezetben. A felvivőfej 3,2 cm²-es felülete optimális az összes kiválasztott terület szőrtelenítésére. Öt teljesítményszint választható. Jól olvasható LCD-kijelző.

Beauty Relax IPL Prestige BR-1390 epilátor
54 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A BeautyRelax IPL Prestige epilátor minőségi, kíméletes és biztonságos készülék a szőr egyszerű eltávolítására, otthoni környezetben. A felvivőfej 4,2 cm²-es felülete optimális a kiválasztott területek szőrtelenítésére. Öt teljesítményszint választható. Jól olvasható LCD-kijelző.

Beauty Relax Masszázs ultrahang készülék a CelluForm BR-1220-hoz-20%
51 990 Ft 41 590 Ft

Akció

Estetický přístroj napomáhá efektivně formovat postavu. Redukuje podkožní tuk, odstraňuje celulitidu a pokožku dokonale zpevňuje. Ultrazvuková kavitace generuje ultrazvukové vlny, které pronikají do podkoží. Radiofrekvence uvolňuje energii se zcela specifickým výkonem a frekvencí.

Beauty Relax Poremax HOT&COLD BR-1490 kozmetikai tisztító készülék
22 200 Ft

A Poremax HOT&COLD BR-1490 kozmetikai tisztító készülék a legjobb eredmény eléréséhez többféle technológiát kombinál. A berendezés hőterápiával kiegészített bőrtisztítást végez vákuumos szívással. A különböző bőrápolási típusok exkluzív kombinációja egy termékben.

Beauty Relax Pulselift BR-1270 kozmetikai arcbőrizom
22 200 Ft

Fedezze fel a mindennapi használatra szánt bőrápolás jövőjét. A Pulselift kozmetika fejlett EMS technológiát alkalmaz a valódi kezeléshez. A finom elektromos impulzusok kifejezetten a duzzadt arcizmokra hatnak.

Beauty Relax Ultra Sound bőrtisztító BR-1010
22 200 Ft

Ultrazvukový kosmetický přístroj hloubkově čistit pleť, vyhlazuje vrásky a preventivně působí proti vzniku akné. Díky vysokofrekvenčním vibracím a frekvencím hloubkově odstraňuje odumřelé buňky. Výsledkem bude hladká pleť a mladistvý vzhled.

Beauty Relax Vacuform BR-1230 Masszázs egység
29 650 Ft 27 610 Ft

Revoluční masážní přístroj účinně bojuje proti celulitidě. Provádí intenzivní podtlakovou masáž problematických partií. Pravidelným používáním dosáhnete hladké, pevné a pružné pokožky.